2011 Şubat Anneleri

vay vicdansızlar vayy yaaa ozaman akşam erken çıkmanız lazımm varmı öyle çalışma saatlerini kafasına göre uzatmak.

Sabah :8 Akşam :18:00 canım öğle paydosu yok.Yemek parasıda almıyoruz üstüne üstlük.
Birtek ben arada 5-10 dk yemek paydosu veriyorum işte,bir yerlerde yiyorum ama dışarı çıkmak iş saatinde kesinlikle yasak

Bu arada geldiler :))

kızlar face arkadaşlık isteği gönderdim kim kabul ediyor

yasese ekliyor canım.Birazdan ekler senide

ayyy hanımlar iki gündür embellikte sınır tanımıyorummm hiiç bişi yapasım yok valla hafta sonuna iftara misafirde çağırdık yavaştan bi temizliğe girişsem fena olmayacak ama hhiiçç kıpırdayasım gelmiyooo...pööffff

Dünde yapmamıştın galiba sen temizlik dimi... :))
Yavaş yavaş yaparsın canım,ama karıncaların bastığı gün gibi yapma sakın kendini :))

normalde bende çağırırdım iftara misafir ama hamileyken kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum valla birde işten eve git zaten yorgun oluyorum hafta sonuna işlerimi yapıyorum o zmanda o şekilde geçiyor zaten bu sene çağıramayacağım
tembellik konusuna gelince bende öyleyim bu kadarmı yorulur insan annemde bazen kızıyor lmaz:senneden bu kadar yoruluyorsun birşeymi var acaba diyor bende diyorum herkes aynı

Dünde yapmamıştın galiba sen temizlik dimi... :))
Yavaş yavaş yaparsın canım,ama karıncaların bastığı gün gibi yapma sakın kendini :))

yok dün biraz yaptım aklinialirimsmile toparladım süpürdüm silmeyi bugüne bıraktım

oda viledamı güç gösterisi yaparken kırdımda bilmiyorumkismile eğilip silmekte çok yoruyo bugün bi vileda alayım diye sallıyorum

günaydın kızlar çağlayan bugün kontrolün var dimi inş minişin gösterecek kendinibu sefer bence bi prenses geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…