- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bugün benimde gıcıklığım üstümdee ama
demin bebek arabasının kumaşını sökte ben onu yıkayayım didim.hiiçç tepki yokk.illa kırk kere sölicenn yaniiii.elinde kumanda cırt cırt ,,
illa çemkirecem öyleeee
bak nasıl batıyo bana bbugünnnn herşeyy ayyyyy
bak şimdi kendi kafasında planı yapmışş bana söylemiyo beni buda dellendiriyo bu adam yaaa
banyoya girmeden önce arabayı sökecekmiş
akşam çıktığımızdada markete gidecekmişiz onlar bagajda durcakmış ordan geçecekmişiz
plan tamam ama bana söylenmiyo bende bıurda sinir oluyorumm,,
len ben müleccimmiyimm banada sölee bende bilimmm zaten beynimin küçük bir kısmını kullanabiliyorum şu sıralar beni ne yoruyon psikolojik depresyona sokuyonnn
ahh bu erkekler ahhhh herşey ne kadar basit onlar için
ay alemsin vallacanım çok gerilmişsin sen ılık bir duş al rahatarsın belki
niyeyse davul gibi gerildim valla yaaa...güya temizlik yapcaktık eşim yapalım dedi daha doğrusu o yaapacaktı onuda yaptırtmadım hiç içim kaldırmıyo valla uğraşamıcam şimdi diye piskolojik olarak hazır diilimyaparık bi ara dedim
öleee oturyom mutfağı bile toplamadımmm
canım topikten bir arkadaşa lansor vermiş doktor ben de dün onu akdım şimdi iyiymgünaydınnn şekerlerrrrr
bu reflüden nedir çektiğim yaaaa...dün gece saaat 3 gibi yattım..5 e kadar reflüden uyuyamadım..sabah görevden eşim geldi..8 de uyandım..pohaca getirmiş sıcacıkkkk..bi tane yiyeyim dedim..yemezzzz olaydımmmm..uyuyabilene aşk olsunn..reflü azdı geneee...koçiş uyudu..ben kalakaldım böyleeeee(((((((((((((hhala devam ediyooo..renninede fayda etmiyo artık yaa..şişeyi dikiyorum artık kafama..yok olmayınca olmuyorrrr
selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?
çok uyku problemı yasadınızmı? bebısde...
herkese mrb bu gn kontrole gittik oğluşumu gördüm maşallah gayet iyi keyfi paşanın şimdilik yanını yönünü değiştirmemiş doğum pozisyonunda bana normal doğum yolları görünüyor gibi kilosu 3200 olmuş,bide nst ye girdim düzenli sancım çıktı 5 dk bir sancıl oldu eşimde gelmişken doğuracan heralde dedi baya bi takip ettik ama sonra vazgeçti sanırsam benim oğlan doğmaktan.şimdi ara ara yine kasılmalarım var eşim yat dinlen dedi ama nerde ben kalktım bi güzel evi süpürdüm şimdide bi bakayım dedim napıyorsunuz.
herkese mrb bu gn kontrole gittik oğluşumu gördüm maşallah gayet iyi keyfi paşanın şimdilik yanını yönünü değiştirmemiş doğum pozisyonunda bana normal doğum yolları görünüyor gibi kilosu 3200 olmuş,bide nst ye girdim düzenli sancım çıktı 5 dk bir sancıl oldu eşimde gelmişken doğuracan heralde dedi baya bi takip ettik ama sonra vazgeçti sanırsam benim oğlan doğmaktan.şimdi ara ara yine kasılmalarım var eşim yat dinlen dedi ama nerde ben kalktım bi güzel evi süpürdüm şimdide bi bakayım dedim napıyorsunuz.
hafizecim şimdi kaç haftalıksın çizelgen yok ya
selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?
bebğini görmüşsün maşallah kaçıncı haftadaydın canım.ben 34+5 te gittim 2 600 dü sanki küçük gibi geldi.doğuma ne kadar var
ismim hanife canımben şu an tam 37+1 im,kendimi ekleyemedim listeye nasıl yapıcam pek bi bilgimde yok canım.
teşekkür ederim canım ben şu an 37+1 deyim.yok canım normaldir öyle düşünme.bazen birden kilo alıveriyorlar geçenlerde 10 gün bakmamıştık önce 2kilo 450 gramda 10 gün sonra bi gittik 2900 olmuş şimdide 2 haftada 300 gr almış.bazen hızlı kilo alıyorlar birde zaten çizelgeye göre senin bebeişinin kilosu çok normal bence
kızlar bugün bir ii bir de kötühaber aldım..önce ii den başlayalım:))) en yakın arkadaşım ve aynı zamanda komşum doğum yaptı..onunla aramızda tam bir ay vardı..yarın geliyor..çok heyecanlıyım bebişini sevecem..
kötü habrde az kalsın büyük bir hataya düşüp kendimi hiç de ii olmayan bir doktorun eline teslim edecektim..adam 2-3 hastasını masada kaybetmiş..bir tanesi anestezi sonrası kusarken boğulmuş..diğerlerini bilmiyorum..ayyyyy çok tırstım..korkudan öldüm...
neyse ben yine kendi drumdan vazgeçmeyeyim..hayırlısı olsun..
yaaa ne güzel 38. haftalara girmiş millettt,ben de istiorum ben deee...
sen kaçıncı haftadasın canım daha çok varmı,zaman çabuk geçiyor merak etme bi bakmışsın bebeğin kucağında inş.
hafu maşallah cnm kilosu çok ii ya ben 33+2de gittim 1906 gr dı çok az geldi bana neler yiyorun cnm paylaşırmısın uff bakamıyorum galiba oğluma:2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?