2011 Şubat Anneleri

ben hem çin hemde rus takvimine baktım ikiside kız diyor ama tutmadı çünkü benimki yakışıklı bir erkeeeeekkkkkk:lepi:

ya dün biz dr a söyledik biz güzel görüntü alırsak cd veriyoruz flash bellek yok dedi ama sonra o çok uğraştırıcı olur vs dedi
eşimde normal kamera ile çekti görüntüleri.

hmm her doktorun uygulaması farklı demekki :sm_confused: bizimki hiç cd vermiyo mesela.dün yeni doğum yapan bi arkadaşımla konuşurken söyledim bu bellek olayını. o da aynı doktora gidiyodu.bizim hiç aklımıza gelmedi.bizde sadece resimleri var.hiç videosu yok dedi.aslında doktorun uğraştığı bişi yokki.sadece önceden söylüyoruz.o da kontrol esnasındaki görüntüleri cihaza kaydediyo.sonra da flashımızı cihaza takıyo.ben karnımı silip giyinene kadar doluyo flash.eşim de çıkarıyo ve yan odaya görüşmeye giriyoruz.yani doktoru uğraştıracak bişi yok aslında.ama uygulaması farklıysa bilemem tabi.bide cihazında usb girişi yoksa ondan da kaynaklanabilir.
bu arada kızın hayırlı olsun cnm hihoyyyt okulda 2 hamileyiz,bi arkadaşın da eşi hamile.hepimizinki kız kaydirigubbakcemile3 bu yıl kız senesi galiba.en azından bnm çevrem öyle :hulya:

yeşimcim şimdi randevu aldım 2li tes için gittiğim dr.a gidicem ptesi.11:30 da.inşallah o zaman öğreniriz cinsiyetini.devamlı olaraktabornova şifadan arzu hn.a gidiyorum.ilk bebeğimde de oraya gitmiştim orda alınmıştı.ozamanlar bi arkadaşım gitmiş doğum yapmış memnun kalmıştı.bende öle devam ediyorum işte.bakalım oğluşuna arkadaş izmirli bi oğluş dahamı yoksa kızmı geliyo.P.TESİ BÜYÜK GÜN.

Gozun ayin canim. Kizinin olacagina cok sevindim. Allah Hayirli ve kolay dogum versin.

gözünaydın canım

Romeosununkulieti canım,ben bunu dr.soracaktık flash bellek varmı sizde diye ama unuttum,kamerayıda götürdük ama benim heyecanımdan eşime vermeyide unuttum inş.bu sefere :))

Yeşim gözünaydın canım paşan baya bir büyümüş,hepimizden önce senin miniş gelicek galiba oğluşuna canım.

Gozun ayin canim. Kizinin olacagina cok sevindim. Allah Hayirli ve kolay dogum versin.

Saol canım,seninde kızın olacakmış dün akşam yazmışsın sabah gördüm.Yoksun ne zamandır gene nasıl gidiyor hamilelik.Artık hareketlerini hissediyormusun sende kaydirigubbakcemile2

annesi pek bi heyecanlıydı geçenki konrolde dimi :) ama artık bidahaki konrtolde daha sakin olursun,kızının görüntülerini de alırsın :) usb yoksa bile fatma nınki gibi kamerayla al mutlaka.özledikçe izlersin benim gibi olumunekankayizsmile

kızlar bende şu rus takvimine göre yaptım erkek çıktı ama çin takviminde kız çıkmıştı. Oğluşum olacak demekki rus takvimi doğru çıkıyor

:kedi:çok heyecanlıydım gerçekten o gün.dr.girmeden eline vericem bu sefer eşiminde unutmayalım çekmeyi.Ama bir tanede usb götürücem olur ya belki vardır onada kaydederiz.
Peki görüntüler nasıl hani dr.orda sana büyük ekranda gösteriyor ordaki kadar net ve anlışılırmı herşeyi.

sanırım bizim dr uğraşmak istemdi zaten cd de veremedi çünkü bizimki hiç dönmedi sadece başının arkasını , sırtını ve poposunu görebildik tam kalkmaya yakın şöyle biraz kımıldandı ordada dr tahmin yaptı işte %80 kız dedi
evet benimde çevremdekilerin çoğu kız demekki kıza döndü artık
bende rus takviminde kız çıkıyor çindede yumurtlama günü 31 mayıssa erkek 1 haziransa kız oluyordu demekki haziranda tutmuş bizim bıcırık :)

evet cnm aynı ordaki gibi görüyosun bilgisayarının ekranında da.benim doktorum.rutin kontrolde siyah-beyaz görüntü varya işte ordan bakıyo boyuna falan.sonra başka bi cihazla (sanırım 3boyutlu) tekrar bize gösteriyo.ten rengi gibi gözüküyo bebiş o diğer cihazla.tutup çevitiyo görüntüyü falan.ellerini yüzünde gezdirişini,bütün hareketlerini görebiliyoruz.gözleri kulakları burnu falan.ayyy çok güzel oluyo izlemesi

Çok güzel ama senin anlattıkların biz sadece siyah beyaz ekranda görüyoruz,ölçümler alıyor,sonra bize işte ellerini ayaklarını,her yerini gösteriyor ama o söylediğin renkliyi hiç açmadı.Gidince sorıyım en iyisi ben bunları çok özendim şimdi sen böyle anlatınca,bizlerede verseler keşke bizde görsek onu,bebişin için çok güzel bir hatıra olarak kalıcak bunlar :asigim:

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız? Ne çok yazmışsınız :) Okuyamadım hepsini

Manikcim cinsiyetini ögrenmişsin. Tebrik ederim. Çok sevindim :)

Yeşimcim ogluşun kocaman olmuş maşallah.

Okudugum kadarıyla aklımda kalanlar bunlar.

Bize de cd vermediler. Sadece renkli görüntü verdiler. Yüzünü çok net yakaladıgı an çıktı aldı :)

Oglum gibi boncuk gözlü kızmızda :)

maşallah canım ne güzel bi şans sizin için.biz sadece siyah beyazda görüyoruz.ölçümlerimiz yapılıyo çekim bitiyo.doğru düzgün doya doya göremiyoruz bebişi hele bizim dr okdar acaleci ki en fazla 5 dk da bitiyo :))

çok az kalmış öğrenirsin kesin ayyy ben bile heyecanlandım bornava şifada teyzemde doğum yapmıştı odaları temizliği falan çok harika allah içimize sindirsin kolay doğum nasip etsin ilk bebeğimde bende aynı doktora gitmiştim bi daha gidemem diyodum ama demekki vazgeçilmiyolarmış sende gitmişsinhadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...

4 boyutluda yarım saat baktı doktor.

Ama bizimki şöyle oluyor. Doktor teyzemizin odasında siyah beyaz olandan var. Hastanenin alt katında ayrıntılı ultrason bölümü var. Oradan randevu alıyoruz. Orada erkek doktor var o bakıyor.

Ama her ayrıntılı için de 35 tl fark ödüyoruz.

Oglumda böyle degildi hiç. Doktor sadece kendi odasındaki ultrasondan bakıyordu. Bu doktorum her kontrolden sonra beni bir de ayrıntılı ultrasona gönderiyor...

Fatmacım değiştirdim canım,ismide çok güzelmiş,kızlar bastı bu topiği :)))

Shark_11 soal canım inş.

Elif günaydın canım,görmemişim ben seni :))

meraba caglayan görmemekte haklısın insan yetişemiyo ki sayfalara :dance:

ay bende yaptım kız çıktı çin takvimine göre erkek doktorda erkek dedii akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…