valla gözdecimm ben durduğumdan yerden seninn kulaklarını çınlatıyorum bol bol...kader arkadaşım diye...korkuttu bıdıklarr şimdide keyifleri yerinde....aman dursunlarda...ben çokk bunaldımm yaa ne güzel seninn kardeşin gelcekmiş....bizimkiler taaaaaa 15 tatilde gelcekler öfffgünaydın diycem ama utanıyorum kızlar :))
hoş uyudunmu diye sorsanız nerdeeeee
sedacım aynı şişlikler bende de başladı son 1 haftadır hatta bi günde 1 kilo almışım sanırım vücut su tutmaya başladı ellerimi ayaklarımı kapatamıyorum valla
nur ahhh kader arkadaşım sabah daha yataktan kalkmadan annemi aradım aynı şeyleri sööledim hatta dün gece burdada söölemiştim 3 hafta oldu tam zaten sevmediğim bi insan bide evimde yalnız olmayı severim ben canım ister dışarı çıkarım canım ister deviri kıçımı yatarım valla varlığı sinirimi bozar oldu.allahtan haftaya küçük kardeşim geliyo o annemleri beklemeden sınavları bitince gelcek ayy çok zor valla bide yatak odama girmek için bin bir bahane uyduruyo yaa özel oda sonuçta orası çıldırcam
kıyamamm sana ya...neyse olan olmuş sıkma hem kendi hem oğluşunun canını...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinirlerim bozulduu
ohh makarnamı haşladım koca bir bardak portakal suyu sıktımm koydum tepsiyee geçtim tv karşısına tam kuruldum afiyetle keyifle yiyecemm
senn bardak devrill portakal suyu koltuğa döküllll
aaaaaaa portakal suyunamı yanayımmm keyfimin canına okunduğunamı yanayımmm koltuğamı yanayımm bilemedim
kalktım sildim gitti üç paralık zevkim yauuuu
maşallah bebişine....artık temizlikleri işleri iyice bitiriip beklemek lazım bıdıkları....Merhaba arkadaşlar,
Dün dr. kontrolümüz vardı gittik tahliller nst muayene derken saat 4 'e kadar hastanedeydim.
Kızım 3.000 kiloyu geçmiş şükürbütün ölçümler 38. haftalık çıktı
baştan beri hep önde gidiyoruz zaten
Dr. 15-20 güne kendini hazırla dedi daha fazla beklemez dedi tabi normal dogum için öyle...
Kafam karıstı normal istiyorum dedim ama korkuyorumda bi yandan...
herşeyim hazır bekliyorum artık bi evimin temizlenmesi kaldı halılarıda verdim yıkanıyor.
hayırlısı olsun artık ne zaman gelirse bebiş...)))
benden haberler böyle işte...:18:
kızlar ben gidiyimde kahvaltı hazırlıyım benden bekliyo hanfendi ayy artık ayakta durmak bile zor geliyo ağırlaşmak bu oluyomuş anladım
merhaba kızlarrrrrr
ben geldimmmm
şööyyyle geçmişi okudum hızlı hızlı..aanammm 5. bebişimizde gelmişşşş...allah ömür versin paşamızzzaa...
uykusuzluklar artmış sizde bende tam tersi..allahımyataktan çıkamıyorum..eşim sürükleyerek kaldırıyo ..geceleri uyku yok bana..ama gündüz uykusu o kadar tatlıkii..12den önce uyanmıyorum ben yaaa..ama geceleride 4-5'i buluyo uyumam...eşim bıraksa akşama kadar uyuycamm
bu gün kaktım bi enerji, şöööyle mutfak dolaplarımı sildimmm..sandalye sırtaında..yerleri çektim sildim ..banyoya girdim ovaladımmm...dahadaneler yapıcaktımm..dur bi oturayım şuraya dedim..kaldım böylleeeee..kollarım inliyo resmen...ay hiçbiyerre kalkamam şimdi..daha kuaföre gitcektim ben ama yaaaa...
