hayırlı olsun cnm güle güle giy inş. bizde dün akşam baktık bişeler ama hiçbişe bulamadım.öyle bi dönemdeyiz ki hamilelikler bol,şimdiki durumumuza göre bişeler alalım desek 1 ay sonra dar gelecek boshayallersmile zaten bir tane pantolonumda rahat edebiliyorum mafoldumben
Günaydın canım,güzel günlerde giy elbiselerini bizde bu akşam gidicez inş.alışveriş için bursaya
sağlıkla gider gelirsin inşallah cnm.. yaa sabah kalktığımdan bu yana benimde sol kasığımda sanki damarlarım çekiliyomuş gibi bir ağrı var,hiç bu şekilde olmamıştı.böyle devam ederse ilerleyen saatlerde doktora gidebilirim.. sana da çok geçmiş olsun inşallah önemli bişe değildir..
arkadaşlar öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun . bir şey sormak istiyorum bebişlere hamile kalmadan önce sigara içiyormuydunuz ? tamamen bıraktınız mı ? içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz ? birde şimdi ramazan tamam ama ramazandan önce hiç alkol kullanan varmı yada sonra hafta da birde olsa içmeyi düşünen varmı ? lütfen fikirlerinizi yazın ...) ben sigara içiyordum ama bebeği duyunca bıraktım bazen çok canım istiyor ama içmiyorum alkolde alıyordum şimdi zaten ramazan ama hamileliğimden beri hiç almadım ama bir yerde duymuştum bir bardak şaraba izin veriliyordu neyse onada karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
öyle cnm, benimki 18+3 oldu bugün =)
Bende 18 haftalık hamileyim canım,ama bebişlerimizin ölçümlerini bence kıyaslamamız lazım çünkü,her bebek bir değildir.Eğer dr.bebeğin sağlıklı ve gelişimi iyi dediyse bence sorun yapma Benim en son bebeğim 13cm 151 gr.ağustos kontrolümüzde
günaydın arkadaşlar bende çok fena grip oldum ve dün akşam ve bu sabah burnum kanadı çok korktum devam ederse doktora gidicem çarşamba günüde doktorumuza randevumuz var bebişimizin inşallah cinsiyeti öğrenicez ve 3 lü test yaptırıcaz bebişimi 1 ay sonra görüceğim için çok mutluyum onu çok özledim :)
günaydın arkadaşlar bende çok fena grip oldum ve dün akşam ve bu sabah burnum kanadı çok korktum devam ederse doktora gidicem çarşamba günüde doktorumuza randevumuz var bebişimizin inşallah cinsiyeti öğrenicez ve 3 lü test yaptırıcaz bebişimi 1 ay sonra görüceğim için çok mutluyum onu çok özledim :)
mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek
günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun
kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var
Hoşgeldin cnm
Güle güle giy cnm
Geçmiş olsun cnm,dr nu bilgilendir lütfen burun kanaması iyi değil
canım geçmiş olsunnn
günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun
kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var
günaydın canım burun kanamalarını bnde yaşadım doktorum normal dedi vücudda fazla kan pompalandığı için oluyormuş panikleme yanii canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?