Cnm dr dan ters cevap almak istemediğim için bi kaç gün erken doğsun diyemiyorum, burdaki askeri hastanenin dr u rahat 10 senelik dr olduğu için doğumu onda yapmaya karar verdim, bu civardaki özel hastaneler hakkında iyi duyumlar almadım bu yüzden başta özel düşünmeme rağmen sonradan tercih etmedim, eşim çok istiyor ama ben söyleyebilecekmiyim bakalım, cuma günü randevum var ameliyat günü belirlenip dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı inşnie çekiniyorsun dr dan özel dr değilmi seninki ? benimkide dicektir çatı muaynesi yapıcam yaptırmıcam o kadar özel muaynaneye gidiyorum 37.haftada yapsın bari.ben olsam sen yerinde doktoruma söylerim eşimin durumunu benim bi yakınım tam 37 de doğurdu kızı oldu çok tatlıydı kilosu 3100 gr dı sapasağlam ne sarılık ne baska bişi insallah seninkide öle sağlıklı doğar.
canım haftası ve kilosuna göre sınır 14 iken bizimki 21 çıktı. 25 den sonra kan değişimi gerekiyormuş. iki buçuk gün fototerepi aldı 14.2 ye düştü. Hastaneden taburcu olduk. iki gün sonra 16.7 ye çıktı. Doğum kilosuna ulaştı ve haftasına göre sınır değer dedi doktor. Çarşamba tekrar kan vericez bakalım kaç çıkacak.prematüre ve grup uyuşmazlığı olduğu için geç geçiyormuş sarılık. Doktor 7-10 gün arası beyin bariyeri geliştiği için risk azalıyor demişti.
Evet cnm yabencede 1 gün bile önemli, ama eşimle karşı karşıya gelmek istemiyorum bir yandanda, sonuçta bebek ikimizin benim kadar onunda söz hakkı var, aslında dr kararını verince ikimiz içinde emrivaki gibi olacağı için içim rahatlayacak gibiçok geçmiş olsun canım.. bende reflüden kaç gündür gözümü kırpamıodum geceleri en son artık gün kontrolum vardı dr a söledim gaviscon die bi şurup yazdı uzun bi süre sonra dün rahat bi uyudum şükür bide onu dene istersen..
ayy canım çok kötü denk gelmiş balım yaa.. evet anne karnında bi gün bile kalması önemli bebişin ama sen yine de söle bi druna neden çekiniosun olmaz derse de olmaz belkide gelişimi kilosu v.s iyidir uygun görür eşininde gözü arkada kalmamış olur hemde.
noldu canım hayırdır yaa ne bu isyan kayganan mı gene?
geçmiş olsun canım iyileşemedimi daha paşamız.. bol bol emzir bende duymuştum anne sütünün sarılığa ii geldiğini.. doğumundan biraz bahsetsene kolay olmus ilk doğumundu deil mi masaşşahh darısı başımıza inşallahh
selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok güzelldii doyamadım kuzuma..
kilomuz 2300 olmus gerçi sizin miniklerin yanında benimkisi daha küçücükk siz 3 lü kilolara sevinirken ben daha 2 kilo olduguna seviniorum :)
doğum şeklimiz biraz muallakta kaldı ben myomdan dolayı sezeryan olur die düşünüodum ama dr normal düşün dedi bende kararsız kaldım ama şimdilik kızımın keyfini bekliycem sanırım..
ama myomdan da kurtulmak istiodum bilmiorum nasıl olcak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım..
