2011 Şubat Anneleri

İyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okuyamadım dün hastaneye gittim aşırı kusma ve ishalden dolayı hastaneye yatırdı doktorum
Bugün öğleden sonra 3 gibi çıktı sürekli serum yedim şimdi Allaha şükür iyiyim.
antibiyotik tedavisine başladık.bebeğimde şükürler olsun iyi.Bol bol yatıp dinleniyorum.Allahtan annemler geldide hastanede başımda ablam kaldı evde çocuklarla annem.Bu arada bebek iyimi diye dr bakarken cinsiyetini tam görememiştik değilmi dedi bende %80 kız demiştiniz dedim o %80 şimdi %95 olmuş dedi.ezgimiz yolda yani:)
öptümmm

selam burcu cum kendini ne kadarda çok yormuşsun ama bi seferde bitmiş darısı benim başıma güle güle kirlen canım ben kahve hiç içmiyorum zararlı diyorlar kafein için ama sütle belkide zararsızdır valla öyleyse bende içeyim diyorum

geçmiş olsun fatma
bende de günde 1 defa ishal oluyo:))))
ama kusma mide bulantısı karın ağrısı yok
sanırım elevitten oluyo
bazılarını kabız bazılarını ishal yapıyomuş
doktora sorucam yarın içme derse içmem iç bişi olmaz derse devam
çok olmadıkça kabızdan iyidir
hoşgelsin ezgi hanım
öbür kızının adı neydi

ben günde bazen 2 günde 1 türk kahvesi içiyorum
doktor 1 taneyi geçme bişi olmaz dedi:)))))))))))

Çok geçmiş olsunnnn.. Kendine dikkat et.. Prensesinde hayırlı bir ewlat olur inş.. Ne güzel 2 kız sahibi olcaksın.. Benim bir abim war we hep birde kız kardeşim olsun istemişimdir..

bütün güzel annelerin kandili mübarek ve tüm duaları kabul olsun........

yakışıklımız kağana geçmiş olsun burcu.kendini çook yorma bak sen üç kişiye bakıyosun:))

çook geçmiş olsun fatma.annenlerin gelmesi tam isabet olmuş sana yardımcı olmuşlardır.kızçen tekrar hayırlı olsun canım...

kızlar bebişimin kıyafetini ekleyeyim dedim ama boyutu çook büyük eklemişim.ilk acemilik:)sayfayı mahvettim silmek istiyodum ama edit olmayınca silemedim.edit kısmı düzelince sayfayı düzenlerim olmadı daha sonra yeniden yüklerim.bi daha hata yapmayım şimdi:))

Merhaba güzel anneler. Kandliniz mübarek olsun. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Bizlere de saglıklı bir hamileliğin ardından saglıklı bebekler nasip etsin inşallah. ( Amin)

selam .... Tüm islam Aleminin Kadir gecesinin hayırlara vesile olması temenlisiyle Dualarınızın Kabul günahlarımızında bu mübarek gecede af olmasını Dilerim ..

Selam Kızlar,Kadir geceniz mübarek olsun.

kızlar merhaba
kadir geceniz mübarek olsun
bütün dularınız kabul olsun
Allah bize sabır selamet versin
çocuklarımızı bize bağışlasın AMİN.
hepinize dua edeceğim arkadaşalar......

Kadir gecemiz mübarek olsun...En güzel şekilde ihya edebilmek dileğiyle hayırlı geceler...

allah hepimizin dualarını kabul etsin, herkese hayırlı kandiller dilerim arkadaşlar.

maşallah burcucum halletmişsin bütün işi bir günde. biz bayramı annemle kayınvalidemde geciricez o yüzden hiç bulaşmıyorum bu ara temizlik işine. ama eve dönünce nasıl toparlarım bilmem.
kahveyi çok içmemeye çalışıyorum canım, aslında 1 fincana izin var. sana afiyet şeker olsun

