Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı
günaydın kızlar nasılsınız coktandır girmiordum bugün evdeyim yavaş yavaş bayram temizliği yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilcekmiyiz :)
günaydın gülşahh
günaydın kızlar nasılsınız coktandır girmiordum bugün evdeyim yavaş yavaş bayram temizliği yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilcekmiyiz :)
Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı
Günaydın kızlar
önerileriniz varmı
kolay gelsin bende başlıcam da perdeleri napcam uzanamamkibilmiyorumkismile
iyi geceler kızlara.s., geçmişe bakamadım , umarım tüm anneler bebekler ve sonuçlar iyidir, biliyorsunuz kağan düştü 2 dikiş attılar, çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyor...... ayın 6 sında 3lü test için gittiğimde kağanıda göstericem yeniden dr a dikişlerin ne zaman alınacağını konuşucam,
Y.dışından abim ve yengem geldiler, yengemle ilk defa karşılaşıyorum ama gerçekten çok tatlı ve güzel bir kızcağız ya çok sevdim onu, oda beni sevdi, çok iyi anlaşıyoruz, yaşlarımızda yakın, kendini burda yabancı hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum abim gibi kabullendim onu onunla yan yana koydum , ailemde öyle, kendi kızları gibi benimsediler onu ve zaten öncesinde anne ve babamla konuşup zamanında eşimin ailesinin beni nasıl istemediğini ve bana davranışlarının yanlışlığının ne kadar büyük sonuçlar doğurduğunu sonunda kendi yaptıkları hatadan eşimin dediğine göre çokta pişman olduklarını ama iş işten geçtiğini en büyük zararıda bu tavrı yaratanların gördüğünü anlattım ve asla bu tarz bir benimsememe istememe zorla kabullenmişmiş vs... durumunun olmamasını rica ettim, o sizin kızınız abim nasıl oğlunuzsa dedim, hoş onlarda zaten kabullenmişler sevmişler bile üstelik, uyruklarımız ve kültürlerimiz farklı olsada insanlık her yerde insanlıktır dimi :)
keşke türkiyede yaşasalarda daha sık görüşebilsek, gittikleri zaman üzülücem...
onlarla beraber annemlerde geldiler, şu an evin içi çok kalabalık, her odada yatan birileri var , sessiz olmaya çalışıyorum :) umarım başarabiliyorumdur:1rolleyes:
Geldikleri günden itibaren kağancımla benide gezdiriyorlar valla ilaç gibi geldiler :)zemuszemus banada kağanın düşmesinden sonra moral oldu, tekne gezisine gittik, marmaris turu yaptık, yarın sabah bodruma gidicez kısmetse :) kağanada çok iyi geldi,babamız şehir dışında olduğu için dışarı sık çıkamıyorduk canı sıkılıyordu çocuğun, rahatladı biraz, dayıcım gibi bişilerde öğrendi :) ananede diyor,babama dede diyor :)kendini sevdiriyo sıpacık maş.
Bunların haricinde ben hala kusuyorum, artık geçmeyecek diye düşünüyorum... durumu kabullenmiş gibiyim sağlık olsun...
veee şu an yorgunluktan ölüyorum, kafamı yastığa koyar koymaz uyucam, kağanı annem aldı beraber yatacaklarmış ben gece kalkmayacağım için sabaha uykumu almış olarak uyanmayı ümit ediyorum :) uzuuuuuuuun aradan sonra gece sabaha kadar ve deliksiz uyumak en çok istediğim seylerden
İyi geceler ben yatıyorum görüşmek üzere, öpt
Mrb arkadaşlar
Nöbetten konuşmuşsunuz bizim nöbetler 24 saat düşünün halimi,yarın nöbetciyim mesela
6.aya kadarda heyet raporu almadığım müddetce tutmak zorundayım.
Ben dünden bu yana çok rahatsızdım.Belimden başlayıp karın ve kasığımda dinmek bilmeyen sancılarım vardı.Bugün iş çıkışı dayanamadım acile gittim.Dr böbrek ağrısına benziyor dedi ama idrar tahlilinde bişey çıkmayınca çok şaşırdı.
Oradan kasın doğuma gittim,ultrasonla baktı dr bebekte ve suyunda sorun yok dedi.
Şimdi bu çektiğim ağrıların ne olduğu meçhul
Genel cerrahiye gitmemi önerdiler.
Bu arada bebişin cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi
selam kızlarr
ayşe betül panik yapma dinlen
herşey yoluna girecek inşallahhh
ben de bugün ishal olmuşum sancısı falan yoktu ama çok halsizlik yaptı
ishal şimdi geçti çok şükür şimdi sadece halsizlik kaldı korktum oğluma biişi olur mu diye
yatıyorum bugün
üşüttüm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?