2011 Şubat Anneleri

valla gözdecimm ben durduğumdan yerden seninn kulaklarını çınlatıyorum bol bol...kader arkadaşım diye...korkuttu bıdıklarr şimdide keyifleri yerinde....aman dursunlarda...ben çokk bunaldımm yaa ne güzel seninn kardeşin gelcekmiş....bizimkiler taaaaaa 15 tatilde gelcekler öfff
kıyamamm sana ya...neyse olan olmuş sıkma hem kendi hem oğluşunun canını...
maşallah bebişine....artık temizlikleri işleri iyice bitiriip beklemek lazım bıdıkları....
kızlar ben gidiyimde kahvaltı hazırlıyım benden bekliyo hanfendi ayy artık ayakta durmak bile zor geliyo ağırlaşmak bu oluyomuş anladım

canım bizimkide eşim evde olmayınca kalkıyo kendi kahvaltısını yapıoo ben kalkınca kendim hazrılıyom kendim yiyommm

nurcum 15 tatilede bişi kalmadı benim kardeşimden 1 hafta sonrada sizinkiler gelcek o zaman

merhaba kızlarrrrrr
ben geldimmmm
şööyyyle geçmişi okudum hızlı hızlı..aanammm 5. bebişimizde gelmişşşş...allah ömür versin paşamızzzaa...
uykusuzluklar artmış sizde bende tam tersi..allahımyataktan çıkamıyorum..eşim sürükleyerek kaldırıyo ..geceleri uyku yok bana..ama gündüz uykusu o kadar tatlıkii..12den önce uyanmıyorum ben yaaa..ama geceleride 4-5'i buluyo uyumam...eşim bıraksa akşama kadar uyuycamm
bu gün kaktım bi enerji, şöööyle mutfak dolaplarımı sildimmm..sandalye sırtaında..yerleri çektim sildim ..banyoya girdim ovaladımmm...dahadaneler yapıcaktımm..dur bi oturayım şuraya dedim..kaldım böylleeeee..kollarım inliyo resmen...ay hiçbiyerre kalkamam şimdi..daha kuaföre gitcektim ben ama yaaaa...

öyle işte...dün bebişimim bezlerinide aldımmm..eve geldim hemen açtım paketi..avuç içi kadar bezlerr..ne şirin yaaaa...doğum çantam artık tamamen hazırrr

canım naaptın sen ööle sandalye tepesinde dolap silme falan kız kızcam bak kendini yorma o kadar

oooo bayaaa bi iş halletmişsin cnm ya maşallah...ee sen bütün gece uyanık kalırsan bütün gün uyursun tabi canımcım,sen geceyle gündüzü tersine çevirmişsin...doğum çantan da hazırmış tamam artık doğurabilirsin:)) geçenlerde ben de minik kızımın çorabını aldım elime,çorabın başından sonu benim işaret parmağım kadarcık yaa,ne kadar minicik,ne kadar şekerler dimi:)))

sen kendini baya yormussun mutfak dolaplarını sildin bide sandalye üstünde ayy dikkat et canım dengemiz bozuluyor artık karnımız büyüdükçe bişey yapma otur dinlen bebeginide yorma

kızlar ben kaçıyorum bugün yine acaip bi sırt ağrısı var öptüm hepinizi

canım naaptın sen ööle sandalye tepesinde dolap silme falan kız kızcam bak kendini yorma o kadar

sen kendini baya yormussun mutfak dolaplarını sildin bide sandalye üstünde ayy dikkat et canım dengemiz bozuluyor artık karnımız büyüdükçe bişey yapma otur dinlen bebeginide yorma

ay ne biliyim..kahvaltı yaparken dolapta parmak izleri gördüm..dur şunu sileyim derken bi baktım sandalye tepesinde yukarlarıda siliyorumm..eşim görmesinn..açık açık döverdi beni..neyse siliverdim rahatladım valaa..bi daha yapmam sözzzz...
bebişlerimizin herşeyi okadar şirin ki yaaa..ben bu kadar duygusal olabileceğimi bilmezdimm..oğluşumun odasına gidiyorum..bi parca kıyafetini elime alıp saatlerce onu bakıp sevebiliyorummm..çok şirinler yaaaa...

selam kızlar ben geldiiimm

yalandan dostlar alışverişte görsün temizliği yaptım bugün süpürdüm sildim.hafta sonu eşim temizlik yapacak nasılsa diye çok uğraşmadım ama çok fenaydı valla evin yüzü gözü açıldı.ohh yemeğimide koydum oturuyom şimdi

geçenlerde eşim arkadaşları çağıralım çay içelim dedi ben çıkamıyorum ya ev pis diye çağırtmadım temizlik yapıncada ev temiz pislenecek diye çağırasım gelmiyo aha huyum değişti yeminle saçma sapan bi insan oldumm

bak yine koltukta tabakta bişi yiyom dökülse bana müstehak heee

valla arada nadiren geliyo o enerji bende çok tembelleştim bakkala bile çıkasım gelmiyo telefon ediyom eşime gelirken şunu bunu al diye

evet dimi ama bence de...

