2011 Şubat Anneleri

ayy maşallah ne güzel
bizimde babamız müzik öğrtmeni ama ezgi ismini ben teklif ettim oda kabul etti
hem ezgiler çıtı pıtı çok güzel oluyorlar genelde :)

resimler yanlışlıkla göbişlerin oruya yapmışım ordan bakarsan efe ve ece görürsün
ece hanım hiç durmuyor tekme atıp duruyor beni yoruyor

fns ...... gözün aydın kızın olsun buruk sevinç falan yaşama benim doktor 1 ay önce erkek dedi tam belli değil dedi bu ay kız kesin dedi belli olmaz belki erkekdir nazlı olacaksa hemen göstermiyor genede canını sıkma sağlıklı olsunlarda erkek kız hiç farketmez

Canım ben o resimleri göremiyorum yaaa (( hiç oraya msj yazmamışsın benim gördüğüm bir daha eklermisin.Yada bende bir sorun var :)))

ayy senin içinde sürpriz olmuştur değişmesi
banada %80 kız dedi %20 yanılma payı vereyim çünkü açısı çok iyi değil tam göremedim dedi
ama ben matematikci olduğum için %80 oranı çok yüksek bana göre kız kesin diyorum yani:)
hayırlısı tabiiki öncelikle biz 3 kızız mesela ama 3 samimi dostuz aynı zamanda çok güzel bir duygu

Kızlar başka detaylı ultrasona giren kim vardı,evridiki arkadaşımızdan başka msjları kaçırdım listede düzenliyim.Gözdeatı senmiydin canım giren 4 boyutluya ??

canım dünde mesaj atmıştım ama cevap alamadı. Batıkentteki kuaförün adı ve adresini verebilir misin.

Benim dün baktı dr um yazabilirsin canım :)
Birde 3lü test yapıldı sonucum bekleniyor
ya benim dr um her gittiğimde detaylıyada bakıyor sizde öyle değilmi?
zaten normal ultrasonu 3 boyutlu renkli bakarken hatta dediki bana şimdi detaylıya geçelim birde öyle bakalım dedi ve onunlada baktı iç organlarını falan onunla gördü sanırım.yoksa idrar yolları tam kapasite çalışıyor nasıl desin??
değilmi

Kızlar başka detaylı ultrasona giren kim vardı,evridiki arkadaşımızdan başka msjları kaçırdım listede düzenliyim.Gözdeatı senmiydin canım giren 4 boyutluya ??

yok canım ben 4 boyutluya girmedim ama ayrıntılı bi şekilde baktı bütün parmaklarına iç organlarına sadece kalbi biraz daha büyüsün odacıklara bakalım dedi bu detaylımı oluyoki

Yaaa ama benim hep siyah ekrandan bakıyorum hiç daha öyle görmedim ben detaylıda birşeyler ölçüyor eşime anlatıyor ona siz benim ekrandan bakın diyor,ben koca ekranda görmüyorum detaylı olarak :)))
Bu konuda çok şanslısın canım kıskandım seni :kedi:

yok canım ben 4 boyutluya girmedim ama ayrıntılı bi şekilde baktı bütün parmaklarına iç organlarına sadece kalbi biraz daha büyüsün odacıklara bakalım dedi bu detaylımı oluyoki

Bilmiyorumki ben hiç öyle birşey yaşamadım daha bilmiyorumkismile

özel doğum hastanesi ondanmı acaba tüm dr ların ultrasonları hep 3 boyutlu renkliymiş bizim bir arkadaşta orda başka dr a gidiyor oda öyle söyledi
bence sende 1 kez oldun öyle ultrasonu olan bir dr a git çok farklı oluyor inan
antalyada gittiğim dr hala siyah beyaz bazen yeşil olan bir ultrason kullanıyordu bişey belli olmuyordu öyle

Mucizecim ağlaya ağlaya öldüm yazını okurken:gitme:
Ayy ben okadar çok üzülmedim ama inan anneni çok iyi anlıyorum çünkü dünden beri bende pişmanım acaba çocuğum hissettimi diye
yavrum benim melek daha o
Allah inşallah benim kızlarımıda sizler gibi hayırlı kılar
Ne şanslı annen varmış kızları nasılda pervane olmuşlar neçok duasını almışsınız
Bizlerinde evlatları bizlere aynını yapar inşallah:Saruboceq:

canım seni ağlatmak istemezdim,özürdilerim sadece bu olay bizi çok etkiledi ve bişeyleri daha iyi anladık onu söylemek istedim,ama tabi şimdi çok duygusalız, ben geçen olmamış bişeyi aklıma getirim acaba olursa diye hüngür hüngür ağladım:kedi: bebişler bizi altüst ettiler canları sağolsunzemuszemus

sağol canım,moral verdin banakaydirigubbakcemile5

:lepi:ha gayret az kaldı kızlar 1000 sayfa oluyor topiğimiz maşallah:enbuyukkk:

loli olan çok güzelmiş gözde en çok onu begendim ben

sanada günaydin efecan hayırlı cumalar herkese ramazanda son cumamız olacak boshayallersmile..

çok sade ve şık dimi bende onu daha çok beğendim sanırım o olacak

yeşim den haber yok galiba akşam dr.a gidecekti ne yaptı acaba.oğluşu iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…