Canım bizdede temizlik var bir an önce bitsin tabiki ne zaman gelecekleri belli olmuyor.inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelir ben salı günü dr a gelicemçağlayanlada konuşmuştum uygun olursak haleyi de arayıp görüşelim dedik ikiniz için de uygun olursa tabiki.Günaydın Melocummm oh hamur işleri filan afiyet olsun valla bizde bugün temizlik var.Erken kalkıp apar topar yedik kadın gelicek diye.Uzuuun kahvaltının tadını çıkarın.
Kızlar günaydın, geçmişe bakamadım, eşim 38. haftada bebiş sezaryenle alınırsa muhtemelen yanımda olamayacağı için 37. hafta dolunca aldıralım bebeği bende göreyim bi kaç gün diyor, bende dr a nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ya çekiniyorum nedense, bugün 37. haftada doğum yapan bir arkadaşla görüşme imkanım oldu herhangi bir problem olmamış bebişte, Eğer 37 bitince alır ise yada 37+2de fln o zaman bu hafta içi değil sonraki hafta içi doğması lazım bebeğin..
Benimde dünden beri kasılmalarım arttı rahat 15 sefer oluyor gibi, dakik olmadığı için saymıyorum kaç kere oluyor diye, yalancı sancı oluyor yani
burcu günaydın da hani diolar ne kadar kalırsa bebek anne karnında o kadar iyimiş dr iyice onay alında ona göre olsun eşinin çokmu muhim işi 1 hafta daha gitmese.hayırlısı neyse o olsun
Bütün kk annelerine merhaba
ancak fırsat bulup girebildim. Oğlumla yeni döneme adepte olmaya çalışıyorum. Sarılık sorunumuz hala geçmedi. İki güne bir hastaneye gidiyoruz.Umarım bu sefer geçmiştir. Artık doğum kilosuna geldi. 2660 grdı doğum sonrası 2480 e düşmüştü. Boyuda 48 cm.Biran önce toparlanmasını istiyorum.6 seneden sonra zor geldi bana.
bu arada doğumumun kolay olamsını ben kurandaki meryem süresine bağlıyorum. 15 gün boyunca her akşam okumuştum. Rabbim gerçekten yardımcı oluyor.İnşirah süresinide annem ben doğumdayken sürekli okumuş.
Canım bizdede temizlik var bir an önce bitsin tabiki ne zaman gelecekleri belli olmuyor.inşallah hepsi vaktinde sağlıkla gelir ben salı günü dr a gelicemçağlayanlada konuşmuştum uygun olursak haleyi de arayıp görüşelim dedik ikiniz için de uygun olursa tabiki.
Canım allah gönlünüze göre versin bir sakıncası olmazsa eşine göre doğum yaparsın oda yaşar seninle ikinci kez bu güzel duyguyu.Allah hayırlısını nasip etsin canım.
AYYY bugün ben de nasıl bir halsizlik var boğazım iyice şişmiş şiddetli bir baş ağrısı ev de de temizlik var şu anda bile zor oturuyorum dinlenmek istiyorum temizlik bitsin de dinleneyim.Hepinize güzel mutlu pazarlar öpüyorum sıcacık sizi....
kızlarrrrrrrrrrr..........
yaa sabahhhlara kadar gecelere kadar ağlayasım varrr.........
o kadar canım sıkkın ki anlatamamm
biri yüzüme baksaa ağlıcamm ama kendimi tutuyorumm............
ya alıp başımı gidesimm geliyorr derler ya aynen ölee
Allahım nolur sabır ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm günaydın, eşim subay ve gemimiz yaklaşık 1 senedir tersanede, eşim gemide bende annemde kalıyorum şu an, hafta sonları yanımıza gelebiliyor,dr un söylediği yaklaşık tarih tam subat başı oluyor, benim 38. haftam bitiyor ve o hafta eşimin hiç izin alamayacağı 30 günlük döneme denk geliyor, hafta sonu için bile olsa çok zor izin alması ki hafta içi sezaryen yapıyorlar, yani muhtemeln yanımda olamayacak,
Kağan 38 dolunca doğduğu için banada en güzeli sanki 38 bitince gelmesi gibi geliyor ama eşim ben göremicem diyince benimde içim bi tuhaf oluyor bende doğuma eşim yanımdayken girmek istiyorum...
Dr a söylemeyede çekiniyorum nedense ya of..
Cnm sarılığının derecesi kaç? bol bol emzir , sarılık idrarla atılıyor , bende bu akşamdan itibaren başlayayım meryem suresine, benim ikinci sezaryenim olacak birincide komplikasyon oluşmuştu bu yüzden oldukça tedirginim,sen sıranı atlattın, hayırlısı ile biz kalanlarda sağ sağlim kavuşalım inş.
