2011 Şubat Anneleri

stres yapma kendine bak sende farkındasın kontrol edilebilir olduğunu ama işte hamilelik böle bişey herşey takılıyor kafaya bebeğini düşün ve yüzündeki gülümseme hiç kaybolmasın...

deniyorum su doktor kontrolünede 2 hafta var o güne kadar icim rahat etmez benim, ins bebegim iyidir

günaydın herkese...

hatalara toplu olarak geçmiş olsun,

geçmiş kandiliniz mübarek olsun...
kızlar benimde gebeliğimin başından itibaren sol kasığımda rahatsız etmeyecek şekilde ara ara sızlama oluyor,doktoruma söylememiştim,cumartesi söyledim kan ve idrar taahlili bakalım dedi,umarım önemli değildir, yol öncesi sıkıntı çıkmadan giderim inşallah,buarada Allah kısmet ederse 13 ünde yolcuyumguclubacismile bikaç yere gidicez uamrım bi sıkıntı çıkmaz,sağlıkla dönerim inşallah...

Günaydin kizlar.. ben yine bunalim modundayim ööfff kendimi zorla strese sokmayi cok iyi biliyorummm

Günaydın canım,iyi şeyler düşünmeye çalış bebeğini düşün onun geleceği günü düşün,kendini kendini sokuyormuşsun bak zaten olumlu düşünmeye çalış yoksa günler geçmez bir türlü kendimden biliyorum :)

herkese günaydınlarr.. erkenden kalktık yine birde tuhaf rüyalar olmasa.. yorgun uyanıyorum yaa.. mirmirmirmir

Günaydın ,bende karmaşık rüyalar görüyorum sürekli ve senin gibi çok yorgun kalkıyorum iş yerinde birde çok zor oluyor.

günaydınlar ....bi ben grip olmadım derken bende grip oldum hafif boğazım ağrıyor inşallah çok çabuk geçer ıhlamur içiyorum şuan başka neler iyi gelir ???

Günaydın canım geçmiş olsun,bol bol c vitamini al.Dr.bana portakal suyu ve greyfurt içmemi söylemişti.Yalnız greyfurt bir tane olacak yada yarım olacak.Fazlasını tüketme bir günün içinde.Ayrıca kuşburnu çayıda içebilirsin.Ama çok sıcak değil ılık olarak tüketmeye çalış bunları

deniyorum su doktor kontrolünede 2 hafta var o güne kadar icim rahat etmez benim, ins bebegim iyidir

Bebişin iyi annesi sen böyle stres yaptıkça oda kendini içerde sıkıyordur rahatlama çalış biraz,güzel şeyler düşün.Sana bir tavsiye veriyim canım sıkıldığı zamanlar bebek kıyafetlerine ve bebek odalarına falan bakıyorum ben net'ten bana onlar çok iyi geliyor terapi yapıyorum bir nevi kendime :))

cok saol cnm bebisimin hareketlerini tam olarak algilayamiyorum henüz esime catiyorum adamin ne sucu varsa bak hissetmiyorum hep senin yüzünden diyorum adamda yazik askim ben naptim diyo hatta bi ara okadar depresif moddaydimki askim doguma kadar sana morfin verelim doguma yakin uyandiralim seni dedi ) insallah iyidir cnm bende terapi edem kendimi..buarada ben hala imrami yerlestiremedim formati kbl etmiyo diyo herbiseyi denedim

günaydın kızlarrrr,
stres yapma mimixcim, ben de hissetmiyorum daha mesela bazıları daha geç hissediyomuş, sağlıklı olsun da bebişimiz önemli olan o :) 17. hafta içinde hissetmeler daha yoğun başlayacakmış.

