2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar... Nasılsınız? temizlik fasılları var sanırım... Ben saldım o konuda... Valla isterse ev pislikten devrilsin hiiiç kendimi yormuyorum... çünkü 2 kez misafir gelecek diye kendimi çok yordum ve sonradan pişman oldum.Kendime üzülmüyorum bebeğime üzülüyorum.Benimle birlikte minicik bedeniyle o daha çok yoruluyor.
Fns canım geçmiş olsun... uzun süre devam ederse doktoruna mutlaka başvur.Çünkü gebelikte ishal pekte istenen bir durum değildir...

geçmiş olsun fns yarım fincan türk kahvesinin içine limon sıkıp yersen anında düzelirsin tabi zorlanırsın ama artık hemen geçmesini istiyorsan yemelisin tabi yiyebilirsen :1rolleyes:

günaydınn kızlarr :teytey: herkesee iyi haftasonları diliyorumm :dance:

günaydın kızlar hepinizeeezemuszemustemizlik mi o da neymişş ben yapmayı unuttum valla yapmaya yapmayaa p.tesi de izmire annemlere gidiyorum bayram temizliğindende yırttımsositososito

Bugün burası ne kadar sessiz kızlar.Herkes tatilde bir tek ben mi çalışıyorum gene boshayallersmile

bende varım canım çalışan hem en azından senin çıkış saatin belli bizde o da yok ne zaman iş biterse hatta şöyle örnek vereyim ramazan olduğu için en erken çıktığımız saat 7,30 :)))) ramazandan sonrasını düşünemiyorumm

canım geçmiş olsun öncelikle.kaç gündür sürüyor bu ishal durumun.bende bu nu yaşadımda.ishal kusmayla birlikte seyrediyorsa müdahale etmen gerekir.bence gecikmeden bir doktora git mikrop kapmış olabilirsin.benimde aynı şekilde olmuştu ve amip varmış bağırsaklarımda.basit birşey değil ama korkulacak birşey de değil.ama ateşinde çıkıyorsa hem ishal hemde kusma varsa doktora git

ilaç kullanamadığım için bana doktor perhiz vermişti.

bol bol kaşlanmış patates ye.yağlı yiyecekleri kes.posalı meyveler yeme.kabuklarını soy.yağsız çorba,yağsız makarna ye.bol bol yoğurt ve ayran iç.suyu fazla tüket.bu perhize uyduğun zaman hiç merak etme bir kaç gün içinde geçer.ama dediğim gibi enfeksiyon falan varsa tekrar eder.yediklerinle alakalı olarak.bebikine bişi olmaz korkma.sen sıvo kaybetmediğin sürece o güvende.

fns geçmiş olsun canım dün benim de vardı isal kusma
bugün atlattım çok şüküğr arkadaşların dediklerinin yanında soda da iç
atlatırsın benim 1 günde geçti

bu arada selam herkese.nee kimm biri temizlikmi dediii o neee mafoldumben valla bende yapmıyorum üstten şööyyleeee süpürüyorum siliyorum dip köşe aynen duruyo :)

bayramdada tatildeyim zaten bende yırttım bayram temizliğinden bayramdan sonra yavaş yavaş kasmadan yaparım artık perdeleri falan yıkarım acelem yok

günaydın kızlar çağlayancım çok saol canım
fns çok geçmiiş olsun canım kusma ve ishal haricinde ateşinde varsa doktora görün canım

dün saç kesimi hakkında konuşuyorduk bazı insanlar hamilelikte saçların kesilmesini batıl inançlara bağlayarak zararlı olduğunu söylerler bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım paylaşmak istiyorum

saçlarımı kestirmiştimn ya dün dünden beri kendimi gayet zinde ve güzel hissediyorum.saçlarımın o eski saçaklı ve pasaklı görünümünden kurtulduğum için mutluyum.değişiklik her zaman iyi gelir.bir hamiledede en gerekli şey moral kendinizi kasmayın yani

Hamilelik döneminde, kadınların saçlarında farklılıklar gözlenir. Çoğu anne adayının saçları hormonal değişiklikler ve tüketilen besinler nedeniyle daha yumuşak ve canlı hale dönüşür. Bazı hamilelerin ise gebelikle birlikte saçları cansızlaşır ve donuklaşır.

