kolay gelsin bende başlıcam da perdeleri napcam uzanamamkibilmiyorumkismile
Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı
Bugün burası ne kadar sessiz kızlar.Herkes tatilde bir tek ben mi çalışıyorum gene boshayallersmile
Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı
bende varım canım çalışan hem en azından senin çıkış saatin belli bizde o da yok ne zaman iş biterse hatta şöyle örnek vereyim ramazan olduğu için en erken çıktığımız saat 7,30 :)))) ramazandan sonrasını düşünemiyorumm
kızlar ben ördüklerimi göndercem ama beceremedim ya nası olcek
dün saç kesimi hakkında konuşuyorduk bazı insanlar hamilelikte saçların kesilmesini batıl inançlara bağlayarak zararlı olduğunu söylerler bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım paylaşmak istiyorum
saçlarımı kestirmiştimn ya dün dünden beri kendimi gayet zinde ve güzel hissediyorum.saçlarımın o eski saçaklı ve pasaklı görünümünden kurtulduğum için mutluyum.değişiklik her zaman iyi gelir.bir hamiledede en gerekli şey moral kendinizi kasmayın yani
Hamilelik döneminde, kadınların saçlarında farklılıklar gözlenir. Çoğu anne adayının saçları hormonal değişiklikler ve tüketilen besinler nedeniyle daha yumuşak ve canlı hale dönüşür. Bazı hamilelerin ise gebelikle birlikte saçları cansızlaşır ve donuklaşır.
Hamilelikte sıvı tüketimini artırmak, özellikle de kalsiyum açısından zengin olan süt ürünleri; yoğurt, peynir, dondurma ve sütten yapılan tatlıları, portakal suyu ve rokayı bol bol tüketmek gerekir. Anne adayı iyi beslenmezse hem bebekte hem de kendisinde demir eksikliği görülür, bu da anne adayında saçların dökülmesi şeklinde kendini gösterir.
Hamileliğiniz ilerledikçe saçlarınızın kırılganlığı da artar. Böyle bir durumda, saçlarınızı kısa kestirerek dolgunluğunu koruyabilirsiniz. Bazı şampuanlarla ya da saç masajıyla da saçlarınıza canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca hamileliğiniz sona erdikten sonra sonra saçlarınız normal dengesine kavuşacaktır.
Bir tüyo daha… Hamilelik döneminde yeni ruh halinize uyan ve pratik bir saç modeli yapmanız, sizin zindeliğinizi arttıracak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?