2011 Şubat Anneleri

kızlar hareketlerin bazıları dışardan da anlaşılıyo
uzanıp sürekli karnınıza bakarsanız azcık oynarsanız bebeğinizle güçlü hareketleri görebiliyosunuz
ben gördüm bugün:)))))))))))))))))

kızlar buarada dün en yakın arkadaşım doğum yaptı.
O kadar güzel ki bebeği, hemen bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Bebeğine sağ salim kavuştuğu için çok mutlu.Normal doğum yapacaktı.Kendini hep normale sartlandırmıştı.Suyu bittiği için ve açılması olmadığı için mecburi sezeryana aldılar. Doğumdan çıktığında göbişini görünce çok sasırdım.Çünkü arkadaşım 23 kilo almıştı.Kocaman bi göbeği vardı.Çıktığında ise az bişi kalmıştı o göbekten kafamçokkarıştı

fatma çok geçmiş olsun önemli bişey değildir inşaallah kendine çok diakkat et bol bol dinlen misafirin yabancı değilmiş anlayış gösteririler üzülme...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 son cümlen çok hoşuma gitti canım,aklıma geldikçe gülerim artık bugün ben buna kaydirigubbakcemile3

Ben akşamları konuşuyorum sürekli onunla,uzanıyorum sırt üstü ,babasını anlatıyorum,onun için nasıl hayaller kurduğumuzu anlatıyorum sanırım anlıyorki tepki veriyor bana çok güzel bir duygu :))

Arkadaşının bebeğine allah uzun ömür versin canım,sağlıkla büyüsün inş.
Bizimde az kaldı canım 5 ay nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer :))

temiz ve miss miiakannehiryaaa benim ev iyice dağıldı kocam olcak şşahısta hiç yardım etmiyoo yaa bütün gün uyuyoo ya da oyun oynuo arada bi de çalışıooo...mesela kızlar dün oturma odamda değişiklik yapiim dedim en fazla yeri nasıl açabilirm diyee hani bebeğe dolap falan alırsak nereye koyarım diye bakmak istedim bu arada ewim 2+1.eşimden yardım istedim ewirdik çewirdik eski şeklinin daha iyi olduğuna karar verdik ama kocam geri yerlerine koymadı eşyaları deliricem resmen sabahtn berii cıvlıyorum kalk düzelt şurayıı yokk umrundamı dünyaa en sonunda ben yapıcam sanırımmmafoldumben

MRB ARKADAŞLAR
Dün şiddetli bel-kasık-karın ağrım nedeniyle acile gittim Dr böbrek ağrısına benziyor idrardan bir bakalım dedi,bişey çıkmadı.Sonra Kadın Doğumcuya gittim,o da doğumhanenin yanında doğum yapan kadınların bağırışları nedeniyle neredeyse kaçacaktım.Ultrasonla baktı bebek ii,suyu ii genel cerrahiye bir gidin dedi.Ne olduğu belli değil anlayacağınız

Geçmiş olsun canım ya. Kızın damı bulaştı acaba? Dikkat et kendine.

kızlar benim bebişimin haraketleri artık dışardan bile belli oluyo :))))

Evet degil mi? Çok güzel :)

en çok cam ve perde işi benim gözümü korkutuyor perdeleri yıkamama gerekiyor.kızlar perdeyi siz kısa devirdemi yıkıyorsunuz..ütülemeden direk asacagım.yoksa ölürüm herhalde

Ben de bu gün perdeleri yıkadım. Eşim taktı. Ben kısa programda ütülemeden direkt astırıyorum.

Güle güle kullan...

Canım sana da geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey degildir.

Burcucum Kagan'a geçmiş olsun canım. Benim oglumun adı da Kaan Arda :) Yaramazlar hiç durmuyorlar. Kaan'lar mı yaramaz oluyorlar yoksa? :)

senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee

senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee

geçmiş olsun canım iyice istirahat et ben 6 haftalıkkken epey yoğun bi kanama geçirdim 3. ayımbitene kadar hep yattım şükür iyiyiz şimdi iğneler çok etkili oluyor ama tabi dinlenmek şart

slm kızlar a.s.

rahatsız olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...allahım tez zamanda acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

ishali en iyi kesen kahvenin içini biraz limon sıkıp kaşıkla yemek.. birebir geliyor.. tecrübeyle sabit.. eşimin bağırsakları süper ötesi çalıştığı için iyi biliyorum...

