ya dün biz dr a söyledik biz güzel görüntü alırsak cd veriyoruz flash bellek yok dedi ama sonra o çok uğraştırıcı olur vs dedi
eşimde normal kamera ile çekti görüntüleri.
Günaydın güzel anneler,ben bugün çok iyiyimakşam ağrım oldu ama kızım o kadar hareketliydi ki inanın o ağrılar yanında hiç kaldı.Tatlı yedim uzandım sırt üstü yatağa,başladım karnımı sevmeye onunla konuşmaya aman allahım o nasıl güzel hareketler öyle,sanki karnımda bir kelebek var,sonra biraz aşağıya gitti,sonra yukarı geldi,çok farklı ve güzeldi,gece yatarkende kıpır kıpır onu hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu artık elimi karnıma koyduğum zaman nerde olduğunuda anlayabiliyorum azçok çünkü bir şişlik oluyor onun olduğu bölgede :))
merhaba arkadaşlar dün akşam oğluşumu görmeye gittik maşşallah bi büyümüş bi büyümüş eller kollar hiç yerinde durmuyordu bacaklar açık ohh keyfine diyecek yoktu teyzeleri oğluşum 20 cm 251 gr olmuş gelişimi çok iyi dedi 18+4 günlük olması gerekirken benim bebeğim dayanamayıp hep önden gidiyor ölçümlerine göre 19+2 günlük çıktı böle işte ....3 lü testte gerek duymadığını ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söledi 23. tekrar gidicez hem cd vericeklermiş ....çok mutluyum çokkk:sm_cool:
Gozun ayin canim. Kizinin olacagina cok sevindim. Allah Hayirli ve kolay dogum versin.
Romeosununkulieti canım,ben bunu dr.soracaktık flash bellek varmı sizde diye ama unuttum,kamerayıda götürdük ama benim heyecanımdan eşime vermeyide unuttum inş.bu sefere :))
Yeşim gözünaydın canım paşan baya bir büyümüş,hepimizden önce senin miniş gelicek galibaoğluşuna canım.
annesi pek bi heyecanlıydı geçenki konrolde dimi :) ama artık bidahaki konrtolde daha sakin olursun,kızının görüntülerini de alırsın :) usb yoksa bile fatma nınki gibi kamerayla al mutlaka.özledikçe izlersin benim gibi olumunekankayizsmile
hmm her doktorun uygulaması farklı demekki :sm_confused: bizimki hiç cd vermiyo mesela.dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuşurken söyledim bu bellek olayını. o da aynı doktora gidiyodu.bizim hiç aklımıza gelmedi.bizde sadece resimleri var.hiç videosu yok dedi.aslında doktorun uğraştığı bişi yokki.sadece önceden söylüyoruz.o da kontrol esnasındaki görüntüleri cihaza kaydediyo.sonra da flashımızı cihaza takıyo.ben karnımı silip giyinene kadar doluyo flash.eşim de çıkarıyo ve yan odaya görüşmeye giriyoruz.yani doktoru uğraştıracak bişi yok aslında.ama uygulaması farklıysa bilemem tabi.bide cihazında usb girişi yoksa ondan da kaynaklanabilir.
bu arada kızın hayırlı olsun cnm hihoyyyt okulda 2 hamileyiz,bi arkadaşın da eşi hamile.hepimizinki kız kaydirigubbakcemile3 bu yıl kız senesi galiba.en azından bnm çevrem öyle :hulya:
:kedi:çok heyecanlıydım gerçekten o gün.dr.girmeden eline vericem bu sefer eşiminde unutmayalım çekmeyi.Ama bir tanede usb götürücem olur ya belki vardır onada kaydederiz.
Peki görüntüler nasıl hani dr.orda sana büyük ekranda gösteriyor ordaki kadar net ve anlışılırmı herşeyi.
evet cnm aynı ordaki gibi görüyosun bilgisayarının ekranında da.benim doktorum.rutin kontrolde siyah-beyaz görüntü varya işte ordan bakıyo boyuna falan.sonra başka bi cihazla (sanırım 3boyutlu) tekrar bize gösteriyo.ten rengi gibi gözüküyo bebiş o diğer cihazla.tutup çevitiyo görüntüyü falan.ellerini yüzünde gezdirişini,bütün hareketlerini görebiliyoruz.gözleri kulakları burnu falan.ayyy çok güzel oluyo izlemesi
evet cnm aynı ordaki gibi görüyosun bilgisayarının ekranında da.benim doktorum.rutin kontrolde siyah-beyaz görüntü varya işte ordan bakıyo boyuna falan.sonra başka bi cihazla (sanırım 3boyutlu) tekrar bize gösteriyo.ten rengi gibi gözüküyo bebiş o diğer cihazla.tutup çevitiyo görüntüyü falan.ellerini yüzünde gezdirişini,bütün hareketlerini görebiliyoruz.gözleri kulakları burnu falan.ayyy çok güzel oluyo izlemesi
yeşimcim şimdi randevu aldım 2li tes için gittiğim dr.a gidicem ptesi.11:30 da.inşallah o zaman öğreniriz cinsiyetini.devamlı olaraktabornova şifadan arzu hn.a gidiyorum.ilk bebeğimde de oraya gitmiştim orda alınmıştı.ozamanlar bi arkadaşım gitmiş doğum yapmış memnun kalmıştı.bende öle devam ediyorum işte.bakalım oğluşuna arkadaş izmirli bi oğluş dahamı yoksa kızmı geliyo.P.TESİ BÜYÜK GÜN.
Fatmacım değiştirdim canım,ismide çok güzelmiş,kızlar bastı bu topiği :)))
Shark_11 soal canım inş.
Elif günaydın canım,görmemişim ben seni :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
ben burdan girip yaptım canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?