sizler nasılsınız bakalım çok geçmişe bakamadım bi kaç önceki sayfadan baktım bi bebişimiz daha gelmiş kumsalperi hayırlı olsun canım bebişin.. Saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah
Kızlar birşeye dikkat ettimde herkes kendisine cevap verilmediği.nden bahsediyor, fakat ben herkese cevap yazdığım halde benim yazdıklarıma cevap yazanlar çok belli kişiler, ne yapsam acaba bende çoğu kişinin yazdıklarını görmezden gelip onlar gibi yapıp sadece belirli kişileremi yazsam?? bilemedim, nasılsa cevap yazmıyorlar bende onları önemsemeyip cevap yazmasammı acaba ne dersinizz
Benimde görüş günüm yarın kızlarrr
Tam 1 aydır görmüyorum bebişimi ne kadar uzun oldu yaaaa.Kimbilir nekadarda büyümüştürrrr
Tam 1 aydır görmüyorum bebişimi ne kadar uzun oldu yaaaa.Kimbilir nekadarda büyümüştürrrr
iyi akşamlar kızlar
geçmişi şöyle bir okudum aklımda kaldıgı kadarıyla ;
kumralperi dogum yapmışsın güle güle büyüt bebegini
karamel06 ve hafu bebeginizi görmüşsünüz gözünüzaydın
burcuu dr konuş bence eğer bebeginin durumu uygunsa alır heralde eşinde görmüş olur.
inşallah sağlıklıdır bebişin.gelince yazarsın artık neler olduğunu kaçıncı haftandaydın sen doğuma daha var mı
hadi gözünaydın....güzell haberlerini bekliyoruz
teşekkür ederim canım...
kızlar bişi sorcam bu arada geçenlerde biriniz kullan at kilotlardan bahsetmişsiniz hastane için ben ilk burda duydum ve int şöle bi bktım çok ince bişee benziyor naylon gibi sizler aldınız mı gereği var mıki acaba rahat oluyosa bende alayım diyorum.
bende senin gibi düşünüyorum aslında ama bazen ilk baştaki sancılar hissedilmiyor veya nst de sancı çıkıyor ama hissedilmiyor ya onun için endişendim ama boşa herhalde
ayy cnm ben de normalden diil de sezeryendean korkuyorum,umarım hrşey yolunda gider gayet sağlıklı kolay bi normal doğum nasip olur..bende hem normal doğumdan hem sezeryandan korkan biri olarak:) yaa sanırım sezeryandan daha çok tırsmaya başladım
Allahım nolur Rabbim en kolayı hangisi ise sağlıkla onu nasip et normal ddoğum olursada kolaylığını ver AMİNN
manikcim walla ne demişler el elin eşşeğini türkü çığırarak ararOf kızlar ya bi gün şu temizlikçiler işlerini doğru dürüst yapsalar yaBütün sinirlerim zıpladı sabahtan beri.Yatağın altını silicem derken yatağın başından bi asılttı yatapın başı çıktı bağlantı yerlerinden şak aşağı... Bide diyoki ay bu bazalımıydı.Sinir oldum ya 10 yıldır temizliklere gidiyorum diyor ama yatağın bazadan ittirileceğini öğrenememiş daha. Bide evi panayır yerine çevirdi sinir oluyorum oda oda gitmeyen temizlikçilere.Ahhh ah bi Hatice Teyzem vardı eskiden ne güzel temizlik yapardı şıkır şıkır olurdu her yer yaşlandı bel fıtığı oldu işe gidemiyor artık.Ondan sonrada bende temizlikçi beğenemedim hiç.Bide ne desem üste çıkıyo ev sahibi o ne isterse yapayım yok.Anlaşılan buda tek kullanımlık temizlikçilerim arsına girecek offff of...
walla hepimizin son dönemleri hem fiziksel hem psikolojik açıdan baya yorucu olucak sanırım,ama az kaldı,öyle bi tesellimiz var en azından:)slm kızlarrr bugün çok sıkılınca canım kocacım beni eyvah eyvaha götürdü...biraz daha iyiyim sanki ama şunu farkettim anlık çözümler oluyoo içimin sıkıntısı tamamen geçmiyo....doğum stresi mi başka stresler mi bilemiyorum ama zoor bi süreçten geçiyorum sanırım..