yahu niye yoruyon kendini,bırak hafta sonu eşinle birlikte yaparsın...ohhh ben bu akşama yemek yapmıycam balıkçıya götürcekmiş eşim

onla yapıcaz canımmm pazara temizlik varr o ayrıııı

hehhhh bi arıza daha.kız sen napıyonnn.hadi dolap sildin ne sandalyeye çıkıyosun.yapma öyle tehlikeli işler aman Allaha emanet

abooooo...bana arıza didii valla yaptığımın yeni farkına varıyommm haaa:))

abooooo...bana arıza didii valla yaptığımın yeni farkına varıyommm haaa:))

didim evet ben didimmm o benim

kız ben yerde düz ayaklarımın üstünde zor duruyorummm.kaldıki sandalye tepesinde dolap silecemm
aman dikkat et gözünü sevimm şurda ne kaldıkii

mrb arkadaşlar..dr dan yeni geldim..devlet has. ne gitmiştim...moralim biraz bozuldu..kızımda bir problem yok..ama benim kan problemim baya ciddi sanırım..bu dr a 6. ayımdan sonra gelmeye başladım..kendi dr 1 saat uzaklıkta ve sürekli gidemiyorum diye devletten de takibini yaptırıyordum...ilk 6 ay kendine dikkat etmemişsin,kan sorunu var ilaç kullanmamışsın ve bana 6. ayında geliyorsun..üstelik kan düşük ve bebeğin ters..sorumsuz davranmışsın..kendine kollamamışsın dedi..eğer kanın düşükse seni ameliyata almam dedi..gecenin bir yarısı ben sana kanı nerden bulacam en yakın kan merkezi 1-2 saat uzakta dedi..hiç ses çıkarmadan dinledim..biliyordum suçumu çünkü...kendimi önemsemedim..kendi drum da ilk zamanlar ne test yaptı ne de kan soununu takibe alıp ilaç verdi..durum böle olunca da bünyem baya düşmüştü..neyseki 3 aydır ilaçları kulaandığımdan biraz yükselmiş..herhalde ameliyata alır artık:
hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum..dr çok sinirliydi..

ehh bide dövseymişşş

olan olmuş .belkide ters psikoloji uygulamıştır.böyle söyleyip senin dahada dikkat etmeni sağlamaya çalışmıştır.sanırım işede yaramışş.dikkat canım yaa kendine.kansızlık önemlii...

slmm kızlarr bn geldim dr a giittik bugünn herşeyimiz iyi cıktı ama suyumuz gene az dedi doktorumuz bu sefer byaa inceledi suyu az oldugu için kordon dolanmasından korkuyorum dedi haftaya doopler için randevu aldıkk eşinlee gel dedi niye esimide cağırdı anlamadımm ama eşimm şöyle bir yorum getrdii telikeli görücek bebeği sexeryanla almak istiyebilir dedii bakalımm hayrlısı neyse o olsunn

canım öyle böyle derken 37.haftada geçiyor ehh artık doğsada sorun olmaz heralde.iyi dayandı yine senin minik

yanında biri olsun istemiş demekki doktor sen eşinle git çantanla falan git bence hadi alıyoruz derse süpriz olmasın

didim evet ben didimmm o benim

kız ben yerde düz ayaklarımın üstünde zor duruyorummm.kaldıki sandalye tepesinde dolap silecemm
aman dikkat et gözünü sevimm şurda ne kaldıkii

gözüm dönmüştü bir araaa..yapıvermişimmm...ama siz de gözümü korkuttunuzzz...kızlar ayrı kızdı sen ayrı kızdınn...bundan sonra haddimi bilecemmmm

oğluşla kendimizi affettirelimm..oğluşa bebek sen bak keyfine, takıl sen popona göre die mıncıklayaraktan şarkı söyyyledimm..minik ayacıklarını kaburgalarıma sooktu...orası çıkış değil yavrum ne arıyon orda dedimmm...sonrada baya baya kıç attıı defalarca....şaka yaptım annecimm sen uyu daha iyi dedimmm..laf dinlemiyo keretaaaa..

aferim laf dinle
benimkide yanlardan çıkmaya çalışıyo bi kuvvet itiyoki sormaa.

gözünaydın canım herşey iyi çıkmış eşinle gitmen zaten daha iyi yada biri herzaman olmalı yanında bakarsın hemen alıyorum der nolur nolmaz tabiki

aaa..ben hiç gelemem böyle şeylere haaa..lafımı da esirgemem..ama bu doğumda bambaşka bişey yaaa..muhtaçsın bi yerde..bişeycikde diyemiyon..bide haklılık payı varsa dr.un
ssedaya kaıtlıyorum bi yerde..ters psikoloji uygulamış olabilir..ama ne olursa olsunnn ben okurken çokkkk sinirlendimm
kendine iyi bakkk..senin için doktorunun en iyisini yapacağına eminin..masadayken konuşmak ile uygulama esnasında verilen kararlr çokk farklıdırr..

oo bence de hazırlıklı gitt..muayeneye gidip bebişle dönebilirsin:))))) ayy hadi hayırlısı olsunnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…