Hamilelikte sıvı tüketimini artırmak, özellikle de kalsiyum açısından zengin olan süt ürünleri; yoğurt, peynir, dondurma ve sütten yapılan tatlıları, portakal suyu ve rokayı bol bol tüketmek gerekir. Anne adayı iyi beslenmezse hem bebekte hem de kendisinde demir eksikliği görülür, bu da anne adayında saçların dökülmesi şeklinde kendini gösterir.

Hamileliğiniz ilerledikçe saçlarınızın kırılganlığı da artar. Böyle bir durumda, saçlarınızı kısa kestirerek dolgunluğunu koruyabilirsiniz. Bazı şampuanlarla ya da saç masajıyla da saçlarınıza canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca hamileliğiniz sona erdikten sonra sonra saçlarınız normal dengesine kavuşacaktır.

Bir tüyo daha… Hamilelik döneminde yeni ruh halinize uyan ve pratik bir saç modeli yapmanız, sizin zindeliğinizi arttıracak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

Ciddimisin sen akşam 7:30 ben kesinlikle dayanamazdım heralde.Bugün saat 4'te çıkıcaz erken yırtmak için yol deniyorum sabahtan beri belki insafa gelirler.
Ama allah sana kolaylık versin canım.Çok geç bir saatte çıkıyorsun

kızlar ben ördüklerimi göndercem ama beceremedim ya nası olcek

Resim.net'ten yükleyebilirsin canım.ilk sayfada ben vermiştim nasıl olacağını kıyafet topiğinde yada burdanda yapabilirsin.Msj yazdığın sayfanın altına doğru eklenti ekle var.Oraya tıklayarak resimleri yükleyebilirsin.

Bu yazılanlardan anlıyorum ki benim gidip bir an önce saçlarımı kestirmem gerekiyor,yoksa ben kel kalacağım çok az kaldı.Ama dr.vucudumda demir eksikliği olduğunu söylememişti en sonki testlerimde herşey yolundaydı ama.Sağlık ocağına gidicem zaten bayramdan sonra o zaman anlarız muhtemelen test sonuçlarından.
Saol canım paylaşımın için.

Temizlikten yırtıcak olan arkadaşlar çok şanslısınız ama tatile gidiyorum birşey olmaz demeyin ev gelince daha beter olacak.Şimdiden hazırlayın kendinizi bizde temiz ve miss evlerimizde oturalım ohhhh sefam olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese..

yazıları okurken hasta olan arkadaşlar için üzüldüm..geçmiş olsun..Allah tez zamanda şifa versin..Allah yardımcınız olsun..

bugün bebeğimle dışarı çıkacağız..kendime kıyafet almam lazım..benimkiler sıkmaya başladı..yorucu bir gün olacak...akşama yazılanları okurum..

hepinize güzel hafta sonları diliyorum...:dance:

az önce vitamin hapını yuttum ve farkettimki hap yutma fikri bile içimi bi tuhaf ediyor.kiminiz yemek kokusundan kiminiz başka şeylerden tiksindi şu hamilelik döneminde sanırıum bende haptan tiksindim.hiç kullanmamıştım folicasit haricinde ama hap yutma fikri aklıma geldiğinde bile öğğ bi tuhaf oluyorum.inşallah ilerleyen zaamanlarda daha fazla ilaç kullanmak zorunda kalmam.

kızlar ben temizliği bitirdim bugün dinlenecem artık .

fns. geçmiş olsun geçen hafta bende öyleydim çok kötü bir salkın varmış herkes çok dikkat etsin

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün ben dün gece tam yatağa girdim ilk defa bu kadar şiddetli bi tekme yedim:))yani göbeğime bakıyo olsaydım o an eminim derinin yükseldiğini görebilridim:)ayy ne garip şimdi bizi tekmelesin yumruklasınlar diye bakıyoruz daha sonra şşş anneye el kalkarmı diye cırlıycazzz::::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…