kızlar bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim diğer bakımlarımı da yaptırdımmmyerimseniben tatil için hazırııımmmm.arife günü inşallah yola çıkacağız.
bu bebeğimle ilk tatilim olacak.birlikte ilk defa denize gireceğiz o benim karnımda olacak ama olsun beraber yaptığımız bişi olacak.
kızlar bugün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim diğer bakımlarımı da yaptırdımmmyerimseniben tatil için hazırııımmmm.arife günü inşallah yola çıkacağız.
bu bebeğimle ilk tatilim olacak.birlikte ilk defa denize gireceğiz o benim karnımda olacak ama olsun beraber yaptığımız bişi olacak.
teşekkür ederim evet gerçektende iyi gelecek.inşallah bol bol dinlenip kendimi suyun rahatlatıcı etkisine bırakırım.Muğla - akyaka ya gidiyoruznekadar guselllll ıyı eglenceler ıyı ıstırahatlar..yuzmek cok ıyı ne hoş..nereye gıdıyosunuz...Bol sans bol saglık ve gusellıkler sııznle olsun
Ben karar veremeden sen gidip halletmişsin bile ohhh güle güle kullan canım yeni saçını,bu bebişin ve senin için ilk tatil olacak onun için çok özel ben ilk denize girdikten sonra karnımı okşayıp konuşmuştum bebişimle gerçi o zaman küçüktü beni duydumu bilmiyorum ama güzel bir duyguydu :))
aman mucize sendemi o batıl şeylere inanıyorsun.bende duydum hamileyken saç kestirirsen çocuğun aklıda kesilir derler.ahahaha valla insanın gülesi geliyor ne alaka yaa inanmayın öle şeylere
Yok canım Bursa lı değil yalova devlet hastanesinde çalışıyor özel yeri de varmış.Yaptığım araştırmalar sonucu onun iyi bir doktor olduğunu duydum.Figen Hanım atakenttemi bana uzmanlarda dediler.Demek oda öyle öf zaten bi iyisine denk gelemdik.Şu Yalovanın küçük olmasına bazen hakikaten sinir oluyorum.Şİmdilik buğdayı bırakmıycam tabiki ona devam ama bi doktora daha görünücem.Buğday diğer muayenelerdede böyle davranırsa o zman bırakmayı düşünebilirim.
Onu hiç duymadım ben ama gidip onadamı görünsek ne yapsak bilmiyorumki(
Karıştırdım canım nilgün esma ayşebetül'ü okuyunca iyice aklım gitti.Herşey üstüste geldi bugün(
Ben uzmanlarda cengiz bey varya onun çok iyi olduğunu duydum,ablamın bütün arkadaşları ona gidiyor hepside çok iyi memnunuz diyorlarmış ,herkes gittiği dr.övüyor biri ona iyi diyor diğeri ona diyor,zaten böyle duygularımız karmaşık,filiz hanım gidince bocalamıştım şimdi sende böyle anlattın buğday içinde çok iyi diyorlardı ufffff hiç birine gitmesek annelerimiz gibi sadecedoğuma gitsek acaba devlet hastanesine ne yapsak bilmiyorumkismile??
Hale'cim aradım yalova devlet hastanesi ahmet bey'için önümüzdeki hafta yokmuş galiba bilgilerini göremiyoruz dediler.182 telefonla randevu veriyorlarmış,olmazsa önümüzdeki hafta gidelim bu dr.nasılsa devlet uzmanlardaki uçuk bir fiyat ödemeyiz
canım devlet hastanesinde 3 boyutlu ultrason olduğunu sanmıyorum ben gittiğimde 3 boyutluya girmek ve bebeğimi ayrıntılı inceletmek istiyorum.Birde sanırım muayenesinde cd filanda veriyomuş 3 boyutludan bakıp.Daha detaylı araştırıp bende seni bilgilendiririm.Ama muayene ücretli100 filan sanırsam.Bilgin beyinki öyleydi en azından arkadaşım gidiyordu ordan biliyorum.
