2011 Şubat Anneleri

fatmacım eşimin ne dediğini sormuşsun pardon gözümden kaçtı.ya dedi ben şimdi hangi birinizin peşinden koşucam yandım ki ne yandım dedi:) İnş senin gibi güzel olur dedi.Bide oh ne güzel bize bakar dedi ama erkek arkadaşlarını dövmem gerekecek dedi:) Şimdiden onun telaşı sardı benimkini...
O zmaten hep 2 çocuk büyüğü kız küçüğüde rekek olsun dedi.Şimdilik işler istediği gibi gidiyor bakalım:)

Çağlayancım bu gidişimde beni biraz soğuk karşıladı gibime geldi üzüldüm açıkcası.Kilo almadığım içinmi kızdı nedir bilmiyorum yemiyorum filan mı zannetti anlamadım.Ben sormadan pek bişey söylemedi.Ultrasonda bakarken ben sordum buradı başımı karnımı filan diye.O sadece yüzünü gösterirken bunlar gözleri burnu kulağı filan dedi.Bide cinsiyetini söylerken kız dedi o kadar.Açıkcası ben daha sıcak bi karşılama bekliyordum Evet resim verdi başı ve gövdesi görünüyor.Birde kan hapını tahlil yapmadan vermesi beni biraz gerdi çünkü sonuçta elevitin içindede demir var.İçip içmemekte kararsızım.Boşu boşuna bir sürü ilaç almak istemiyorum.Kalp atışlarını dinledim.Ama dediğim gibi ben daha ben kendimi huzursuz hissettim.Bilmiyorum.Bir doktora daha başlamak istiyorum tek doktorda kalmak istemiyorum.Birde son zamanlarda yine hastaneyle ilgili olur olmadık şeyler duydum canım sıkıldı.offf bu doktorlar off...

Öyle böyle bekliycez artık ne yapalım gözaçıp kapayınca geçer zaten burda sohbet ederken :))

Nasıl yani anlamadım canım,moralimi bozuktu acaba dr.yada sen stresli olduğun için sakın sana öyle gelmiş olmasın canım.Benimde canım sıkıldı şimdi neden böyle yaptıki ama bu etkenleri düşün bak bir.Bana verdiği en son resimde seninkinin aynısı gövde ve başı var sadece çünkü bebişi rahat görememişti.Gideceğimiz başka kim kaldıki atakent'i tavsiye etmiyorum ben kesinlikle canım.Birtek cengiz ve naile hanım kaldı
ama sen hastaneyle ilgili neler duydun onu merak ettim bak benimlede paylaşırmısın.Birde biz sana hep manikk mi diycez o güzel ismini öğrensek artık diyorum :))

ayyy negüzel ya kaydirigubbakcemile3
Allah var benim eşimde ohh ne güzel 2 kız babası olcam biri terliğimi getirir biri kahvemi dedi:roflol:

evet canım yaa gerçekten çok güzel oluyo.ya hani burda bi link verilmişti.hakan klavuz diye bi doktorun sayfasında herhaftanın videosu varya sağ tarafta.aynı onun gibi oluyo görüntüleri.ama dediğim gibi başka bi cihazla bakıyo o görüntü için.işte bu yüzden anlatıyorum bunları.sonra tüh bizim aklımıza gelmemişti demeyin diye.bundan güzel hediye olabilirmi bebişlerimize büyüyünce :) her kontrolde göstermese bile birkaç kontrolde bir isteyin 3 boyutlumu artık 4 boyutlumu neyse o görüntüden kızlarr opuyorumnanaktan

