- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
öğretmen arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. bugün sene başı kurulumuzu yaptık ve nöbet konusu gündeme geldi. ben nöbet tutmak zorunda değiliz sanıyordum ama 6. aya kadar tutuluyor dedi arkadaşlar. yönetmeliği biliyormusunuz? yasal olarak ne kadar nöbet tutmak zorundayız? biz haftada 2 şer gün nöbet tutacağız buyıl sanırım, bu da 2 gün saat 9-3 arası ayakta durmak demek((
Şenaycım 24. haftaya kadar nöbet tutacagız malesef.
Ama dogumdan sonra 1 yıl nöbet yok...
Ayşebetül canım mesajını şimdi okudum. Kendine dikkat et. Agır iş yapmamaya, ayakta çok kalmamaya özen göster. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Şenaycım ben de ogluma hamileyken çalıştıgım okulda haftada 2 nöbet tutuyorduk. Ve ben o zaman nisan ayına kadar nöbet tuttum. Sonuç kasık fıtıgı olmuştum
Bunda 13 Ekimden sonra nöbet tutmayacagım inşallah :)
gözün aydın sevimcim. maşallah bebeğinekızlar eşim gelmeden yazım dedim 3lü testim çok iyi çıktı şükür sonucum 100.000/1 çıktı çok şükür
tebrik ederim canımi allah kızına uzun ömürler versin. doktorla ilgili moralini çok bozma, daha uzun zamanımız var inşallah icini rahatlatacak bir doktor bulursun. bu arada verdiğin linkteki yorumu da okudum. bu doktorları anlamıyorum, madem sorun görüyorlar niye en baştan insanları uyarmıyorlar. ne bizim ne de bebeğimizin hiç değeri yok gözlerinde. çok üzüldüm okuyunca. hala da çok sinirliyim
güle güle kullan saçlarını,bende çok istiyorum kestirmek ama iyi değil gebelikte diyorlar,bende tatile gidicem bayram sonrası hem bayramdada güzel olur şaştım ne yapsambilmiyorumkismile
ayy bu rus takvimi tutacak galiba) bana da erkek çıktı zaten dr.da %90 erkek demişti. . bu arada ezgi çok güzel bir isim canım. adı ezgi olan kaç tane öğrencim vardı hepsi çıtıpıtı akıllı kızlar. çooook beğendim[/B]
öğretmen arkadaşlar birşey sormak istiyorum size. bugün sene başı kurulumuzu yaptık ve nöbet konusu gündeme geldi. ben nöbet tutmak zorunda değiliz sanıyordum ama 6. aya kadar tutuluyor dedi arkadaşlar. yönetmeliği biliyormusunuz? yasal olarak ne kadar nöbet tutmak zorundayız? biz haftada 2 şer gün nöbet tutacağız buyıl sanırım, bu da 2 gün saat 9-3 arası ayakta durmak demek((
Gözünaydın canım.kızlar eşim gelmeden yazım dedim 3lü testim çok iyi çıktı şükür sonucum 100.000/1 çıktı çok şükür
off canım ya zaten olan bize oluyor. 6 aya girdik diye doktordan rapor getirmek mi gerekiyor okula? ya da kaçıncı haftada söylüyoruz.
kusuruma bakma ben de tecrübeli birini yakalamışken sordum da sordum sana
Mrb arkadaşlar
Nöbetten konuşmuşsunuz bizim nöbetler 24 saat düşünün halimi,yarın nöbetciyim mesela
6.aya kadarda heyet raporu almadığım müddetce tutmak zorundayım.
Ben dünden bu yana çok rahatsızdım.Belimden başlayıp karın ve kasığımda dinmek bilmeyen sancılarım vardı.Bugün iş çıkışı dayanamadım acile gittim.Dr böbrek ağrısına benziyor dedi ama idrar tahlilinde bişey çıkmayınca çok şaşırdı.
Oradan kasın doğuma gittim,ultrasonla baktı dr bebekte ve suyunda sorun yok dedi.
Şimdi bu çektiğim ağrıların ne olduğu meçhul
Genel cerrahiye gitmemi önerdiler.
Bu arada bebişin cinsiyetini sordum çok küçük görünmüyor dedi
selam kızlarr
ayşe betül panik yapma dinlen
herşey yoluna girecek inşallahhh
ben de bugün ishal olmuşum sancısı falan yoktu ama çok halsizlik yaptı
ishal şimdi geçti çok şükür şimdi sadece halsizlik kaldı korktum oğluma biişi olur mu diye
yatıyorum bugün
üşüttüm heralde
off canım ya zaten olan bize oluyor. 6 aya girdik diye doktordan rapor getirmek mi gerekiyor okula? ya da kaçıncı haftada söylüyoruz.
kusuruma bakma ben de tecrübeli birini yakalamışken sordum da sordum sana
gözün aydın sevimcim. maşallah bebeğine
Gözünaydın canım.
Rapora falan gerek yok canım. 24. haftayı doldurdugunda idareye söylüyorsun o kadar...
Mısracım geçmiş olsun. Dikkat et kendine...
Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı[/QUOT
günaydın canım geçmiş olsun kusmaların ishalden kaynaklı oluyo benimde geçen hafta oldu bol bol su al kaybettiğin sıvıyı dengelemek için birde muz varsa muz ye yada haşlama patates birazda olsa ishalini önler kendine çok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?