cevap yazdım canım özelden, testinin iyi çıkmasına da çok sevindim.
herkesi şaşırttık canım bugün bebişimle:)) hem bilenler hem bilmeyenler şaşırdı işin komik yanı. bilmeyenlere süpriz oldu ama önceden söylediğim 2-3 arkadaş da bebeği nereye sakladın, nerde bu hiç belli değil diye şaşırdılar:)) keyifli geçti yani. zaten ayın 20sine kadar rahat sayılırız seminer dönemi okul zamanı kadar yoğun olmuyor. esas maraton o zaman başlayacak.
aşeriyosun galiba çiçekçim:))) burnuna kokular da gelmeye başlamış. sen deyince bana da çok çekici geldi şimdi bakhemen gidiyorum mutfağa kaydirigubbakcemile
Arkadaşlar iç çmaşırlardan bahsetmişsiniz.bende bu haftasonu kendime girl's stop mağazasında satılan hamile pijaması aldım.havalar serinlemeye başladı.doğumdan sonrada rahatlıkla giyilecek tarzda.tam karın bölgesinde bıcı bıcı yapan bir bebiş resmi var.ekleyebilirsem buraya eklerim.tavsiye ederim.
pijamanın üstü
onlar kullanışlı olurmu bilemedimki, sende koyarmısın beğendiğini fikir alışverişi yapalımkaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar bişey sorucam çok kararsız kaldım oyun parkımı alıyım büyüyen beşiklerden mi mağazaya gittim artık beşik kullanılmıyo oyun parklarını herkes tercih ediyor dediler özellikleride çok hoşuma gitti ama çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim..
ben her ikisinide alıcam.odasına büyüyen beşik ve şifonyerini alıcam.klimayla ısındığımız içinde oturduğumuz odaya ve istediğimiz zamanda yatak odasına koyabileceğimiz için park yatak alıcam.şuanda eltim park yatak kullnıyo çok memnun.
ben neredeyse adetim geciktikten 1 hafta sonra şişkinlikten pantolonlarımı giyemez olmuştum biraz idare ettim ama baktım olmuyor gittim beli lastikli 2 pantolon aldım üstüne de tunik falan giyiyordum... Fakat artık o lastikli de rahatsız etmeye başladı ve gidip ir hamile pantolonu aldım... beli şimdilik bol geliyor ama çok rahat ediyorum...Hiç sıkmıyor... üstüme de 2 tane hamile bluz aldım...
Henüz kış için bişey düşünmedim... havaların gidişine göre çözüm bulacağım... Çünkü hamilelikten dolayı soğuk havada bile için için yanacağız. :)
pijama üstü
gayet güzel... rahat bişeye benziyor... güle güle kullan canım.. arkası gelenli olsun derler bizde ....
güle güle kullan çok şirin bişi
aysebetül güle güle kullan çok şirinler
ayy ben kendime 4 alt 38 beden bide 1 üst 90 numara aldım onun dışında bütün pijamalarım üstüme oluo ee evlendiğimde 45 kiloyken s alınca hala oluolar yanlızca 2 tane hamile pantolonu aldım mangodan çok memnunum kızlar
pijamanın üstü
valiz tipi bayan çanta modelleri GittiGidiyor.com'da
ben bu tip bişi almayı düşünüyorum ama bakalım henüz dışarı çıkıp daha bakmadım
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm.....sıtenın mudavımlerındenım ancak bu topıkı kacırmısım 2011 yoktur dıye dusunuyordum..bemın bebık normal olursa mart , sezeryan olursa subat sonu olucak...oyuzden bu topıge geldım sezeryan ıstıyorumda:)))....neler yazmam gerekıyor sıze bılgı olarak:))))
kızlar sezeryanda 10 gün sarkıyormuş sanırım o zaman ben ocak annişi olurum ama ben buraya alıştım ona göre ocaktada doğum yapsam burada olurum yine
yasemin hoşgeldin sen öyle diyince benimde aklıma geldi ocak annesi olabileceğim
sat
eski kilon muhtemel doğum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?