..............................Slm tatlı anne adyları
bnde 2010 şubat annesiydim ama oğluşum ocakta geldi:)
kandiliniz mübarek olsun
rabbim kuzularınıza en kolay şekilde kavuştursun inş.
senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee
slm arkadaşlar... ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. arkadaşım bebeğinin cinsiyetini yeni öğrendi. ben de minik kızına ilk hediyesini almak istiyorum. sizler gibi 2011 şubatta kavuşacak bebeğine inş. ne alabilirim? teşekkürler şimdiden....
allah bağışlasın canım
demekki sadece bir varsayım yada batıl inanç :sm_confused: bende polikistik overdim canım.. bende tedaviyle hamile kaldım...
arkadaşlar bugün 16da birden bana esti ve hemen eski doktoruma telefon açtım. müsaitseniz gelebilir miyim dedim. o da yarım saat içinde gel hemen dedi. gittik eşimle birlikte.. doktora bu muayenehaneden en son çıktığımda ense kalınlığından söz etmiştik ve çok çok üzgün çıkmıştım şu anda çok zor geldim dedim. o da yok yok bişey yoktur diyerek uzun uzun inceledi. aa bakın cinsiyeti de görünüyor
bacaklarını görüyor musunuz. arasına bakın görüyor musunuz bişey yok yani kız dedi.. biz de ikimiz de sustuk bişi demedik o da ne oldu biliyor muydunuz yoksa dedi. biz de evet kromozomlarına bakılırken sormuştuk dedik :)) ama ultrasondaki görüntüyle de örtüşünce tabi ki daha da emin olduk ve sevindik.
aslında 14+5 görünüyor bu kadar erken böyle apaçık görünmez her zaman dedi. arsız kız olcak dedikk :)))
sonra iki kez hıçkırdı peşpeşe. ay noluyo dedik doktor hıçkırıyo amniyon sıvısından içiyo ama daha tam da beceremiyor ve böyle hıçkırtıyor dedi en sonlarda da ah şimdi de idrar torbası doldu çişi gelmiş demek ki dedi:) bunlar belki çok basit şeyler ama yine de duymak o kadar çok hoşuma gitti kiii:)))
sonra demir hapı verdi doğuma kadar günde bi tane kullan dedi. sütü yoğurdu balığı ihmal etme dedi. eğer yeteri kadar süt yoğurt içemezsen de kalsiyum hapı kullan dedi yazdı ama onu gerekirse kullanıcam.. çünkü benim bulantılarım halaa geçmedi.
bu arada benim bugün karnım ağrıyordu ve hafif de ishaldim. kanama olmadığı sürece karın ağrısının bebekle ilgisi yoktur dedi. çorabını terliğini mutlaka giy dedi üşütmüşsündür dedi.
tam klinikten çıktık cvs yi yaptırdığım doktorun muayenehanesinden sekreter aradı bu kadar olur yani ve tüm kromozomların incelenmesi tamamlanmış hepsi normalmiş dedi. Allah'ıma sonsuuzzz şükürler olsun dedimm.. 30 eylüle de detaylı ultrason için randevu aldım. kalp anomalisi olup olmadığına bakıcaz. innnnşallah o zaman da her şey normal çıkar. innnşallahh innşallahh.. herkesin de bebişi sorunsuz doğar..
tüm bunlardan sonra palldium alışveriş merkezine gittik eşimle. çok mutluyduk. benim bulantım da vardı ama yine de çok suratımı ekşitmeden gezdim:) mother care den çokk güzell bir badi tulum şapka önlük takım aldım. bunlar bizim aldığımız ilk parçalar bebeğimiz için.. bu arada mother care bebeğimiz olacağını öğrenince kaydımızı aldı ve hemen bir kart çıkarttı. kartla %15 indirim yaptılar. bundan sonra da sürekli indirim olacakmış :)) bazen tek günlüğüne %50 yapılıyor mesajı gelir size dedi.. neyse işte Maşallahh sübhanallahh nazar değmesin innşallahh bugün çok mutlu oldukk..:)
sorunları olan arkadaşları okudum hepsine geçmiş olsun diyorum.. güzel şeyler öğrenenlere de gözünüz aydın diyorumm.. hepimizin bebişleri innşallah hayırlı sağlıklı güzell bebişler olurlarr :)
bende yatıyorum ama arada dıaşrı çıkartıyor eşim ama onun dışında bende evde yatıyorum ama dayan sağlıklı doğsun unutursun
çok geçmiş olsun canım.ayaga kalkmadan dinlen banada öyle olmuştu.bol sıvı ve meyve tüket...
