35e yeni girdik daha ama ben çok feci sabirsızlanmaya başladımmm
amin cnm inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebişleri kucağmza
kızlar bugün bir ii bir de kötühaber aldım..önce ii den başlayalım:))) en yakın arkadaşım ve aynı zamanda komşum doğum yaptı..onunla aramızda tam bir ay vardı..yarın geliyor..çok heyecanlıyım bebişini sevecem..
kötü habrde az kalsın büyük bir hataya düşüp kendimi hiç de ii olmayan bir doktorun eline teslim edecektim..adam 2-3 hastasını masada kaybetmiş..bir tanesi anestezi sonrası kusarken boğulmuş..diğerlerini bilmiyorum..ayyyyy çok tırstım..korkudan öldüm...
neyse ben yine kendi drumdan vazgeçmeyeyim..hayırlısı olsun..
teşekkür ederim canım sağol,yok ya öyle düşünme şimdi elimde bir çizelge var ona baktımda bebeğinin kilosu gayet normal 33 hafta ile 36 hafta arası bebeklerin kilosu 1800-2200 aralığında olmalıymış,yani vesveseye kapılma çok normal kilosu.vallahi ne bulduysam mideyeo yüzden 15 kilo aldım hergün düzenli meyvemi yemeğe dikkat ediyorum canım onun haricinde vitamin balık yağı falan filan hiç kullanmadım yediğim herzamanki şeyler birde kuru inciri bol tükettim günde bir kuru incir bbeğin zeka gelişimine katkı sağlıyrmuş balığıda haftada 2 kere bazen 3 kere yediğim oldu onun haricicnde farklı bişey yok.
çol cnm bende gebeliğin başından beri 14 kilo aldım maşallah:)ama oğluşum az gibi göründü doğru diyosun vesvese yapmamak gerek Rabbimin izniyle sağlıkla doğsunlarda alır kilosunu inşallah.bide cnm kafanı çok şişiriyorum ama bişi sorcam çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo acaba doğumada ya ebeyle yada doktorunla ayrı fiyatlar veriyolar böle bişi varmı sizin hastanelerde de
bende hem normal doğumdan hem sezeryandan korkan biri olarak:) yaa sanırım sezeryandan daha çok tırsmaya başladım
allahım nolur rabbim en kolayı hangisi ise sağlıkla onu nasip et normal ddoğum olursada kolaylığını ver aminn
canım topikten bir arkadaşa lansor vermiş doktor ben de dün onu akdım şimdi iyiym
evet canım buket111 arkadaşımız doğurdu yine oğlan
Of kızlar ya bi gün şu temizlikçiler işlerini doğru dürüst yapsalar yaBütün sinirlerim zıpladı sabahtan beri.Yatağın altını silicem derken yatağın başından bi asılttı yatapın başı çıktı bağlantı yerlerinden şak aşağı... Bide diyoki ay bu bazalımıydı.Sinir oldum ya 10 yıldır temizliklere gidiyorum diyor ama yatağın bazadan ittirileceğini öğrenememiş daha. Bide evi panayır yerine çevirdi sinir oluyorum oda oda gitmeyen temizlikçilere.Ahhh ah bi Hatice Teyzem vardı eskiden ne güzel temizlik yapardı şıkır şıkır olurdu her yer yaşlandı bel fıtığı oldu işe gidemiyor artık.Ondan sonrada bende temizlikçi beğenemedim hiç.Bide ne desem üste çıkıyo ev sahibi o ne isterse yapayım yok.Anlaşılan buda tek kullanımlık temizlikçilerim arsına girecek offff of...
kızlar acil birşey sorucam benim oğlum çok fazla hareketli içerde deli gibi debeleniyor ya da kasılmalar oluyor ikisini birbirinden nasıl ayırt edebilirim böyle taş gibi oluyor bazen karnım poposunu dayıyormş gibi ama anlayamadım bir saatte 4 ten fazla olursa kasılma tehlikeliymiş ama benim bir saatte 10 kere oluyor nerdeyse yardım edin anlayamıyorum offf : (( sancım yok ama
merhaba violina aynı şey bende de oluyo iki gündür hareketli karnımın bir tarafı sertleşiyo bir sağğa bir sola yıgılıyo onun dışında bişey yok kaçıncı haftadasın?
selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?
Canım bizdede temizlik var bir an önce bitsin tabiki ne zaman gelecekleri belli olmuyor.inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelir ben salı günü dr a gelicemçağlayanlada konuşmuştum uygun olursak haleyi de arayıp görüşelim dedik ikiniz için de uygun olursa tabiki
38.haftaya girdim canım sen ?
sağolasın melocum sende olmasan kimsenin cevap verdiği yok
manikcim bende aynı dertten müzdaribim
ay bende bir temizlikçi var her geldiğinde elinde bişey kalır ya
ankastre davlumbazımı çizdi ilk geldiğinde
2. de perdemin boncuğunu koparmış
birinde monitörün lcd ekranını çizdi
artık bu sefer napacak diye korkar olduk yani
hayır değiştireceğim ama eli çok pratik evide biliyor ben okuldayken şıkır şıkır yapıp gidiyor benimde işime geliyor ama böyle giderse yolu yakın yaniiii
kızlar bu arada emzirme yastığı alanlar oldumu
Eki Görüntüle 127754
bu fotodakinden
boyutu ne kadar annenin koltuk altınamı sarılıyor bebeğemi kardeşim bana aynısından dikecekte karar veremedik nasıl kullanıldığına????
slm kızlarrr bugün çok sıkılınca canım kocacım beni eyvah eyvaha götürdü...biraz daha iyiyim sanki ama şunu farkettim anlık çözümler oluyoo içimin sıkıntısı tamamen geçmiyo....doğum stresi mi başka stresler mi bilemiyorum ama zoor bi süreçten geçiyorum sanırım..
sanci olsa agridan duramazsin yani sadece sertlesmeyse sanci degildir merak etmekızlar acil birşey sorucam benim oğlum çok fazla hareketli içerde deli gibi debeleniyor ya da kasılmalar oluyor ikisini birbirinden nasıl ayırt edebilirim böyle taş gibi oluyor bazen karnım poposunu dayıyormş gibi ama anlayamadım bir saatte 4 ten fazla olursa kasılma tehlikeliymiş ama benim bir saatte 10 kere oluyor nerdeyse yardım edin anlayamıyorum offf : (( sancım yok ama
slm cnm ben hamisligin basinda aldim ama bednimki bunun gibi degil uzunlamasina gidiyo ben simdiden kullaniyorum sirtima aliyorum daha rahat uyuyorum =) ilerde yarisini sirtimin arasina yarisini önüme alcam bebisimi üstüne koyup emzircem ins.
bendede var ayni seyler sona yaklastik ondan herhalde bide bunalim basladi bende ayy dogsun artik kizim amaaaaaa
sanci olsa agridan duramazsin yani sadece sertlesmeyse sanci degildir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?