2011 Şubat Anneleri

bebişte bende iyiyiz çok şükür canım.kağan a geçmiş olsun Allah beterinden korumuş.banada dr.2li testte kıza benziyor demişti ama emin değildi.perşembe kontrolümüzde bir türlü göstermedi bizim yaramaz öğrenemedik.bakalım yrn inş.öğreniriz.ne güzel oğlun vardı bide kızın olacak.bizlerde inş.böle 2.bebişlerimizi görürüz.

burcuuuu senin de inşallah yarın sonuçların güzel çıkar. oğlunun dikişlerini de aldırır kurtulursunuz inşallahh. benim ilk çocuum olacak. evde yalnız da olunca bütün gün oturuyorum yatıp yuvarlanıyorum. böyle 2. çocuğu olanlar çok daha aktif oluyorlar. aslında hayranımm :)

çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz bayanlar bende artık başlamak istiyorum çünkü kaşıntı oluyor büyüdükçe karnımda gögüslerimde ne önerirsiniz ?

Cnm inş. yarın cinsiyetini kesin olarak söyler dr un, belilrsizlik zor pembe mavi bişey alamıyorsun, inş. Allah biliyorya bende ilki oğlan olduğu için ikinciyi kız istiyorum, ikisinide yaşamak tatmak istiyorum :))

inş. cnm, ah oğlum yaa hala baktıkça içim cız ediyor yavrum benim... inan tüm günün boş geçmesini o kadar çok özledimki, günde 15-20 dk dışında kendime ayıracak zamanım olmuyor, çoğu zaman pc açık olsada yazamıyorum okuyamıyorum, mıçımda yumurta pişiyor desem yeri, evin işi bir yandan oğlumun bakımı yemesi banyosu oyunu bir yandan, karnımdaki veletin kusturması tansiyon düşürmesi bir yandan... gerçekten zor, ama Rabbim bana kuvvet versin hastalık vermesin ilk hamileliğimdeki gibi yatağa düşürmesin bakarım diyorum , Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin cnm inş.

Kızlar oğlan uyandı ben çıkıyorum görüşmek üzereopuyorumnanaktan

inş. cnm, ah oğlum yaa hala baktıkça içim cız ediyor yavrum benim... inan tüm günün boş geçmesini o kadar çok özledimki, günde 15-20 dk dışında kendime ayıracak zamanım olmuyor, çoğu zaman pc açık olsada yazamıyorum okuyamıyorum, mıçımda yumurta pişiyor desem yeri, evin işi bir yandan oğlumun bakımı yemesi banyosu oyunu bir yandan, karnımdaki veletin kusturması tansiyon düşürmesi bir yandan... gerçekten zor, ama Rabbim bana kuvvet versin hastalık vermesin ilk hamileliğimdeki gibi yatağa düşürmesin bakarım diyorum , Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin cnm inş.
[/QUOTE]

:))) walla güzell Allah kolaylık versin ama ben çok özendim şidmi çıkayım da market alışverişi filan yapiim. haydiin görüşürüzz :))

herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben dün kontrole gittim ve ısrar üzerine cinsiyeti hakkında bilgi edindim. aslında doktorum söylemicekti daha erken, bi hazırlık yapmayın kız izlenimi var dedi.valla ne yalan söyliyim ben erkek bekliyodum 1 tane 8 yaşında kızım var,gönül işte olmayanı istiyo ya hep hayırlısını istedim kız dedi ya doktor bakalım hayırlısı olsun,sağlıklı olsunda farketmez Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.2 hafta sonra 3 lü taramayı yapacak o zaman netleşecek.varmı peki aranızda böyle yanılmalarla karşılaşanlar.?.

Kızlar iyi pazarlar ve kadir geceniz mübarek olsun. Oğlum çok huzursuzdu gece sanırım köpek dişleri çıktığı için gece uyutmadı babasıyla beni ben de çoook halsizim o yüzden!!!

selam hanımlar kadir geceniz mübarek olsun umarım tüm dualarınız kabul olur bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürüz inşallah.Allah cümlemize sağlıklar versin

valla sabahtan beri yatıyorum zaten 10 gibi falan uyandım kahvaltı yaptım sonra tekrar yatağın içinde kitap okudum epey uykum gelmiş yarım saat falan uyumuşum galiba tembellik yine diz boyuuu

geçen bir arkadaşımla konıuşurken ne kadar sakin bir hamilelik geçirirsen bebeğinde okadar sakin olur dedi.bende habire yatıyorumki bebeğimde doğduğunda uslu olsunkaydirigubbakcemile3

Merhaba güzel anneler. Kandliniz mübarek olsun. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Bizlere de saglıklı bir hamileliğin ardından saglıklı bebekler nasip etsin inşallah. ( Amin)

selam .... Tüm islam Aleminin Kadir gecesinin hayırlara vesile olması temenlisiyle Dualarınızın Kabul günahlarımızında bu mübarek gecede af olmasını Dilerim ..

