günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün ben dün gece tam yatağa girdim ilk defa bu kadar şiddetli bi tekme yedim:))yani göbeğime bakıyo olsaydım o an eminim derinin yükseldiğini görebilridim:)ayy ne garip şimdi bizi tekmelesin yumruklasınlar diye bakıyoruz daha sonra şşş anneye el kalkarmı diye cırlıycazzz::::)))))
kızlar hareketlerin bazıları dışardan da anlaşılıyo
uzanıp sürekli karnınıza bakarsanız azcık oynarsanız bebeğinizle güçlü hareketleri görebiliyosunuz
ben gördüm bugün:)))))))))))))))))
kızlar buarada dün en yakın arkadaşım doğum yaptı.
O kadar güzel ki bebeği, hemen bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Bebeğine sağ salim kavuştuğu için çok mutlu.Normal doğum yapacaktı.Kendini hep normale sartlandırmıştı.Suyu bittiği için ve açılması olmadığı için mecburi sezeryana aldılar. Doğumdan çıktığında göbişini görünce çok sasırdım.Çünkü arkadaşım 23 kilo almıştı.Kocaman bi göbeği vardı.Çıktığında ise az bişi kalmıştı o göbekten kafamçokkarıştı
Bu yazılanlardan anlıyorum ki benim gidip bir an önce saçlarımı kestirmem gerekiyor,yoksa ben kel kalacağım çok az kaldı.Ama dr.vucudumda demir eksikliği olduğunu söylememişti en sonki testlerimde herşey yolundaydı ama.Sağlık ocağına gidicem zaten bayramdan sonra o zaman anlarız muhtemelen test sonuçlarından.
Saol canım paylaşımın için.
Temizlikten yırtıcak olan arkadaşlar çok şanslısınız ama tatile gidiyorum birşey olmaz demeyin ev gelince daha beter olacak.Şimdiden hazırlayın kendinizi bizde temiz ve miss evlerimizde oturalım ohhhh sefam olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı
kızlar benim bebişimin haraketleri artık dışardan bile belli oluyo :))))
en çok cam ve perde işi benim gözümü korkutuyor perdeleri yıkamama gerekiyor.kızlar perdeyi siz kısa devirdemi yıkıyorsunuz..ütülemeden direk asacagım.yoksa ölürüm herhalde
Güle güle kullan...dün saç kesimi hakkında konuşuyorduk bazı insanlar hamilelikte saçların kesilmesini batıl inançlara bağlayarak zararlı olduğunu söylerler bu konuyla ilgili biraz araştırma yaptım paylaşmak istiyorum
saçlarımı kestirmiştimn ya dün dünden beri kendimi gayet zinde ve güzel hissediyorum.saçlarımın o eski saçaklı ve pasaklı görünümünden kurtulduğum için mutluyum.değişiklik her zaman iyi gelir.bir hamiledede en gerekli şey moral kendinizi kasmayın yani
Hamilelik döneminde, kadınların saçlarında farklılıklar gözlenir. Çoğu anne adayının saçları hormonal değişiklikler ve tüketilen besinler nedeniyle daha yumuşak ve canlı hale dönüşür. Bazı hamilelerin ise gebelikle birlikte saçları cansızlaşır ve donuklaşır.
Hamilelikte sıvı tüketimini artırmak, özellikle de kalsiyum açısından zengin olan süt ürünleri; yoğurt, peynir, dondurma ve sütten yapılan tatlıları, portakal suyu ve rokayı bol bol tüketmek gerekir. Anne adayı iyi beslenmezse hem bebekte hem de kendisinde demir eksikliği görülür, bu da anne adayında saçların dökülmesi şeklinde kendini gösterir.
Hamileliğiniz ilerledikçe saçlarınızın kırılganlığı da artar. Böyle bir durumda, saçlarınızı kısa kestirerek dolgunluğunu koruyabilirsiniz. Bazı şampuanlarla ya da saç masajıyla da saçlarınıza canlı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Ayrıca hamileliğiniz sona erdikten sonra sonra saçlarınız normal dengesine kavuşacaktır.
