2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar....

ne güzel bayağı anlamaya başlamışsın hareketleri
ben daha tam olarak hissettim diyemem kelebek kıpırtısı gibi arada srada

geçmiş olsun birşey çıkmaz umarım
benimde belimde ağrı oluşmaya başladı
ama çok erken gibi geliyor anlamadım
yatarken kalkarken bile zorlanıyoru neredeyse

senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee

geçmiş olsun canım bol bol dinlen iyi gelir ne güzel bir erkekin olacak onu düşünerek geçir zamanını

canım bende hamilelikten önce kullanıyordum ama hamileliği düşünmeye başlar başlamaz bıraktım çokta iyi oldu kendimi daha sağlıklı hissediyorum hite aramadım hatta baştan tiksindim bile

alkolün kesinlikle bebğe geçtiğini biliyorum bütün zararlı şeylerin emildiğini ve zararsız kısımlarının geçtiğini ancak alkolün kesinlikle emilmediğini ve direk bebeğe geçtiğini ve bayağı bir zararının old internetten okudum :içelim:
çok sağol canım

Geçmiş olsun canım,burun kanamasını hamilelikte normal diyorlar.Hadi bakalım kızmı gelicek erkek mi gelicez.seni şimdi ne kadar büyük heyecan sarmıştır :))

Ben başladım canım ama sonradan yasak geldi eşim tarafından bebişlerimize neler aldık topiği var oradan bakabilirsin bebişlerimize aldıklarımızı.
Senin cinsiyet belli mi?

günaydın annecikler.
bu hafta sonu çok yoğun geçti cuma günü iftar cts sahura davetliydik pazar sabah burda arkadaşların bi köyüne gittik akşamı da başka arkadaşlara iftara yine hatta iftardan sonra saat 12 gibi geldik bi de üst komşuma kahveye çıktım.eşim diyo ben bile yoruldum sen nrden buluyon bu enerjiyi.:))
sizler napptınız yarın ben tekrar alanyaya gidiyorum ailem hala orda bayramı orda beraber geçirecez kısmetse.1 hafta yokum

Maşallah diyelim nerden buldun bu kadar enerjisi ben dün çamaşırları katladım yerine yerleştirdim öldüm yorgunluktan 1 saat yaptım 1 saat yattım nerdeyse bu kadar enerjik olman çok güzel birşey canım darısı bizlerin başına artık kaydirigubbakcemile3

Çağlayancım, ben henüz özel mesaj atamıyormuşum canım. Çok yeni üyeyim ya, toplamda 50 msj atmam gerekiyormuş bol bol yazmaya başliim bari hemen dolsun mesaj kotam :)

elam kızlar
sigara konusu açılmış
ben de önceden günde 1 pakete yaklaşık içiyodum
hamile kaldığımı öğrendiğim gün 3-4 sigaram kalmıştı
onları da içtim ve bi daha içmedim
bazen canım istiyo ama hiç içmedim
dayanıyorum bebeğim için
alkol de zaten ayda yılda bir alırdım genelde yazları
ona da ihtiyaç duymuyorum
bence siz de almayın ne olur ne olmaz

Maşallah süpersin ne güsel bu kadar enerjik olmak :)
ben de gün içinde iyi oluyorum da, hergün erken kahvaltı etmeye alıştığım içinmidir nedir sabah uyandığımda başım dönüyor, dün kahvaltıyı eşim hazırladı walla saolsun, ayakta duramıyordum nedense havalar da çarpıyor galiba

Çağlayancım, ben henüz özel mesaj atamıyormuşum canım. Çok yeni üyeyim ya, toplamda 50 msj atmam gerekiyormuş bol bol yazmaya başliim bari hemen dolsun mesaj kotam :)

Kızlar ben bu arada Mehmet Öz'ün Siz Bebeğinizi Beklerken kitabını aldım. Baya güzel şeyler anlatıyor, çok hoşuma gitti :) bir de sanıyorum yeniden kundak gündeme gelmiş. Mehmet Öz de kitabında resimli olarak kundak yapmayı anlatmış Araştırmak lazım daha karar veririz artık doğuma kadar :) Okudukça önemli gördüklerimi yazarım size... Bu arada benim drum konserve hiçbirşey yeme dedi, ton balığı falan da yeme dedi. ama balık yemek çok önemli neyseki balık sezonu açılıyor haftada 2yada 3 gün balık yiyin diyor kitapta da...
Ayrıca bir çok blogda okuduğum için merak edip Tracy Hogg'un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını da aldım. Ona başlayamadım henüz. Daha cuma geldi kitaplarım :) servis tutuyor artık serviste de okuyamıyorum akşamları yavaş yavaş okurum artıkın

Bu arada dr'unuz vitamin verdi mi sizlere 16. hafta kontrolünde?

Bu arada aranızda spor yapan var mı? Hamilelik yogasını tavsiye ediyor bir sürü yer. Başlasammı diyorum ben. Bende hamilelik pilatesi DVD'si var, cumartesi akşam azcık onu yapmaya çalıştım. Önceden hiç zorlanmadığım ve daha zorlarını yaptığım hareketleri yapmak inanılmaz zorlaştı walla ya Oğluşum izin vermiyo kendimi çok yormama

ben kasim ortasinda dogum hazirliigi kursuna gitcem, ama bende simdide yoga yapsam mi diye düsünüyorum doktorum tavsiye etti bidahaki gitmemde sorarim denerim bakalim

Bende dr.gidince sorucam o kitabı eğer tavsiye ederse almayı düşünüyorum ama bu kitabı alıpta beğenmeyen yok galiba bizim burada :))
Ben balık olarak ton balığı yiyorum haftada 1 kere sezon açılmadığı için ama eşimde daha 2 hafta beklememiz gerek balık için diyor ama çok özledim balık yemeği çıksada hemen yesek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…