2011 Şubat Anneleri

ben tombiş bi anne adayı olduğum halde çok rahat şeyler buldum oyle hamile hamile gibi şeylerde değil bu arada tşk edrim

günaydın arkadaşlar bende çok fena grip oldum ve dün akşam ve bu sabah burnum kanadı çok korktum devam ederse doktora gidicem çarşamba günüde doktorumuza randevumuz var bebişimizin inşallah cinsiyeti öğrenicez ve 3 lü test yaptırıcaz bebişimi 1 ay sonra görüceğim için çok mutluyum onu çok özledim :)

Sağol canım inşallah, ben bebek büyüyor ondan diye yordum kendimce ama hep ara ara olunca yola çıkmadan bi sorayım doktoruma dedim,ben sonuçları alayım sanada bilgi veririm,bence önemli bişi değilkaydirigubbakcemile5

Mrb cnm
Ben de hamilelik öncesinde günde 1 paket sigara içiyordum.
Şu anda yanımda içenlerden 1-2 nefes çekiyorum günde toplam 1 sigara falan ediyor.
Dr sordum o da bravo bu kadar azalttıysan dedi.
Genel olarakta günde 5 taneye izin veriyorlar.

Alkol ben de içerdim,hamilelikte hiç içmedim içmeyeceğimde.
Kırmızı şarap içilebiliyor ancak ne sıklıkta bilmiyorum

öyle cnm, benimki 18+3 oldu bugün =)

rabbim sağlıcakla zamannında kucağına almayı nasip etsin

canım kıyaslama değilde hani merak heycan diyelim doktorum iyi olduğunu söledi hayırlıası canım sağlıcakla gelsinlerde canım alışveriş başladımı

Geçmiş olsun cnm,dr nu bilgilendir lütfen burun kanaması iyi değil

günaydın canım burun kanamalarını bnde yaşadım doktorum normal dedi vücudda fazla kan pompalandığı için oluyormuş panikleme yanii canım

canım geçmiş olsunnn

gecmiş olsun arkadaşım dikkat et hamileyken bünye hassaslaşıyo burun kanaması cok normal gebelikte sürekli devam ederse doktoruna ulaş CADIARZU

günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun

kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var

mrb canım güle güle giy bende aldım ilk hamileliğimi bayramda giycem bu bayram benim için cok heycanlı kızımla ilk bayramımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…