öyle işte...dün bebişimim bezlerinide aldımmm..eve geldim hemen açtım paketi..avuç içi kadar bezlerr..ne şirin yaaaa...doğum çantam artık tamamen hazırrr
oooo bayaaa bi iş halletmişsin cnm ya maşallah...ee sen bütün gece uyanık kalırsan bütün gün uyursun tabi canımcım,sen geceyle gündüzü tersine çevirmişsin...merhaba kızlarrrrrr
ben geldimmmm
şööyyyle geçmişi okudum hızlı hızlı..aanammm 5. bebişimizde gelmişşşş...allah ömür versin paşamızzzaa...
uykusuzluklar artmış sizde bende tam tersi..allahımyataktan çıkamıyorum..eşim sürükleyerek kaldırıyo ..geceleri uyku yok bana..ama gündüz uykusu o kadar tatlıkii..12den önce uyanmıyorum ben yaaa..ama geceleride 4-5'i buluyo uyumam...eşim bıraksa akşama kadar uyuycamm
bu gün kaktım bi enerji, şöööyle mutfak dolaplarımı sildimmm..sandalye sırtaında..yerleri çektim sildim ..banyoya girdim ovaladımmm...dahadaneler yapıcaktımm..dur bi oturayım şuraya dedim..kaldım böylleeeee..kollarım inliyo resmen...ay hiçbiyerre kalkamam şimdi..daha kuaföre gitcektim ben ama yaaaa...
öyle işte...dün bebişimim bezlerinide aldımmm..eve geldim hemen açtım paketi..avuç içi kadar bezlerr..ne şirin yaaaa...doğum çantam artık tamamen hazırrr
merhaba kızlarrrrrr
ben geldimmmm
canım naaptın sen ööle sandalye tepesinde dolap silme falan kız kızcam bak kendini yorma o kadar
oooo bayaaa bi iş halletmişsin cnm ya maşallah...ee sen bütün gece uyanık kalırsan bütün gün uyursun tabi canımcım,sen geceyle gündüzü tersine çevirmişsin...doğum çantan da hazırmış tamam artık doğurabilirsin:)) geçenlerde ben de minik kızımın çorabını aldım elime,çorabın başından sonu benim işaret parmağım kadarcık yaa,ne kadar minicik,ne kadar şekerler dimi:)))
sen kendini baya yormussun mutfak dolaplarını sildin bide sandalye üstünde ayy dikkat et canım dengemiz bozuluyor artık karnımız büyüdükçe bişey yapma otur dinlen bebeginide yorma
valla seda sen bukadarını bile çok iyi yapıyosun benim şurdan bir tabak yemek alıp yemeye mecalim yok tembellikmi halimmi yok anlayamadım ama kıpırdamak zulum geliyo bana.
Çok sıkıldım çookkk dışarı çıkmak istiyorum ama gücüm yok göze alamıyorum tek çıkmayı. Evde tek başıma oturmaktan bunalım geçiricem
evet dimi ama bence de...
yahu niye yoruyon kendini,bırak hafta sonu eşinle birlikte yaparsın...ohhh ben bu akşama yemek yapmıycam balıkçıya götürcekmiş eşim
merhaba kızlarrrrrr
ben geldimmmm
selam kızlar ben geldiiimm
yalandan dostlar alışverişte görsün temizliği yaptım bugünsüpürdüm sildim.hafta sonu eşim temizlik yapacak nasılsa diye çok uğraşmadım ama çok fenaydı valla evin yüzü gözü açıldı.ohh yemeğimide koydum oturuyom şimdi
geçenlerde eşim arkadaşları çağıralım çay içelim dedi ben çıkamıyorum ya ev pis diye çağırtmadım temizlik yapıncada ev temiz pislenecek diye çağırasım gelmiyoaha huyum değişti yeminle saçma sapan bi insan oldumm
bak yine koltukta tabakta bişi yiyom dökülse bana müstehak heee
valla arada nadiren geliyo o enerji bende çok tembelleştim bakkala bile çıkasım gelmiyo telefon ediyom eşime gelirken şunu bunu al diye
onla yapıcaz canımmm pazara temizlik varr o ayrıııı
hehhhh bi arıza daha.kız sen napıyonnn.hadi dolap sildin ne sandalyeye çıkıyosun.yapma öyle tehlikeli işler aman Allaha emanet
abooooo...bana arıza didiivalla yaptığımın yeni farkına varıyommm haaa:))
mrb arkadaşlar..dr dan yeni geldim..devlet has. ne gitmiştim...moralim biraz bozuldu..kızımda bir problem yok..ama benim kan problemim baya ciddi sanırım..bu dr a 6. ayımdan sonra gelmeye başladım..kendi dr 1 saat uzaklıkta ve sürekli gidemiyorum diye devletten de takibini yaptırıyordum...ilk 6 ay kendine dikkat etmemişsin,kan sorunu var ilaç kullanmamışsın ve bana 6. ayında geliyorsun..üstelik kan düşük ve bebeğin ters..sorumsuz davranmışsın..kendine kollamamışsın dedi..eğer kanın düşükse seni ameliyata almam dedi..gecenin bir yarısı ben sana kanı nerden bulacam en yakın kan merkezi 1-2 saat uzakta dedi..hiç ses çıkarmadan dinledim..biliyordum suçumu çünkü...kendimi önemsemedim..kendi drum da ilk zamanlar ne test yaptı ne de kan soununu takibe alıp ilaç verdi..durum böle olunca da bünyem baya düşmüştü..neyseki 3 aydır ilaçları kulaandığımdan biraz yükselmiş..herhalde ameliyata alır artık:
hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum..dr çok sinirliydi..