ayyy hamile kalmak bir dert bunları doğurmak ayrı bir dert,sen bir araştır bakalım canım,bende tekrardan bir soruyım ama çevremde yeni doğum yapanlar ya nahileden yada buğday hanımdan,sinirlerim bozuldu ağlıyorum şu anda ne kadar kötü bir duruma sokuyorlar bizi böyle yaparak bu drlarmafoldumben
ayyy hamile kalmak bir dert bunları doğurmak ayrı bir dert,sen bir araştır bakalım canım,bende tekrardan bir soruyım ama çevremde yeni doğum yapanlar ya nahileden yada buğday hanımdan,sinirlerim bozuldu ağlıyorum şu anda ne kadar kötü bir duruma sokuyorlar bizi böyle yaparak bu drlarmafoldumben
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnn güzel anneler hepinize.biz bugün doktor amcamıza gittik.yaklaşık yarım saat kızımla hasret giderdik.valla tam 1 ay olmuştu.herşeyi çok normal dedi doktorumuz.tek tek parmaklarına varana kadar saydı. zilli kızım okadar hareketliydiki 4 boyutlu da bakcaktık bugün yüzüne ama bi türlü durmadı doktorumuz bile güldü bu ne hareket bööle maşallah dedi.bi sırtını dönüyo bi baş aşağı kalkıyo.doktoruma dedim ben artık hissediyorum harektlerini diye oda tabi hissedersin baksan şunun hareketliliğine dedi.3 lü testi yaptırmadık.zaten doktorum da yaptıralımmı dedi 2li iyi çıkmıştı dedi.bende gerek varmı dedim herşey çok güzel sana kalmış dedi bende yaptırmadım.yolculuğu ve yürüyüşü sordum.bayramda tekrar alanya yolcusuyum :))yürüyüş de günde 1 saat gezintiye çıkmış gibi yürü dedi.kilo konusunda büyük bi afferin aldım.sadece 1 kilo almışım.bundan sonraki aylarda daha çok alabilrsin ama 2,5-3 kilodan fazla almamaya dikkat et ayda dedi.ama en üzücü şey tam 1 ay sonra yeniden görüşecekmişiz ama ben özlüyorum miniğimiiiiiii
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Çağlayancım benim bebişide kız diye ekleyebilirsin:)
Aslında annenin hissettiği olurmuş derler ama değilmiş demekki :)
Sağol canım hayırlısı böyleymiş 2 prenses birde sen 3 e 1 olduk napcam ben diye takılıyor eşim :)
Evet onun için seviniyorum zaten 2 si inşallah çok iyi anlaşırlar .Amin canım hepimizinki hayırlı olur inşallah
alıntı yaptım
bu rus takvimine göre benimki kız çıkıyor
önceki bebeğimde kız çıkıyor ve kız doğdu
hamile kalmadan önce yapmıştım ama pek doğruluk payı vermemiştim demekki doğruluk oranı fazlaymış
çağlayancığım kızımın adını EZGİ olarak yazarmısın?
merhaba arkadaşlar dün akşam oğluşumu görmeye gittik maşşallah bi büyümüş bi büyümüş eller kollar hiç yerinde durmuyordu bacaklar açık ohh keyfine diyecek yoktu teyzeleri oğluşum 20 cm 251 gr olmuş gelişimi çok iyi dedi 18+4 günlük olması gerekirken benim bebeğim dayanamayıp hep önden gidiyor ölçümlerine göre 19+2 günlük çıktı böle işte ....3 lü testte gerek duymadığını ayrıntılı ultrasona girmem gerektiğini söledi 23. tekrar gidicez hem cd vericeklermiş ....çok mutluyum çokkk:sm_cool:
Emzirme koltuğu bende düşünüyorum,ama ben ikea'dan sallanan koltuklar varya onlardanmı alsam diye düşünmüyorda değilim.Sen bir araştır bakalım,bizimde fikrimiz olur hiç olmazsa.Bursaya gidebilsem bende ikeadan bakıcam ama daha fırsat bulamadık bir türlü
selamlar herkese...
çok mutluyum çünkü az önce kargom geldi ve bebeğimin ilk cicilerine dokundum..minicikler..çok tatlılar..fotoları eklerim..
merhaba arkadaşlar
moralim o kadar bozuk ki anlatamam,eve geldiğimden beri ağlıyorum.dün size bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var doktora gidicem diye.bugün doktora ağrıyı anlattım yerini gösterdim,gel bakalım rahim ağzına dedi.sonra baktı pek hoşnut kalmadı.rahim ağzı uzunluğum 2,8 cm. ne demek bu diye sordum 2,5 cm altına düşmesi iyi değil dedi.ne zaman seyahate çıkacağımızı sordu salı günü diyince şimdi dinlen pazartesi tekrar göriyim seni dedi. o kadar kötü oldum ki bebeğime boş boş baktım ultrasonda hatta tam bitti kalkıyorken dedim ki kalp atışı var mı.aa tabi herşeyi normal görmedin mi ayaklarını nasıl hareket ettiriyordu dedi.arkadaşlar kafam dağılmış hiç bebeğimi hatırlamıyorum,sonra kalbini dinledim rahatladım.idrar tahlili de istedi.eve geldim ağla ağla internette araştırdım biraz.normalde rahim ağzı uzunluğu 3cm ve üzeri olmalıymış.böyle düşünce serklaj yani rahim ağzı dikme işlemi yapılıyormuş.çok korkuyorum,ağrım hala sürüyorpazartesi tekrar kontrolüm var.çok korkuyorum kızlar.ben idrar yolu enfeksiyonundan korkarken bakın neler çıktı.lütfen ihmal etmeyin gelen kontrolünüzde sizde ölçtürün.düşünsenize 2,5 cm ile doğum gerçekleşiyor.erken doğum yani. dualarınızı bekliyorum lütfen.
canım o kadar da yıpratma kendini boşver herşey olacağına varır.Sonuçta buğdayda doğum yapıpta çoook memnun arkadaşlarımda var.Birazda şans meselesi işte.Üzme kendini ikimizde araştırır birbirimizi haberdar ederiz.Ben bunları sana üzül diye söylemedim bilmek istersin diye söyledim.Çünkü ben bilmek isterdim.Dert etme tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?