2011 Şubat Anneleri

bugün benimde gıcıklığım üstümdee ama

demin bebek arabasının kumaşını sökte ben onu yıkayayım didim.hiiçç tepki yokk.illa kırk kere sölicenn yaniiii.elinde kumanda cırt cırt ,,

illa çemkirecem öyleeee

bak nasıl batıyo bana bbugünnnn herşeyy ayyyyy

bak şimdi kendi kafasında planı yapmışş bana söylemiyo beni buda dellendiriyo bu adam yaaa

banyoya girmeden önce arabayı sökecekmiş
akşam çıktığımızdada markete gidecekmişiz onlar bagajda durcakmış ordan geçecekmişiz

plan tamam ama bana söylenmiyo bende bıurda sinir oluyorumm,,

len ben müleccimmiyimm banada sölee bende bilimmm zaten beynimin küçük bir kısmını kullanabiliyorum şu sıralar beni ne yoruyon psikolojik depresyona sokuyonnn

ahh bu erkekler ahhhh herşey ne kadar basit onlar için

ay alemsin valla canım çok gerilmişsin sen ılık bir duş al rahatarsın belki

ay alemsin valla canım çok gerilmişsin sen ılık bir duş al rahatarsın belki

niyeyse davul gibi gerildim valla yaaa...güya temizlik yapcaktık eşim yapalım dedi daha doğrusu o yaapacaktı onuda yaptırtmadım hiç içim kaldırmıyo valla uğraşamıcam şimdi diye piskolojik olarak hazır diilim yaparık bi ara dedim

öleee oturyom mutfağı bile toplamadımmm

ay geçen haftada ben böyleydim annemlere gittim kalmaya 4-5 gün iyi oldu kendime geldim varsa öyle bir imkan iyi oluyor değişiklik

canım topikten bir arkadaşa lansor vermiş doktor ben de dün onu akdım şimdi iyiym
selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?

evet canım buket111 arkadaşımız doğurdu yine oğlan

çok uyku problemı yasadınızmı? bebısde...

canım uyku problemi illaki yaşanıyo ama benim şöyleydi 40 gün zaten geceniz gündüzünüz karılşıyor sonra daha düzenli uyuyorlar yani büyüdükçe uyku saatleri düzene giriyor 1.5 aylıkken 1 saatte bir uyur uyanır sonra yine dalardı ve gece 3 den sonra daha güzel uyurdu.6 aydan sonra diş problemi olduğu için uykuda sorunlar yaşadık ama şimdi çok düzenli bebeğin huyuyla gaz problemiyle çok alakalaı biz hiç gaz problemi yaşamadık ben bunu bol masaja ve humana stil tea ye bağlıyorum bide çörek otuna...birde aklınızda bulunsun yeni doğan bebekler 3 saatte bir uyandırıp emzirilmeli çünkü 3 saatten fazla uyuyo sandığınız bebekler kan şekeri düştüğü için bayılıyormuş doktorumuz söylemişti..bunun haricinde hayatınız bebeklere göre düzenleniyor ve lohusalık sendromu ve kimseyle paylaşamama ben daha yeni alışıyorum çok kıskanıyordummm

herkese mrb bu gn kontrole gittik oğluşumu gördüm maşallah gayet iyi keyfi paşanın şimdilik yanını yönünü değiştirmemiş doğum pozisyonunda bana normal doğum yolları görünüyor gibi kilosu 3200 olmuş,bide nst ye girdim düzenli sancım çıktı 5 dk bir sancıl oldu eşimde gelmişken doğuracan heralde dedi baya bi takip ettik ama sonra vazgeçti sanırsam benim oğlan doğmaktan.şimdi ara ara yine kasılmalarım var eşim yat dinlen dedi ama nerde ben kalktım bi güzel evi süpürdüm şimdide bi bakayım dedim napıyorsunuz.

hafizecim şimdi kaç haftalıksın çizelgen yok ya

bebğini görmüşsün maşallah kaçıncı haftadaydın canım.ben 34+5 te gittim 2 600 dü sanki küçük gibi geldi.doğuma ne kadar var

selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?

şubat annelerinin facebookta ayrı sayfasımı var ben bilmiyorummmmmm

bebğini görmüşsün maşallah kaçıncı haftadaydın canım.ben 34+5 te gittim 2 600 dü sanki küçük gibi geldi.doğuma ne kadar var

teşekkür ederim canım ben şu an 37+1 deyim.yok canım normaldir öyle düşünme.bazen birden kilo alıveriyorlar geçenlerde 10 gün bakmamıştık önce 2kilo 450 gramda 10 gün sonra bi gittik 2900 olmuş şimdide 2 haftada 300 gr almış.bazen hızlı kilo alıyorlar birde zaten çizelgeye göre senin bebeişinin kilosu çok normal bence

kızlar bugün bir ii bir de kötühaber aldım..önce ii den başlayalım:))) en yakın arkadaşım ve aynı zamanda komşum doğum yaptı..onunla aramızda tam bir ay vardı..yarın geliyor..çok heyecanlıyım bebişini sevecem..
kötü habrde az kalsın büyük bir hataya düşüp kendimi hiç de ii olmayan bir doktorun eline teslim edecektim..adam 2-3 hastasını masada kaybetmiş..bir tanesi anestezi sonrası kusarken boğulmuş..diğerlerini bilmiyorum..ayyyyy çok tırstım..korkudan öldüm...
neyse ben yine kendi drumdan vazgeçmeyeyim..hayırlısı olsun..

hafu maşallah cnm kilosu çok ii ya ben 33+2de gittim 1906 gr dı çok az geldi bana neler yiyorun cnm paylaşırmısın uff bakamıyorum galiba oğluma

Son düzenleme:

amanın tırstım yaw:18:

sen kaçıncı haftadasın canım daha çok varmı,zaman çabuk geçiyor merak etme bi bakmışsın bebeğin kucağında inş.

35e yeni girdik daha ama ben çok feci sabirsızlanmaya başladımmm
amin cnm inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebişleri kucağmza

hafu maşallah cnm kilosu çok ii ya ben 33+2de gittim 1906 gr dı çok az geldi bana neler yiyorun cnm paylaşırmısın uff bakamıyorum galiba oğluma:2

teşekkür ederim canım sağol,yok ya öyle düşünme şimdi elimde bir çizelge var ona baktımda bebeğinin kilosu gayet normal 33 hafta ile 36 hafta arası bebeklerin kilosu 1800-2200 aralığında olmalıymış,yani vesveseye kapılma çok normal kilosu.vallahi ne bulduysam mideyeo yüzden 15 kilo aldım hergün düzenli meyvemi yemeğe dikkat ediyorum canım onun haricinde vitamin balık yağı falan filan hiç kullanmadım yediğim herzamanki şeyler birde kuru inciri bol tükettim günde bir kuru incir bbeğin zeka gelişimine katkı sağlıyrmuş balığıda haftada 2 kere bazen 3 kere yediğim oldu onun haricicnde farklı bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…