cnm büyük ihtimal onlar yanlzca bebek hareketi,bnm oğlumda hep öyle yapıo ve sürekli hareketleri bu şekilde sıpanıınkızlar acil birşey sorucam benim oğlum çok fazla hareketli içerde deli gibi debeleniyor ya da kasılmalar oluyor ikisini birbirinden nasıl ayırt edebilirim böyle taş gibi oluyor bazen karnım poposunu dayıyormş gibi ama anlayamadım bir saatte 4 ten fazla olursa kasılma tehlikeliymiş ama benim bir saatte 10 kere oluyor nerdeyse yardım edin anlayamıyorum offf : (( sancım yok ama
cnm bence çekinme ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzüCnm dr dan ters cevap almak istemediğim için bi kaç gün erken doğsun diyemiyorum, burdaki askeri hastanenin dr u rahat 10 senelik dr olduğu için doğumu onda yapmaya karar verdim, bu civardaki özel hastaneler hakkında iyi duyumlar almadım bu yüzden başta özel düşünmeme rağmen sonradan tercih etmedim, eşim çok istiyor ama ben söyleyebilecekmiyim bakalım, cuma günü randevum var ameliyat günü belirlenip dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı inş
Cnm inş kısa zamanda geçer..
Evet cnm yabencede 1 gün bile önemli, ama eşimle karşı karşıya gelmek istemiyorum bir yandanda, sonuçta bebek ikimizin benim kadar onunda söz hakkı var, aslında dr kararını verince ikimiz içinde emrivaki gibi olacağı için içim rahatlayacak gibi
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün, miyom konusuna gelince dr un daha iyi bilir tabi ama bence bi kere miyom için kesileceksen doğumda miyomda radan çıkardı yani
kızlarrrrrrrrrrr..........
yaa sabahhhlara kadar gecelere kadar ağlayasım varrr.........
o kadar canım sıkkın ki anlatamamm
biri yüzüme baksaa ağlıcamm ama kendimi tutuyorumm............
ya alıp başımı gidesimm geliyorr derler ya aynen ölee
Allahım nolur sabır ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bütün kk annelerine merhaba
ancak fırsat bulup girebildim. Oğlumla yeni döneme adepte olmaya çalışıyorum. Sarılık sorunumuz hala geçmedi. İki güne bir hastaneye gidiyoruz.Umarım bu sefer geçmiştir. Artık doğum kilosuna geldi. 2660 grdı doğum sonrası 2480 e düşmüştü. Boyuda 48 cm.Biran önce toparlanmasını istiyorum.6 seneden sonra zor geldi bana.
bu arada doğumumun kolay olamsını ben kurandaki meryem süresine bağlıyorum. 15 gün boyunca her akşam okumuştum. Rabbim gerçekten yardımcı oluyor.İnşirah süresinide annem ben doğumdayken sürekli okumuş.
çok geçmiş olsun canım.. bende reflüden kaç gündür gözümü kırpamıodum geceleri en son artık gün kontrolum vardı dr a söledim gaviscon die bi şurup yazdı uzun bi süre sonra dün rahat bi uyudum şükür bide onu dene istersen..
ayy canım çok kötü denk gelmiş balım yaa.. evet anne karnında bi gün bile kalması önemli bebişin ama sen yine de söle bi druna neden çekiniosun olmaz derse de olmaz belkide gelişimi kilosu v.s iyidir uygun görür eşininde gözü arkada kalmamış olur hemde.
noldu canım hayırdır yaa ne bu isyan kayganan mı gene?
