2011 Şubat Anneleri

kızlar benimde bir prensesim oluyor ekleyin kızımı listeye

gözünaydın sudenur Allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah

İnş.canım inş.dua etmeyi unutmayın lütfen güzel haberlerle gelmek istiyorum yanınıza

14.00 gibi görüşürüz hoşçakalın:gitme:

biz dua edip bekliyoruz seni stres yapmadan git gel hayırlı haberlerle inşallah bayanssulusmile

arkadaşlar benimde 9 mayıs sat günüm inşallah 13 şubatta gelcek kızımız :hulya:

hoşgeldin prensesein hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

kızlar benimde bir prensesim oluyor ekleyin kızımı listeye

hayırlı olsun prensesin büyüsünler artıkta kucaklarımızı doldursunlar ...

slm kkızlar nasılsınız ben iyiyim kayınvalidemlerde steteskop vardı karnımı dinledim duyamadım

merhaba steteskopla 20.haftadan sonra duyulabiliyormuş aklında bulunsun...

bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı ultrasonla falan bakıyorlarmı nasıl oluyor

ben iki kere gittim sağlık ocağına ultrason falan yoktu.en fazla tansiyonunu ölçüp kan alıyorlar

gerçi benden almadılar çünkü ben hastanemde yaptırdığım tüm testleri ve ultrason resimlerini götürmüştüm(istemişlerdi zaten) dinliyorlar şikayetin falan varmı diye soruyorlar kaydediyorlar pek bişi yapmadılar yani bana

bugün sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum aranızda giden varmı ultrasonla falan bakıyorlarmı nasıl oluyor

yesimcim bende bu sabah gittim canım.ultrason filan yok ama 20. haftadan sonra kalp atışını ordada dinlicekmişiz.gebelik takibi diye kayıt yaptılar,tansiyon ölçtüler,daha önceki kan tahlili sonuçlarımı sordu,kilomu ölçtü. aşıyı 20.haftada yapıyoruz 1 ay sonra görüşelim dediler.ben merak ettiklerimi sordum böyle yani,başka bişey yapılmıyo ama ilgileri çok hoşuma gitti. daha rahat soru sorup daha geniş cevap alıyosun.

prensesler arkadan gelmeye başladı ama oğluşlarımızı geçicekler maaşallah anlaşılan aklinialirimsmile ilk duyduğumuz cinsiyetler genelde erkekti sonrakilerin hemen hemen hepsi kız kaydirigubbakcemile5

slm kkızlar nasılsınız ben iyiyim kayınvalidemlerde steteskop vardı karnımı dinledim duyamadım

fadime hoşgeldin,dün yazacaktım sana unuttum,senin bebeği doktor ultrasonda önce erkek görüp,sonraki gidişinde pipiyi göremiyorum demişya:) bu nasıl iş anlamadım,pipi ne olmuş:) nereye gitmiş? dün ben cinsiyeti öğrenmek için gittim bana kız dedi,bacak arasında ultrasonu gezdirirken ufak bi çıkıntı gördük,kesinlikle kordon değildi o,çünkü devamı olmayan bi çıkıntıydı,eşim bu bebek erkek dedi,banada öyle geldi,doktor bu şoför nebahat diye cevap verdi:) ama bacak arasında bişey gördük eminiz,yinede ısrarla bal gibi kız dedi,ya eşimin erkek bebek takıntısı yüzünden kız dedi,yada gerçekten kız aklım karıştı,dedimki doktora,bir yakınım bana karnımdan dolayı senin kızın olacak görürsün dedi,doktor öyle düşünme yok öyle şey diye cevap verdi,sanki bi ara bana göz kırptı,ay kafayı yicem:))) tamamen karıştı aklım,1 hafta sonra başka bir doktora gidimmi acaba ya:) hayır kendimide kıza alıştırdım.

şua facede bir problem var ne yapmak istersem isteyeyim yapamıyorum anlamadım kilitlendi açıp kaptıyorum yine aynı şekilde düzelişnce atarım

selam kızlaaar

yarın doktora gidicem 3 lü test için bebeğimi de görürüm nasıl bi heyecan bastı stres bastı anlatamam
inşallahh iyidir kuzum:))))))

çiçek sen de güzel haberlerle dön inşallah cinsiyeti de Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…