bebişte bende iyiyiz çok şükür canım.kağan a geçmiş olsun Allah beterinden korumuş.banada dr.2li testte kıza benziyor demişti ama emin değildi.perşembe kontrolümüzde bir türlü göstermedi bizim yaramaz öğrenemedik.bakalım yrn inş.öğreniriz.ne güzel oğlun vardı bide kızın olacak.bizlerde inş.böle 2.bebişlerimizi görürüz.
burcuuuu senin de inşallah yarın sonuçların güzel çıkar. oğlunun dikişlerini de aldırır kurtulursunuz inşallahh. benim ilk çocuum olacak. evde yalnız da olunca bütün gün oturuyorum yatıp yuvarlanıyorum. böyle 2. çocuğu olanlar çok daha aktif oluyorlar. aslında hayranımm :)
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben dün kontrole gittim ve ısrar üzerine cinsiyeti hakkında bilgi edindim. aslında doktorum söylemicekti daha erken, bi hazırlık yapmayın kız izlenimi var dedi.valla ne yalan söyliyim ben erkek bekliyodum 1 tane 8 yaşında kızım var,gönül işte olmayanı istiyo ya hep hayırlısını istedim kız dedi ya doktor bakalım hayırlısı olsun,sağlıklı olsunda farketmez Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.2 hafta sonra 3 lü taramayı yapacak o zaman netleşecek.varmı peki aranızda böyle yanılmalarla karşılaşanlar.?.
Allah gönlüne göre versin
kaç haftalık hamilesin????
yanılmayla karşılaşan ben varım
12.haftada istanbuldaydım ordaki doktor erkeğe benziyo dedi
14.haftada yine aynı doktor kesin erkek dedi
17haftada kendi doktoruma geldim
kordonu önüne gelmiş göremiyorum bu kadar uğraşmaya göremiyosam kız dedi:))
4-5 gün sonra yine aynı doktor
ben sana kız demedim bebek erkek erkekte yanılma olmaz dedi:))))))))))))
başka bi doktora da gittim o da erkek gibi görünüyo dedi:))))))))))))))
oy çokluğuyla erkek dedik:)))))))))))))))
yani bazı doktorlar bacakları tam açık değilken pipiyi göremeyince kız diyo
eğer bebeğinin tam bacakları açık değilse benimki gibi kordonla falan kapattıysa doktorun acele etmiş olabilir
Allah hayırlısını versin
çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz bayanlar bende artık başlamak istiyorum çünkü kaşıntı oluyor büyüdükçe karnımda gögüslerimde ne önerirsiniz ?
arkadaşlar bebeğim ördüklerime bakın neler aldıklarımızda
çok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. ben şuan 15 hafta 2 günlük oldum dün gitmiştim kontrole.dediğim gibi aslında doktor söylemicekti ama ben meraktan çatladığım için bir tahmininiz yokmu dedim o da "kesin bir şey diyemem hazırlık falan da yapmayın aslında çok erken ama kız izlenimi var" dedi.3 lü de netleştirelim dedi 15 gün sonra.aslında gerçekten önemi yok kız-erkek farketmez ama eşim için erkek istiyorum Allah kalbimi biliyor.eşimin babası o 3 yaşındayken vefat etmiş ve onun ismini koymak istiyo eşim tek erkek çocuk yani sırf onu mutlu etmek için.tabi o da biliyor kimsenin elinde olan bir durum değil bu.Allah hayırlı evlatlar versin hepimize de inşallah..
:))) walla güzell Allah kolaylık versin ama ben çok özendim şidmi çıkayım da market alışverişi filan yapiim. haydiin görüşürüzz :))
herkese selamlar kızlar nasılsınız? ben dün kontrole gittim ve ısrar üzerine cinsiyeti hakkında bilgi edindim. aslında doktorum söylemicekti daha erken, bi hazırlık yapmayın kız izlenimi var dedi.valla ne yalan söyliyim ben erkek bekliyodum 1 tane 8 yaşında kızım var,gönül işte olmayanı istiyo ya hep hayırlısını istedim kız dedi ya doktor bakalım hayırlısı olsun,sağlıklı olsunda farketmez Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.2 hafta sonra 3 lü taramayı yapacak o zaman netleşecek.varmı peki aranızda böyle yanılmalarla karşılaşanlar.?.
Kızlar iyi pazarlar ve kadir geceniz mübarek olsun. Oğlum çok huzursuzdu gece sanırım köpek dişleri çıktığı için gece uyutmadı babasıyla beni ben de çoook halsizim o yüzden!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?