Allah gönlüne göre versin
kaç haftalık hamilesin????
yanılmayla karşılaşan ben varım
12.haftada istanbuldaydım ordaki doktor erkeğe benziyo dedi
14.haftada yine aynı doktor kesin erkek dedi
17haftada kendi doktoruma geldim
kordonu önüne gelmiş göremiyorum bu kadar uğraşmaya göremiyosam kız dedi:))
4-5 gün sonra yine aynı doktor
ben sana kız demedim bebek erkek erkekte yanılma olmaz dedi:))))))))))))
başka bi doktora da gittim o da erkek gibi görünüyo dedi:))))))))))))))
oy çokluğuyla erkek dedik:)))))))))))))))

yani bazı doktorlar bacakları tam açık değilken pipiyi göremeyince kız diyo
eğer bebeğinin tam bacakları açık değilse benimki gibi kordonla falan kapattıysa doktorun acele etmiş olabilir
Allah hayırlısını versin

çok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. ben şuan 15 hafta 2 günlük oldum dün gitmiştim kontrole.dediğim gibi aslında doktor söylemicekti ama ben meraktan çatladığım için bir tahmininiz yokmu dedim o da "kesin bir şey diyemem hazırlık falan da yapmayın aslında çok erken ama kız izlenimi var" dedi.3 lü de netleştirelim dedi 15 gün sonra.aslında gerçekten önemi yok kız-erkek farketmez ama eşim için erkek istiyorum Allah kalbimi biliyor.eşimin babası o 3 yaşındayken vefat etmiş ve onun ismini koymak istiyo eşim tek erkek çocuk yani sırf onu mutlu etmek için.tabi o da biliyor kimsenin elinde olan bir durum değil bu.Allah hayırlı evlatlar versin hepimize de inşallah..

Selam Kızlar,Kadir geceniz mübarek olsun.

çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz bayanlar bende artık başlamak istiyorum çünkü kaşıntı oluyor büyüdükçe karnımda gögüslerimde ne önerirsiniz ?

lierac kullanıyorum cnm ben aynı zamanda bebe yağıda kullanıyorum
çatlamaya çok müsaitim ödüm patlıoo eyvahedigeldismile

kızlar merhaba
kadir geceniz mübarek olsun
bütün dularınız kabul olsun
Allah bize sabır selamet versin
çocuklarımızı bize bağışlasın AMİN.
hepinize dua edeceğim arkadaşalar......

kafadar inşallah erkektir de göstermemiştir:))))
ama kızsa da
2 kız kardeş çok şanslı olacaklar:))))))))))
Allah hayırlısını versin inşallah hepimizee

Hatunlar selam,a.s.
Kağanı doyurdum, sonra bi süpürge açayım eşim gelince yapamayabilirm dedim,bitti e hadi bide sileyim derken, toz al lavaboları ov bi baktım temizlik bitmiş, sözde bi kaç güne bölecektim ama hızımı alamamışım bitiverdi :) cam olayına ve küvet ovma olayına hiçç girmedim çok zorlardı, 5te yine oğluşa sütle cicibebe yaptım baktım hafiften uyku ben geldim diyor salladım 6da uyudu, kızlar şu sallama işine bi çözüm bulmam lazım kağanı salladıktan sonra hep ağrı giriyor ya zorlanıyorum, oğlumda sağolsun sallanmadan mümkün değil uyumuyor,
yemek yedim, msafirlere kulandığım çarşafları mak.ya attım ve mıçım koltuk gördü şu an uzandım tvde açtım pc de oh dinleniyorum :) bide kahvem tabikiiiiiiiiiiiiiii, onsuz olurmu ya
kızlar siz kahve içiyormusunuz, ben içmeden kendime gelemiyorum, sütün içine kahve katıyrum şekerle hmm miss gibi, uykuda açıyor:)

kandil kutlaması yapan arkadaşlar sizinde cümleten kadiliniz mübarek olsun :)

arkadaşlar bebeğim ördüklerime bakın neler aldıklarımızda

Rabbim gydirmeyide nasip etsin inş. cnm

Cnm gönlünüze göre lur inş. kızıda erkeğide ayrı güzel

:))) walla güzell Allah kolaylık versin ama ben çok özendim şidmi çıkayım da market alışverişi filan yapiim. haydiin görüşürüzz :))

görüşürüz cnm

Cnm ikiside aynı cins olunca iyi anlaşırlar, hayırlısını versin Rabbim inş. üzülme

Kızlar iyi pazarlar ve kadir geceniz mübarek olsun. Oğlum çok huzursuzdu gece sanırım köpek dişleri çıktığı için gece uyutmadı babasıyla beni ben de çoook halsizim o yüzden!!!

klay gelsin cnm diş zamanı çokkk zor geçiyor bizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…