2011 Şubat Anneleri

ben dün bişi fark ettim gece tlf dan radyo açtım ve kur anı kerimin bi cüzünü adam hem okuodu hemde açıklıodu onu dinleyerek uyudum ve çokta huzurlu uyudum

vallahi canım eşim çatı muaynesi erken yapılırsada bi zararı yok yani bebeğe bir zararı hani erken doğum gibi bir risk yok diyor ama erkenden yapılmasınında ona göre bir anlamı yok.tabi dünde yazdığım gibi her doktorun çalışma stili farklı olabiliyor kimine göre gerekli kimine göre değil benim eşime göre ters geldiği için yazdım.bende şu an 36+5 im ama eşim 39 uncu haftada çatı muaynesi yapacak bana,ama seni takipo eden doktor senin için herşeyin en iyisini düşünmüştür canım.

evet tarih belli oldu buda güzel ama inan belli olmasa daha çabuk geçiyor hayırlısı artık. senin içinde hangi doğum şekli hayırlıysa öyle olsun...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

saol cnm,erken yapılmasının zararı yoksa içim rahatladı bak şimdi...sanki doğumu tetiklio gibi bişey okudum da ondan huzursuz olmuştum(

saol cnm,erken yapılmasının zararı yoksa içim rahatladı bak şimdi...sanki doğumu tetiklio gibi bişey okudum da ondan huzursuz olmuştum(

bende onu burdan duyup eşime sormuştum oda alakası yok dedi yani zararı yokmuş merak etme,ona kalırsa rahim ağzı açıklığı içinde alttan ultrasonla bakılıyor onunda doğumu tetiklemesi gerekmez mi?

öfff benim artık pilim bitmiş ben bunu anladım,

bi hızla koltuğa giriştim ama sadece bir kısmını oda portakal suyunun döküldüğü kısmı silebildim elim kkolum boşalıverdi.gerisinide eşime sildiririm dedim napimm

sonra kalktım elektrik süpürgesiyle süpürdüm evi kasığıma yine bi ağrı girdi.ağrıdan ziyade sızı cızzz ediyo burcununda dediği gbi sanki dalağım şişiyoda o sızlıyo gibi.

viledayla sileceğimde birde ama yoruldum.pöffff valla ne fena olduk.

daha yemek yapılacak amaaannnnn

bide çevremdekiler bana kızıo git evinde otur die yahu evde olunca olmadık işler çıkıo başıma bi yerimi incitiom sonra yemek derdi var tabiki yok anacım en iisi işe gelmek

valla seda sen bukadarını bile çok iyi yapıyosun benim şurdan bir tabak yemek alıp yemeye mecalim yok tembellikmi halimmi yok anlayamadım ama kıpırdamak zulum geliyo bana.
Çok sıkıldım çookkk dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yok göze alamıyorum tek çıkmayı. Evde tek başıma oturmaktan bunalım geçiricem

bende onu burdan duyup eşime sormuştum oda alakası yok dedi yani zararı yokmuş merak etme,ona kalırsa rahim ağzı açıklığı içinde alttan ultrasonla bakılıyor onunda doğumu tetiklemesi gerekmez mi?
evet dimi ama bence de...

yahu niye yoruyon kendini,bırak hafta sonu eşinle birlikte yaparsın...ohhh ben bu akşama yemek yapmıycam balıkçıya götürcekmiş eşim

buketcim gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün topiğimizin 5. bebişide hayırlı olsun allah hepimize seninki gibi kolay doğumlar nasip etsin inşallah

mapuci canım bende aynen hafu arkadaşımızın yazdıklarını yazıcaktım benim oğlumun gelişimi önde gidiyordu druma sordum önemli olan senin son sat tarihin gelişiminin ilerde geride olması önemli değil diyor çatı muayenesi içinde daha erken son haftada yapıcam dedi 39.haftada sanırım

mrb canım bende gebzedeyim burda hangi dr gidiyorsun gerçi be pendiğe gidiyorumda merak ettim gebzede pek düzgün dr yokta

canım bende pendiğe gidiyorum sen hangi hastanede kime gidiyorsun?

az önce unnoda dan sipariş ettiğim emzirme önlüğü geldi kızlarrrr.aslında gayet basit bişii.dümdüz bişi öyle ahım şahım bişi de değilmiş yani

iyi günlerde kullan canım emzirme önlüğünü inşallah bol bol sütün olur

mavicim gözün aydın canım bebişini görmüşsün maşallah kızında kocaman olmuş

Cnm dr'uma söylicem valla Böyle merakla yaşanmazki!
Ben yabancı bir enerji firmasında asistanım ama işlerimiz oldukça yoğun.

Sağ Kalçamda Baya Baya Bi Ağrı Var Bacağıma da İniyor Bazen, Sizde de Oldu mu Hiç?

Ben de çok oluyo canım o nefesimi kesiyo bazen. Bazen kalıyorum öyle adım atamıyorum bazen sadece öyle ağrı oluyo. Hele ona birde adet sancısı gibi bi ağrı eşlik ederse o daha kötü oluyo

valla kocişim bana yasak koydu yalnız dışarı çıkma konusunda...sadece onunla dışarı çıkabiliorum hafta sonları...ben alıştım artık yaaa evde yalnız kalmaya...kaynanan olsa daha mı ii?

Sağ Kalçamda Baya Baya Bi Ağrı Var Bacağıma da İniyor Bazen, Sizde de Oldu mu Hiç?

ben de hiç olmadı cnm umarım hemencecik geçer ,eşine bi masaj yaptır istersen..

Cnm dr'uma söylicem valla Böyle merakla yaşanmazki!
Ben yabancı bir enerji firmasında asistanım ama işlerimiz oldukça yoğun.

ohh bu kaar yoğun tempodan sonra dinlenmek sana çok ii gelecektir heralde...uzatır bacaklarını yatarsın akşama kadar ohhhh

ben de hiç olmadı cnm umarım hemencecik geçer ,eşine bi masaj yaptır istersen..

ohh bu kaar yoğun tempodan sonra dinlenmek sana çok ii gelecektir heralde...uzatır bacaklarını yatarsın akşama kadar ohhhh

teşekkür ederim canım inşallah geçer..çok hızlı ve seri hareket ediyorum hiç hamile gibi davranmıyorum kocamda çok kızıyor ondan olabilir

valla kocişim bana yasak koydu yalnız dışarı çıkma konusunda...sadece onunla dışarı çıkabiliorum hafta sonları...ben alıştım artık yaaa evde yalnız kalmaya...kaynanan olsa daha mı ii?

valla okadar bunaldımki kayınvalide değilde görümcelerimden biri olsun isterdim açıkcası ama malesef onlarda bırak gelmeyi aramıyolar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…