Edit bende'de yok listede düzenleme yapıyım dedim,olmuyor şimdide edıt'i kaldırmışlar,(
kızlarr yaa benim durup durup aklıma geliyo kızımın hareketleri heycanlanıyorumm çenesini bi kaşıyışı vardı sanki bişi düşünüyomuş gibi yaa niye kameraya çekmediysem
canım bu sitede satılan ürünler mdf değil bildiğim kadarı ile... o yüzden fiyatları uygun... suntalem diye biliyorum.. bende bu siteden bir takım beğenmiştim.. sonra vaz geçtim.. bilgin olsun...
yaa bilmiyodum canım arkadaşımda kaliteli diye tavsiye atmişti.iyi oldu söylediğin saol
Günaydın sevim_li ,shark11 hayırlı cumalar biz bugün çok iyiyiz kızımızla maşallah
Gözdeatı günaydın canım gözünaydın,hasret gidemişsin kızınla ne güzel kameraya çekseydin keşke görüntülerini minişin.Ben unuttum geçen sefer okadarda taşıdım yanımda :))Sen böyle anlatınca çok heyecanlandım şimdi acaba benim minişim neler yapıyor içerde.Tatilide kapmışsın bol bol dinlen ve kızınla ilk bayramının tadını çıkar canım.Resim verdimi peki dr.canım eklesene varsa görelim kızını :))
teşekkür ederiz canım güzel bi fikir.ayrıntılı ultrasonda olmadı bizde öyle yapalım:))
slm kızlar.daha önce de topiğin biyerlerinde söylemiştim ama yineleyeyim.biz her gidişimizde flash bellek götürüyoruz.ve görüntüyü almak istiyoruz diyoruz doktorumuza.o da hem normal(şu siyah-beyaz olan) hem de 3boyutlu görüntüsünü ve videosunu flash belleğimize atıyor.daha önceleri çok küçük olduğu için almıyoduk ama 2 kontroldür alıyoruz.ayrı bi klasör yaptık kızıma.her kontrolden sonra tarihiyle birlikte görüntü ve videosunu o klasöre atıyoruz ve ben günde birkaç kez kızımı izliyorum.Allahım kısmet ederse ileride hediye edicem ona bu görüntüleri.o küçük fotoğraflar zaten oluyor ama video bambaşka oluyo.tavsiye ederim kızlar flash belleğinizle gidin doktora. (yeni aldıysanız belleği biçimlendirip öyle gidin yoksa cihaz görmüyo belleği.tecrübeyle sabit) kamerayla falan uğraşmazsınız orjinal görüntüyü alırsınız :lepi:
Kızlar ben yemeğe çıkıyorum, bebişimi doyurayım:icecream:
merhaba arkadaşlar dün akşam oğluşumu görmeye gittik maşşallah bi büyümüş bi büyümüş eller kollar hiç yerinde durmuyordu bacaklar açık ohh keyfine diyecek yoktu teyzeleri oğluşum 20 cm 251 gr olmuş gelişimi çok iyi dedi 18+4 günlük olması gerekirken benim bebeğim dayanamayıp hep önden gidiyor ölçümlerine göre 19+2 günlük çıktı böle işte ....3 lü testte gerek duymadığını ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söledi 23. tekrar gidicez hem cd vericeklermiş ....çok mutluyum çokkk:sm_cool:
salem kızlar.beni tebrik eden bütün arkadaşlara çoook teşekkür ediyorum.
fatma ve manik prensiniz olacakmış.kaydirigubbakcemile2 hayırlı olsun kızlar.sağlıkla gelsinler inş. bebişlerimiz.
slm kızlar.daha önce de topiğin biyerlerinde söylemiştim ama yineleyeyim.biz her gidişimizde flash bellek götürüyoruz.ve görüntüyü almak istiyoruz diyoruz doktorumuza.o da hem normal(şu siyah-beyaz olan) hem de 3boyutlu görüntüsünü ve videosunu flash belleğimize atıyor.daha önceleri çok küçük olduğu için almıyoduk ama 2 kontroldür alıyoruz.ayrı bi klasör yaptık kızıma.her kontrolden sonra tarihiyle birlikte görüntü ve videosunu o klasöre atıyoruz ve ben günde birkaç kez kızımı izliyorum.Allahım kısmet ederse ileride hediye edicem ona bu görüntüleri.o küçük fotoğraflar zaten oluyor ama video bambaşka oluyo.tavsiye ederim kızlar flash belleğinizle gidin doktora. (yeni aldıysanız belleği biçimlendirip öyle gidin yoksa cihaz görmüyo belleği.tecrübeyle sabit) kamerayla falan uğraşmazsınız orjinal görüntüyü alırsınız :lepi:
merhaba arkadaşlar dün akşam oğluşumu görmeye gittik maşşallah bi büyümüş bi büyümüş eller kollar hiç yerinde durmuyordu bacaklar açık ohh keyfine diyecek yoktu teyzeleri oğluşum 20 cm 251 gr olmuş gelişimi çok iyi dedi 18+4 günlük olması gerekirken benim bebeğim dayanamayıp hep önden gidiyor ölçümlerine göre 19+2 günlük çıktı böle işte ....3 lü testte gerek duymadığını ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söledi 23. tekrar gidicez hem cd vericeklermiş ....çok mutluyum çokkk:sm_cool:
kızlar şu flsh olayına alım yattı..şimdi de sabırsızlıktan ölüyorum..nasıl bekleyecem ben ya...hem cinsiyetini de öğrencem..bu süre biter mi..
bir de çin ve rus takviminde erkek çıktı..ama daha bilmiyoruz..hayırlısı bakalım...
ayrıca iyiki bu siteye ve bu gruba üyeyim..hepinizi çok seviyorum..paylaşımlar çok güzel..iyiki varsınız....: :)))))))
teşekkürler prenseslerimiz olacak teyzesi:)
kaydirigubbakcemile2
yeşimcim ohh ne güzel büyümüş oğluşun maşallah.bende sizi merak ediyordum.haberi olan varmı diye sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?