2011 Şubat Anneleri

slm arkadaşlar... ben sizden bir konuda yardım isteyeceğim. arkadaşım bebeğinin cinsiyetini yeni öğrendi. ben de minik kızına ilk hediyesini almak istiyorum. sizler gibi 2011 şubatta kavuşacak bebeğine inş. ne alabilirim? teşekkürler şimdiden....

Slm tatlı anne adyları
kandiliniz mübarek olsun
rabbim kuzularınıza en kolay şekilde kavuştursun inş.

hastane çıkışı hediyelik olanlardan alabilirsin.battaniye penye çok ihtiyaç oluyormuş..
ayakkabı,patik,,
altlı üslü takım, 5li zıbın takımı alabilirsin...bilmiyorum o kadar çok şey var ki
anı defteri,,,

günaydın arkadaşlar...bu kandilde bebeklerimizle sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum.inşallah hayırlı evlatlarımız olur...mutlulugu tadacagız hep beraber rabbim bebeklerimizi kucagımıza ladıgımız günleride nasip etsin.

♥ Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın

çok mutlu oldum canım prensesin şimdiden yaramazlıklara başlamış..gözün aydın canım seninde

Günaydın arkadaşlar.
Kadie geceniz mübarek olsun,tüm dualarımızda kabul olsun inşallah.

Alocum sonuçlarının iyi çıkmasına ve bebişinin kız olmasına çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim.
Sağlıcakla gelsin inşallah bebişin

günaydın
herkesin kandili mübarek olsun.inşallah dualarımız kabul dileklerimiz gerçek olsun.
Rabbim hepimize sağlıcakla ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bebiişlerimz sağlıkla doğsun ve acılarını görmeyelim inşallah

merhaba kızlar,

bi süredir yazamıyordum cuma günü dr gittik. hani bebeğimiz erkekti biliyosunuz ama bu kez KIZ dedi :))))) bide ne istiyosun diyor dr.) şok yaşadık anlayacagınız kendimizi hazırlamıştık.inşallah bidaha degismez ben kızada alıştım :)) üçlü taramamız yapıldı ve detaylı usg randevumuda aldım artık cinsiyet içinde o günü bekliycem kesinleşir heralde.bayramdan sonra sonucumu alcam inş. herşey normal olur .ayrıca artık hareketlerinide hissedebiliyorum dr kalsa daha hissetmezsin 2 hafta sonra ancak dedi.

Arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun, pc açıktı ama bakamadım yemekle ve camasırla uğraştım, annenler ve abimler bugün gittiler, kağancığımda uyuyunca fırsattan istifade işlerimi halledeyim dedim,
sabah kağanın dikişlerini dr a gösterdim 2 gün sonra dikişleri alalım dedi, yarın 3lü test için gidicem hastaneye bakalım cinsiyet değişmişmi aynımı, merak içindeyim :)

çok sağol mısra. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara sebep olsunn:)

çok mutlu oldum canım prensesin şimdiden yaramazlıklara başlamış..gözün aydın canım seninde

sağol canım:) tüm iyi sonuçlar görenlerin gözü aydın:) inşallah hayırlısıyla sağ salim de kucağımıza alırız..:)

canım adına çok ama çok sevindim hihoyyyt gözün aydın maşallahhhhh allahım nazarlardan saklasınnn:Saruboceq:

aminnnnnn canım çok sağol:)

günaydın burcucum aynı zamanda satdaşım.bende yrn gidicem dr.a iyi haberlerle döneriz inş.senin cinsiyet neydi?bir de bebişin hareketlerini hissediyormusun?ben bazen akşamları hissediyor gibiyim ama tam eminde değilim.senin 2.olduğu için daha erken hissedebilirsin

Cnm geçen banada oldu ama geçtiği için çok üstünde durmadım, muhtemelen meydanda kalmış bir gıdayı yemişsindir havalar sıcak seyrettiği için çabuk bozuluyor, ben bişi yapmadım kendiliğinden geçti

kızlar benim bebişimin haraketleri artık dışardan bile belli oluyo :))))

oy maş.

teşekkürler cnm öpüyorum
opuyorumnanaktan

maş. maş. kuzuya

maş. sanada minik

Allah analı babalı büyütsün cnm

Cnm kötü bişey çıkmamasına sevindim

teşekkürler cnm , oğluşumun adaşını öpüyruz
opuyorumnanaktan
senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee

Cnm çok geçmiş olsun... dikkat et kendine yorulma

kızlar sizlere bi sorum olucak bebeğime kitap okumak istiyorum artık dışardaki sesleri duyabiliyormuş ama ne tür bi kitap alıp okumalıyım acaba?

Cnm onunla konuşup okşasan yeterli

Cnm herşeyin yolunda ve senin mralininde yerinde olmasına çok sevindim:)

seninde kandilin mübarek olsun cnm

kızlar eşim gelmeden yazım dedim 3lü testim çok iyi çıktı şükür sonucum 100.000/1 çıktı çok şükür

gözün aydın cnm sevindim

cinsiyetiniz hayırlı olsun cnm

Cnm çook geçmiş olsun... korkma dr ne derse harfiyen uy yeter, bence ikinci bir dr a daha göster

oy oy oy jestler süper :))

dün de dr su gelmişti onun için gittim.enfeksiyondanmış

Cnm geçmiş olsun, bi fitil verir muhtemelen, geçer üzülme

hmm flash bellek, iyi fiikir :)

Cnm cinsiyetini öğrenmişsiniz gözün aydın, benimde saçlarım çok dökülüyor bakım yapsam bebeğe zarar verirmi acaba ya

Cnm bebişin cinsiyetini karıştırmış dr demek ,ama öğrenmişsiniz sonunda sevindim

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun bebiişlerimz sağlıkla doğsun ve acılarını görmeyelim inşallah

Seninde kandlin mübarek olsun cnm

seninde kandilin mübarek lsun cnm amin

Sennde kandilin mübarek olsun cnm

Sanada günaydın cnm a.s. inş. yarın ikimizde güzel haberlerle döneriz :)) benimkine sn olarak kız dedi dr yarın yeniden bakınca bakalım ne dicek, hayırlısı, ben bişeyler hissediyorum bazen ama benimkiler öyle kuvvetli şeyler değil cnm, gün içinde farketmiyorum ama gece unutup yüzüstü yatınca hisseder gibi oluyorum,gerçekten hissediyorum diyeilmek için 20. haftayı bekliyorum heyecanla :)) sen nasılsın bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…