Bir tüyo daha… Hamilelik döneminde yeni ruh halinize uyan ve pratik bir saç modeli yapmanız, sizin zindeliğinizi arttıracak ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır.
MRB ARKADAŞLAR
Dün şiddetli bel-kasık-karın ağrım nedeniyle acile gittim Dr böbrek ağrısına benziyor idrardan bir bakalım dedi,bişey çıkmadı.Sonra Kadın Doğumcuya gittim,o da doğumhanenin yanında doğum yapan kadınların bağırışları nedeniyle neredeyse kaçacaktım.Ultrasonla baktı bebek ii,suyu ii genel cerrahiye bir gidin dedi.Ne olduğu belli değil anlayacağınız
senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee
senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee
geçmiş olsun canım iyice istirahat et ben 6 haftalıkkken epey yoğun bi kanama geçirdim 3. ayımbitene kadar hep yattım şükür iyiyiz şimdi iğneler çok etkili oluyor ama tabi dinlenmek şart
slm kızlar a.s.
rahatsız olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:
ishali en iyi kesen kahvenin içini biraz limon sıkıp kaşıkla yemek.. birebir geliyor.. tecrübeyle sabit.. eşimin bağırsakları süper ötesi çalıştığı için iyi biliyorum...
eşimin yıllık izinde olmasını fırsat bilip kabataslak ta olsa ( kapılar ve perdeler hariç olduğu için kaba taslak dedim) temizlik yaptık bugün bizde... yoruldum baya... ama cam kapı sürekli açık olduğu için arkanı dön hemen toz oluveriyor... akşamada eve alışverişe gidilecek... daha önce peynir ekmek gibi gelen şeyler artık ciddi anlamda yormaya başladı sempatiksalakcinni
kızlar bebeğimi ben sol tarfımda taşıyorum... ve bazen belirgin bazen çok belirgin olmayan seyirme tarzı şeyler hissediyorum... bunlar bebeğimin hareketleri mi yoksa bağırsak hareketlerimi ayırt edemiyorum.. 15+ 1 deyiz.. kimisi 18 haftadan önce hissedemezsin diyor ama.. anlayamadım valla bende :uhm:
kimisi tatlı yediğinde ( dondurma, çikolaata, gofret vss..) hareket eder diyor ama ben mi hissizim ya fisfisfis
bide görümcem ha bugün ha yarın doğum yapacak... ultrasona girmeden önce mutlaka tatli bişeyler ye öyle gir dedi... hemen hareketlendiği için cinsiyetini görmek kolay olurmuş..deneyen var mı bilmiyorum ama ayın 17 sinde kontrole gittiğimde denmeyi düşünüyorum.. ohaoldumsmile
bide şöyle bişey duydum... buda mı batıl inanç bilmiyorum... sol taraftan yumurtlayanların kızı, sağ taraftan yumurtlayaanların oğlu oluyormuş.. böyle zamanlarda her kafadan ses çıkar ya... onlardan biri mi yine acaba... deneyen yada doktoruna soran var mı... ben doktoruma sordum... olabilir dedi sadece... hayır olmaz demedi...
allah hepimizin gönlün göre versin.. herşeyin ötesinde sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı evlaatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:
yasemin Allah gönlüne göre versin
benin bebeğim sağ tarafımda duruyor hareketleri de orda bazen o taraf daha sivri şekil alıyo ve doktor da bakarken hep o tarafa bakıyo
ve cinsiyeti erkek
tesadüf mü bilemem
tatlı yemek bebeği hareketlendirirmiş ultrasona girmeden ben de yiyorum ama etkisi var mı bilimsel olarak bilmiyorum
hareketleri öyle seğirme şeklinde oluyo bazen de daha güçlü 1-2 haftaya daha anlaşılır hale gelir
meraba yasemin benimde 14 15 haftalarda sol kasıgımda agrı hissederdim ve 2010 şubat annelerinden biri erkek olabilir bebegin demişti ve erkek miş bebeğim :dance: kesin bişey degil ama aklında bulunsun dedim senin iiçin en iyisi neyse o olsun a.s.
Yasminkamu hoşgeldin cnm.
Hangi dr a gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?