2011 Şubat Anneleri

Ayşebetülcüm geçmiş olsun canım. Yaa bende pimpiriklendim şimdi. Benim de bazen karnımda batmalar oluyor bu normal mi?

nekadar guselllll ıyı eglenceler ıyı ıstırahatlar..yuzmek cok ıyı ne hoş..nereye gıdıyosunuz...Bol sans bol saglık ve gusellıkler sııznle olsun

Ben karar veremeden sen gidip halletmişsin bile ohhh güle güle kullan canım yeni saçını,bu bebişin ve senin için ilk tatil olacak onun için çok özel ben ilk denize girdikten sonra karnımı okşayıp konuşmuştum bebişimle gerçi o zaman küçüktü beni duydumu bilmiyorum ama güzel bir duyguydu :))

aman mucize sendemi o batıl şeylere inanıyorsun.bende duydum hamileyken saç kestirirsen çocuğun aklıda kesilir derler.ahahaha valla insanın gülesi geliyor ne alaka yaa inanmayın öle şeylere

Yok canım Bursa lı değil yalova devlet hastanesinde çalışıyor özel yeri de varmış.Yaptığım araştırmalar sonucu onun iyi bir doktor olduğunu duydum.Figen Hanım atakenttemi bana uzmanlarda dediler.Demek oda öyle öf zaten bi iyisine denk gelemdik.Şu Yalovanın küçük olmasına bazen hakikaten sinir oluyorum.Şİmdilik buğdayı bırakmıycam tabiki ona devam ama bi doktora daha görünücem.Buğday diğer muayenelerdede böyle davranırsa o zman bırakmayı düşünebilirim.

nekadar guselllll ıyı eglenceler ıyı ıstırahatlar..yuzmek cok ıyı ne hoş..nereye gıdıyosunuz...Bol sans bol saglık ve gusellıkler sııznle olsun
teşekkür ederim evet gerçektende iyi gelecek.inşallah bol bol dinlenip kendimi suyun rahatlatıcı etkisine bırakırım.Muğla - akyaka ya gidiyoruz

valla hafifledim resmen arkaları kısa önleri çenem hizasında uzun bir model kestirdim.enseme değmiyor arkası şekil vermeside çok kolay rahat bir model tavsiye ederimm

aman mucize sendemi o batıl şeylere inanıyorsun.bende duydum hamileyken saç kestirirsen çocuğun aklıda kesilir derler.ahahaha valla insanın gülesi geliyor ne alaka yaa inanmayın öle şeylere

haklıosın canım da napayım,hemşirem bile kestirme dedi,ben tam cesaretimi topluyorum birisi bişi diyor,ooff haklısın vallla...

Onu hiç duymadım ben ama gidip onadamı görünsek ne yapsak bilmiyorumki (
Karıştırdım canım nilgün esma ayşebetül'ü okuyunca iyice aklım gitti.Herşey üstüste geldi bugün (
Ben uzmanlarda cengiz bey varya onun çok iyi olduğunu duydum,ablamın bütün arkadaşları ona gidiyor hepside çok iyi memnunuz diyorlarmış ,herkes gittiği dr.övüyor biri ona iyi diyor diğeri ona diyor,zaten böyle duygularımız karmaşık,filiz hanım gidince bocalamıştım şimdi sende böyle anlattın buğday içinde çok iyi diyorlardı ufffff hiç birine gitmesek annelerimiz gibi sadecedoğuma gitsek acaba devlet hastanesine ne yapsak bilmiyorumkismile??

aynene ya hatta iyi bi ebe bulup evde doğurmak lazım.Şu kadar teknoloji gelişti hala kör topal iş yapıyorlar.Sinirlerim bozuldu benimde zaten ayda bir görüyoruz onunda tadını çıkarttırmıyolar insana.

Hale'cim aradım yalova devlet hastanesi ahmet bey'için önümüzdeki hafta yokmuş galiba bilgilerini göremiyoruz dediler.182 telefonla randevu veriyorlarmış,olmazsa önümüzdeki hafta gidelim bu dr.nasılsa devlet uzmanlardaki uçuk bir fiyat ödemeyiz

canım devlet hastanesinde 3 boyutlu ultrason olduğunu sanmıyorum ben gittiğimde 3 boyutluya girmek ve bebeğimi ayrıntılı inceletmek istiyorum.Birde sanırım muayenesinde cd filanda veriyomuş 3 boyutludan bakıp.Daha detaylı araştırıp bende seni bilgilendiririm.Ama muayene ücretli100 filan sanırsam.Bilgin beyinki öyleydi en azından arkadaşım gidiyordu ordan biliyorum.

