2011 Şubat Anneleri

ay ne güzel şeyler almışsındır benim kızım olcak canım cimcimem geliyo bende ekimde başlıyım diom beşik kıyafet doğum kışa geldiği için anca o soğuklardada alışveriş yapılmaz hayırlısı canım bakcam o topiğe şimdi

ben kasim ortasinda dogum hazirliigi kursuna gitcem, ama bende simdide yoga yapsam mi diye düsünüyorum doktorum tavsiye etti bidahaki gitmemde sorarim denerim bakalim

istanbulda var mıdır acaba doğum hazırlık kursu. Eşim çok yoğun çalışıyor ama fırsat bulabilse de beraber gitsek süper olurdu :) sen tek mi gideceksin canım ?

Nasıl değişiyormuş eşler canım merak ettim bak şimdi?
Bebişleri kıskanıyolar falan diye duymuştum ben, neler yapıyomuş bizim esas çocuklar başka acaba

istanbulda var mıdır acaba doğum hazırlık kursu. Eşim çok yoğun çalışıyor ama fırsat bulabilse de beraber gitsek süper olurdu :) sen tek mi gideceksin canım ?

burada 9 defa gidiliyo (haftada 2 saat) ilk 5inde yalnizsin 4ünde esinle berabersin, nefes alistirmalari hafif egzersizler ve genel olarak dogum ve dogum sonrasi hakkinda bilgi veriyor esininde bilgilenmesi cok hos bence sonucta ikimiz bakacagiz bebisimize :)

Kızlar peyder peye yazdım walla ama aklıma geldi şimdi bunu da yaziim :)
ben cinsiyetini öğrendikten sonra banyo havlusu aldım bebişime :) Henüz fotosunu çekemedim. Çekip ekliycem diğer tarafa :)
Chakrada indirim varmış, arkadaşım haber verdi. ordan aldım ben de :) çok güsel yumuşacık havluları aklınızda olsun :) Çağlayancım sen Bursaya çok yakınsın gerçi belki oralarda daha güzellerini bulursun :) Benim de dayımlar Bursada oturuyor bu arada, eskiden çok giderdik,çok severim ben oraları :) evlendikten sonra eskisi kadar gidemez olduk walla

Evet çok tuttum ben sizin kursu :) Ben de istabulda araştırayım, inşallah denk getirir gidebiliriz biz de :) Kızlar duyarsanız böyle bir kurs paylaşın olur muuuuuuuuuuu :)

Evet çok tuttum ben sizin kursu :) Ben de istabulda araştırayım, inşallah denk getirir gidebiliriz biz de :) Kızlar duyarsanız böyle bir kurs paylaşın olur muuuuuuuuuuu :)

bu konuda takdir ediyorum valla burayi, hemde sigorta karsiliyo bütün ücreti ebede doktorun yani sira her soru icin yaninda gece gündüz araya bilirsin tabi dogumdan sonrada bebis 10 haftalik olana kadar geliyo hem seni hem bebegi kontrol ediyo

Çok duyarlılarmış gerçekten takdir ettim. Burda da yapmalılar öyle şeyler, çok önemli bence. Hani biz bilinçli anneleriz kendimiz araştırıyoruz okuyoruz bolbol, ama ya hiç ilgilenmeyenler ne sıkıntılar yaşıyolar kimbilir

Kızlar ben yemeğe gidiyorum, dönünce görüşürüz :)

Gözünaydın canım benimde kızım olacak inş.biz 6 ay olarak anlaştık eşimle ama ben pek uyamayacağım galiba bu kurala çok güzel şeyler var çünkü kızlar için

Selam kızlar opuyorumnanaktannasılsınız bebişleriniz nasıl hareketlerini hissediyormusunuz.bayanssulusmile bizim kısçenin maşallahı var pek bi hareketlendi zemuszemus

Mısracım canım geçmiş olsun o şikayet bendede vardı. geçen hafta dr gittim idrar ve ultrason istedi bebek çok sağlıklı, böbreklerimden şüphelendiler çok şükür temizmiş korkacak bişey yok ama idrar yollarında kum olabilir dedi. buğün idrar sonucumu alacağım bende. ayy 2 hafta ne çektim kendi kendime kafamda birsürü soru kurdum. acaba bebişim hastamı yoksa böbreklerimde mi bişey var gibisinden..mafoldumben eger kum varsa ürolojiye yönlendirecek ilaç verecek. yerimseniben

Evet evet sırf bu yüzden yutdışında doğum yapacağım.kaydirigubbakcemile5
A'dan z'ye herşeyinle ilgileniyorlar:lepi:

tekrar merhaba azcık uyumuşumda:) ne oldu sol tarafıma yatmışım bi uyandım sanki sol tarafım daha sert ve daha dik duruyor içim bi hoş oldu sanki bebeğim oradaydı ellerimle okşayınca düzeldi çok şaşırdım sizdede oldumu hiç böle bişey...

Benimde sol tarafım daha büyük duruyor
Hareket ettiginde hep sol tarafım zıplıyor

kıyamam ben onlara öle güzelki bütün gün bebişimle konuşuyorum gören kendi kendime konuşuyorum sanıyorr zemuszemus bugün bi arkadaşım doğuma gircek sezeryan bakalım akşam kız bebek görücez inşallah ...

Sürmelicim benim tahlillerdede bişey çıkmadı,muhtemelen üşütmüşsün dediler 3 gündür hava burada çok sıcak olmasına rağmen çorap giyiyorum çok iyi geldi

selam güzel annelerrr

dün akşam tartıldım 48.5 kilo olmuşum.44.5 ile başlamıştım son 1 ayda 2 kilo falan almışım galiba aylara yayarsak 4 kilo almışım 4 ayda ehh iyiii dimi

bugün sabah erkenden kızılaya gittim.tatil öncesi son işleri hallettim.

kendimede 2 tane hamile pantolonu aldım.biri siyah biri beyaz.ikisine 55 lira verdim.belinden ayarlanıyor hamileliğinin sonuna kadar hatta doğumdan sonra da rahat giyersin dedi satıcı bayan.

çok da güzel pijamalar vardı bende geçen gün pijamamın lastiğine vurdum makası kestim gitti.pijamada alıcamda çok param kalmamıştı onuda bayramdan sonraya erteledim

merhaba kızlar alt açma bezlerinin markette bebek bezi gibi içerisinde belirli miktar oluyrmuş ve atılabiliyormuş sanırım bebek bakım örtüsü diye satıyorlarmış bu zmana kadar rastlamadım alanınız varmı

evet canım canbebe bezinin içinde oluyo alt acma bezleri ama kampanyalı olanlarda büyük boy falandı galiba bi tanıdığım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…