Canım pardon ben Hale.Daha önce söylemiştim sanıyordum demkki söylememişim. Sende demekki olanları bilmiyorsun hala naile Hanımı orada sandığına göre.Naile Hanım hastaneden gitmiş hatta kovulmuş bile olabilir çünkü bebeğin sakat olduğunu ulrtasonda gördüğü halde söylememiş ailesine doğumda öğrenmişler.Aşağıdaki linkte yorumlarda bebeğin babası yaşadıklarını yazmış zaten.Çok üzüldüm.Tabiki diğer hastanedense burayı tercih ederim ancak tek doktorla kalmak istemiyorum.Başka gözde baksın istiyorum.
UZMANLAR HASTANESNDEK SKANDAL - YALOVA, TELEVZYONU, YALOVA TV
burdan hüseyin atakanın 2. yorumunu oku

:sinifsinif::sinifsinif: tamam ama anlatma sen artık böyle her söylediğinde içim gidiyor ahh diyorum bak akıl edemedin alsaydın ne güzel izlerdin sende şimdi diye :sinifsinif:
Bu gidişimde mutlaka götürücem kamerada usb'de sonradan pişman olmaktansa hiç olmazsa sorarım yoksada kader deriz ne yapalım :kedi:

aslında bizimki de çok aceleci.kontrolünü hemen yapıyor.sonra birkaç dk görüntü kaydetmekle geçiyo o kadar :)

aa niye üzülüyosunki cnm ya daha geç diil.bidahakinde alırsın sen de.ok bahsetmem bidaha madem :))

Resmen ağzım açık okudum her satırda biraz daha şaşırdım,ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şu anda,hangi dr.böyle birşeyi bile bile saklarki,onca umut bebek üzerine kurulmuş hayalleri yıkmaya hakkı varki.Doğumdan sonra yaşananlar ve naile hanım'ın umursamaz tavrıda cabası olmuş.Bu söylediklerinden sonra aklım benimde çok karıştı.Diğer hastaneye gitmeyi zaten hiç istemiyorum ama Cengiz bey'ede görünsenmi acaba diye aklımdan geçmiyorda değil hani şimdi.
Ama 2009 yılından beri bu olay nasıl hiç gündeme gelmemiş ve böyle bir olayı saklamışlar ben anlamadım ki bilmiyorumkismile

:sinifsinif:
manik cim yazdıklarını çok üzülerek ve kızarak okudum rabbim bunun cezasını verecektir elbet(kasıtlı bir durum varsa), çok değerli doktorlarımız var,onlar adına üzülüyorum mesleği karalıyorlar,benim kardeşimde az kaldı kısmet olursa dr olucak, oda o değerli hocalarımızdan olur inşallah...

bilmiyorum canım benimde moralim çok bozuldu birde bugün eski bi arkadaşımla tanıştım oda hmiletymiş kazayla hamile kalmış.İlk buğdaya gitmiş adet olmuyorum diye 2 aylık hamile olmasına rağmen buğday hamilelik yok demiş.Oda şimdi uzmanlarda figen Hanım varmış genç bi bayanmış ondan memnunum dedi.Kafamı iyice karıştırdılar.Birde devlet hastanesinin başhekimi bir arkadaşıma uzmanlar parayı almayı biliyor ama doğumlarda bi aksilik çıktımı hemen bize gönderiyorlar bebek küvezi bile yok demiş.Son olarak ta bugün buğday hanıma bebek aherketlerini 2-3 gündür hissediyorum dedim.Olmaz öyle şey hissetmen imkansız çok erken deyip kestirip attı.Bilmiyorum bu haberlerin üstüne o birde böyle davranınca bunalım oldum birden.

İnşallah canım gerçekten vicdanlı ve meslek aşkı taşıyan doktorlara çok ihtiyacımız var.

