bu takım nasıl sizce kızım olursa yatağını ve şifonyerini almayı düşünüyorum hoşuma gitti.elbise dolabımız var çünkü odasında
Angel Bebek Odas Evgor.com.tr
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Çağlayancım benim bebişide kız diye ekleyebilirsin:)
Loli - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Farklı ve Modern Mobilyalar Üretir.
Picolo - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Farklı ve Modern Mobilyalar Üretir.
bende bu iki takımdan birini almayı düşünüyorum ilk linkteki mavi yerler bebek eldiveni gibi lastikli bişi daha sonra çıkabiliyo renkleri de değişiyo tabi
caglayan cicek :günaydın dün yazdım ama benim 3lü tarama sonucum temiz çıktı
kızın nasıl iyimi......benimkilerin resmini gördünmü
gözünaydın canım bi ben kaldım şu cinsiyetini öğrenemeyen
bugün bizde eşimle birlikte bebeğimizin odasını aldık... unisex aldık.. kampanya güzeldi kaçırmak istemedik..
bir tanede 5 li hastane çıkışı aldık... eşim tutturdu fenerbahçe zıbını alıcam hastane çıkışı olarak onu kullanacak... :bbo: mümkün değil dedim...alışveriş boyunca surat astı bana ya :sm_confused: bende hiç hoşlanmıyorum... bunuda dile getirdim uygun bi dille ama hala surat asmakta...
daha cinsiyet belli değil fenerbahçe zıbını alacakmışız... olsunmuş kız olsa bile giyermiş miş.. valla yapabileceğim bişi yok.. sizler ne dersiniz ??
arkadaşlar bende bugün 3 lü test sonucumuzu öğrendim normalmiş çok şükür bir sorun yok ayın 6 sında ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona giricem çok heycanlıyım ordanda temiz çıkarsak içim çok rahat edicek : ) bu arada bende hissediyorum artık bebişimi içimde kıpırdanıyor gerçekten harika birşey bu benim oğlan biraz yaramaz olucak herhalde çünkü gece ben yatınca başlıyor kıpırdamaya :)
Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
bütün değerleri çok güzel çıktı
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
orası öyle ama yinede üzüldüm biraz:gitme:
derlerya
buruk bir sevinç diye öyle bişey işte
hayırlısı olsun napalım
2 prenses annesi olurum bende
3 hafta sonra kesinleşince yazarız listeye ama bence kesin kız zaten
kan testi için bayramdan sonra sonuç almaya gideceğim
fotoda vermedi tabi arkası dönük olunca pek rahattı kendisi
ayyy işte böyle geçti yani
hayırlısı buymuş demekki
Bu arada boyumuz 10 cm kilomuz 128 gr mış :)
ben anlamıyorunm ya bu topikte benim yazdığı kaçıncı mesaj ama hep kayıtsız kalıyor...ben uzun zamandır ıkkdayım ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum.neyse yazmayacağım zaten bundan sonra..
Gittim konuştum kızlar açık açık herşeyi bana,biz seni düşündüğümüz için birini almaya karar verdik dediler,benim için herşeyi düşünüyorlarmış,doğumdan önce seni ne kadar düşünüyorsak doğumdan sonrası içinde düşünüyoruz seni planlarımız var seninle ilgili dediler,ama ne olduklarını söylemediler,bir bayan alacaklarmış buraya,ama içlerine sinen benim gibi biri olmasını istiyorlarmış,ama daha bulamamışlar,tabiki senin yokluğunu hissedicez arıycaz ama hiç olmazsa senin yokluğunda azıcık ortamı toparlayabilsin dedi.
Çok güleryüzlü ve anlayışlı idiler inş.dedikleri gibi güzel olur herşey hee bir stres yapmıycakmışım herşeyi bu tempoda çalışmayada devam edicekmişim gayet iyi gidiyormuşum olmadığım zamanlarda'da yokluğum çok aranıyormuş.
Sanırım doğumdan sonrada burda olucam inş.herhangi bir sorun çıkmazda herşey iyi gider açıkçası çok rahatlamadım ama genede biraz sakinleştim :))
sevindim senin adına hüzel haberler almışsın artık için rahat zaman geçirirsin
Tebrik ederim canım,çok güzel bir haber bu :))
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Fns cim ve manik cim aynı duyguları paylaşıyoruz.
