2011 Şubat Anneleri

35e yeni girdik daha ama ben çok feci sabirsızlanmaya başladımmm
amin cnm inşallah hepimiz sorunsuz alırız bebişleri kucağmza

inş.canım,bende hem sabırsızlanıyorum bir yandanda nasıl doğurcam die kara kara düşünüyorum çok korkuyorum normal doğumdan

hastalarının eceli geldiyse adam napsınşaka bi yanada insan gerçekten duyunca etkileniyor böyle şeylerden allah sağsalim kurtulmayı nasip etsin bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş.

çol cnm bende gebeliğin başından beri 14 kilo aldım maşallah:)ama oğluşum az gibi göründü doğru diyosun vesvese yapmamak gerek Rabbimin izniyle sağlıkla doğsunlarda alır kilosunu inşallah.bide cnm kafanı çok şişiriyorum ama bişi sorcam çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyo acaba doğumada ya ebeyle yada doktorunla ayrı fiyatlar veriyolar böle bişi varmı sizin hastanelerde de

bende hem normal doğumdan hem sezeryandan korkan biri olarak:) yaa sanırım sezeryandan daha çok tırsmaya başladım
Allahım nolur Rabbim en kolayı hangisi ise sağlıkla onu nasip et normal ddoğum olursada kolaylığını ver AMİNN

inş canım.yok olurmu öyle şey benim eşim 39.haftada yapıcak bana erken yapılmasının bi zararı yokmuş ama eşim erken yapılmasının bir gereğide yok dedi vallahi canım ücret konusunda benim hiçbir fikrim yok ben zaten doğum evinde yapıcam doğumu eşim doğum evinde çalışlıyor doğumuda kendisi yaptıracağı için orda olcak mecbur benim doğum

aminnnnn...kızlar ben çıkıyorum hadi size iyi akşamlar yine kasılmam oldu biraz uzanayım

Of kızlar ya bi gün şu temizlikçiler işlerini doğru dürüst yapsalar ya Bütün sinirlerim zıpladı sabahtan beri.Yatağın altını silicem derken yatağın başından bi asılttı yatapın başı çıktı bağlantı yerlerinden şak aşağı... Bide diyoki ay bu bazalımıydı.Sinir oldum ya 10 yıldır temizliklere gidiyorum diyor ama yatağın bazadan ittirileceğini öğrenememiş daha. Bide evi panayır yerine çevirdi sinir oluyorum oda oda gitmeyen temizlikçilere.Ahhh ah bi Hatice Teyzem vardı eskiden ne güzel temizlik yapardı şıkır şıkır olurdu her yer yaşlandı bel fıtığı oldu işe gidemiyor artık.Ondan sonrada bende temizlikçi beğenemedim hiç.Bide ne desem üste çıkıyo ev sahibi o ne isterse yapayım yok.Anlaşılan buda tek kullanımlık temizlikçilerim arsına girecek offff of...

canım topikten bir arkadaşa lansor vermiş doktor ben de dün onu akdım şimdi iyiym

evet canım buket111 arkadaşımız doğurdu yine oğlan

sağolasın melocum sende olmasan kimsenin cevap verdiği yok

manikcim bende aynı dertten müzdaribim
ay bende bir temizlikçi var her geldiğinde elinde bişey kalır ya
ankastre davlumbazımı çizdi ilk geldiğinde
2. de perdemin boncuğunu koparmış
birinde monitörün lcd ekranını çizdi
artık bu sefer napacak diye korkar olduk yani
hayır değiştireceğim ama eli çok pratik evide biliyor ben okuldayken şıkır şıkır yapıp gidiyor benimde işime geliyor ama böyle giderse yolu yakın yaniiii

kızlar bu arada emzirme yastığı alanlar oldumu

bu fotodakinden
boyutu ne kadar annenin koltuk altınamı sarılıyor bebeğemi kardeşim bana aynısından dikecekte karar veremedik nasıl kullanıldığına????

Son düzenleme:
slm kızlarrr bugün çok sıkılınca canım kocacım beni eyvah eyvaha götürdü...biraz daha iyiyim sanki ama şunu farkettim anlık çözümler oluyoo içimin sıkıntısı tamamen geçmiyo....doğum stresi mi başka stresler mi bilemiyorum ama zoor bi süreçten geçiyorum sanırım..

kızlar acil birşey sorucam benim oğlum çok fazla hareketli içerde deli gibi debeleniyor ya da kasılmalar oluyor ikisini birbirinden nasıl ayırt edebilirim böyle taş gibi oluyor bazen karnım poposunu dayıyormş gibi ama anlayamadım bir saatte 4 ten fazla olursa kasılma tehlikeliymiş ama benim bir saatte 10 kere oluyor nerdeyse yardım edin anlayamıyorum offf : (( sancım yok ama

merhaba violina aynı şey bende de oluyo iki gündür hareketli karnımın bir tarafı sertleşiyo bir sağğa bir sola yıgılıyo onun dışında bişey yok kaçıncı haftadasın?

selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?

Ayy fatmacım onu bende yazın çektim tadilat vardı evde öyle böyle değil komple yenilendi banyo ve tuvalet ilk aylardı bulantılarımın olduğu dönemde.Şimdi olsa hiç çekemezdim herhalde stres sinir olurdum.Temizlik bitti neyseki ama sıra perdelerin asılmasında kirlilerin yıkanmasında deterjanların yerlerine yerleştirilmesinde offffffffffffffffffffffffffffff of

nasılsınız hanımlar dün annem geldi gece bana süpriz yaptı bebişime birsürü cici almış allahım tam küçük adam kıyafetleri onların içinde ki günü hayal etmek bile acayip heycanlandırıyorrr hemencik doğsun istiyorum aretık sağlıkla i,nş bu arada bi bebeşimiz daha olmuş aceleci bi paşa daha hoşgelmiş sefalar getirmiş sağlıklı uzun mjtlu bi ömür geçirir inş kumralperi gözün aydın canımm

Benim için uygundur salı günü 1 den sonra boşum.Öğlene kadar okulum var.1 den sonra olursa rahatlıkla katılabilirim size.Çağlayanın hastalığı nasıl olduki?

slm cnm ben hamisligin basinda aldim ama bednimki bunun gibi degil uzunlamasina gidiyo ben simdiden kullaniyorum sirtima aliyorum daha rahat uyuyorum =) ilerde yarisini sirtimin arasina yarisini önüme alcam bebisimi üstüne koyup emzircem ins.

bendede var ayni seyler sona yaklastik ondan herhalde bide bunalim basladi bende ayy dogsun artik kizim amaaaaaa
sanci olsa agridan duramazsin yani sadece sertlesmeyse sanci degildir merak etme

bende senin gibi düşünüyorum aslında ama bazen ilk baştaki sancılar hissedilmiyor veya nst de sancı çıkıyor ama hissedilmiyor ya onun için endişendim ama boşa herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…