Büyük tarz alt çamaşırı aldım kendi bedenimdende büyük aldım kadın bunlar esner dedi.Her zaman aldığım mağazadan aldım birde ilk defa kandırıldım galiba bu konuda :))
Ama senin söylediklerinide bir araştırıyım üst içinde almak lazım çünkü bir iki tane daha :))
Hoşgeldin canım,bir bardakta sıcak kakolu süt alıp keyif yapın,akşam gidince ben yapıcam çünkü burnuma mis gibi sıcak süt kokusu geliyor nasıl işse bu anlamadım :)))
Hoşgeldin canım,okullar açıldı bugün hepiniz için iyi bir öğretim yılı olur inş.canım nasıldı ilk gün tatilden sonra biraz zor gelmiştir :))
Bizim burda şu anda hafif bir yağmur var tam benim sevdiğim şekilde yağıyor ıslanmak için evde olsam atmıştım kendimi dışarıyada iş yerinde yapamam inş.akşamada böyle güzel bir şekilde yağar :))
Bebek Banyo Bakm | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
mucize bak canım ben chico yada nıvea'nın kilerden almayı düşünüyorum.Bu çantalardan kasım ve aralık annelerinde almışlardı ordan görmüştüm yorumlarını okuduğumda gayet güzel ve kullanışlı diyorlardı seninkilerde güzel ama o kadar özelliğe gerek duymuyorum açıkçası ben
Park yatak ve beşiklerden konuşmuşsunuz kızlar bizim ikiside var ama şifonyer almam gerekicek sadece onun içinde zaten ikeadan alıcam orada seçenekte bol nasılsa.Kafama yatanı bulurum diyorum
kızlar bu çamaşırlar fln erken değilmi henüz bizim için
Günaydın kızlar
Kızım çok hasta sürekli kusuyor ateşi var gece 5 ten beri ayaktayım
öğleden sonrada sınav görevim var
şimdi babasının okuldan gelmesini bekliyoruz dr a gideceğiz
akşama doğru 4 buçuk gibide benim randevum var
heyecanlıyım ama cok yorgunum şuan
evin hiçbiryerini temizleyemedim daha
sadece bavuldakileri yıkadım 4 makina çamasır hepsi yerleşecek çoğu ütülenecek
hafta sonu annemler ablamlar yatılı geliyor napcam bilmiyorum
Herkese günaydın
Bende dün gece pek rahat değildim yani. Bulgur pilavı yemiştim o dokundu bütün gece gaz sancısı çektim valla. hala bile var. Hamilelikte de bunlar dert. Hele kızıma hamileyken herşey dokunuyordu ancak kusarak rahatlıyordum. Umarım çok gazlı bir bebek olmaz. Kızımda 4 ay çok çektik.
güaydın hanımlaaarrrr
bende 2 gecedir hiç iyi uyuyamıyorum hani şu huzursuz bacak sendromu diyolar ya ondan var galiba bende tam uykuya dalarken bacağım kasılıyor uyanıyorum kalkıyorum dolanıyorum dün oturma odasında ondan önceki gün salonda uyuumuşum sabah eşim evin içinde beni arıyor oluyor :)) böylede parça parça kalitesiz uyuyorum
gündüzleride uyuyakalıyorum sersem gibi oluyorum
kızlar bu çamaşırlar fln erken değilmi henüz bizim için
Çağlayancım kararsızım bende ne yapsam,ama kaliteli olsunki uzun süre kullanayım tatile ,gezmeye giderken yıpranmasın onun için özellikli almak istiyorumbilmiyorumkismile
herkese merhaba...
ikili testimizin sonucu temiz çıktı... hihoyyyt sizlerle de paylaşmak istedim...
senaysy özleden yazdım sana ama görmedin sanırım ... :uhm: kafam biraz karışıkta benim.. seninle sat larımız aynı diye hatırlıyorum... 21 mayıs... canım şuan kaç haftalığız sorması ayıp olmasın :kedi: 14 + 5 hesaplıyor internet....
Büyük tarz alt çamaşırı aldım kendi bedenimdende büyük aldım kadın bunlar esner dedi.Her zaman aldığım mağazadan aldım birde ilk defa kandırıldım galiba bu konuda :))
Ama senin söylediklerinide bir araştırıyım üst içinde almak lazım çünkü bir iki tane daha :))
Hoşgeldin canım,bir bardakta sıcak kakolu süt alıp keyif yapın,akşam gidince ben yapıcam çünkü burnuma mis gibi sıcak süt kokusu geliyor nasıl işse bu anlamadım :)))
Hoşgeldin canım,okullar açıldı bugün hepiniz için iyi bir öğretim yılı olur inş.canım nasıldı ilk gün tatilden sonra biraz zor gelmiştir :))
Bizim burda şu anda hafif bir yağmur var tam benim sevdiğim şekilde yağıyor ıslanmak için evde olsam atmıştım kendimi dışarıyada iş yerinde yapamam inş.akşamada böyle güzel bir şekilde yağar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?