2011 Şubat Anneleri

Bütün kk annelerine merhaba
ancak fırsat bulup girebildim. Oğlumla yeni döneme adepte olmaya çalışıyorum. Sarılık sorunumuz hala geçmedi. İki güne bir hastaneye gidiyoruz.Umarım bu sefer geçmiştir. Artık doğum kilosuna geldi. 2660 grdı doğum sonrası 2480 e düşmüştü. Boyuda 48 cm.Biran önce toparlanmasını istiyorum.6 seneden sonra zor geldi bana.
bu arada doğumumun kolay olamsını ben kurandaki meryem süresine bağlıyorum. 15 gün boyunca her akşam okumuştum. Rabbim gerçekten yardımcı oluyor.İnşirah süresinide annem ben doğumdayken sürekli okumuş.

Günaydın Melocummm oh hamur işleri filan afiyet olsun valla bizde bugün temizlik var.Erken kalkıp apar topar yedik kadın gelicek diye.Uzuuun kahvaltının tadını çıkarın.
Canım bizdede temizlik var bir an önce bitsin tabiki ne zaman gelecekleri belli olmuyor.inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelir ben salı günü dr a gelicemçağlayanlada konuşmuştum uygun olursak haleyi de arayıp görüşelim dedik ikiniz için de uygun olursa tabiki.

Canım allah gönlünüze göre versin bir sakıncası olmazsa eşine göre doğum yaparsın oda yaşar seninle ikinci kez bu güzel duyguyu.Allah hayırlısını nasip etsin canım.

AYYY bugün ben de nasıl bir halsizlik var boğazım iyice şişmiş şiddetli bir baş ağrısı ev de de temizlik var şu anda bile zor oturuyorum dinlenmek istiyorum temizlik bitsin de dinleneyim.Hepinize güzel mutlu pazarlar öpüyorum sıcacık sizi....

burcu günaydın da hani diolar ne kadar kalırsa bebek anne karnında o kadar iyimiş dr iyice onay alında ona göre olsun eşinin çokmu muhim işi 1 hafta daha gitmese.hayırlısı neyse o olsun

Cnm günaydın, eşim subay ve gemimiz yaklaşık 1 senedir tersanede, eşim gemide bende annemde kalıyorum şu an, hafta sonları yanımıza gelebiliyor,dr un söylediği yaklaşık tarih tam subat başı oluyor, benim 38. haftam bitiyor ve o hafta eşimin hiç izin alamayacağı 30 günlük döneme denk geliyor, hafta sonu için bile olsa çok zor izin alması ki hafta içi sezaryen yapıyorlar, yani muhtemeln yanımda olamayacak,
Kağan 38 dolunca doğduğu için banada en güzeli sanki 38 bitince gelmesi gibi geliyor ama eşim ben göremicem diyince benimde içim bi tuhaf oluyor bende doğuma eşim yanımdayken girmek istiyorum...
Dr a söylemeyede çekiniyorum nedense ya of..

Cnm sarılığının derecesi kaç? bol bol emzir , sarılık idrarla atılıyor , bende bu akşamdan itibaren başlayayım meryem suresine, benim ikinci sezaryenim olacak birincide komplikasyon oluşmuştu bu yüzden oldukça tedirginim,sen sıranı atlattın, hayırlısı ile biz kalanlarda sağ sağlim kavuşalım inş.

Cnmçok geçmiş olsun,kendini çok yorma temizlik için, benimde bir yanım eksik kalacak eşim yanımda olmazsa, hem kağanı kime bırakırım kimseye bırakamam, annem kağana baksın teyzem yanımda kalsın istiyorum, çünkü oğlum çok hareketli başkası zapt edemez onu... aklım hep kağanda kalacak, dün butün gece kağanla ilgili rüyalar gördüm, oğlumu çok özleyeceğim doğuma gidince... çok zormuş ya, helede eşim yanımda olmazsa daha bi kötü olucam sanki

Son düzenleme:

Cnm ne oldu? sıkma canını

nie çekiniyorsun dr dan özel dr değilmi seninki ? benimkide dicektir çatı muaynesi yapıcam yaptırmıcam o kadar özel muaynaneye gidiyorum 37.haftada yapsın bari.ben olsam sen yerinde doktoruma söylerim eşimin durumunu benim bi yakınım tam 37 de doğurdu kızı oldu çok tatlıydı kilosu 3100 gr dı sapasağlam ne sarılık ne baska bişi insallah seninkide öle sağlıklı doğar.

canım haftası ve kilosuna göre sınır 14 iken bizimki 21 çıktı. 25 den sonra kan değişimi gerekiyormuş. iki buçuk gün fototerepi aldı 14.2 ye düştü. Hastaneden taburcu olduk. iki gün sonra 16.7 ye çıktı. Doğum kilosuna ulaştı ve haftasına göre sınır değer dedi doktor. Çarşamba tekrar kan vericez bakalım kaç çıkacak.prematüre ve grup uyuşmazlığı olduğu için geç geçiyormuş sarılık. Doktor 7-10 gün arası beyin bariyeri geliştiği için risk azalıyor demişti.

