canım seni ağlatmak istemezdim,özürdilerim sadece bu olay bizi çok etkiledi ve bişeyleri daha iyi anladık onu söylemek istedim,ama tabi şimdi çok duygusalız, ben geçen olmamış bişeyi aklıma getirim acaba olursa diye hüngür hüngür ağladım:kedi: bebişler bizi altüst ettiler canları sağolsunzemuszemus
bu takım nasıl sizce kızım olursa yatağını ve şifonyerini almayı düşünüyorum hoşuma gitti.elbise dolabımız var çünkü odasında
kızlar bu rus takviminden bişi anlamadım biri izah edebilirmi
canım bu sitede satılan ürünler mdf değil bildiğim kadarı ile... o yüzden fiyatları uygun... suntalem diye biliyorum.. bende bu siteden bir takım beğenmiştim.. sonra vaz geçtim.. bilgin olsun...
yaa bilmiyodum canım arkadaşımda kaliteli diye tavsiye atmişti.iyi oldu söylediğin saol
canım bu sitede satılan ürünler mdf değil bildiğim kadarı ile... o yüzden fiyatları uygun... suntalem diye biliyorum.. bende bu siteden bir takım beğenmiştim.. sonra vaz geçtim.. bilgin olsun...
yaa bilmiyodum canım arkadaşımda kaliteli diye tavsiye atmişti.iyi oldu söylediğin saol
evet canım yasmin haklı ben dedim ya caploonba nın kendi mağzasına gittim bu baktıklarımız suntalem dedi bi kaç tane modeli vardı mdf hem mdfler istenilen renge boyanabiliyomuş.bende o ayıcıklı olanı beğenmiştim hem o ayıcıklar sticker büyünce çıkartabiliyomuşsun da.ama o daha da emanet gibi aslında en güzeli gidip elleyip yoklamak ama ben bu caploonba markasını hiç bilmiyodum arkadaşım tavsiye ettii ve çok şirinler hem sade hem şık hemde fiyatları çok pahalı diil
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Çağlayancım benim bebişide kız diye ekleyebilirsin:)
babanın doğum tarihi gün ay yıl olarak ilk kutucuğa sonra senin doğum tarihin sonra alttaki ilk kutucuğa tıklıyosun sol taraftaki девочка bu kız çocuğu demekmiş eğer bu çıkarsa kız başka çıkarsa erkek:)))
ay yanlış yazmışım kızlar.edit kısmı bende görünmüyo.kızçeleriniz hayırlı olsun tekraaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?