Çağlayancım ben açıkcası 20 haftalık olduğumda Ahmet Zare nin muayenehanesine gitmeyi düşünüyorum.Onun iyi bi doktor olduğuna dair duyumlar almıştım.

selamlar herkese...
çok mutluyum çünkü az önce kargom geldi ve bebeğimin ilk cicilerine dokundum..minicikler..çok tatlılar..fotoları eklerim..

manikk bence sen o doktora gitme çünkü aklın hep takılı kalacak bi şüphen olacak hep
o yüzden gitme bi dha ben bile sinir oldum okurken heralde muayeneyede gidemezdim korkudann :uhm:

manikk bence sen o doktora gitme çünkü aklın hep takılı kalacak bi şüphen olacak hep
o yüzden gitme bi dha ben bile sinir oldum okurken heralde muayeneyede gidemezdim korkudann :uhm:

canım ben zaten o doktora gitmiyorum ama bahsi geçen doktorla aynı hastanede çalışan bir doktora gidiyorum.Ama yinede içime şüphe düştü işte.

selam güzel anneler geçmişi okumadım ama epey bişiler olmuş galiba

ben az önce sağlık ocağından geldim doktorun yazdığı elevit vitaminini yazdırmak için gittim reçetenin süresi dolmuştu.

doktor beni görür görmez tanıdı henüz 3. gidişim halbuki nasılsın diye sordu nasıl gidiyor dedi
ilacı yazdırmak istediğimi söyledim.yazarız tabi ama bu ilaçla aynı olan başka bir ilacı biz ücretsiz veriyoruz dedi.oda "megadyn pronatal" multivitamin ve mineral kombinasyonu.aldım bende doktor yinede istersen yazayım hani içinde bişi kalmasın dedi.bende gerek yok vitamin sonuçta dedim ilacı aldım.boşuna para verme nasılsa ücretsiz dedi

sonra kontrol zamanımı tekrar hatırlattı.üçlü tarama zamanın geliyor dedi.4.aydan sonra yapılacak aşıyı hatırlattı.onuda ücretsiz yapıyoruz burada aklında olsun dedi.istersen yine doktoruna danış dedi.bir kaç hafta sonra görüşme üzere diye yolladı beni.

çok memnun kaldım.herşeyi güzelce izah etti mecbur kılmadı hiçbirşeye

sizde vitamin kullanıyorsanız aklınızda bulunsun sağlık ocağından ücretsiz veriyorlar.zaten hamilelere özel bir ilgi gösteriyorlar.

merhaba arkadaşlar
moralim o kadar bozuk ki anlatamam,eve geldiğimden beri ağlıyorum.dün size bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var doktora gidicem diye.bugün doktora ağrıyı anlattım yerini gösterdim,gel bakalım rahim ağzına dedi.sonra baktı pek hoşnut kalmadı.rahim ağzı uzunluğum 2,8 cm. ne demek bu diye sordum 2,5 cm altına düşmesi iyi değil dedi.ne zaman seyahate çıkacağımızı sordu salı günü diyince şimdi dinlen pazartesi tekrar göriyim seni dedi. o kadar kötü oldum ki bebeğime boş boş baktım ultrasonda hatta tam bitti kalkıyorken dedim ki kalp atışı var mı.aa tabi herşeyi normal görmedin mi ayaklarını nasıl hareket ettiriyordu dedi.arkadaşlar kafam dağılmış hiç bebeğimi hatırlamıyorum,sonra kalbini dinledim rahatladım.idrar tahlili de istedi.eve geldim ağla ağla internette araştırdım biraz.normalde rahim ağzı uzunluğu 3cm ve üzeri olmalıymış.böyle düşünce serklaj yani rahim ağzı dikme işlemi yapılıyormuş.çok korkuyorum,ağrım hala sürüyor pazartesi tekrar kontrolüm var.çok korkuyorum kızlar.ben idrar yolu enfeksiyonundan korkarken bakın neler çıktı.lütfen ihmal etmeyin gelen kontrolünüzde sizde ölçtürün.düşünsenize 2,5 cm ile doğum gerçekleşiyor.erken doğum yani. dualarınızı bekliyorum lütfen.

canım çok geçmiş olsun okurken çok üzüldüm ve endişelendim benimde sol yumurtalığımda hafif bir ağrı vardı onu doktora söylemeyi unuttum.Bende telaşlandım şimdi zaten moralim pek iyi değildi iyice stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…