eşimin yıllık izinde olmasını fırsat bilip kabataslak ta olsa ( kapılar ve perdeler hariç olduğu için kaba taslak dedim) temizlik yaptık bugün bizde... yoruldum baya... ama cam kapı sürekli açık olduğu için arkanı dön hemen toz oluveriyor... akşamada eve alışverişe gidilecek... daha önce peynir ekmek gibi gelen şeyler artık ciddi anlamda yormaya başladı sempatiksalakcinni

kızlar bebeğimi ben sol tarfımda taşıyorum... ve bazen belirgin bazen çok belirgin olmayan seyirme tarzı şeyler hissediyorum... bunlar bebeğimin hareketleri mi yoksa bağırsak hareketlerimi ayırt edemiyorum.. 15+ 1 deyiz.. kimisi 18 haftadan önce hissedemezsin diyor ama.. anlayamadım valla bende :uhm:

kimisi tatlı yediğinde ( dondurma, çikolaata, gofret vss..) hareket eder diyor ama ben mi hissizim ya fisfisfis

bide görümcem ha bugün ha yarın doğum yapacak... ultrasona girmeden önce mutlaka tatli bişeyler ye öyle gir dedi... hemen hareketlendiği için cinsiyetini görmek kolay olurmuş..deneyen var mı bilmiyorum ama ayın 17 sinde kontrole gittiğimde denmeyi düşünüyorum.. ohaoldumsmile

bide şöyle bişey duydum... buda mı batıl inanç bilmiyorum... sol taraftan yumurtlayanların kızı, sağ taraftan yumurtlayaanların oğlu oluyormuş.. böyle zamanlarda her kafadan ses çıkar ya... onlardan biri mi yine acaba... deneyen yada doktoruna soran var mı... ben doktoruma sordum... olabilir dedi sadece... hayır olmaz demedi...

allah hepimizin gönlün göre versin.. herşeyin ötesinde sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı evlaatlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:

yasemin Allah gönlüne göre versin
benin bebeğim sağ tarafımda duruyor hareketleri de orda bazen o taraf daha sivri şekil alıyo ve doktor da bakarken hep o tarafa bakıyo
ve cinsiyeti erkek
tesadüf mü bilemem
tatlı yemek bebeği hareketlendirirmiş ultrasona girmeden ben de yiyorum ama etkisi var mı bilimsel olarak bilmiyorum
hareketleri öyle seğirme şeklinde oluyo bazen de daha güçlü 1-2 haftaya daha anlaşılır hale gelir

kızlar sizlere bi sorum olucak bebeğime kitap okumak istiyorum artık dışardaki sesleri duyabiliyormuş ama ne tür bi kitap alıp okumalıyım acaba?

meraba yasemin benimde 14 15 haftalarda sol kasıgımda agrı hissederdim ve 2010 şubat annelerinden biri erkek olabilir bebegin demişti ve erkek miş bebeğim :dance: kesin bişey degil ama aklında bulunsun dedim senin iiçin en iyisi neyse o olsun a.s.

allah bağışlasın canım :Saruboceq: daaha cinsiyetini göstermedi bizim ufaklıkta... bakalım ayın 17 sinde deniycem... inşallah faaydası olur...

tesadüfmü acaba :uhm: enteresan bir durum.. tıpta bir açıklaması olsa doktorum açıklardı bana... olabilir dedi sadece...CADIARZU

ilk bebek olunca tecrübede olmayınca neyin ne olduğunu anlayamıyorum henüz.. hayırlısı canım allahım herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

allah bağışlasın canım :Saruboceq:

ağrı şeklinde değil resmen gözüm seyirir gibi sol tarafım seyiriyor... doktorumda muayene ederken soldan bakıyor...

tabiiki canım allah hepimizin hakkında hayırlısıını versin... herşeyin ötesinde sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bebek olsun inşallah :Saruboceq:

hoşbuldum canım vereliniortak hemşerimi görmek ne kadar güzel :1hug: uzun zamandır buralardayım.. yazıyorum ama arada kaynıyorum sanırım :bbo:

medisu hastanesinde özgür kavaza gidiyorum canım... çok seviyorum doktorumu :kedi:

sen hangisine gidiyorsun ??

bu arada gebeliğin altında doğuma hazırlığın içinde antalyalı anne adayları topiği var bekleriz canım katılımlarını paylaşımlarını olumunekankayizsmile

Yasminkamu hoşgeldin cnm.
Hangi dr a gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…