Günaydın arkadaşlar.
Kadie geceniz mübarek olsun,tüm dualarımızda kabul olsun inşallah.
Alocum sonuçlarının iyi çıkmasına ve bebişinin kız olmasına çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin
çok mutlu oldum canım prensesin şimdiden yaramazlıklara başlamış..gözün aydın canım seninde
canım adına çok ama çok sevindim hihoyyyt gözün aydın maşallahhhhh allahım nazarlardan saklasınnn:Saruboceq:
Günaydın kızlar
Dün geceden beri aşırı deecede kusma ve ishal var.Gece boyunca uyuyamadım.Şimdi 1 bardak su,şeker,tuz karışımı yapıp içtim yeniden çıkardım.Ya nekadar aksilik böyle bugün annemler gelecek uzun yoldan akşama yemek yapılacak hepsi oruç.Birazdan kadın gelecek temizliğe ama ben ayakta duramıyorum.Sinirden ağlıyorum
önerileriniz varmı
kızlar benim bebişimin haraketleri artık dışardan bile belli oluyo :))))
canım Kağan a çok geçmiş olsun,nazar değmiştir yakışıklıya...ooh negüzel insanın ailesi gibi varmı bee...rabbim başımızdan eksik etmesin,onlar olunca huzur var...sende keyfini çıkar gelininizde hayırlı olsun,Allah daim etsin...
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün ben dün gece tam yatağa girdim ilk defa bu kadar şiddetli bi tekme yedim:))yani göbeğime bakıyo olsaydım o an eminim derinin yükseldiğini görebilridim:)ayy ne garip şimdi bizi tekmelesin yumruklasınlar diye bakıyoruz daha sonra şşş anneye el kalkarmı diye cırlıycazzz::::)))))
kızlar hareketlerin bazıları dışardan da anlaşılıyo
uzanıp sürekli karnınıza bakarsanız azcık oynarsanız bebeğinizle güçlü hareketleri görebiliyosunuz
ben gördüm bugün:)))))))))))))))))
kızlar buarada dün en yakın arkadaşım doğum yaptı.
O kadar güzel ki bebeği, hemen bebeğimi kucağıma almak istiyorum.Bebeğine sağ salim kavuştuğu için çok mutlu.Normal doğum yapacaktı.Kendini hep normale sartlandırmıştı.Suyu bittiği için ve açılması olmadığı için mecburi sezeryana aldılar. Doğumdan çıktığında göbişini görünce çok sasırdım.Çünkü arkadaşım 23 kilo almıştı.Kocaman bi göbeği vardı.Çıktığında ise az bişi kalmıştı o göbekten kafamçokkarıştı
MRB ARKADAŞLAR
Dün şiddetli bel-kasık-karın ağrım nedeniyle acile gittim Dr böbrek ağrısına benziyor idrardan bir bakalım dedi,bişey çıkmadı.Sonra Kadın Doğumcuya gittim,o da doğumhanenin yanında doğum yapan kadınların bağırışları nedeniyle neredeyse kaçacaktım.Ultrasonla baktı bebek ii,suyu ii genel cerrahiye bir gidin dedi.Ne olduğu belli değil anlayacağınız
Geçmiş olsun canım ya. Kızın damı bulaştı acaba? Dikkat et kendine.
Evet degil mi? Çok güzel :)
Ben de bu gün perdeleri yıkadım. Eşim taktı. Ben kısa programda ütülemeden direkt astırıyorum.
Güle güle kullan...
Canım sana da geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey degildir.
Burcucum Kagan'a geçmiş olsun canım. Benim oglumun adı da Kaan Arda :) Yaramazlar hiç durmuyorlar. Kaan'lar mı yaramaz oluyorlar yoksa? :)
senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee
kızlar sizlere bi sorum olucak bebeğime kitap okumak istiyorum artık dışardaki sesleri duyabiliyormuş ama ne tür bi kitap alıp okumalıyım acaba?
arkadaşlar bugün 16da birden bana esti ve hemen eski doktoruma telefon açtım. müsaitseniz gelebilir miyim dedim. o da yarım saat içinde gel hemen dedi. gittik eşimle birlikte.. doktora bu muayenehaneden en son çıktığımda ense kalınlığından söz etmiştik ve çok çok üzgün çıkmıştım şu anda çok zor geldim dedim. o da yok yok bişey yoktur diyerek uzun uzun inceledi. aa bakın cinsiyeti de görünüyor
bacaklarını görüyor musunuz. arasına bakın görüyor musunuz bişey yok yani kız dedi.. biz de ikimiz de sustuk bişi demedik o da ne oldu biliyor muydunuz yoksa dedi. biz de evet kromozomlarına bakılırken sormuştuk dedik :)) ama ultrasondaki görüntüyle de örtüşünce tabi ki daha da emin olduk ve sevindik.