geçmiş olsun canım iyileşemedimi daha paşamız.. bol bol emzir bende duymuştum anne sütünün sarılığa ii geldiğini.. doğumundan biraz bahsetsene kolay olmus ilk doğumundu deil mi masaşşahh darısı başımıza inşallahh
canım topikten bir arkadaşa lansor vermiş doktor ben de dün onu akdım şimdi iyiym
evet canım buket111 arkadaşımız doğurdu yine oğlan
herkese mrb bu gn kontrole gittik oğluşumu gördüm maşallah gayet iyi keyfi paşanın şimdilik yanını yönünü değiştirmemiş doğum pozisyonunda bana normal doğum yolları görünüyor gibi kilosu 3200 olmuş,bide nst ye girdim düzenli sancım çıktı 5 dk bir sancıl oldu eşimde gelmişken doğuracan heralde dedi baya bi takip ettik ama sonra vazgeçti sanırsam benim oğlan doğmaktan.şimdi ara ara yine kasılmalarım var eşim yat dinlen dedi ama nerde ben kalktım bi güzel evi süpürdüm şimdide bi bakayım dedim napıyorsunuz.
Kızlar birşeye dikkat ettimde herkes kendisine cevap verilmediği.nden bahsediyor, fakat ben herkese cevap yazdığım halde benim yazdıklarıma cevap yazanlar çok belli kişiler, ne yapsam acaba bende çoğu kişinin yazdıklarını görmezden gelip onlar gibi yapıp sadece belirli kişileremi yazsam?? bilemedim, nasılsa cevap yazmıyorlar bende onları önemsemeyip cevap yazmasammı acaba ne dersinizz
teşekkür ederim canım...
kızlar bişi sorcam bu arada geçenlerde biriniz kullan at kilotlardan bahsetmişsiniz hastane için ben ilk burda duydum ve int şöle bi bktım çok ince bişee benziyor naylon gibi sizler aldınız mı gereği var mıki acaba rahat oluyosa bende alayım diyorum.
çoookk teşekkürlerr
36.haftaya gireceğiz canım
doğum tarihimiz belli
14 şubat
sağol canım inşallah güzel haberlerle gelirimmmm
ben onlardan almadım canım dediğin gibi çok ince
tutkunun 2 milyonluk kilodundan aldım 2 tane baya büyük çok kirlenirse atarım bende nolacak
selam kzılarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmm
bugun salak gibiyim yaaaa..uyuyamadımmmm...aval aval bakıyorummmmm dünyaya:))eşimle alışverişe gittik..aylık ihtiyacımızıda aldık..şöyle bir civile gireyim dedimm..maksat bakmak olsun dieeee...elim kolum dolu çıktım yaaaa..tavşanlı bi tulum aldımm..kuyruğu bile varr:)) minik çorapcıklar, pantolonlar filannn..ihtiyaç yoktu ama dayanamadım yaaa:)))))
canım gene noldu sana yaaa..sen şu stresini atamıyosun ki üstünden..bence kayınvaliden de çok etkili..bol bol kendini oku..rahatlarsınn...
ayyyy canımm çokk geçmiş olsunn..paşa toplar kendini en kısa zamanda merak etme..ay nasıl imreniyorum doğum yapanlaraaa...ben de oğlumu kucağıma almak istiyorum atıkkkk
rennine artık işe yaramıyo..görüş gününm çarşamba..lansor yazmasını söylüycem artıkk..bide onu deneyeyimmm...
aferin sana bi de marifet miş gibi söylüyon dimi kaltımmm evi süpürdüm diyeee.dinlenseneeeee beeeee:)) paşayada maşallah yaaaa..ben senin yerinde olsam her hafta gider görürüm yaaa.eşin dr ne de olsaaa...çok özlüyorum ben oğluşumu
hadi güzel haberlerle gel inşallahhh..1 ayda baya uzunmuşşşşş..benimde çarşamba günü görüşümm..3hafta oldu oğlumu görmeyeli...
canım bence kasti bi durum değildir..benimde yazdığım çoğu şeye, soruya cevap gelmiyorrr.arada kaynıyo heralde die düşünüyorumm..diğer türlü düşünmek istemiyorumm..bu çok kırıcı olur ve burası benim için biterrrrr...
