evet rahmetli babamın doğum günüonun 52sinde öğrenmiştim zaten hamile olduğumu.Allah ailemizden bir erkek aldı bir erkek verdii.
bende o tarihte olmasını çok istiyorum
Günaydın Melocummm oh hamur işleri filan afiyet olsun valla bizde bugün temizlik var.Erken kalkıp apar topar yedik kadın gelicek diye.Uzuuun kahvaltının tadını çıkarın.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlık probleminizin olmamasına çok sevindim.meraba kızlar...
aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
Olsun canım az kaldı artık senin, tam zamanı...benim kadında benden telaşlı bu hafta perdeleri yıkamış gelince şaşırdım,az kaldı bir yerden başlamak lazım diyor
cam kapı açık olur üşütme kendini malum soğuk sıcak algılamıyoruz artık
Evet ya başlamak lazım son dakikaya bırakmaya gelmez bu işleri oldurda bebek gelmemekte çok direnirse bi daha alırım artık napayım.Temiz temiz evimin biraz sefasını süreyim.Hep misafirler sürecek değil ya.
Merhaba arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı doğumlar nasib etsin allahım dünyanın en güzel duygusuyla tanışmanıza az zaman kalmış hepinizin..geçen sene bu zamanlar bizlerdede bu heyecan vardı ve 1 yıl ne kadar çabuk geçmiş geriye bakınca insan anlıyor..diyeceğim o ki eğer öğrenmek istediğiniz bişey olursa yardımcı olabilirim tecrübeli sayılırız bizler artık..bende sezeryanla doğum yaptım ve çok çabuk kalkıştım sadece 2 gün yattım ve bebeğimin herşeyiyle kendim ilgilendimmm inşallah hertşey gönlünüzce olurr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
slm kızlarr:)
buket gözn aydn cnm,çok sevndm,çok heyecanlıııı
çok iyi ve sabırlı bir doktor. Ebelerde çok iyiydi.Şuan oğlum çok küçük inş. çabucak toparlanır. hala sarılığı devam ediyor.buketcim adına çok sevindim....bende nurten hanıma çokkkk güveniyorumm ve ayrı bi yakınlık hissediyorumm ama söylediklerin içimi dahada rahatlattı....hastanede yattığımdada gerçekten görevli hemşireler çok ilgili ve kibarlardı.....inş bizimde doğumlarımız seninki gibi sorunsuz ve kolayy olur
teşekkür ederim canım. İnş. sizin doğumlarınızda kolay olur.hayırlı uğurlu olsun bebişin canım, Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerini, hayrını gör inşallah evladının. darısıda bize bu arada maşallah rahat doğum yapmışsın. bebişin resmini bekliyoruz en kısa zamanda...
...
Kızlar günaydın, geçmişe bakamadım, eşim 38. haftada bebiş sezaryenle alınırsa muhtemelen yanımda olamayacağı için 37. hafta dolunca aldıralım bebeği bende göreyim bi kaç gün diyor, bende dr a nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ya çekiniyorum nedense, bugün 37. haftada doğum yapan bir arkadaşla görüşme imkanım oldu herhangi bir problem olmamış bebişte, Eğer 37 bitince alır ise yada 37+2de fln o zaman bu hafta içi değil sonraki hafta içi doğması lazım bebeğin..
Benimde dünden beri kasılmalarım arttı rahat 15 sefer oluyor gibi, dakik olmadığı için saymıyorum kaç kere oluyor diye, yalancı sancı oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?