çok geçmiş olsun canım.. bende reflüden kaç gündür gözümü kırpamıodum geceleri en son artık gün kontrolum vardı dr a söledim gaviscon die bi şurup yazdı uzun bi süre sonra dün rahat bi uyudum şükür bide onu dene istersen..

ayy canım çok kötü denk gelmiş balım yaa.. evet anne karnında bi gün bile kalması önemli bebişin ama sen yine de söle bi druna neden çekiniosun olmaz derse de olmaz belkide gelişimi kilosu v.s iyidir uygun görür eşininde gözü arkada kalmamış olur hemde.

noldu canım hayırdır yaa ne bu isyan kayganan mı gene?

geçmiş olsun canım iyileşemedimi daha paşamız.. bol bol emzir bende duymuştum anne sütünün sarılığa ii geldiğini.. doğumundan biraz bahsetsene kolay olmus ilk doğumundu deil mi masaşşahh darısı başımıza inşallahh

selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok güzelldii doyamadım kuzuma..
kilomuz 2300 olmus gerçi sizin miniklerin yanında benimkisi daha küçücükk siz 3 lü kilolara sevinirken ben daha 2 kilo olduguna seviniorum :)
doğum şeklimiz biraz muallakta kaldı ben myomdan dolayı sezeryan olur die düşünüodum ama dr normal düşün dedi bende kararsız kaldım ama şimdilik kızımın keyfini bekliycem sanırım..
ama myomdan da kurtulmak istiodum bilmiorum nasıl olcak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım..
sizler nasılsınız bakalım çok geçmişe bakamadım bi kaç önceki sayfadan baktım bi bebişimiz daha gelmiş kumsalperi hayırlı olsun canım bebişin.. Saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah

dogurrrmakkk istiyorummmm dogurmaaakk istiyorummm:84::84::84::84:

selam kızlar ben geldim

10 buçukta kalktık eşimle birz tv karşısında tembellik sonra kahvaltı derken tv karşısında yine uyuyakalmışız peff ne uykusuysa demin uyandık ama iyice bi salaklaştımm aptal aptal bakıyorum etrafa

yaaa sabah kalktığımda el parmaklarım çok fena oluyoo şişiyoo kemikleri acıyooo resmen yorganı tutup çekemiyorummm okadar cansız ve güçsüz oluyoo epey bi zamanda geçmiyoo.bu ssabah ağlayacaktım nerdeyse parmaklarımda parmaklarım diyeee....

sürmelicim sen doğurmak istedikçe inadına doğuramıyosun yaaa nolcak bu böyle

selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?

cnmm gözün aydın görmüşsün miniğini bnde cuma günü gördüm bnm kızımda zayıf 2.5 kilo daha olsun sağlıllı olsunlarda zayıf olsunlar boşverr

haftasına göre gayet normal senin bebiş maşallah canım
miyomu aldır yaw daha cok gencsin menepozdan sonra kendiliğinden kayboluyor miyomlar ana tabi dr en iyisini bilir

cnmmm bnde aynı durumdayım cok sıkıldım yaaaaaa yağmurda yağıyorr bu yağmurda dışarıd cıkılmazkiiii

akşama eşimin amcasına gitcez maaa aileeee..heralde akşama çıkıcaz diye benimki öleee oturuyoooo markete gidelim didim pek oralı olmadı.bende bi kere söyledim bidahada sölemedim ama insan bi sorar dimi bi bişi yaparr onada sinirlendim zati sinirlenecek yer arıyorummmm

normaldede evde oturuyorum ben ama bugün niyeyse daha sıkıldımmm.çığlık atacam şimdi heeee

slm kızlarrr:)
nasılsnz?
ben çok şükür dünkü zıkkımın kökü modundan çıkabildim,ama çok yormuşum kendmi gerçekten..
ayyy zawallı kocamın dişi çok fena ağrı yaptı,bütün gece gezindi durdu ortalıkta yazık,uykusuz kalsı,sbh hemen atıştrp dra gittik o da bişi yapmdı gerçi ilaç yazdı yolladı,yarn gel dolgu yapalım ddi,20lik dişi çıkıomuş,önündeki dişi çürütmüş
şimdide koltukta sızdı kıyamam
dönüşte benm dier dr.a da uğradık varsa bi görüniim die,yokmuş:S
yarn gideriz artık.. oğlum da bgn pek bi aktif içerde yine maşallh:)
ay bu tosun çok kilo almaya başladı ya hissedebiliyorum,gidince görcez bakalım..
eeee sonra bebikimin küvetini almamştm onu aldm,bi de yumuşak çıngırak arıyodum,kraftın buldum mağazada alayım gtsn ddm,akşam da arkadaşlar yatağın parmaklıkları için set getrdiler,alma boşa biz verelim demişlerdi bana da mantklı geeldi,hepsini yıkiim şimdi,benm oğlan anasına çekti heralde eserikli accık,napcaa belli olmazbu hafta ben herşeyimi eksiksiz hazırlayıp koyayım kenara..

aman sedacım sakin ol cnmmm bnmm valla bizde sabhtan kocşimle kahvaltıya gittik sehir dışı köy kavaltısıı havası bilee iyi geldii yaaa ama yinede bnm cnmm sıkılıyorr

çok seviylar evde oturmayı benimkide tutturuo film izleyelim die gerci biz bugun evle ugrasıyoz temizlik filan perde yıkıoz ev aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…