[/B]
günaydınnn şekerlerrrrr
bu reflüden nedir çektiğim yaaaa...dün gece saaat 3 gibi yattım..5 e kadar reflüden uyuyamadım..sabah görevden eşim geldi..8 de uyandım..pohaca getirmiş sıcacıkkkk..bi tane yiyeyim dedim..yemezzzz olaydımmmm..uyuyabilene aşk olsunn..reflü azdı geneee...koçiş uyudu..ben kalakaldım böyleeeee(((((((((((((hhala devam ediyooo..renninede fayda etmiyo artık yaa..şişeyi dikiyorum artık kafama..yok olmayınca olmuyorrrr
Kızlar günaydın, geçmişe bakamadım, eşim 38. haftada bebiş sezaryenle alınırsa muhtemelen yanımda olamayacağı için 37. hafta dolunca aldıralım bebeği bende göreyim bi kaç gün diyor, bende dr a nasıl söyleyeceğim bilemiyorum ya çekiniyorum nedense, bugün 37. haftada doğum yapan bir arkadaşla görüşme imkanım oldu herhangi bir problem olmamış bebişte, Eğer 37 bitince alır ise yada 37+2de fln o zaman bu hafta içi değil sonraki hafta içi doğması lazım bebeğin..
Benimde dünden beri kasılmalarım arttı rahat 15 sefer oluyor gibi, dakik olmadığı için saymıyorum kaç kere oluyor diye, yalancı sancı oluyor yani
kızlarrrrrrrrrrr..........
yaa sabahhhlara kadar gecelere kadar ağlayasım varrr.........
o kadar canım sıkkın ki anlatamamm
biri yüzüme baksaa ağlıcamm ama kendimi tutuyorumm............
ya alıp başımı gidesimm geliyorr derler ya aynen ölee
Allahım nolur sabır ver banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bütün kk annelerine merhaba
ancak fırsat bulup girebildim. Oğlumla yeni döneme adepte olmaya çalışıyorum. Sarılık sorunumuz hala geçmedi. İki güne bir hastaneye gidiyoruz.Umarım bu sefer geçmiştir. Artık doğum kilosuna geldi. 2660 grdı doğum sonrası 2480 e düşmüştü. Boyuda 48 cm.Biran önce toparlanmasını istiyorum.6 seneden sonra zor geldi bana.
bu arada doğumumun kolay olamsını ben kurandaki meryem süresine bağlıyorum. 15 gün boyunca her akşam okumuştum. Rabbim gerçekten yardımcı oluyor.İnşirah süresinide annem ben doğumdayken sürekli okumuş.
selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok güzelldii doyamadım kuzuma..
kilomuz 2300 olmus gerçi sizin miniklerin yanında benimkisi daha küçücükk siz 3 lü kilolara sevinirken ben daha 2 kilo olduguna seviniorum :)
doğum şeklimiz biraz muallakta kaldı ben myomdan dolayı sezeryan olur die düşünüodum ama dr normal düşün dedi bende kararsız kaldım ama şimdilik kızımın keyfini bekliycem sanırım..
ama myomdan da kurtulmak istiodum bilmiorum nasıl olcak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım..
sizler nasılsınız bakalım çok geçmişe bakamadım bi kaç önceki sayfadan baktım bi bebişimiz daha gelmiş kumsalperi hayırlı olsun canım bebişin.. Saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah
selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok güzelldii doyamadım kuzuma..
kilomuz 2300 olmus gerçi sizin miniklerin yanında benimkisi daha küçücükk siz 3 lü kilolara sevinirken ben daha 2 kilo olduguna seviniorum :)
doğum şeklimiz biraz muallakta kaldı ben myomdan dolayı sezeryan olur die düşünüodum ama dr normal düşün dedi bende kararsız kaldım ama şimdilik kızımın keyfini bekliycem sanırım..
ama myomdan da kurtulmak istiodum bilmiorum nasıl olcak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım..
sizler nasılsınız bakalım çok geçmişe bakamadım bi kaç önceki sayfadan baktım bi bebişimiz daha gelmiş kumsalperi hayırlı olsun canım bebişin.. Saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah
cnmmm bnde aynı durumdayım cok sıkıldım yaaaaaa yağmurda yağıyorr bu yağmurda dışarıd cıkılmazkiiiiöfff çok sıkıldım ben yaaaaa
havada böle karanlıkkkkk
öffff pöffff yaaaaa
cnmmm bnde aynı durumdayım cok sıkıldım yaaaaaa yağmurda yağıyorr bu yağmurda dışarıd cıkılmazkiiii
akşama eşimin amcasına gitcez maaa aileeee..heralde akşama çıkıcaz diye benimki öleee oturuyoooo markete gidelim didim pek oralı olmadı.bende bi kere söyledim bidahada sölemedim ama insan bi sorar dimi bi bişi yaparr onada sinirlendim zati sinirlenecek yer arıyorummmm
normaldede evde oturuyorum ben ama bugün niyeyse daha sıkıldımmm.çığlık atacam şimdi heeee
akşama eşimin amcasına gitcez maaa aileeee..heralde akşama çıkıcaz diye benimki öleee oturuyoooo markete gidelim didim pek oralı olmadı.bende bi kere söyledim bidahada sölemedim ama insan bi sorar dimi bi bişi yaparr onada sinirlendim zati sinirlenecek yer arıyorummmm
normaldede evde oturuyorum ben ama bugün niyeyse daha sıkıldımmm.çığlık atacam şimdi heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?