günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnn güzel anneler hepinize.biz bugün doktor amcamıza gittik.yaklaşık yarım saat kızımla hasret giderdik.valla tam 1 ay olmuştu.herşeyi çok normal dedi doktorumuz.tek tek parmaklarına varana kadar saydı. zilli kızım okadar hareketliydiki 4 boyutlu da bakcaktık bugün yüzüne ama bi türlü durmadı doktorumuz bile güldü bu ne hareket bööle maşallah dedi.bi sırtını dönüyo bi baş aşağı kalkıyo.doktoruma dedim ben artık hissediyorum harektlerini diye oda tabi hissedersin baksan şunun hareketliliğine dedi.3 lü testi yaptırmadık.zaten doktorum da yaptıralımmı dedi 2li iyi çıkmıştı dedi.bende gerek varmı dedim herşey çok güzel sana kalmış dedi bende yaptırmadım.yolculuğu ve yürüyüşü sordum.bayramda tekrar alanya yolcusuyum :))yürüyüş de günde 1 saat gezintiye çıkmış gibi yürü dedi.kilo konusunda büyük bi afferin aldım.sadece 1 kilo almışım.bundan sonraki aylarda daha çok alabilrsin ama 2,5-3 kilodan fazla almamaya dikkat et ayda dedi.ama en üzücü şey tam 1 ay sonra yeniden görüşecekmişiz ama ben özlüyorum miniğimiiiiiii
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Çağlayancım benim bebişide kız diye ekleyebilirsin:)
gözünaydın canım, maşallah kızına..ben 3,5 kilo aldığım halde sanki bebişim küçük gibi geldi,doktorum iyi dedi ama bak yazayıım sizde fikir verin canım sıkıldı hakikatenmafoldumben
15+0 iken FL:1,79 BPD:3,13 AC:8,83 ağırlığı da 119 gr sanki küçük gibi,üzüldüm çok:gitme:
:lepi::lepi::lepi: oleyyyyy ayyy çokkk sevindim canım yaaa kızıma bir arkadaş daha geldi ohhhh sefamız olsun kızzz anası olucaz sefamızı süreriz artık.
Sağlıklı olmasıda çok iyi tabi maşallahhh kızçemize
3hafta sonra aynı zamandamı gidicez acaba keşke denk gelsekte görsek birbirimizi minişlerimizde arkadaş olurlar böylece :))
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Günaydın sevim_li ,shark11 hayırlı cumalar biz bugün çok iyiyiz kızımızla maşallah
Gözdeatı günaydın canım gözünaydın,hasret gidemişsin kızınla ne güzel kameraya çekseydin keşke görüntülerini minişin.Ben unuttum geçen sefer okadarda taşıdım yanımda :))Sen böyle anlatınca çok heyecanlandım şimdi acaba benim minişim neler yapıyor içerde.Tatilide kapmışsın bol bol dinlen ve kızınla ilk bayramının tadını çıkar canım.Resim verdimi peki dr.canım eklesene varsa görelim kızını :))
gözünaydın canım, maşallah kızına..ben 3,5 kilo aldığım halde sanki bebişim küçük gibi geldi,doktorum iyi dedi ama bak yazayıım sizde fikir verin canım sıkıldı hakikatenmafoldumben
15+0 iken FL:1,79 BPD:3,13 AC:8,83 ağırlığı da 119 gr sanki küçük gibi,üzüldüm çok:gitme:
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
bu takım nasıl sizce kızım olursa yatağını ve şifonyerini almayı düşünüyorum hoşuma gitti.elbise dolabımız var çünkü odasında
Angel Bebek Odas Evgor.com.tr
bana 30 unda gel dedi.3 haftayı biraz geçiyor sanırım.Eylülün son haftası dedi önce 30 u filan olabilir dedi.Sorma çekecektim aslında telefona ama sonra onu çekerken doktorun dediklerini kaçırırım belki diye vazgeçtim
gözün aydın canım prensesin geliyo hadi bakalım bizim kızların arkadaşları çoğalıyo:)))
çok saol canım valla hiç aklıma gelmedi kamera bi sonraki kontrole götüryeim bari bende ayy bizim eşimle nutkumuz tutuldu valla ööle izledik bayada uzun olunca ayy çok garipti bu sefer 1 ekime kadar nasıl bekliycem bilmem valla neyseki bayram iznini kopardımda ayın 15ine kadar orda geçcek zaten sonrası da allah kerim :)
valla canım bi yorum yapamıycam çünkü benim ilk defa ölçüm yapıldı bu şekilde doktoruma sormuştum önceden 17.haftadan önce bişi belli olmaz demişti o yüzden o haftalarda kaç grdı bilmiyorum.ama biliyosun bebeklerimiz artık her geçen hafta daha hızlı büyüyo onun için seninde 18. haftanda bu değerler çıkabilr takma kafana o yüzden bana doktor değerleri pek söölemedi ama ben monitörden takip ettiğim kadarıyla bpd 40,3 tü FL de 24 küsürdü sanki sadece bunları hatırlıyorum bide karın çevresini ölçünce 18+4 yazdı ama biz 17+6 yız henüz biraz göbüşlü olcak galiba anası ve tabi babası gibi :))
bu takım nasıl sizce kızım olursa yatağını ve şifonyerini almayı düşünüyorum hoşuma gitti.elbise dolabımız var çünkü odasında
Angel Bebek Odas Evgor.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?