Geçmiş olsun canım,burun kanamasını hamilelikte normal diyorlar.Hadi bakalım kızmı gelicek erkek mi gelicez.seni şimdi ne kadar büyük heyecan sarmıştır :))
Ben başladım canım ama sonradan yasak geldi eşim tarafından bebişlerimize neler aldık topiği var oradan bakabilirsin bebişlerimize aldıklarımızı.
Senin cinsiyet belli mi?
ben kasim ortasinda dogum hazirliigi kursuna gitcem, ama bende simdide yoga yapsam mi diye düsünüyorum doktorum tavsiye etti bidahaki gitmemde sorarim denerim bakalim
Bende dr.gidince sorucam o kitabı eğer tavsiye ederse almayı düşünüyorum ama bu kitabı alıpta beğenmeyen yok galiba bizim burada :))
Ben balık olarak ton balığı yiyorum haftada 1 kere sezon açılmadığı için ama eşimde daha 2 hafta beklememiz gerek balık için diyor ama çok özledim balık yemeği çıksada hemen yesek :))
Evet ellerinden sadece konuşmak geliyor böyle tatlı tatlı,allahım hiç bozmasın bu güzellikleri.Doğumdan sonra eşler çok değişiyormuş yeni doğum yapan hamişler çok şikayetçiler inş.böyle olmaz benim kocamda :))
Yürüyüşe başlamayı düşünüyorum yürüyüş olarak ama ilk 3 ay dr.yapma demişti zaten,tutunması için şimdide ben havaların soğumasını bekliyorum.ama dr.kontrolü olmadan diğer sporları yapmak istemiyorum,bir arkadaşım yapmış yoga sonradan çok kanaması olmuş onun için düşünmüyorum evde tek başıma ondan yapmayı canım
bana drum 9. haftadan beri yürüyüş ve yüzme tavsiye etti. ben de çok yorgun düşmedikçe akşamları yürüyüş yapmaya çalıştım. Yüzmek için havuz lazım, havuzla ilgili olumsuz araştırmalar okudum o yüzden cesarete edemedimArkadaşın tek başına mı yapmış canım Ben kursa gitmeyi planlıyorum. Endişe ettim şimdi
istanbulda var mıdır acaba doğum hazırlık kursu. Eşim çok yoğun çalışıyor ama fırsat bulabilse de beraber gitsek süper olurdu :) sen tek mi gideceksin canım ?
burada 9 defa gidiliyo (haftada 2 saat) ilk 5inde yalnizsin 4ünde esinle berabersin, nefes alistirmalari hafif egzersizler ve genel olarak dogum ve dogum sonrasi hakkinda bilgi veriyor esininde bilgilenmesi cok hos bence sonucta ikimiz bakacagiz bebisimize :)
Evet çok tuttum ben sizin kursu :) Ben de istabulda araştırayım, inşallah denk getirir gidebiliriz biz de :) Kızlar duyarsanız böyle bir kurs paylaşın olur muuuuuuuuuuu :)
bu konuda takdir ediyorum valla burayi, hemde sigorta karsiliyo bütün ücreti ebede doktorun yani sira her soru icin yaninda gece gündüz araya bilirsintabi dogumdan sonrada bebis 10 haftalik olana kadar geliyo hem seni hem bebegi kontrol ediyo
ay ne güzel şeyler almışsındır benim kızım olcak canım cimcimem geliyo bende ekimde başlıyım diom beşik kıyafet doğum kışa geldiği için anca o soğuklardada alışveriş yapılmaz hayırlısı canım bakcam o topiğe şimdi
Bende dr.gidince sorucam o kitabı eğer tavsiye ederse almayı düşünüyorum ama bu kitabı alıpta beğenmeyen yok galiba bizim burada :))
Ben balık olarak ton balığı yiyorum haftada 1 kere sezon açılmadığı için ama eşimde daha 2 hafta beklememiz gerek balık için diyor ama çok özledim balık yemeği çıksada hemen yesek :))
bana drum 9. haftadan beri yürüyüş ve yüzme tavsiye etti. ben de çok yorgun düşmedikçe akşamları yürüyüş yapmaya çalıştım. Yüzmek için havuz lazım, havuzla ilgili olumsuz araştırmalar okudum o yüzden cesarete edemedimArkadaşın tek başına mı yapmış canım Ben kursa gitmeyi planlıyorum. Endişe ettim şimdi
Kitap ve cd almış canım,onlardan yapmış evde tek başına ondan sonra kanaması olmuş,çok korktum hemen dr.gittim ama birşey yokmuş dedi,ama bulamamışlar kanamanın nerden geldiğini.ama dr.eşliğinde yapılırsa birşey olmaz heralde sen gene kendi dr.sor canım
Nasıl değişiyormuş eşler canım merak ettim bak şimdi?
Bebişleri kıskanıyolar falan diye duymuştum ben, neler yapıyomuş bizim esas çocuklar başka acaba
İlgileri biraz dağılıyormuş işte senin üzerinden,çocuğa bakmıyorsun ağlıyor sürekli durmuyor gibi şeyler işte canım,ama bizimkilerde böyle olacak diye bir kaide yok belkide loğusa dönemleri olduğu için onlarda bizimde şu anda yaşadığmız gibi sorunlar yaşıyorlardır :))
Kızlar peyder peye yazdım walla ama aklıma geldi şimdi bunu da yaziim :)
ben cinsiyetini öğrendikten sonra banyo havlusu aldım bebişime :) Henüz fotosunu çekemedim. Çekip ekliycem diğer tarafa :)
Chakrada indirim varmış, arkadaşım haber verdi. ordan aldım ben de :) çok güsel yumuşacık havluları aklınızda olsun :) Çağlayancım sen Bursaya çok yakınsın gerçi belki oralarda daha güzellerini bulursun :) Benim de dayımlar Bursada oturuyor bu arada, eskiden çok giderdik,çok severim ben oraları :) evlendikten sonra eskisi kadar gidemez olduk walla
Bursa çok güzel bir şehir zaten.Güzel günlerde kullanın canım havlusunu bebişinin.Ben kapalıçarşıdan almayı düşünüyorum öyle şeyleri hem çok çeşit var hemde fiyat olarakta çok makul.
Yolun düşürse bir gün buralara beklerim :))
bu konuda takdir ediyorum valla burayi, hemde sigorta karsiliyo bütün ücreti ebede doktorun yani sira her soru icin yaninda gece gündüz araya bilirsintabi dogumdan sonrada bebis 10 haftalik olana kadar geliyo hem seni hem bebegi kontrol ediyo
Çok şanslısın canım,başlayınca bizede biraz püf noktası verirsin artık :))
tekrar merhaba azcık uyumuşumda:) ne oldu sol tarafıma yatmışım bi uyandım sanki sol tarafım daha sert ve daha dik duruyor içim bi hoş oldu sanki bebeğim oradaydı ellerimle okşayınca düzeldi çok şaşırdım sizdede oldumu hiç böle bişey...
merhaba kızlar alt açma bezlerinin markette bebek bezi gibi içerisinde belirli miktar oluyrmuş ve atılabiliyormuş sanırım bebek bakım örtüsü diye satıyorlarmış bu zmana kadar rastlamadım alanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?