Ahhh bizim bu adamlara çektirdiklerimiz,kaydirigubbakcemile3 O kadarda sinir yapma sakın bebişinde sinirli olur bak. Sen sakin ol ve sürekli onunla konuş yakında hissedersin hareketlerini ben sürekli onu dinlediğim için ondan çabuk hissettim heralde iş yerinde ve evde elim karnımda geziyorum sürekli konuşmaya çalışıyorum sende öyle yap canım,ama sakın stres yapıp ikinizide üzme

Sen bana son sat tarihini,ve muhtemel doğum tarihini söylesene birde ben yapıyım bakım olacak mı :)

Mimix sen listede'de yoksun bilgilerini bana özelden msj atta editler geri gelince ekliyim senide o listeye :))

Biz de cumartesi dra gittik kızlar :)
çok şükür iyiyiz. Bu hafta doktorumuz çok ciddiydi, ölçtü biçti bir sürü şey hesapladı. kol ve bacaklarının tüm ayrıntılarını ölçtü resmen. Minik erkekimiz geliyormuş bizim deee :) artık alışverişe başlayabilirsiniz dedi dr amcası :) 160 gr olmuşuz :) 3lü teste gerek yok dedi, biz yaptırmayacakmıyız falan deyince, 4lü test daha önemli benim için o zaman 4lü test yaptıralım dedi. Kan verdik şimdi heyecanla sonucunu bekliyoruzzzzz...
Çağlanyancım bizi de erkek olarak ekler misin listeye? İsim düşünmeye başlamamız gerekiyor artıkın...
Herkesin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun :) İyi yarım haftalaaaaarrrrr Bu hafta çabuk geçecek, geçen haftada böyle güzeldi, ahh her hafta böyle olsa keşke

mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek

günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun

kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var

mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek

Hoşgeldin aramıza,bebişin hayırlı olsun.kaç haftalık hamişsin.

Gözünaydın canım,bebişinde maşallah kocaman olmuş.Topiğe bir erkek daha geldi kafa kafaya gidecek heralde bu minişler :))
Site düzene girsin düzenlemeleri yapıcam canım ama zahmet olmazsa bunları bana özel msj olarak atabilirmisin.

ben 18+3 oldum =) ama 22. haftaya kadar yolu varmis öyle dedi doktorum hayirlisi bakalim =)

özel msj attim cnm cok saol simdiden

herkes nekadar erken ögrenmis cinsiyeti benimki daha naz yapiyo =)

kesin öyle olacak banada cok iyi geliyo buarada hg cnm

cağlayan çiçek hoşbulduk canım ben 18 haftalık hamileyim

mimix cok heycanlıyım şubatı dört gözlen bekliom bu heycanı benimle yaşayanlarla paylaşmak istiom

kızlar siz kaç haftalıksınız

kızlar ben 18 haftalığım benimle aynı haftada olan arkadaşım varmı bebeğinizin boyu bide kilosunu söylermisiniz herşeyim bebeğim gelişimi iyi ama insanın içi rahat etmio

günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun

kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var

hayırlı olsun cnm güle güle giy inş. bizde dün akşam baktık bişeler ama hiçbişe bulamadım.öyle bi dönemdeyiz ki hamilelikler bol,şimdiki durumumuza göre bişeler alalım desek 1 ay sonra dar gelecek boshayallersmile zaten bir tane pantolonumda rahat edebiliyorum mafoldumben

Bende 18 haftalık hamileyim canım,ama bebişlerimizin ölçümlerini bence kıyaslamamız lazım çünkü,her bebek bir değildir.Eğer dr.bebeğin sağlıklı ve gelişimi iyi dediyse bence sorun yapma Benim en son bebeğim 13cm 151 gr.ağustos kontrolümüzde

sağlıkla gider gelirsin inşallah cnm.. yaa sabah kalktığımdan bu yana benimde sol kasığımda sanki damarlarım çekiliyomuş gibi bir ağrı var,hiç bu şekilde olmamıştı.böyle devam ederse ilerleyen saatlerde doktora gidebilirim.. sana da çok geçmiş olsun inşallah önemli bişe değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…