2011 Şubat Anneleri

Şenaycım 24. haftaya kadar nöbet tutacagız malesef.

Ama dogumdan sonra 1 yıl nöbet yok...

Bu da yönetmelikteki madde.

21-NÖBET GÖREVİ (İKY m-71)

Okulun bina ve tesisleri ile öğrenci mevcudu, yatılı-gündüzlü, normal veya ikili öğretim gibi durumları göz önünde bulundurularak okul müdürlüğünce düzenlenen nöbet çizelgesine göre öğretmenlerin, normal öğretim yapan okullarda gün süresince, ikili öğretim yapan okullarda ise kendi devresinde nöbet tutmaları sağlanır. Öğretmen, birden fazla okulda ders okutuyorsa aylığını aldığı okulda, aylık aldığı okulda dersi yoksa en çok ders okuttuğu okulda nöbet tutar. Okuldaki öğretmen sayısının yeterli olması durumunda, bayanlarda 20, erkeklerde 25 hizmet yılını dolduran öğretmenlere nöbet görevi verilmez. İhtiyaç duyulması hâlinde bu öğretmenlere de nöbet görevi verilir. Hamile öğretmenlere ise doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez.

Ayşebetül canım mesajını şimdi okudum. Kendine dikkat et. Agır iş yapmamaya, ayakta çok kalmamaya özen göster. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Şenaycım ben de ogluma hamileyken çalıştıgım okulda haftada 2 nöbet tutuyorduk. Ve ben o zaman nisan ayına kadar nöbet tuttum. Sonuç kasık fıtıgı olmuştum

Bunda 13 Ekimden sonra nöbet tutmayacagım inşallah :)

kızlar eşim gelmeden yazım dedim 3lü testim çok iyi çıktı şükür sonucum 100.000/1 çıktı çok şükür

off canım ya zaten olan bize oluyor. 6 aya girdik diye doktordan rapor getirmek mi gerekiyor okula? ya da kaçıncı haftada söylüyoruz.
kusuruma bakma ben de tecrübeli birini yakalamışken sordum da sordum sana

kızlar eşim gelmeden yazım dedim 3lü testim çok iyi çıktı şükür sonucum 100.000/1 çıktı çok şükür
gözün aydın sevimcim. maşallah bebeğine

canım çok teşekkür ederim Rabbim inş hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.Amin...

Mrb arkadaşlar
Nöbetten konuşmuşsunuz bizim nöbetler 24 saat düşünün halimi,yarın nöbetciyim mesela
6.aya kadarda heyet raporu almadığım müddetce tutmak zorundayım.

Ben dünden bu yana çok rahatsızdım.Belimden başlayıp karın ve kasığımda dinmek bilmeyen sancılarım vardı.Bugün iş çıkışı dayanamadım acile gittim.Dr böbrek ağrısına benziyor dedi ama idrar tahlilinde bişey çıkmayınca çok şaşırdı.
Oradan kasın doğuma gittim,ultrasonla baktı dr bebekte ve suyunda sorun yok dedi.
Şimdi bu çektiğim ağrıların ne olduğu meçhul

Genel cerrahiye gitmemi önerdiler.
Bu arada bebişin cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi

selam kızlarr
ayşe betül panik yapma dinlen
herşey yoluna girecek inşallahhh

ben de bugün ishal olmuşum sancısı falan yoktu ama çok halsizlik yaptı
ishal şimdi geçti çok şükür şimdi sadece halsizlik kaldı korktum oğluma biişi olur mu diye
yatıyorum bugün
üşüttüm heralde

güle güle kullan saçlarını,bende çok istiyorum kestirmek ama iyi değil gebelikte diyorlar,bende tatile gidicem bayram sonrası hem bayramdada güzel olur şaştım ne yapsambilmiyorumkismile

bende kestirdim canım
kızımdada kestirmiştim
merak etmeyin birşey olmaz hurafe onlar

teşekkür ederim canım inşallah bizimkide çıtı pıtı olur annesine çekmez:roflol:

evet canım doğuma 3 ay kalana kadar nöbet görevi yazılıyor yönetmeliğe göre
doğumdan sonrada 1 yıl tutmuyorsun
ama idarecinle aran iyiyse birşeyler ayarlar bizim okulda bir hamile vardı yalaka tiplerden 4 aydan sonra yazmadı idare ona bende söyledim dün hamile olduğumu idareye ama kaçıncı aydasın diye soran bile olmadıCADIARZU

Gözünaydın canım.

off canım ya zaten olan bize oluyor. 6 aya girdik diye doktordan rapor getirmek mi gerekiyor okula? ya da kaçıncı haftada söylüyoruz.
kusuruma bakma ben de tecrübeli birini yakalamışken sordum da sordum sana

Rapora falan gerek yok canım. 24. haftayı doldurdugunda idareye söylüyorsun o kadar...

Mısracım geçmiş olsun. Dikkat et kendine...

