2011 Şubat Anneleri

benim oğluşum da efe olucak inşallaaaaaaahhhhhh:)))))))))))))))))))))))))
herkes bi isim daha bulun diyo ama bence sade daha güzel:)))

Günaydın kızlar nasılsınız,ben çok fenayım bugün iyimiyim kötümüyüm bilemiyorum,dün akşam başıma gelmeyen kalmadı.Yemek yaparken 2 kere elimi kestim.Çamaşır makinasına çamaşır attım,leke çıkarıcıyı vernel kısmına döktüm deterjan yerine,sonra makinanın içinede biraz koyıyım derken mutfak halısına komple döktüm.:kedi:
Sabahta işe gelirken ısıttığım sütü içmeden geldim.İnş.kazasız bir şekilde bebişimi görmeye gidebilirim bugün boshayallersmile

günaydın herkeslere

çiçekcim geçmiş olsunnn aklın hep bebişinde heraldeki dikkat etmiyorsunnn...güzel haberlerini bekliyoruz.

canım geçmiş olsun bugünün heyecanı seni dünden sarmaya başlamış bu bebek seni
bayağıetkiledi anlaşılan elin ayağına dolaşıyor bu kadar heyecan yapma iyi olması için dua et bak ne güzel annesi inşallah ne olduğunuda gösterecek olumunekankayizsmile

günaydın herkeslere

çiçekcim geçmiş olsunnn aklın hep bebişinde heraldeki dikkat etmiyorsunnn...güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar,çok saolun her ay kontrole giderken çok farklı oluyorum,şu an bile elim ayağım titriyor,anlıyorsunuz siz beni işte,heyecan panik hepsi var.İnş güzel haberlerle gelirim öğleden sonra opuyorumnanaktan

günaydın kızlar,uzun zamandır siteye girememiştim,işlerim çok yoğun,bu yıl ki izinlerimi doğuma saklıyorum,kasımda 1 ay çıkıp doğum izniyle birleştiricem kısmetse.
Yeni arkadaşlar katılmış aramıza,hoşgeldiniz.
Bu arada bizim ufakğın cinsiyetini yine net göremedik,doktor amcamız erkeğe benziyo diyo ama yinede kesin bişey söyleyemiyo.Artık bayramdan sonra gidicez kısmetse.

ooo kızlar bu ne hız dün internet kesildi düştüm bakıyorumda face sayfaları oluşturulmuş daha oraya bakamadım şu geçmişi bir okuyayım
ya en son kaldığınız sayfayı nasıl buluyorsunuz siz ben onu çözemedim okuya okuya ancak buluyorum

Günaydın canım,keşke izini bende senin gibi yapabilsem ama dua ediyorum ben doğumdan sonra hemen çağırmasınlar diye :))
Bugün ben gidiyorum bakalım dr.bizimki gösterecekmi inş. gösterirde çok bekleyemiz :))

Face gel canım mutlaka orasıda çok güzel oldu sohbet'te güzel.
Ben genelde akşamları çıkmadan bıraktığım sayfaya bakıyorum canım,yada ufak bir yere benim anlayabileceğim not alıyorum :))

anlamazmıyızzz..benimde doktora gideceğim zaman midem bulanmaya başlıyor durduk yere hastalanıyoruummm..

anlamazmıyızzz..benimde doktora gideceğim zaman midem bulanmaya başlıyor durduk yere hastalanıyoruummm..

Saat 12 olana kadar ben burda kendimi yiycem heralde,işlerde bitti dün akşam çıkmadan hepsini yapmıştım zaten ne yapıcağımıda bulamıyorum..
Ama şöyle bir durum var patronlarım gelmedi bu sabah inş.gidene kadar gelirler her randevuda aynı şeyi yapıyorlar çünkü eyvahedigeldismile

geçmiş olsun çiçekk panik olmuşsundur bugünkü doktor randevun hakkında kimbilir neler var aklında binbir türlü şey aklına geliyo insanın heleki doktorun odasına grecegim zaman benimde bacaklarım tutmaz oluyo kalbim yerinden fırlayack gibi oluyo

inşallah güzel haberlerle döneceksin senin için en cok merak ettiğim şey cinsiyeti ben bile merak ediyorum seni tahmin edemiyorum bakalım neymiş bebişin cinsiyeti :1rolleyes:

kızlarr günaydınn herkese 3 lü test yaptıran varmı ben bugünn gidiyorumda sadece kanmı veriyoruz ultrasoında bakılıyomu tekrar acaba bilmiyorumkismile

zaten çalışanın bir işi olduğunda çıkacağı zaman bu patronlarında bi işi çıkar böyle insanı stres küpü yaparlar gelmezler gelselerde son dakika gelirler insanın elini ayağını dolarlar.bazen masus yaptıklarını düşünürdümm...sadece bana denk gelmiyomuş demekkiii baksana

Günaydın elifçim saol canım.Büyük heyecan yaşıyorum siz beni merak ediyorsunuz ne olacak diye ben içim içimi yiyor acaba içimdeki canın cinsiyetini kız mı erkek mi sağlıklı olsunda yeter.

Bugün sende gidiyorsun dimi dr.gerçi sen cinsiyetini biliyorsun ama onu yeniden görmek çok daha güzel :))

Yok tatlım ,kalbi pıtpıt atıyor kısmına,3'lü tarama testi yapıldı,sonuç bekliyor yada temiz çıktı diye yazıcam,en son size eklediğim listede neslinin ki vardı onun gibi,ama sizdende değişik fikirler gelir diye düşüncelerinizi almak istedim[/QUOTE]

evet canım güzel düşünmüşsün aklımıza bir şey geldikçe iletiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…