gecmiş olsun arkadaşım dikkat et hamileyken bünye hassaslaşıyo burun kanaması cok normal gebelikte sürekli devam ederse doktoruna ulaş CADIARZU
kızlar hareketlerin bazıları dışardan da anlaşılıyo
uzanıp sürekli karnınıza bakarsanız azcık oynarsanız bebeğinizle güçlü hareketleri görebiliyosunuz
ben gördüm bugün:)))))))))))))))))
MRB ARKADAŞLAR
Dün şiddetli bel-kasık-karın ağrım nedeniyle acile gittim Dr böbrek ağrısına benziyor idrardan bir bakalım dedi,bişey çıkmadı.Sonra Kadın Doğumcuya gittim,o da doğumhanenin yanında doğum yapan kadınların bağırışları nedeniyle neredeyse kaçacaktım.Ultrasonla baktı bebek ii,suyu ii genel cerrahiye bir gidin dedi.Ne olduğu belli değil anlayacağınız
senağlamakızlar ben bugün yine az kanama geçirdim ve istirahata ve iğne verdi bu arada bebek kesin erkekmiş sevinemedim bileee
arkadaşlar öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun . bir şey sormak istiyorum bebişlere hamile kalmadan önce sigara içiyormuydunuz ? tamamen bıraktınız mı ? içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz ? birde şimdi ramazan tamam ama ramazandan önce hiç alkol kullanan varmı yada sonra hafta da birde olsa içmeyi düşünen varmı ? lütfen fikirlerinizi yazın ...) ben sigara içiyordum ama bebeği duyunca bıraktım bazen çok canım istiyor ama içmiyorum alkolde alıyordum şimdi zaten ramazan ama hamileliğimden beri hiç almadım ama bir yerde duymuştum bir bardak şaraba izin veriliyordu neyse onada karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
çok sağol canım
günaydın arkadaşlar bende çok fena grip oldum ve dün akşam ve bu sabah burnum kanadı çok korktum devam ederse doktora gidicem çarşamba günüde doktorumuza randevumuz var bebişimizin inşallah cinsiyeti öğrenicez ve 3 lü test yaptırıcaz bebişimi 1 ay sonra görüceğim için çok mutluyum onu çok özledim :)
rabbim sağlıcakla zamannında kucağına almayı nasip etsin
canım kıyaslama değilde hani merak heycan diyelim doktorum iyi olduğunu söledi hayırlıası canım sağlıcakla gelsinlerde canım alışveriş başladımı
Geçmiş olsun canım,burun kanamasını hamilelikte normal diyorlar.Hadi bakalım kızmı gelicek erkek mi gelicez.seni şimdi ne kadar büyük heyecan sarmıştır :))
çağlayancım sağol canım çok heycanlıyım meraktan ölüyorum ilk başta erkek gibi hissediyordum şuan hiçbirşey hissedemiyorum biran önce çarşamba olsun istiyorum cinsiyetini öğrenince hemen yazıcam kaydirigubbakcemile3
günaydın güzel anneler geçmiş kadir geceniz mübarek olsun
kızlar cumartesi eşim bana bayrasmlıklarımı aldı ebru hamile giyimde müthiş şeyler var
günaydın annecikler.
bu hafta sonu çok yoğun geçti cuma günü iftar cts sahura davetliydik pazar sabah burda arkadaşların bi köyüne gittik akşamı da başka arkadaşlara iftara yine hatta iftardan sonra saat 12 gibi geldik bi de üst komşuma kahveye çıktım.eşim diyo ben bile yoruldum sen nrden buluyon bu enerjiyi.:))
sizler napptınız yarın ben tekrar alanyaya gidiyorum ailem hala orda bayramı orda beraber geçirecez kısmetse.1 hafta yokum
Geçmiş olsun canım,burun kanamasını hamilelikte normal diyorlar.Hadi bakalım kızmı gelicek erkek mi gelicez.seni şimdi ne kadar büyük heyecan sarmıştır :))
çağlayancım sağol canım çok heycanlıyım meraktan ölüyorum ilk başta erkek gibi hissediyordum şuan hiçbirşey hissedemiyorum biran önce çarşamba olsun istiyorum cinsiyetini öğrenince hemen yazıcam kaydirigubbakcemile3
Ben hep içimde kız hissediyordum,gönlümden geçende oydu ne yalan söyliyim erkek olsada hiç üzülmezdim ama kızçeler daha farklı oluyorlar.
İnş.gönlünden geçendir canım seninde istediğin benim şafak 25 daha çok var :))
Hoşgeldin aramıza,bebişin hayırlı olsun.kaç haftalık hamişsin.
