selam burcu cum kendini ne kadarda çok yormuşsun ama bi seferde bitmiş darısı benim başıma güle güle kirlen canım ben kahve hiç içmiyorum zararlı diyorlar kafein için ama sütle belkide zararsızdır valla öyleyse bende içeyim diyorumHatunlar selam,a.s.
Kağanı doyurdum, sonra bi süpürge açayım eşim gelince yapamayabilirm dedim,bitti e hadi bide sileyim derken, toz al lavaboları ov bi baktım temizlik bitmiş, sözde bi kaç güne bölecektim ama hızımı alamamışım bitiverdi :) cam olayına ve küvet ovma olayına hiçç girmedim çok zorlardı, 5te yine oğluşa sütle cicibebe yaptım baktım hafiften uyku ben geldim diyor salladım 6da uyudu, kızlar şu sallama işine bi çözüm bulmam lazım kağanı salladıktan sonra hep ağrı giriyor ya zorlanıyorum, oğlumda sağolsun sallanmadan mümkün değil uyumuyor,
yemek yedim, msafirlere kulandığım çarşafları mak.ya attım ve mıçım koltuk gördü şu an uzandım tvde açtım pc de oh dinleniyorum :) bide kahvem tabikiiiiiiiiiiiiiii, onsuz olurmu ya
kızlar siz kahve içiyormusunuz, ben içmeden kendime gelemiyorum, sütün içine kahve katıyrum şekerle hmm miss gibi, uykuda açıyor:)
İyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okuyamadım dün hastaneye gittim aşırı kusma ve ishalden dolayı hastaneye yatırdı doktorum
Bugün öğleden sonra 3 gibi çıktı sürekli serum yedim şimdi Allaha şükür iyiyim.
antibiyotik tedavisine başladık.bebeğimde şükürler olsun iyi.Bol bol yatıp dinleniyorum.Allahtan annemler geldide hastanede başımda ablam kaldı evde çocuklarla annem.Bu arada bebek iyimi diye dr bakarken cinsiyetini tam görememiştik değilmi dedi bende %80 kız demiştiniz dedim o %80 şimdi %95 olmuş dedi.ezgimiz yolda yani:)
öptümmm
Hatunlar selam,a.s.
Kağanı doyurdum, sonra bi süpürge açayım eşim gelince yapamayabilirm dedim,bitti e hadi bide sileyim derken, toz al lavaboları ov bi baktım temizlik bitmiş, sözde bi kaç güne bölecektim ama hızımı alamamışım bitiverdi :) cam olayına ve küvet ovma olayına hiçç girmedim çok zorlardı, 5te yine oğluşa sütle cicibebe yaptım baktım hafiften uyku ben geldim diyor salladım 6da uyudu, kızlar şu sallama işine bi çözüm bulmam lazım kağanı salladıktan sonra hep ağrı giriyor ya zorlanıyorum, oğlumda sağolsun sallanmadan mümkün değil uyumuyor,
yemek yedim, msafirlere kulandığım çarşafları mak.ya attım ve mıçım koltuk gördü şu an uzandım tvde açtım pc de oh dinleniyorum :) bide kahvem tabikiiiiiiiiiiiiiii, onsuz olurmu ya
kızlar siz kahve içiyormusunuz, ben içmeden kendime gelemiyorum, sütün içine kahve katıyrum şekerle hmm miss gibi, uykuda açıyor:)
İyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okuyamadım dün hastaneye gittim aşırı kusma ve ishalden dolayı hastaneye yatırdı doktorum
antibiyotik tedavisine başladık.bebeğimde şükürler olsun iyi.Bol bol yatıp dinleniyorum.Allahtan annemler geldide hastanede başımda ablam kaldı evde çocuklarla annem.Bu arada bebek iyimi diye dr bakarken cinsiyetini tam görememiştik değilmi dedi bende %80 kız demiştiniz dedim o %80 şimdi %95 olmuş dedi.ezgimiz yolda yani:)
öptümmm
Merhaba güzel anneler. Kandliniz mübarek olsun. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Bizlere de saglıklı bir hamileliğin ardından saglıklı bebekler nasip etsin inşallah. ( Amin)
selam .... Tüm islam Aleminin Kadir gecesinin hayırlara vesile olması temenlisiyle Dualarınızın Kabul günahlarımızında bu mübarek gecede af olmasını Dilerim ..
Selam Kızlar,Kadir geceniz mübarek olsun.
kızlar merhaba
kadir geceniz mübarek olsun
bütün dularınız kabul olsun
Allah bize sabır selamet versin
çocuklarımızı bize bağışlasın AMİN.
hepinize dua edeceğim arkadaşalar......
Kadir gecemiz mübarek olsun...En güzel şekilde ihya edebilmek dileğiyle hayırlı geceler...
Hatunlar selam,a.s.
İyi akşamlar arkadaşlar
öptümmm
Günaydin kizlar.. ben yine bunalim modundayim ööfff kendimi zorla strese sokmayi cok iyi biliyorummm
günaydınlar ....bi ben grip olmadım derken bende grip oldum hafif boğazım ağrıyor inşallah çok çabuk geçer ıhlamur içiyorum şuan başka neler iyi gelir ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?