stres yapma kendine bak sende farkındasın kontrol edilebilir olduğunu ama işte hamilelik böle bişey herşey takılıyor kafaya bebeğini düşün ve yüzündeki gülümseme hiç kaybolmasın...
Günaydin kizlar.. ben yine bunalim modundayim ööfff kendimi zorla strese sokmayi cok iyi biliyorummm
herkese günaydınlarr.. erkenden kalktık yine birde tuhaf rüyalar olmasa.. yorgun uyanıyorum yaa.. mirmirmirmir
günaydınlar ....bi ben grip olmadım derken bende grip oldum hafif boğazım ağrıyor inşallah çok çabuk geçer ıhlamur içiyorum şuan başka neler iyi gelir ???
deniyorum su doktor kontrolünede 2 hafta var o güne kadar icim rahat etmez benim, ins bebegim iyidir
Günaydın canım,iyi şeyler düşünmeye çalış bebeğini düşün onun geleceği günü düşün,kendini kendini sokuyormuşsun bak zaten olumlu düşünmeye çalış yoksa günler geçmez bir türlü kendimden biliyorum :)
Bebişin iyi annesi sen böyle stres yaptıkça oda kendini içerde sıkıyordur rahatlama çalış biraz,güzel şeyler düşün.Sana bir tavsiye veriyim canım sıkıldığı zamanlar bebek kıyafetlerine ve bebek odalarına falan bakıyorum ben net'ten bana onlar çok iyi geliyor terapi yapıyorum bir nevi kendime :))
cok saol cnm bebisimin hareketlerini tam olarak algilayamiyorum henüz esime catiyorum adamin ne sucu varsa bak hissetmiyorum hep senin yüzünden diyorum adamda yazik askim ben naptim diyo hatta bi ara okadar depresif moddaydimki askim doguma kadar sana morfin verelim doguma yakin uyandiralim seni dedi) insallah iyidir cnm bende terapi edem kendimi..buarada ben hala imrami yerlestiremedim formati kbl etmiyo diyo herbiseyi denedim
cok saol cnm bebisimin hareketlerini tam olarak algilayamiyorum henüz esime catiyorum adamin ne sucu varsa bak hissetmiyorum hep senin yüzünden diyorum adamda yazik askim ben naptim diyo hatta bi ara okadar depresif moddaydimki askim doguma kadar sana morfin verelim doguma yakin uyandiralim seni dedi) insallah iyidir cnm bende terapi edem kendimi..buarada ben hala imrami yerlestiremedim formati kbl etmiyo diyo herbiseyi denedim
mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek
Biz de cumartesi dra gittik kızlar :)
çok şükür iyiyiz. Bu hafta doktorumuz çok ciddiydi, ölçtü biçti bir sürü şey hesapladı. kol ve bacaklarının tüm ayrıntılarını ölçtü resmen. Minik erkekimiz geliyormuş bizim deee :) artık alışverişe başlayabilirsiniz dedi dr amcası :) 160 gr olmuşuz :) 3lü teste gerek yok dedi, biz yaptırmayacakmıyız falan deyince, 4lü test daha önemli benim için o zaman 4lü test yaptıralım dedi. Kan verdik şimdi heyecanla sonucunu bekliyoruzzzzz...
Çağlanyancım bizi de erkek olarak ekler misin listeye? İsim düşünmeye başlamamız gerekiyor artıkın...
Herkesin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun :) İyi yarım haftalaaaaarrrrrBu hafta çabuk geçecek, geçen haftada böyle güzeldi, ahh her hafta böyle olsa keşke
günaydın kızlarrrr,
stres yapma mimixcim, ben de hissetmiyorum daha meselabazıları daha geç hissediyomuş, sağlıklı olsun da bebişimiz önemli olan o :) 17. hafta içinde hissetmeler daha yoğun başlayacakmış.
Ahhh bizim bu adamlara çektirdiklerimiz,kaydirigubbakcemile3 O kadarda sinir yapma sakın bebişinde sinirli olur bak. Sen sakin ol ve sürekli onunla konuş yakında hissedersin hareketlerini ben sürekli onu dinlediğim için ondan çabuk hissettim heralde iş yerinde ve evde elim karnımda geziyorum sürekli konuşmaya çalışıyorum sende öyle yap canım,ama sakın stres yapıp ikinizide üzme
Sen bana son sat tarihini,ve muhtemel doğum tarihini söylesene birde ben yapıyım bakım olacak mı :)
Biz de cumartesi dra gittik kızlar :)
çok şükür iyiyiz. Bu hafta doktorumuz çok ciddiydi, ölçtü biçti bir sürü şey hesapladı. kol ve bacaklarının tüm ayrıntılarını ölçtü resmen. Minik erkekimiz geliyormuş bizim deee :) artık alışverişe başlayabilirsiniz dedi dr amcası :) 160 gr olmuşuz :) 3lü teste gerek yok dedi, biz yaptırmayacakmıyız falan deyince, 4lü test daha önemli benim için o zaman 4lü test yaptıralım dedi. Kan verdik şimdi heyecanla sonucunu bekliyoruzzzzz...
Çağlanyancım bizi de erkek olarak ekler misin listeye? İsim düşünmeye başlamamız gerekiyor artıkın...
Herkesin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun :) İyi yarım haftalaaaaarrrrrBu hafta çabuk geçecek, geçen haftada böyle güzeldi, ahh her hafta böyle olsa keşke
mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek
günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun
kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var
cağlayan çiçek hoşbulduk canım ben 18 haftalık hamileyim
mimix cok heycanlıyım şubatı dört gözlen bekliom bu heycanı benimle yaşayanlarla paylaşmak istiom
kızlar siz kaç haftalıksınız
günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun
kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var
cağlayan çiçek hoşbulduk canım ben 18 haftalık hamileyim
mimix cok heycanlıyım şubatı dört gözlen bekliom bu heycanı benimle yaşayanlarla paylaşmak istiom
kızlar siz kaç haftalıksınız
günaydın herkese...
hatalara toplu olarak geçmiş olsun,
geçmiş kandiliniz mübarek olsun...
kızlar benimde gebeliğimin başından itibaren sol kasığımda rahatsız etmeyecek şekilde ara ara sızlama oluyor,doktoruma söylememiştim,cumartesi söyledim kan ve idrar taahlili bakalım dedi,umarım önemli değildir, yol öncesi sıkıntı çıkmadan giderim inşallah,buarada Allah kısmet ederse 13 ünde yolcuyumguclubacismile bikaç yere gidicez uamrım bi sıkıntı çıkmaz,sağlıkla dönerim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?