Az önce kk da cinsiyet belirleme ile ilgili bir link vardı iki kez yaptım inanmak istemediğim için erkek çıktı((
Canım ben senin adına çok sevindim ya. Çünkü iki kız harika bir şey. İki erkek çok kavga eder de iki kız kardeş o kadar olmaz. Hayırlısı olsun.
ne güzel tadını çıkarmışsındır canım görüş gününün. kaç gündür hastalıklarla yorgunlukla boğuştuktan sonra iyi gelmiştir sana miniğini görmek.
sen biraz üzülmüşsün galiba kız diye ama bence çok güzel bişey kızın için. ne güzel ikisi birbirine can yoldaşı olacak. hem kardeş hem en iyi arkadaş olacaklar. benim bir erkek kardeşim var çok severiz birbirimizi ama gene de iki kız kardeş olmak gibi değil. aynı yakınlık samimiyet olamıyor. allah hayırlı evlatlar nasip etsin Fatmacım.
bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler ve öğrenmeyenler rus takvimini denediniz mi??? tutan var mı ??? çin takvimi değil rus takvimi... şu eşimizinde bizimde 4 yılda bir kanımızın yenilendiğini söyleyen ve bu yolla bakılan bi takvim miş...
cinsiyetlerini bilenler doğruluk payını ölçmek için bi baksanız diyorum... doğruluk payı yüksek diyor bakanlar... yüce rabbimden başkası tabiiki bilemez de.. tutanların ki tesadüfmü sizce ??
bizim cinsiyetimiz belli değil henüz.. 13. haftamda doktorum erkek olabilir demişti.. ayın 17 sinde 17. haftamı dolduruyorum.. ozaman gösterirse görücez ama rus takvimine göre kız çıktı :uhm:
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş bir takvim....denediğimiz kişilerde tutuyor...sizde bakıp , tutup tutmadığını söylermisiniz?CADIARZU kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...:CüvCüvtabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...hadi bakalım , kolay gelsin...sonuçları bildirin ama......delikafadulden linki veriyorum....http://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi
Canım gözünaydın çok sağlıklı bir bebişin varmış biraz kendini üzmüşsün ama sonraki sayfalarda sende söylemişsin zaten dışarsının baskısıda üzerimde çok var diye,bizde iki kızkardeşiz ve ben şu anda ablamla istediğim herşeyi konuşuyorum en yakın arkadaşımdan daha yakın bana annem içinde aynı şey geçerli biz iki kız annemin en iyi sırdaşları arkadaşları olduk.Kız kardeş erkek kardeşten daha farklı bir şey,aralarında çok farklı bir bağ oluyor.
Sonuçta cinsiyet ne olursa olsun o senin kanından ve canından sakın kendini üzme bu cinsiyet konusunda küser bak sana doğana kadar göstermez cinsiyetini ona göre :))
Canım gözünaydın, prenses geliyor demek bir tane daha, sakın üzülme bak sana bişi anlatıcam...ben annem rahatsızlandığında 3 ay hiç dışarı yüzü görmeksizin hastanede kaldık, bu arada ben benim için iş anlamında çok önemli bir yerde ve konumda iken herşeyi bıraktım,annemin aklına gelebilecek her türlü ihtiyacını ben karşıladım,ablacımda 8 aylık hamile karnı burnunda bize temiz çamaşır,yemek,vs.herşeyimizi hergün tedarik etti, hatta hiç unutmam aşure ayıydı benim annem aşure ayında herkesden önce aşure yapar ve herkese dağıtırdı,ablam bunu düşünmüş annem yoğun bakımda yaşam savaşı veririken aşure yapıp tüm hastaneye dağıttı,ve iki kızkardeşin çabası,duası annemizi yaşama döndürdü, ve hastanede annem bana bişi itiraf etti:) kızım beni affet sen doğduğunda ben çok üzüldüm,ikinci kez kızım olduğu için şimdi çok utanıyorum keşke iki kızım daha olsaydı dedi ağlaştık berabermafoldumben çok şükür kötü günler geçti anneciğim çok sağlıklı..diyeceğim kız evladı gibisi varmı be ablacım(abla diyorum benden büyüksünüz) bak benimde kızçem oluyor onlar bizim arkadaşımız olacak rabbimin izniyle,çok konuştum galiba,tekrar gözünaydın...
