2011 Şubat Anneleri

bende de denedim şu rusların cinsiyet belirleme yöntemini kız çıktı.çin takvimi de kız demişti doktro da :))3 te 3 yani

çin takvimine göre %40 şansım varmış kız olması için o şansı tutturmuşuz:))

ay ne özürü mucizecim ben öyle ağlak oldumki hamilelikte herşeye ağlıyorum
ilk kızımda pengue belgeselinde baba penguen ayagından yumurtayı düşürdü diye yarım saat aglamıştım eşimde bana bakıp gülüyordu düşün yani
bebeişler böyle yapıyor dediğin gibi hepimiz çok duygusal ve alınganız bu zamanlarda

canım bu sitede satılan ürünler mdf değil bildiğim kadarı ile... o yüzden fiyatları uygun... suntalem diye biliyorum.. bende bu siteden bir takım beğenmiştim.. sonra vaz geçtim.. bilgin olsun...

bu takım nasıl sizce kızım olursa yatağını ve şifonyerini almayı düşünüyorum hoşuma gitti.elbise dolabımız var çünkü odasında

kızlar bu rus takviminden bişi anlamadım biri izah edebilirmi

babanın doğum tarihi gün ay yıl olarak ilk kutucuğa sonra senin doğum tarihin sonra alttaki ilk kutucuğa tıklıyosun sol taraftaki девочка bu kız çocuğu demekmiş eğer bu çıkarsa kız başka çıkarsa erkek:)))

bende şimdi yaptım rus takvimini erkek çıktı.çin takvimine görede erkek.bakalım hayırlısı.bide gösterseydi cinsiyetni öğrenseydik

salem kızlar.beni tebrik eden bütün arkadaşlara çoook teşekkür ediyorum.

fatma ve manik prensiniz olacakmış.kaydirigubbakcemile2 hayırlı olsun kızlar.sağlıkla gelsinler inş. bebişlerimiz.

manikkcim gözünaydınzemuszemuskızçeler artıştaaaahihoyyyt

Kızçe çıktı,çinde'de kızçe çıktı dr.'da kızçe demişti 3'te 3 oldu benimde :))kaydirigubbakcemile2

bendede erkek çıktısırnaşık şey

demekki bu adamlar oturmuş baya kafa yormuş bu işlere çok garip :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…