2011 Şubat Anneleri

Günaydın fatmacım geçmiş olsun canım.İshal için patates haşlayıp ye canım,iyi geldiğini biliyorum tuzlu krakerlerdende yemeğe çalış ayrıca bastırsın mideni.

günaydın kızlar nasılsınız coktandır girmiordum bugün evdeyim yavaş yavaş bayram temizliği yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilcekmiyiz :)

Günaydın kızlar,nasılsınız ?
Dün eşimle bebeğimize oda bakmaya gittik.
O kadar güzel odalar varki aralarından nasıl seçim yapacağımızı bilmiyorum.
Özellikle kız bebek anneleri çok sanslı.Müthiş güzel kız odaları gördüm.Eşimin bile gözü kaldı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bugün bende yavaş yavaş temizlik yapsam diyorum..
hergün bir oda camı kapı bitireyim diyorum..çok iş var yavaş yavaş en iyisi..yarın başlayım diyorum.bugün 1de alışverişe gideceğiz eşimle bebeğede oyun parkı bakacagım...hastane çıkışı alırım ya da...bugün bırakayım yarın en iyisi temizlik

en çok cam ve perde işi benim gözümü korkutuyor perdeleri yıkamama gerekiyor.kızlar perdeyi siz kısa devirdemi yıkıyorsunuz..ütülemeden direk asacagım.yoksa ölürüm herhalde

ishal için canım bol bol şeftali, patatates,muz peynir ye....
akşamada gelen kadına bişeyler yaptır

Canım çok geçmiş olsun,üzme kendini hep böyle zamanlarda olur terslikler,anneciğin yabancımı sanki ne olsa yersiniz,sen akşama kadar istirahat et birde bol bol su iç...

Kızlar bende temizlik yapıcam bugün eve gidince,ben perdeleri eşime taktırıcam ama kısa programda yıkamıycam bana göre çok kirlendiler çünkü :))
En çokta gözümde büyüyen o salon vitrinini indirip,içindekileri yıka,kurula,camlarını sil örtülerini yıka ve ser en çok o uğraştırıcak ondan korkuyorum ben.Eşimde evi süpürür bende diğerlerini yaparım.Anlaşma böyle bakalım uyuyacakmı.

canım Kağan a çok geçmiş olsun,nazar değmiştir yakışıklıya...ooh negüzel insanın ailesi gibi varmı bee...rabbim başımızdan eksik etmesin,onlar olunca huzur var...sende keyfini çıkar gelininizde hayırlı olsun,Allah daim etsin...

Günaydın kızlar biz kalktık kahvaltı yaptık kızımla buraya göz attık şimdide gazete okumaya gidiyoruz.Babamız hala uyuyor Hepinize iyi haftasonları...
Fatmacım geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine arkadaşlar ne yapman gerktiğini çok güzel yazmışlar zaten bende ek olarak muz tüket diyorum kendine iyi bak

geçmiş olsun,inşallah basit bir ağrıdır, endişe etme...

geçmiş olsun canım,yat dinlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…