2011 Şubat Anneleri

Daha öncede konuşuyorduk ya seninle iş yaşamlarımızdan benimkiler emin ol senden beterler canım,pazartesi eşim söyledi dr.kontrolümüz var gidebilirmiyiz diye,hiç birşey söylememişler düşün yani tamam yada hayır anlamında birşey çıkmamış ağızlarından bende şimdi gelmezlerse diye tedirginim eşim gelmesinler genede gideriz diyor ama bilmiyorum,birde bunun sıkıntısı çıktı şimdi :kedi:

şunlar var aklımda mert tuna .mert ulaç .mert esat .mert atay .
MERT TUNA çok güzel yeşimcim...ulaç kulaçı anımsattı bana ,bir de ulaşla karışır sıksık
canım önce bebeğini düşün ve sakin ol yoksa ona da zarar verir..sağlıklı olsun da biz görmesek de oolur,inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.cinsiyeti de bugün belli olacak di mi

cutie, dillerim_lal, izmirliigulsah, moonsun82, mucize_1406, nesli81, red_cake, zeynepb

günaydın kızlaarrrrrr a.s. a.s.

günaydın güzel anneler...
nasılsınız keyifler nasıl...
bakıyorum kontrol zamanları gelmiş üçlü testler yapılıyormuş.
üçlü testte ultrason muayenesi de war bi arkadaşımız sormuş.
hadi bakalım iyi haberlerle gelin :icecream:

bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim,ama cinsiyetide gösterseydi keşke minik:ecrin_bebek: bende çok merak ediyorum bayramdan önce gidicem ya inşallah öğrenirim bayrama güzel girerim:Saruboceq:

ıyyy ben bile sinir oldum..niye düşünüyorsunki gelselerde gelmeselerde gideceksin tabiki kontrolüne...sağlık bu kimsenin seni strese sokmaya hakkı yokk ver o patronu benim elime bi parçalayayımmm okadar sinirlendim yanii :umursamaz:

kızlar dün televizyonda ender saraç ı seyrederken çam fıstığından bahsetti.çam fıstığının 100 gramında 31 gr protein varmışş...yorgunluk bitkinlik hissedenler bir avuç çam fıstığı yesinler dedi hemen aklıma bizler geldi..burda çoğu zaman enerjimizin bitikliğinden şikayet ediyorduk...çam fıstığının faydaları kısaca şunlarmış

Fıstık çamının kozalaklarından çıkarılan sert kabukların kırılmasıyla elde edilen çam fıstığı kendine özgü bir aromada ve beyazımsı bir renktedir.

Genel olarak Akdeniz ikliminin yaşandığı yerlerde yetişir. Ülkemizin koşulları, çam fıstığının yetişmesine için uygundur.

Çam Fıstığı Faydaları Nelerdir?
Çam fıstığı bol protein ve mineral içerir.

100 gram çam fıstığı içeriğinde yaklaşık olarak 45 gram yağ, 31 gram protein, 5 gram karbonhidratla vitaminler, mineraller ve su yeralır.

C vitamini, B1 vitamini ve B2 vitamini en çok yeralan vitaminlerdir.

Çam fıstığının 100 gramı 580 kaloridir.

Doymamış yağ asitlerinden linoleik asit ve oleik asit yeralır.

Çam fıstığındaki linoleik asit, vücutta meydana gelmesi olası birçok zehire karşı panzehir niteliği taşır.

Tüberküloz ve aneminin gelişmesini önlemeye yardımcıdır.

Siroz , onikiparmak bağırsağı, mide, damar tıkanıklığı gibi sorunlarda yararlıdır.

Omega–3, omega–6, B vitamini, E vitamini, karoten, demir, çinko, potasyum manganez, fosfor içerir.

Pankreas hastalıkları ile romatizma sorunları içinde yararlı olduğu belirtiliyor

günaydın herkese,

çiçekcim heyecan dorukta tabi haklısın valla benim daha çok var,bende çok stresliyim,güzel haberlerle dönelim inşallah hepimiz:Saruboceq:

Günaydın Kızlarcım.
Çağlayancım geçmiş olsun güzel haberlerini 4 gözle bekliyorum canım.
Ya hakikaten 3'lü taramada sadece kan mı yoksa ultrasonda varmı çünkü bende 2'li taramada erkek ihtimali var dedi dr ama net bişiy öğrenmek istiyorum. Yaptıran varmı?

Günaydın canım saol inş.güzel haberlerle gelicez bebişimle

bu arada ben hala face grubunu bulamadım biri grubun adını ya da linkini yazarsa sevineceğim

Canım subat2011@hotmail.com bu adresteyiz cnım

Saol canım,güzel haberlerle gelicez inş.

çağlayancım seninle evlilik yıl dönümlerimiz aynı :)

aa gerçekten mi. 21.06.2009'mu seninde yoksa sene farklılığı varmı :))

evet ultrasyondan da bakıyor canım inşallah bu sefer öğrenirsin

Saat 10 hala yoklar canım inş.gelirler :))
Son bilgi güzel oldu,iş yerime getiriyim bari bugün alıp,ara öğün olarak yaparımopuyorumnanaktan

günaydın herkese,

çiçekcim heyecan dorukta tabi haklısın valla benim daha çok var,bende çok stresliyim,güzel haberlerle dönelim inşallah hepimiz:Saruboceq:

Günaydın canım evet heyecan hat safhada inş.güzel canım hepimiz güzel haberlerle geliriz :))

Günaydın canım çok saol.İnş.canım inş.
Gitmene daha eğer vakit varsa canım öğleden sonra gelince ben anlatırım.Neler yaptıklarını :))

benimde randevum 11 de ama benim patronlarda yok o yüzden şimdide arayıp erken gitmem gerektigini söyliycem çiçek gelirse gelir gelmezse kendileri bilir :)

heleki sen günlerdir bu günü bekliyosun boşver takma kafana gelmezse çıkar gidersin gitmme gerekiyo dersin

dün karın şeklinden yorum yapmalarından bahhsediyordunuz bunun tamda üstüne bende ilk yorumumu aldım

mahallemizdeki markette çalışan kasiyer kızla gide gele arkadaş olduk ilk yorumumu da ondan aldım

karnın artık belli oluyor dedi bu erkek karnı dedi cinsiyeti belli olunca banada söyle bakalım bilmişmiyim demeyide ihmal etmedi :)

kızcağız benden çok genç ama 1 çocuk sahibi.çokda iddalı konuştu ama bakalımmm

Bugün tek değilim yani bu sıkıntıyı yaşayan,Niye zamanında gelmezlerki,işten kaçtığımızda yok sağlık için gidiyoruz dimi ama (
öyle yapıcam artık gelmezlerse gidicem,11:45'te randevum dedim bilerek erken söyledim geç geleceklerini tahmin ettim ama yoklar işte :kedi:

çiçek senin randevun öğle tatiline denk geliyor neredeyse...zaten öğle arasında iznin yokmu.gidersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…