bende de denedim şu rusların cinsiyet belirleme yöntemini kız çıktı.çin takvimi de kız demişti doktro da :))3 te 3 yani
kızlar 3lü test nasıl yapılıyor
4 boyutluda yarım saat baktı doktor.
Ama bizimki şöyle oluyor. Doktor teyzemizin odasında siyah beyaz olandan var. Hastanenin alt katında ayrıntılı ultrason bölümü var. Oradan randevu alıyoruz. Orada erkek doktor var o bakıyor.
Ama her ayrıntılı için de 35 tl fark ödüyoruz.
Oglumda böyle degildi hiç. Doktor sadece kendi odasındaki ultrasondan bakıyordu. Bu doktorum her kontrolden sonra beni bir de ayrıntılı ultrasona gönderiyor...
Bize de cd vermediler. Sadece renkli görüntü verdiler. Yüzünü çok net yakaladıgı an çıktı aldı :)
Oglum gibi boncuk gözlü kızmızda :)
Ben de yaptım.
девочка yazıyor. Ne demek? :)
evet cnm aynı ordaki gibi görüyosun bilgisayarının ekranında da.benim doktorum.rutin kontrolde siyah-beyaz görüntü varya işte ordan bakıyo boyuna falan.sonra başka bi cihazla (sanırım 3boyutlu) tekrar bize gösteriyo.ten rengi gibi gözüküyo bebiş o diğer cihazla.tutup çevitiyo görüntüyü falan.ellerini yüzünde gezdirişini,bütün hareketlerini görebiliyoruz.gözleri kulakları burnu falan.ayyy çok güzel oluyo izlemesi
merhaba arkadaşlar dün akşam oğluşumu görmeye gittik maşşallah bi büyümüş bi büyümüş eller kollar hiç yerinde durmuyordu bacaklar açık ohh keyfine diyecek yoktu teyzeleri oğluşum 20 cm 251 gr olmuş gelişimi çok iyi dedi 18+4 günlük olması gerekirken benim bebeğim dayanamayıp hep önden gidiyor ölçümlerine göre 19+2 günlük çıktı böle işte ....3 lü testte gerek duymadığını ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söledi 23. tekrar gidicez hem cd vericeklermiş ....çok mutluyum çokkk:sm_cool:
Ben de yaptım.
kızlar bende 2 haftada bir ultrasona girdim nerdeyse zararı varmı ki düşük tehlikesi vardı...
Ben de yaptım.
Evridiki o kız demek.
Benimde çin ve rus takvimine göre kız. Ama doktor 13.hafta ultrasonda 70% erkek demişti. Valla 7 eylüle kadar çatlamazsam bi daha hiç çatlamam herhalde :uhm:
Bu arada emzirme koltuğu peşine düşücem malum ben ankaradayım burada yaşayan arkadaşlara hafasonu baktıktan sonra tiyo verebilirim. Eğer eşimde uygun olursa sitelere gitmeyi düşünüyorum, bakalım...
Manikcim cinsiyetini ögrenmişsin. Tebrik ederim. Çok sevindim :)
manikkcim gözünaydınzemuszemuskızçeler artıştaaaahihoyyyt
ay yanlış yazmışım kızlar.edit kısmı bende görünmüyo.kızçeleriniz hayırlı olsun tekraaar:)
Gözünaydın manikcim sende bir prenses annesi oluyormuşsun ne güzel
ilk etapta topik prens doldu şimdide prensesler geliyor
hayırlısı olsun eşin ne dedi peki?
çok güzel manikcim. sonun da sende öğrendin cinsiyetini. Kızlar çok tatlı olur bilirim beni 5 yaşında bir kızım var. Şimdide bir oğluşum olacak inş.
maniiikk gözün aydınnn hayırlı olsun ayy kızın olacak ne güzelll
ben hala beklemedeyim.bayramdan sonra 2. haftada gidicem yatacam oraya söylemeden kalkmayacağım :)
gözünaydın canım bi ben kaldım şu cinsiyetini öğrenemeyen
ayyy ne güzel anlatmışsınn yaa anlaırken bile duygulandım çok sevndim gözünaydın manikk :dance:
gözünaydın canım, kız anneleri olarak çoğalıyoruzalkisalkisalkis,oda yaparken iyi olacak fikir alışverişi yaparız,ama ben kesin pembe cibinlik istiyorum,yatağı beyaz olacak amazemuszemus
gözün aydın kızın oluyor kızlar çoğaldı bizimkilere arkadaş tekrar hayırlı olsun
kızlar iyi dilek ve tebrikleriniz için hepinize teşekkür ederim.Cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlarda umarım en kısa sürede öğrenirler.Çok duygulandım...
Bende 30 eylülde gidicem,eylül son haftası olsun yok yok en iyisi 30 eylül olsun dedi. :))
Resim vermedimi bebişinle ilgili peki,başka birşeyler sordun mu o sana neler anlattı,kalp atışını dinlettimi o sese mest oluyorum ben :))
Çağlayancım bu gidişimde beni biraz soğuk karşıladı gibime geldi üzüldüm açıkcası.Kilo almadığım içinmi kızdı nedir bilmiyorum yemiyorum filan mı zannetti anlamadım.Ben sormadan pek bişey söylemedi.Ultrasonda bakarken ben sordum buradı başımı karnımı filan diye.O sadece yüzünü gösterirken bunlar gözleri burnu kulağı filan dedi.Bide cinsiyetini söylerken kız dedi o kadar.Açıkcası ben daha sıcak bi karşılama bekliyordumEvet resim verdi başı ve gövdesi görünüyor.Birde kan hapını tahlil yapmadan vermesi beni biraz gerdi çünkü sonuçta elevitin içindede demir var.İçip içmemekte kararsızım.Boşu boşuna bir sürü ilaç almak istemiyorum.Kalp atışlarını dinledim.Ama dediğim gibi ben daha ben kendimi huzursuz hissettim.Bilmiyorum.Bir doktora daha başlamak istiyorum tek doktorda kalmak istemiyorum.Birde son zamanlarda yine hastaneyle ilgili olur olmadık şeyler duydum canım sıkıldı.offf bu doktorlar off...
Öyle böyle bekliycez artık ne yapalım gözaçıp kapayınca geçer zaten burda sohbet ederken :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?