2011 Şubat Anneleri

bende de denedim şu rusların cinsiyet belirleme yöntemini kız çıktı.çin takvimi de kız demişti doktro da :))3 te 3 yani

nasıl birşeymiş Gözdecim o. ben de yarın gidicem Doktora:)
bebişimizi görücez inşallah. Erkek gibi demişti dr ama, 16. hafta asıl kesin söylerim demişti. Bakalım ne diyecek. çok heyecanla bekliyorummmmm yarını :)

benim bebeğimin hareketlerini hiç göstermiyor dr ultrasondan mıki.yoksa hareket mi etmiyor siyah beyaz zaten pek bişey anlamıyoruz

kızlar siz bebeğin eşyalarrını nereye koyacaksınız ayrı bir dolapmı alsam ki bebek odası almayacagım sadece oyun parkı

bu konuda en şanslı benim sanırım drum kendi odasındaki renkli ultrason hem ayrıntılıyada geçiyor tek tuşla:) her seferinde renkli görüyorum ben normal ten renginde yani.

Bize de cd vermediler. Sadece renkli görüntü verdiler. Yüzünü çok net yakaladıgı an çıktı aldı :)

Oglum gibi boncuk gözlü kızmızda :)

nolur nolmaz diye cinsiyeti söylemedik daha kızıma sabah şöyle bir çıtlatayım dedim galiba kız kardeşin olabilir dedim hayırr ben erkek istiyorum büyüyünce ona aşık olcaktım diyor:roflol:

aynen biz de öyle gördük 12. haftada :) ilk önce siyah-beyaz ekrenda ölçümleri yaptı. sonra başka bir aletle baktı, şimdi 3 boyutlu görelim dedi :) biraz renklendi görüntü, sarı-ten rengi gibi birşey oldu. tüm hareketlerini takip edebildik :) ÇOK heyecanlıydı. Yarın da görürüz inşallah çok heyecanlanıyorum o yüzden. 4 boyutlu baktırmadık biz. sanırım yok bizim dr'da gerçi ben heyecandan sormadım aklıma gelmedi. yarın sorayım bir :)

gözün aydınn yesimm ayy bende çok özledim erkekimii boshayallersmile

Ben de yaptım.

девочка yazıyor. Ne demek? :)

kız demek oluyorr evridiki :dance:

Ben de yaptım.

девочка yazıyor. Ne demek? :)

Evridiki o kız demek.
Benimde çin ve rus takvimine göre kız. Ama doktor 13.hafta ultrasonda 70% erkek demişti. Valla 7 eylüle kadar çatlamazsam bi daha hiç çatlamam herhalde :uhm:
Bu arada emzirme koltuğu peşine düşücem malum ben ankaradayım burada yaşayan arkadaşlara hafasonu baktıktan sonra tiyo verebilirim. Eğer eşimde uygun olursa sitelere gitmeyi düşünüyorum, bakalım...

Sudenur değiştiremiyorum canım sabah gördüm msj ama edit bölümü kalktı hiçbirşey yapamıyorum artık düzelince siz bana söylersiniz eksikleri tamamlarım ben.

Bizim 2'li de cd ve resim verdi doktor tam tamına 200 tl ödedik ehh versin onu da yani dedim içimden. Yavrum için feda olsun ayrı ama zaten dediğiniz gibi kısa sürüyor önüme mi bakayım dr'u mu dinleyim derken bitiveriyor. of neyse değer sonuçta opuyorumnanaktan

девочка yazıyor ben de yaptım rus cinsiyet testi doğru çıktı:) çin takvimi de ttuyo heeheheh kız olucak işte :)

Emzirme koltuğu bende düşünüyorum,ama ben ikea'dan sallanan koltuklar varya onlardanmı alsam diye düşünmüyorda değilim.Sen bir araştır bakalım,bizimde fikrimiz olur hiç olmazsa.Bursaya gidebilsem bende ikeadan bakıcam ama daha fırsat bulamadık bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…