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnn güzel anneler hepinize.biz bugün doktor amcamıza gittik.yaklaşık yarım saat kızımla hasret giderdik.valla tam 1 ay olmuştu.herşeyi çok normal dedi doktorumuz.tek tek parmaklarına varana kadar saydı. zilli kızım okadar hareketliydiki 4 boyutlu da bakcaktık bugün yüzüne ama bi türlü durmadı doktorumuz bile güldü bu ne hareket bööle maşallah dedi.bi sırtını dönüyo bi baş aşağı kalkıyo.doktoruma dedim ben artık hissediyorum harektlerini diye oda tabi hissedersin baksan şunun hareketliliğine dedi.3 lü testi yaptırmadık.zaten doktorum da yaptıralımmı dedi 2li iyi çıkmıştı dedi.bende gerek varmı dedim herşey çok güzel sana kalmış dedi bende yaptırmadım.yolculuğu ve yürüyüşü sordum.bayramda tekrar alanya yolcusuyum :))yürüyüş de günde 1 saat gezintiye çıkmış gibi yürü dedi.kilo konusunda büyük bi afferin aldım.sadece 1 kilo almışım.bundan sonraki aylarda daha çok alabilrsin ama 2,5-3 kilodan fazla almamaya dikkat et ayda dedi.ama en üzücü şey tam 1 ay sonra yeniden görüşecekmişiz ama ben özlüyorum miniğimiiiiiii
manikçim hayırlı olsun pensesin.ne güzel göstermiş cimcime bizimki o kadar uğraşmamıza rağmen götermedi cinsiyetini.24 gün daha bekliyeceğiz napalım.sağlıklı olsunlarda
Kızlar ben bütün odaları çok beğendim.Hepsi çok güzeller,güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allahım hepimize,benimde kendi evim olsa almayı çok isterdim ama şu anda kendimize ev arıyoruz daha bulamadık inş.içimize sinen bir evimiz olursa bende istiyorum bebişimin kendi odası olsun
Loli - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Farklı ve Modern Mobilyalar Üretir.
Picolo - Bebek Odaları - Caploonba 0-24 Yaş Arası Farklı ve Modern Mobilyalar Üretir.
bende bu iki takımdan birini almayı düşünüyorum ilk linkteki mavi yerler bebek eldiveni gibi lastikli bişi daha sonra çıkabiliyo renkleri de değişiyo tabi
herkese günaydın hayırlı cumalar
ne güzel işte iki prenses manikte ne güzel anlatmış zaten valla okurken duygulandım zaten iyice ağlak bişey oldum
kızların vefası her zaman farkılıdr anneye babaya daha düşkün oluyorlar daha vefalı oluyorlar ve evlenip gitselerde ailelerini unutmuyorlar erkekler ama doğanın gereği sanırım
daha bir dışarıya yatkın olup aileyi çok çabuk unutabiliyorlar hayırlı olsunda gerçi cinsiyet hiç önemli değil
Aslında annenin hissettiği olurmuş derler ama değilmiş demekki :)
Sağol canım hayırlısı böyleymiş 2 prenses birde sen 3 e 1 olduk napcam ben diye takılıyor eşim :)
Evet onun için seviniyorum zaten 2 si inşallah çok iyi anlaşırlar .Amin canım hepimizinki hayırlı olur inşallah
alıntı yaptım
bu rus takvimine göre benimki kız çıkıyor
önceki bebeğimde kız çıkıyor ve kız doğdu
hamile kalmadan önce yapmıştım ama pek doğruluk payı vermemiştim demekki doğruluk oranı fazlaymış
sağol çiöekcim ne bilim işte ilk etapta biraz buruk duygular yaşadım ama şimdi prensesimi okşayıp seviyorum
Kızlarımla arkadaş gibi olacağım inşallah bende
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize
Mucizecim ağlaya ağlaya öldüm yazını okurken:gitme:
Ayy ben okadar çok üzülmedim ama inan anneni çok iyi anlıyorum çünkü dünden beri bende pişmanım acaba çocuğum hissettimi diye
yavrum benim melek daha o
Allah inşallah benim kızlarımıda sizler gibi hayırlı kılar
Ne şanslı annen varmış kızları nasılda pervane olmuşlar neçok duasını almışsınız
Bizlerinde evlatları bizlere aynını yapar inşallah:Saruboceq:
Gözün aydın canım
çok güzel bir duygu ya bebeişle görüş günü
bende dün yarım saate yakın kalmışımdır belki ultrasonda
ayrılması zor oluyor ama sonra değilmi?
Gözünaydın manikcim sende bir prenses annesi oluyormuşsun ne güzel
ilk etapta topik prens doldu şimdide prensesler geliyor
hayırlısı olsun eşin ne dedi peki?
sharkcım birdaha yazarmısın ölçümleri karşılaştırma sitesinin adresini canım?
çağlayancığım kızımın adını EZGİ olarak yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?