aslında 14+5 görünüyor bu kadar erken böyle apaçık görünmez her zaman dedi. arsız kız olcak dedikk :)))
sonra iki kez hıçkırdı peşpeşe. ay noluyo dedik doktor hıçkırıyo amniyon sıvısından içiyo ama daha tam da beceremiyor ve böyle hıçkırtıyor dedi en sonlarda da ah şimdi de idrar torbası doldu çişi gelmiş demek ki dedi:) bunlar belki çok basit şeyler ama yine de duymak o kadar çok hoşuma gitti kiii:)))
sonra demir hapı verdi doğuma kadar günde bi tane kullan dedi. sütü yoğurdu balığı ihmal etme dedi. eğer yeteri kadar süt yoğurt içemezsen de kalsiyum hapı kullan dedi yazdı ama onu gerekirse kullanıcam.. çünkü benim bulantılarım halaa geçmedi.
bu arada benim bugün karnım ağrıyordu ve hafif de ishaldim. kanama olmadığı sürece karın ağrısının bebekle ilgisi yoktur dedi. çorabını terliğini mutlaka giy dedi üşütmüşsündür dedi.
tam klinikten çıktık cvs yi yaptırdığım doktorun muayenehanesinden sekreter aradı bu kadar olur yani ve tüm kromozomların incelenmesi tamamlanmış hepsi normalmiş dedi. Allah'ıma sonsuuzzz şükürler olsun dedimm.. 30 eylüle de detaylı ultrason için randevu aldım. kalp anomalisi olup olmadığına bakıcaz. innnnşallah o zaman da her şey normal çıkar. innnşallahh innşallahh.. herkesin de bebişi sorunsuz doğar..
tüm bunlardan sonra palldium alışveriş merkezine gittik eşimle. çok mutluyduk. benim bulantım da vardı ama yine de çok suratımı ekşitmeden gezdim:) mother care den çokk güzell bir badi tulum şapka önlük takım aldım. bunlar bizim aldığımız ilk parçalar bebeğimiz için.. bu arada mother care bebeğimiz olacağını öğrenince kaydımızı aldı ve hemen bir kart çıkarttı. kartla %15 indirim yaptılar. bundan sonra da sürekli indirim olacakmış :)) bazen tek günlüğüne %50 yapılıyor mesajı gelir size dedi.. neyse işte Maşallahh sübhanallahh nazar değmesin innşallahh bugün çok mutlu oldukk..:)
sorunları olan arkadaşları okudum hepsine geçmiş olsun diyorum.. güzel şeyler öğrenenlere de gözünüz aydın diyorumm.. hepimizin bebişleri innşallah hayırlı sağlıklı güzell bebişler olurlarr :)
günaydın arkadaşlar...bu kandilde bebeklerimizle sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum.inşallah hayırlı evlatlarımız olur...mutlulugu tadacagız hep beraber rabbim bebeklerimizi kucagımıza ladıgımız günleride nasip etsin.
♥ Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın
kızlar eşim gelmeden yazım dedim 3lü testim çok iyi çıktı şükür sonucum 100.000/1 çıktı çok şükür
slm pek bakamıyorum topiğe malum ramazan telaşı davetler falan
bugün doktora gittim bende kansızlık varmış
bacakarını açmadı ama arkadan kıza benziyor dedi dr. sağlıkla gelsinde gerisi nemli değil
sizler nasılsınız?