aldım ben canım ondan bebek bezinin dışı gibi bişey işte rahat olurmu olmazmı bilmiyorum ki [/
sızdırmıyormuş sanırsam öle yazıyordu o yönden rahat olabilir pijamada falan lekelenme olmaz
canım sen gerçekten istisnasız ve uzun zaman harcayarak yazıyorsun ben de öyle yapıyordum ama baktım olmuyor yazmıyorum artıkKızlar birşeye dikkat ettimde herkes kendisine cevap verilmediği.nden bahsediyor, fakat ben herkese cevap yazdığım halde benim yazdıklarıma cevap yazanlar çok belli kişiler, ne yapsam acaba bende çoğu kişinin yazdıklarını görmezden gelip onlar gibi yapıp sadece belirli kişileremi yazsam?? bilemedim, nasılsa cevap yazmıyorlar bende onları önemsemeyip cevap yazmasammı acaba ne dersinizz
ayyyy..kuzum benim hadi bakalım bekliyoruz haberleriBenimde görüş günüm yarın kızlarrr
ben pek beğenmedim cnm bi de tenim çok allerjik illa ki pamuklu don yani:)teşekkür ederim canım...
çoookk teşekkürlerr
36.haftaya gireceğiz canım
doğum tarihimiz belli
14 şubat
sağol canım inşallah güzel haberlerle gelirimmmm
ben onlardan almadım canım dediğin gibi çok ince
tutkunun 2 milyonluk kilodundan aldım 2 tane baya büyük çok kirlenirse atarım bende nolacak
güle güle kullanın cnm,ay o kadar tatlı şeyler var ki insan bebek mağazasına grnce tutamıyo kendni,tuzak gbi resmen yaaselam kzılarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmm
bugun salak gibiyim yaaaa..uyuyamadımmmm...aval aval bakıyorummmmm dünyaya:))eşimle alışverişe gittik..aylık ihtiyacımızıda aldık..şöyle bir civile gireyim dedimm..maksat bakmak olsun dieeee...elim kolum dolu çıktım yaaaa..tavşanlı bi tulum aldımm..kuyruğu bile varr:)) minik çorapcıklar, pantolonlar filannn..ihtiyaç yoktu ama dayanamadım yaaa:)))))
canım gene noldu sana yaaa..sen şu stresini atamıyosun ki üstünden..bence kayınvaliden de çok etkili..bol bol kendini oku..rahatlarsınn...
ayyyy canımm çokk geçmiş olsunn..paşa toplar kendini en kısa zamanda merak etme..ay nasıl imreniyorum doğum yapanlaraaa...ben de oğlumu kucağıma almak istiyorum atıkkkk
rennine artık işe yaramıyo..görüş gününm çarşamba..lansor yazmasını söylüycem artıkk..bide onu deneyeyimmm...
aferin sana bi de marifet miş gibi söylüyon dimi kaltımmm evi süpürdüm diyeee.dinlenseneeeee beeeee:)) paşayada maşallah yaaaa..ben senin yerinde olsam her hafta gider görürüm yaaa.eşin dr ne de olsaaa...çok özlüyorum ben oğluşumu
hadi güzel haberlerle gel inşallahhh..1 ayda baya uzunmuşşşşş..benimde çarşamba günü görüşümm..3hafta oldu oğlumu görmeyeli...
canım bence kasti bi durum değildir..benimde yazdığım çoğu şeye, soruya cevap gelmiyorrr.arada kaynıyo heralde die düşünüyorumm..diğer türlü düşünmek istemiyorumm..bu çok kırıcı olur ve burası benim için biterrrrr...
hasta bezi olucağı iiçin sızdırmaz bişiy almaya ihtiyaç duymadım ben şahsen ama tabi terch meselesi cnmoda doğrual 5 tane 10 liraya kullan kullan at gerçi açıklamasında sızdırmaz falan diyodu sanırım kanı sızdırmıyo öle bi özelliği varmış avantajı o olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?