önemli bir durummuş galiba fatmacım,çok geçmiş olsun. kusma ve ishal durumları olabilir deyip perhizle geçirmeye çalışmak yanlışmış demekki. çoğumuz önemsemiyoruz bunları(( yanında birilerinin olması iyi olmuş, sen de bu arada fırsat bulup dinlenirsin bolbol.

arkadaşlar öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun . bir şey sormak istiyorum bebişlere hamile kalmadan önce sigara içiyormuydunuz ? tamamen bıraktınız mı ? içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz ? birde şimdi ramazan tamam ama ramazandan önce hiç alkol kullanan varmı yada sonra hafta da birde olsa içmeyi düşünen varmı ? lütfen fikirlerinizi yazın ...) ben sigara içiyordum ama bebeği duyunca bıraktım bazen çok canım istiyor ama içmiyorum alkolde alıyordum şimdi zaten ramazan ama hamileliğimden beri hiç almadım ama bir yerde duymuştum bir bardak şaraba izin veriliyordu neyse onada karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum

Alkol tamamen yasak. Sigarada iyi degil ama, alkole gore bir nebzede olsa daha hafif bakiliyor. Bende hamile kalmadan once sigara iciyordum, hamile kalinca birakirim diyordum ama maalesef boyle olmadi, birakamadim ama azalttim. Gunde 5 tane iciyorum, bazen 3-4, bazende 6 yi bulabiliyor.

Benim hamileligim cok stresli idi, halende oyle, sanirim bununda payi var birakamamamda..

Bu arada kahve/kofein/cola abartilmayacak sekilde icilebilir diyor doktorlar. Gunde 1 bardak/fincan yani. Ayni sekilde caydada tein var, cayida abartmamak gerekiyor, mumkunse beyaz cay icilmesi lazim, veya meyve caylari, meyve caylarinda tein yok.

Günaydın güzel anneler,geçmiş kandiliniz mübarek olsun evde netim olmadığı için giremiyorum.
Dün benim kızım resmen atak yaptı kızlar,bu kadar hareketli bir bebek olamaz galiba,sürekli tepik yedim durdum.Sol kasığıma öyle bir basınç yapıyorki nasıl oturacağımı şaşırıyorum bazen sürekli yatmakta istemiyorum.Dün eşimde sonunda bende hissediyorum artık onun hareketlerini dedi,önceden pek kabul etmiyordu benimde hissettiğimi ama,babasına süpriz yapmış benim kızım.Bugünde güzel uyandık ve herşey yolunda inş.günümüz böyle güzel geçer

Fadimecim çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen,bebişin için ördüklerinde birbirinden güzel canım iyi günlerde kullan.

Alocum güzel haberlerle gelmene çok sevindim.Cinsiyetide kesin belirlenmiş hadi gözünaydın.
Tam geçmişi okuyamadım başka hasta olan arkadaşlarım varsa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepsine.
Cinsiyetini öğrenen annelerde gözünüz aydın.

Günaydin kizlar.. ben yine bunalim modundayim ööfff kendimi zorla strese sokmayi cok iyi biliyorummm

Günaydin kizlar.. ben yine bunalim modundayim ööfff kendimi zorla strese sokmayi cok iyi biliyorummm

günaydınlar ....bi ben grip olmadım derken bende grip oldum hafif boğazım ağrıyor inşallah çok çabuk geçer ıhlamur içiyorum şuan başka neler iyi gelir ???

stres yapma kendine bak sende farkındasın kontrol edilebilir olduğunu ama işte hamilelik böle bişey herşey takılıyor kafaya bebeğini düşün ve yüzündeki gülümseme hiç kaybolmasın...

herkese günaydınlarr.. erkenden kalktık yine birde tuhaf rüyalar olmasa.. yorgun uyanıyorum yaa.. mirmirmirmir

günaydınlar ....bi ben grip olmadım derken bende grip oldum hafif boğazım ağrıyor inşallah çok çabuk geçer ıhlamur içiyorum şuan başka neler iyi gelir ???

nane limon?? dogal ilaclarda var eczanelerde, bu havada grip olmakta cok kötü oluyo gecmis olsun bol bol dinlen bol sivi tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…