ayyy hamile kalmak bir dert bunları doğurmak ayrı bir dert,sen bir araştır bakalım canım,bende tekrardan bir soruyım ama çevremde yeni doğum yapanlar ya nahileden yada buğday hanımdan,sinirlerim bozuldu ağlıyorum şu anda ne kadar kötü bir duruma sokuyorlar bizi böyle yaparak bu drlarmafoldumben

kızlar bozmayın moralinizi Allah yardımcımız olacaktır kendinizi daha şimdiden üzmeyin lütfen

ben oturmaktan yoruldum sanki gidip biraz uzanayımm dinleneyimmm

görüşürüz güzel anneler

bende geçen hafta çektirdim rahat ettim valla bayramda bizde gidiyoruz tatile bi terslik olmazsa alanya bizimkide ve bnde çok heyecanlıyım 2 buçuk aydır ben hep yattım şimdi umaruım gezicez biraz:)

korkmayın canım ya bişey olmaz içinizi rahat tutun iyi düşünün iyi olsun
bende az önce sağlık ocağına kayıt yaptırdım bebeğimin sesini dinlettiler içim rahatladı

slm pek bakamıyorum topiğe malum ramazan telaşı davetler falan
bugün doktora gittim bende kansızlık varmış
bacakarını açmadı ama arkadan kıza benziyor dedi dr. sağlıkla gelsinde gerisi nemli değil
sizler nasılsınız?

canım o kadar da yıpratma kendini boşver herşey olacağına varır.Sonuçta buğdayda doğum yapıpta çoook memnun arkadaşlarımda var.Birazda şans meselesi işte.Üzme kendini ikimizde araştırır birbirimizi haberdar ederiz.Ben bunları sana üzül diye söylemedim bilmek istersin diye söyledim.Çünkü ben bilmek isterdim.Dert etme tamam mı?

herkese merhaba arkadaşlar, iki saat oldu nerdeyse foruma gireli, bugün yazdıklarınızı ancak okuyabildim.

]ne güzel görmüşsün bebeğini. darısı bizim başımıza[/B

tebrik ederim canımi allah kızına uzun ömürler versin. doktorla ilgili moralini çok bozma, daha uzun zamanımız var inşallah icini rahatlatacak bir doktor bulursun. bu arada verdiğin linkteki yorumu da okudum. bu doktorları anlamıyorum, madem sorun görüyorlar niye en baştan insanları uyarmıyorlar. ne bizim ne de bebeğimizin hiç değeri yok gözlerinde. çok üzüldüm okuyunca. hala da çok sinirliyim

ayy bu rus takvimi tutacak galiba) bana da erkek çıktı zaten dr.da %90 erkek demişti. . bu arada ezgi çok güzel bir isim canım. adı ezgi olan kaç tane öğrencim vardı hepsi çıtıpıtı akıllı kızlar. çooook beğendim

]gözün aydın yeşimcim, ne çok büyümüş bebişin. topikteki bebekler abi diycek ona galiba. 41 kere maşalllah.[/B

ikeadaki sallanan anne koltuğu çok güzel çağlayancım, ben de onu almayı düşünüyorum. ama tabi önce evde koyacak bir yer bulmam lazım.

selamlar herkese...
çok mutluyum çünkü az önce kargom geldi ve bebeğimin ilk cicilerine dokundum..minicikler..çok tatlılar..fotoları eklerim..

güzel günlerde giydirirsin inş. canım.hangi siteden aldın? fotoları bekliyoruz.

önce iyice bir dinlen canım, panik yapma hemen. gecen şubatta doğum yapan bir arkadaşıma da dikiş atmıştı dr.u çünkü ilk bebeği düşmüştü. ama çok kolay bir operasyonmuş ve hamileliğinin geri kalanını rahat geçirdi o dikiş sayesinde. için rahat olsun

yeni saçını güle güle kullan canım, ayy şimdi sen güzelleşmişsin oğlun olacak diye yorum yaparlar sana))) iyi tatiller iyi eğlenceler. bizim için de dinlen tadını çıkar tatilin

İyikide söyledin canım ve haberim oldu bütün bunlardan,bende birde naileyi düşünüyordum son zamanlarımda eşime diyordum onadamı gitsem acaba diye,bu aralar zaten çok hassas oldum zaten bu bebiş karnıma düştüğünden beri,eşimede söyledim olmazsa bursayada gideriz yeterki üzülme bebişimde üzülmesin diyor.
Ama biz seninde dediğin gibi araştırmaya devam edelim canım,olmadı iki dr.la devam ederiz çoğu arkadaşımız gidiyor zaten içimize sinene kadar ne yapalım.Bunları bilmem gerçekten iyi oldu hiç olmazsa gittiğimizde daha tedbirli ve hazırlı gideriz.

öğretmen arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. bugün sene başı kurulumuzu yaptık ve nöbet konusu gündeme geldi. ben nöbet tutmak zorunda değiliz sanıyordum ama 6. aya kadar tutuluyor dedi arkadaşlar. yönetmeliği biliyormusunuz? yasal olarak ne kadar nöbet tutmak zorundayız? biz haftada 2 şer gün nöbet tutacağız buyıl sanırım, bu da 2 gün saat 9-3 arası ayakta durmak demek((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…