slmm kızlarr bn geldim dr a giittik bugünn herşeyimiz iyi cıktı ama suyumuz gene az dedi doktorumuz bu sefer byaa inceledi suyu az oldugu için kordon dolanmasından korkuyorum dedi haftaya doopler için randevu aldıkk eşinlee gel dedi niye esimide cağırdı anlamadımm ama eşimm şöyle bir yorum getrdii telikeli görücek bebeği sexeryanla almak istiyebilir dedii bakalımm hayrlısı neyse o olsunn
didim evet ben didimmm o benim
kız ben yerde düz ayaklarımın üstünde zor duruyorummm.kaldıki sandalye tepesinde dolap silecemm
aman dikkat et gözünü sevimm şurda ne kaldıkii
gözüm dönmüştü bir araaa..yapıvermişimmm...ama siz de gözümü korkuttunuzzz...kızlar ayrı kızdı sen ayrı kızdınn...bundan sonra haddimi bilecemmmm
oğluşla kendimizi affettirelimm..oğluşa bebek sen bak keyfine, takıl sen popona göre die mıncıklayaraktan şarkı söyyyledimm..minik ayacıklarını kaburgalarıma sooktu...orası çıkış değil yavrum ne arıyon orda dedimmm...sonrada baya baya kıç attıı defalarca....şaka yaptım annecimm sen uyu daha iyi dedimmm..laf dinlemiyo keretaaaa..
slmm kızlarr bn geldim dr a giittik bugünn herşeyimiz iyi cıktı ama suyumuz gene az dedi doktorumuz bu sefer byaa inceledi suyu az oldugu için kordon dolanmasından korkuyorum dedi haftaya doopler için randevu aldıkk eşinlee gel dedi niye esimide cağırdı anlamadımm ama eşimm şöyle bir yorum getrdii telikeli görücek bebeği sexeryanla almak istiyebilir dedii bakalımm hayrlısı neyse o olsunn
mrb arkadaşlar..dr dan yeni geldim..devlet has. ne gitmiştim...moralim biraz bozuldu..kızımda bir problem yok..ama benim kan problemim baya ciddi sanırım..bu dr a 6. ayımdan sonra gelmeye başladım..kendi dr 1 saat uzaklıkta ve sürekli gidemiyorum diye devletten de takibini yaptırıyordum...ilk 6 ay kendine dikkat etmemişsin,kan sorunu var ilaç kullanmamışsın ve bana 6. ayında geliyorsun..üstelik kan düşük ve bebeğin ters..sorumsuz davranmışsın..kendine kollamamışsın dedi..eğer kanın düşükse seni ameliyata almam dedi..gecenin bir yarısı ben sana kanı nerden bulacam en yakın kan merkezi 1-2 saat uzakta dedi..hiç ses çıkarmadan dinledim..biliyordum suçumu çünkü...kendimi önemsemedim..kendi drum da ilk zamanlar ne test yaptı ne de kan soununu takibe alıp ilaç verdi..durum böle olunca da bünyem baya düşmüştü..neyseki 3 aydır ilaçları kulaandığımdan biraz yükselmiş..herhalde ameliyata alır artık:
hiç bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum..dr çok sinirliydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?