mert efe'de güzel canımilk ismi mert olucak bi isim daha istiyoruz ama henüz bulamadımm şöle uyumlu olsun istiyorum aklına isim gelirse beklerim her zaman...
belki inanmayacaksın ama eğer erkek olsaydı mert ege koyacaktık biz.kaydirigubbakcemile5
mert efe'de güzel canım
hoşgeldin melek
Günaydın kızlar nasılsınız,ben çok fenayım bugün iyimiyim kötümüyüm bilemiyorum,dün akşam başıma gelmeyen kalmadı.Yemek yaparken 2 kere elimi kestim.Çamaşır makinasına çamaşır attım,leke çıkarıcıyı vernel kısmına döktüm deterjan yerine,sonra makinanın içinede biraz koyıyım derken mutfak halısına komple döktüm.:kedi:
Sabahta işe gelirken ısıttığım sütü içmeden geldim.İnş.kazasız bir şekilde bebişimi görmeye gidebilirim bugün boshayallersmile
günaydın herkeslere
çiçekcim geçmiş olsunnn aklın hep bebişinde heraldeki dikkat etmiyorsunnn...güzel haberlerini bekliyoruz.
canım geçmiş olsun bugünün heyecanı seni dünden sarmaya başlamış bu bebek seni
bayağıetkiledi anlaşılan elin ayağına dolaşıyor bu kadar heyecan yapma iyi olması için dua et bak ne güzel annesi inşallah ne olduğunuda gösterecek olumunekankayizsmile
günaydın kızlar,uzun zamandır siteye girememiştim,işlerim çok yoğun,bu yıl ki izinlerimi doğuma saklıyorum,kasımda 1 ay çıkıp doğum izniyle birleştiricem kısmetse.
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza,hoşgeldiniz.
Bu arada bizim ufakğın cinsiyetini yine net göremedik,doktor amcamız erkeğe benziyo diyo ama yinede kesin bişey söyleyemiyo.Artık bayramdan sonra gidicez kısmetse.
ooo kızlar bu ne hız dün internet kesildi düştüm bakıyorumda face sayfaları oluşturulmuş daha oraya bakamadım şu geçmişi bir okuyayım
ya en son kaldığınız sayfayı nasıl buluyorsunuz siz ben onu çözemedim okuya okuya ancak buluyorum
Günaydın kızlar,çok saolun her ay kontrole giderken çok farklı oluyorum,şu an bile elim ayağım titriyor,anlıyorsunuz siz beni işte,heyecan panik hepsi var.İnş güzel haberlerle gelirim öğleden sonra opuyorumnanaktan
anlamazmıyızzz..benimde doktora gideceğim zaman midem bulanmaya başlıyor durduk yere hastalanıyoruummm..
Günaydın kızlar nasılsınız,ben çok fenayım bugün iyimiyim kötümüyüm bilemiyorum,dün akşam başıma gelmeyen kalmadı.Yemek yaparken 2 kere elimi kestim.Çamaşır makinasına çamaşır attım,leke çıkarıcıyı vernel kısmına döktüm deterjan yerine,sonra makinanın içinede biraz koyıyım derken mutfak halısına komple döktüm.:kedi:
Sabahta işe gelirken ısıttığım sütü içmeden geldim.İnş.kazasız bir şekilde bebişimi görmeye gidebilirim bugün boshayallersmile
Saat 12 olana kadar ben burda kendimi yiycem heralde,işlerde bitti dün akşam çıkmadan hepsini yapmıştım zaten ne yapıcağımıda bulamıyorum..
Ama şöyle bir durum var patronlarım gelmedi bu sabah inş.gidene kadar gelirler her randevuda aynı şeyi yapıyorlar çünkü eyvahedigeldismile
geçmiş olsun çiçekk panik olmuşsundur bugünkü doktor randevun hakkında kimbilir neler var aklında binbir türlü şey aklına geliyo insanın heleki doktorun odasına grecegim zaman benimde bacaklarım tutmaz oluyo kalbim yerinden fırlayack gibi oluyo
inşallah güzel haberlerle döneceksin senin için en cok merak ettiğim şey cinsiyeti ben bile merak ediyorum seni tahmin edemiyorum bakalım neymiş bebişin cinsiyeti :1rolleyes:
kızlarr günaydınn herkese 3 lü test yaptıran varmı ben bugünn gidiyorumda sadece kanmı veriyoruz ultrasoında bakılıyomu tekrar acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?