merhaba arkadaşlar
moralim o kadar bozuk ki anlatamam,eve geldiğimden beri ağlıyorum.dün size bahsetmiştim kasıklarımda ağrı var doktora gidicem diye.bugün doktora ağrıyı anlattım yerini gösterdim,gel bakalım rahim ağzına dedi.sonra baktı pek hoşnut kalmadı.rahim ağzı uzunluğum 2,8 cm. ne demek bu diye sordum 2,5 cm altına düşmesi iyi değil dedi.ne zaman seyahate çıkacağımızı sordu salı günü diyince şimdi dinlen pazartesi tekrar göriyim seni dedi. o kadar kötü oldum ki bebeğime boş boş baktım ultrasonda hatta tam bitti kalkıyorken dedim ki kalp atışı var mı.aa tabi herşeyi normal görmedin mi ayaklarını nasıl hareket ettiriyordu dedi.arkadaşlar kafam dağılmış hiç bebeğimi hatırlamıyorum,sonra kalbini dinledim rahatladım.idrar tahlili de istedi.eve geldim ağla ağla internette araştırdım biraz.normalde rahim ağzı uzunluğu 3cm ve üzeri olmalıymış.böyle düşünce serklaj yani rahim ağzı dikme işlemi yapılıyormuş.çok korkuyorum,ağrım hala sürüyorpazartesi tekrar kontrolüm var.çok korkuyorum kızlar.ben idrar yolu enfeksiyonundan korkarken bakın neler çıktı.lütfen ihmal etmeyin gelen kontrolünüzde sizde ölçtürün.düşünsenize 2,5 cm ile doğum gerçekleşiyor.erken doğum yani. dualarınızı bekliyorum lütfen.
fatmacım eşimin ne dediğini sormuşsun pardon gözümden kaçtı.ya dedi ben şimdi hangi birinizin peşinden koşucam yandım ki ne yandım dedi:) İnş senin gibi güzel olur dedi.Bide oh ne güzel bize bakar dedi ama erkek arkadaşlarını dövmem gerekecek dedi:) Şimdiden onun telaşı sardı benimkini...
O zmaten hep 2 çocuk büyüğü kız küçüğüde rekek olsun dedi.Şimdilik işler istediği gibi gidiyor bakalım:)
dün de dr su gelmişti onun için gittim.enfeksiyondanmış
slm kızlar.daha önce de topiğin biyerlerinde söylemiştim ama yineleyeyim.biz her gidişimizde flash bellek götürüyoruz.ve görüntüyü almak istiyoruz diyoruz doktorumuza.o da hem normal(şu siyah-beyaz olan) hem de 3boyutlu görüntüsünü ve videosunu flash belleğimize atıyor.daha önceleri çok küçük olduğu için almıyoduk ama 2 kontroldür alıyoruz.ayrı bi klasör yaptık kızıma.her kontrolden sonra tarihiyle birlikte görüntü ve videosunu o klasöre atıyoruz ve ben günde birkaç kez kızımı izliyorum.Allahım kısmet ederse ileride hediye edicem ona bu görüntüleri.o küçük fotoğraflar zaten oluyor ama video bambaşka oluyo.tavsiye ederim kızlar flash belleğinizle gidin doktora. (yeni aldıysanız belleği biçimlendirip öyle gidin yoksa cihaz görmüyo belleği.tecrübeyle sabit) kamerayla falan uğraşmazsınız orjinal görüntüyü alırsınız :lepi:
Evet kzılar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Sonra tansiyonum ve kilom ölçüldü.Kilom yine 52 çıktı.dediki hala iştahın açılmadımı.Eskiye göre daha iyi dedim.Bide kan hapı yazdı bunu hergün 1 tane kullan dedi. Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.opuyorumnanaktan
Çağlayancım benim bebişide kız diye ekleyebilirsin:)
merhaba kızlar,
bi süredir yazamıyordum cuma günü dr gittik. hani bebeğimiz erkekti biliyosunuz ama bu kez KIZ dedi :))))) bide ne istiyosun diyor dr.) şok yaşadık anlayacagınız kendimizi hazırlamıştık.inşallah bidaha degismez ben kızada alıştım :)) üçlü taramamız yapıldı ve detaylı usg randevumuda aldım artık cinsiyet içinde o günü bekliycem kesinleşir heralde.bayramdan sonra sonucumu alcam inş. herşey normal olur .ayrıca artık hareketlerinide hissedebiliyorum dr kalsa daha hissetmezsin 2 hafta sonra ancak dedi.
kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bebiişlerimz sağlıkla doğsun ve acılarını görmeyelim inşallah
günaydın
herkesin kandili mübarek olsun.inşallah dualarımız kabul dileklerimiz gerçek olsun.
Rabbim hepimize sağlıcakla ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Günaydın arkadaşlar.
Kadie geceniz mübarek olsun,tüm dualarımızda kabul olsun inşallah.
Alocum sonuçlarının iyi çıkmasına ve bebişinin kız olmasına çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin
günaydın burcucum aynı zamanda satdaşım.bende yrn gidicem dr.a iyi haberlerle döneriz inş.senin cinsiyet neydi?bir de bebişin hareketlerini hissediyormusun?ben bazen akşamları hissediyor gibiyim ama tam eminde değilim.senin 2.olduğu için daha erken hissedebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?