Geçmiş olsun canım.

evridiki sağol canım
biraz daha iyiyim hareket etti oğlum biraz önce
panik hacası biraz dağıldı
Allah hepimizin yavrularını bizle re bağışlasın

Gözünaydın canım.

Rapora falan gerek yok canım. 24. haftayı doldurdugunda idareye söylüyorsun o kadar...

Mısracım geçmiş olsun. Dikkat et kendine...

saolun kızlra çok mutlu oldum üzerimden büyük bi yük kalktı sankii allahım kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

iyi geceler kızlara.s., geçmişe bakamadım , umarım tüm anneler bebekler ve sonuçlar iyidir, biliyorsunuz kağan düştü 2 dikiş attılar, çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyor...... ayın 6 sında 3lü test için gittiğimde kağanıda göstericem yeniden dr a dikişlerin ne zaman alınacağını konuşucam,

Y.dışından abim ve yengem geldiler, yengemle ilk defa karşılaşıyorum ama gerçekten çok tatlı ve güzel bir kızcağız ya çok sevdim onu, oda beni sevdi, çok iyi anlaşıyoruz, yaşlarımızda yakın, kendini burda yabancı hissetmesin diye elimden geleni yapıyorum abim gibi kabullendim onu onunla yan yana koydum , ailemde öyle, kendi kızları gibi benimsediler onu ve zaten öncesinde anne ve babamla konuşup zamanında eşimin ailesinin beni nasıl istemediğini ve bana davranışlarının yanlışlığının ne kadar büyük sonuçlar doğurduğunu sonunda kendi yaptıkları hatadan eşimin dediğine göre çokta pişman olduklarını ama iş işten geçtiğini en büyük zararıda bu tavrı yaratanların gördüğünü anlattım ve asla bu tarz bir benimsememe istememe zorla kabullenmişmiş vs... durumunun olmamasını rica ettim, o sizin kızınız abim nasıl oğlunuzsa dedim, hoş onlarda zaten kabullenmişler sevmişler bile üstelik, uyruklarımız ve kültürlerimiz farklı olsada insanlık her yerde insanlıktır dimi :)

keşke türkiyede yaşasalarda daha sık görüşebilsek, gittikleri zaman üzülücem...
onlarla beraber annemlerde geldiler, şu an evin içi çok kalabalık, her odada yatan birileri var , sessiz olmaya çalışıyorum :) umarım başarabiliyorumdur:1rolleyes:

Geldikleri günden itibaren kağancımla benide gezdiriyorlar valla ilaç gibi geldiler :)zemuszemus banada kağanın düşmesinden sonra moral oldu, tekne gezisine gittik, marmaris turu yaptık, yarın sabah bodruma gidicez kısmetse :) kağanada çok iyi geldi,babamız şehir dışında olduğu için dışarı sık çıkamıyorduk canı sıkılıyordu çocuğun, rahatladı biraz, dayıcım gibi bişilerde öğrendi :) ananede diyor,babama dede diyor :)kendini sevdiriyo sıpacık maş.

Bunların haricinde ben hala kusuyorum, artık geçmeyecek diye düşünüyorum... durumu kabullenmiş gibiyim sağlık olsun...

veee şu an yorgunluktan ölüyorum, kafamı yastığa koyar koymaz uyucam, kağanı annem aldı beraber yatacaklarmış ben gece kalkmayacağım için sabaha uykumu almış olarak uyanmayı ümit ediyorum :) uzuuuuuuuun aradan sonra gece sabaha kadar ve deliksiz uyumak en çok istediğim seylerden
İyi geceler ben yatıyorum görüşmek üzere, öpt

herkes mışıl mışıl uyuyodur heralde listede kilomuzu göremedik babasına göstercektik ama artık yarın çağlayancım ilgilenirsen sevinirim 20cm 251 gr olmuşuzz...

Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı

Günaydın güzel anneler,biz bugün çok keyifliyiz.Dün akşamda kızım beni hiç üzmedi annanesine gittik,maşallah kıpır kıpırdı içimde anladı galiba orada olduğumuzu.Annemde zaten ilk benim nasıl olduğumu değil karnımı sevip kızçem nasılsın bakıyım iyimisin güzelim benim diye sevdi.Şimdiden pabucum dama atıldı benim maalesef kızlar :))

Geçmiş olsun arkadaşlar gene hastalanmalar başlamış,çok iyi kollamamız lazım kendimizi,dikkat et edin kendinize,bol bol dinlenin,c vitamini almaya çalışın

Sevim_li sonuçların güzel çıkmşı gözün aydın canım

Yeşim listede görememekten sitem etmişsin canım ama dün kkda sorun vardı hiçbirşeyi güncellemedim.Üzgünüm bugün eğer düzelmişse yaparım olmadı sizler bana özelden msj atın kk normal'e dönünce eklerim.Yoksa kasıtlı sizi yazmıyo değilim kızçeler :)))

Nesli günaydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…