teşekkür ederim canım valla hemde nasıl zor artık gün sayıcam bende bu arada ezgi ismi çok güzel benim en küçük kardeşimin adı ezgi insanlar ismiyle yaşar derler ya ailede tek sesi güzel olan o dur ve 19 yaşında olmasına rağmen her türlü müzik aletini çalar ve besteleri var bende ööle sesi güzel bi kızım olsun istiyorum :))
fns ...... gözün aydın kızın olsun buruk sevinç falan yaşama benim doktor 1 ay önce erkek dedi tam belli değil dedi bu ay kız kesin dedi belli olmaz belki erkekdir nazlı olacaksa hemen göstermiyor genede canını sıkma sağlıklı olsunlarda erkek kız hiç farketmez
yok canım bayan sadece manikür pedikürcüler var... saçımı kesen ve fönü çekenler erkek hep. burda bi sürü kuaför var ama hiç birinde saç kesen bayan yok...
Tek bildiğim saç kesen bayan batıkentte var benim eski kuaförüm.Eğer batıkente yakınsan onu tavsiye ederim.
ayy maşallah ne güzel
bizimde babamız müzik öğrtmeni ama ezgi ismini ben teklif ettim oda kabul etti
hem ezgiler çıtı pıtı çok güzel oluyorlar genelde :)
ayy kızmı geliooo çok sevindim prensesine
Kızlar başka detaylı ultrasona giren kim vardı,evridiki arkadaşımızdan başka msjları kaçırdım listede düzenliyim.Gözdeatı senmiydin canım giren 4 boyutluya ??
Benim dün baktı dr um yazabilirsin canım :)
Birde 3lü test yapıldı sonucum bekleniyor
ya benim dr um her gittiğimde detaylıyada bakıyor sizde öyle değilmi?
zaten normal ultrasonu 3 boyutlu renkli bakarken hatta dediki bana şimdi detaylıya geçelim birde öyle bakalım dedi ve onunlada baktı iç organlarını falan onunla gördü sanırım.yoksa idrar yolları tam kapasite çalışıyor nasıl desin??
değilmi
yok canım ben 4 boyutluya girmedim ama ayrıntılı bi şekilde baktı bütün parmaklarına iç organlarına sadece kalbi biraz daha büyüsün odacıklara bakalım dedi bu detaylımı oluyoki
Yaaa ama benim hep siyah ekrandan bakıyorum hiç daha öyle görmedim ben detaylıda birşeyler ölçüyor eşime anlatıyor ona siz benim ekrandan bakın diyor,ben koca ekranda görmüyorum detaylı olarak :)))
Bu konuda çok şanslısın canım kıskandım seni :kedi:
canım hiç üzülme ölçümlerin normal dr.da öle demiştir zaten.bebişler bundan sonra artık hızlı biyümeye başlıyorlar.kiloları 1 haftada bile çok hızlı değişiyormuş.merak etme.canını da sıkma bebişi üzmelmaz:
loli olan çok güzelmiş gözde en çok onu begendim ben
sanada günaydin efecan hayırlı cumalar herkese ramazanda son cumamız olacak boshayallersmile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?