Gözünaydın canım,bebişinde maşallah kocaman olmuş.Topiğe bir erkek daha geldi kafa kafaya gidecek heralde bu minişler :))
Site düzene girsin düzenlemeleri yapıcam canım ama zahmet olmazsa bunları bana özel msj olarak atabilirmisin.
Maşallah diyelim nerden buldun bu kadar enerjisi ben dün çamaşırları katladım yerine yerleştirdim öldüm yorgunluktan 1 saat yaptım 1 saat yattım nerdeyse bu kadar enerjik olman çok güzel birşey canım darısı bizlerin başına artık kaydirigubbakcemile3
Ben hep içimde kız hissediyordum,gönlümden geçende oydu ne yalan söyliyim erkek olsada hiç üzülmezdim ama kızçeler daha farklı oluyorlar.
İnş.gönlünden geçendir canım seninde istediğin benim şafak 25 daha çok var :))
Ben de kız istiyordum ve kesin kız olur gibi geliyordu. Babası da erkek olacak diyordu. Babasının sözünü dinledi bizim ufaklık :) Şimdiden erkek dayaışmasına girdiler walla
Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil :) Biz de bi tane kızçe kardeş yaparız inşallah ona dimi ama :)
günaydın annecikler.
bu hafta sonu çok yoğun geçti cuma günü iftar cts sahura davetliydik pazar sabah burda arkadaşların bi köyüne gittik akşamı da başka arkadaşlara iftara yine hatta iftardan sonra saat 12 gibi geldik bi de üst komşuma kahveye çıktım.eşim diyo ben bile yoruldum sen nrden buluyon bu enerjiyi.:))
sizler napptınız yarın ben tekrar alanyaya gidiyorum ailem hala orda bayramı orda beraber geçirecez kısmetse.1 hafta yokum
Maşallah diyelim nerden buldun bu kadar enerjisi ben dün çamaşırları katladım yerine yerleştirdim öldüm yorgunluktan 1 saat yaptım 1 saat yattım nerdeyse bu kadar enerjik olman çok güzel birşey canım darısı bizlerin başına artık kaydirigubbakcemile3
İnş.gönlünden geçendir canım seninde istediğin benim şafak 25 daha çok var :))[/QU
inşallah hayırlısı olsun canım gerçi ilk bebeğimin kız erkek farketmezde eşim erkek erkek diye sayıklıyo çok istiyo bi oğlu olsun zaten şimdiden oğlum diye seviyo kaydirigubbakcemile3
güle güle giy canımmm :) ailecek şeker tadında bir bayram geçirirsiniz inşallah :)
Çağlayancım, ben henüz özel mesaj atamıyormuşum canım. Çok yeni üyeyim ya, toplamda 50 msj atmam gerekiyormuşbol bol yazmaya başliim bari hemen dolsun mesaj kotam :)
Ben de kız istiyordum ve kesin kız olur gibi geliyordu. Babası da erkek olacak diyordu. Babasının sözünü dinledi bizim ufaklık :) Şimdiden erkek dayaışmasına girdiler walla
Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil :) Biz de bi tane kızçe kardeş yaparız inşallah ona dimi ama :)
ilk olduğu için bende aynı fikirdeyim.Kız erkek farketmezdi yeterki sağlıklı olsun.Benim eşimde şimdiden kızına çok düşkün olacak galiba,sabah azıcık geriniyim dedim,bebişim istemedi bir tekme yedim acıdı heralde canı kuzunun eşimde hemen başladı bu saatte çocuğu neden uyandırıyormuşum o çocuk daha küçükmüş uyumazsa nasıl büyüyecekmiş,kızının canını neden acıtıyormusun yazık değilmiş mi ona ayyy dedim sabah sabah nerden buluyorsun bunların hepsini,senin kızın olduğu kadar benimde kızım o heralde dedim,daha bir sürü şey söyledi bana,bazen o kadar komik oluyorki gülmemek için zor tutuyorum kendimi,sabah sabah bunca şeyi sıraladı bana bir gerildim diye :))))
Bebiş doğduğunda hiç düşünemiyorum ne olacak halim baba kız yerler beni heralde artık kaydirigubbakcemile3
elam kızlar
sigara konusu açılmış
ben de önceden günde 1 pakete yaklaşık içiyodum
hamile kaldığımı öğrendiğim gün 3-4 sigaram kalmıştı
onları da içtim ve bi daha içmedim
bazen canım istiyo ama hiç içmedim
dayanıyorum bebeğim için
alkol de zaten ayda yılda bir alırdım genelde yazları
ona da ihtiyaç duymuyorum
bence siz de almayın ne olur ne olmaz
Ben bugüne kadar hiç sigara içmedim,onun için bırakma gibi bir derdim hiç olmadı.Alkollede hiç aram yoktur zaten eşim kırk yılda bir içerdi önceden oda bıraktı onun için ben o konulardan yana çok rahatım :)))
ilk olduğu için bende aynı fikirdeyim.Kız erkek farketmezdi yeterki sağlıklı olsun.Benim eşimde şimdiden kızına çok düşkün olacak galiba,sabah azıcık geriniyim dedim,bebişim istemedi bir tekme yedim acıdı heralde canı kuzunun eşimde hemen başladı bu saatte çocuğu neden uyandırıyormuşum o çocuk daha küçükmüş uyumazsa nasıl büyüyecekmiş,kızının canını neden acıtıyormusun yazık değilmiş mi ona ayyy dedim sabah sabah nerden buluyorsun bunların hepsini,senin kızın olduğu kadar benimde kızım o heralde dedim,daha bir sürü şey söyledi bana,bazen o kadar komik oluyorki gülmemek için zor tutuyorum kendimi,sabah sabah bunca şeyi sıraladı bana bir gerildim diye :))))
Bebiş doğduğunda hiç düşünemiyorum ne olacak halim baba kız yerler beni heralde artık kaydirigubbakcemile3
Ben bugüne kadar hiç sigara içmedim,onun için bırakma gibi bir derdim hiç olmadı.Alkollede hiç aram yoktur zaten eşim kırk yılda bir içerdi önceden oda bıraktı onun için ben o konulardan yana çok rahatım :)))
heheheçok komik tatlı oluyor bu beyler dimi ama :) Ellerinden bişi gelmiyo o yüzden yapabildiklerinin maksimumunu yapmaya çalışıyolar olaya dahil olmak için ama çok güsel bişi bu kadar ilgili olması Çağlayancım :) tadını çıkarmaya bak sen sabah şirinliklerinin :)
Bu arada aranızda spor yapan var mı? Hamilelik yogasını tavsiye ediyor bir sürü yer. Başlasammı diyorum ben. Bende hamilelik pilatesi DVD'si var, cumartesi akşam azcık onu yapmaya çalıştım. Önceden hiç zorlanmadığım ve daha zorlarını yaptığım hareketleri yapmak inanılmaz zorlaştı walla yaOğluşum izin vermiyo kendimi çok yormama
Kızlar ben bu arada Mehmet Öz'ün Siz Bebeğinizi Beklerken kitabını aldım. Baya güzel şeyler anlatıyor, çok hoşuma gitti :) bir de sanıyorum yeniden kundak gündeme gelmiş. Mehmet Öz de kitabında resimli olarak kundak yapmayı anlatmışAraştırmak lazım daha karar veririz artık doğuma kadar :) Okudukça önemli gördüklerimi yazarım size... Bu arada benim drum konserve hiçbirşey yeme dedi, ton balığı falan da yeme dedi. ama balık yemek çok önemli neyseki balık sezonu açılıyor haftada 2yada 3 gün balık yiyin diyor kitapta da...
Ayrıca bir çok blogda okuduğum için merak edip Tracy Hogg'un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını da aldım. Ona başlayamadım henüz. Daha cuma geldi kitaplarım :) servis tutuyor artık serviste de okuyamıyorumakşamları yavaş yavaş okurum artıkın
Bu arada dr'unuz vitamin verdi mi sizlere 16. hafta kontrolünde?
heheheçok komik tatlı oluyor bu beyler dimi ama :) Ellerinden bişi gelmiyo o yüzden yapabildiklerinin maksimumunu yapmaya çalışıyolar olaya dahil olmak için ama çok güsel bişi bu kadar ilgili olması Çağlayancım :) tadını çıkarmaya bak sen sabah şirinliklerinin :)
Evet ellerinden sadece konuşmak geliyor böyle tatlı tatlı,allahım hiç bozmasın bu güzellikleri.Doğumdan sonra eşler çok değişiyormuş yeni doğum yapan hamişler çok şikayetçiler inş.böyle olmaz benim kocamda :))
Bu arada aranızda spor yapan var mı? Hamilelik yogasını tavsiye ediyor bir sürü yer. Başlasammı diyorum ben. Bende hamilelik pilatesi DVD'si var, cumartesi akşam azcık onu yapmaya çalıştım. Önceden hiç zorlanmadığım ve daha zorlarını yaptığım hareketleri yapmak inanılmaz zorlaştı walla yaOğluşum izin vermiyo kendimi çok yormama
Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum yürüyüş olarak ama ilk 3 ay dr.yapma demişti zaten,tutunması için şimdide ben havaların soğumasını bekliyorum.ama dr.kontrolü olmadan diğer sporları yapmak istemiyorum,bir arkadaşım yapmış yoga sonradan çok kanaması olmuş onun için düşünmüyorum evde tek başıma ondan yapmayı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?