2011 Şubat Anneleri

canım yaa içini ferah tut bence inşallah sonucunuzda iyi çıkar Allah şifa verir inşallah

canım bana doktor hiç elevit vermedi bende sormadım hiç gerekli olsa verirdi diye sonuçta demir hapını herya yazıyor ama vitamin yazayım demedi hiç ayrıcada vitaminin çok gerekli old. düşünmüyorum gerekli besleniyorsan meyve sebze tüketiyorsan ama demir hapı önemli

canım geçmiş olsun.umarım ciddi birşey yoktur.bebeklerimiz hiç ummadığımız kadar dayanıklı ve güçlü oluyorlar.sende güçlü ol olurmu.

çok geçmiş olsunnn, inşallah herşey güzel çıkar, dualarımız seninle...

çok üzüldüm esracım, inşallah doktorunun dediği gibi gecer kötü birşey yoktur. bu durumda üzülme demek zor, ama sen içini ferah tut. umarım bize güzel haberler getirirsin.

Bana dr bu son gidişimde demir hapı, C vitamini(demirin emilimini arttırıyormuş) ve kalsiyum / magnezyum karışımı bir hap verdi...bol bol ilaçlandım anlayacağınız... sizlerden elevit dışında takviyeye başlamış olanınız var mı?

Canım çok geçmiş olsun,inş.kendiliğinden iyileşir dr.dediği gibi sen kendini fazla üzme bebişinde etkilenmesin.Elinden geldiği kadar içini ferah tut canım,dualarımız seninle:1hug:

ya hap içme konusunda çok sıkıntı yaşıyorum ben kızlar.iğreniyorum haptan hapın böyle boğazımdan geçip midemin neresinde olduğunu bile hissediyorum.böyle bir sıkıntım yoktu hamilelikten önce hamilelikten sonra böyle bir huy çıktı.şimdilik sadece vitamin içiyorum oda bi gün içiyosam iki gün içmiyorum.napacam hiç bilmiyorum galiba psikolıjik bişi

canım çok geçmiş olsun ama bende çok duydum böyle olup sonradan çok kaybolan ama tabiki senin yerinde olsam bende telaşlanırdım.Diğer bulgular normal olduğuna göre bence de geçici bişeydir.Dua edicem bol bol merak etme gönlünü ferah tut

canım çok sevindim. Gördünmü bak Allahın izniyle bişey çıkmayacak. sende alacaksın bebişini kucağına.

geçmiş olsun esraa inşallah kaybolur gider :çok üzgünüm:

çağlayan nasılsın? benim bebeiş iyice tekmeleri savurmaya başladı.Özellikle sıkıştığımda sanırım yeri daralıyır diye başlıyor tepiklemeye. Benim morallerim hala düzelmedi hem duyduklarım hemde doktorun son muayenedeki tavırları beni sinir etti.Birde okulumuza gelen bir öğretmen arkadaş var buğdayda doğurdu.Çok memnun olduğunu söyledi ama hastaneden çok şikayet etti.Hasta bezi süt sağma makinası gibi şeyler için bile ücret istediklerini söyledi ve daha bi sürü şey anlattı.Diğer hastaneyi aradım oradada nilgünden başka doktor yokmuş

esracım ben de kaybolduğunu duymuştum Allah yardımcın olsun dualarım seninle amniyosentez ne zaman yapılacak sonuçlar Ne zaman çıkacak 25.haftayı neden bekliyor bizlerin yapacağı bişey olursa söyle lütfen

doktor?bizlerin yapabile

İyiyim canım sen nasılsın,benim kızımda öyle teyzesi,annesine hiç iş yaptırmıyor,sürekli tepik yiyoruz,babasına bile artık hareket çekmeye başladı benim kızım :))
Bu konuyu bende çok düşünüyorum canım ama sanırım ben bursada zübeyde hanımda doğuma gidicem,çünkü orası zaten bir doğum hastanesiymiş ve çok ilgileniyorlarmış,bir arkadaşım orda doğum yaptı,sıfır masrafla üstelik.
Buğday hanım neden öyle yaptı anlamadımki canım,ters bi hareketini görmedim bana karşı ama yapmamıştırda diyemiyorum belli olmaz çünkü.
Diğer hastane için sana tek kelime söylüyorum gitme lütfen hiç memnunum diyen birini duymadım o dr.canım gidipte kendini çok daha fazla üzme.
Şu anda elimizden tek gelen şey kendimize iyi bir dr.ve hastane aramak eğer ben bu akşam bursaya gidersem zübeyde hanım doğum evine gidicem sanada ordan gördüğüm izlenimleri anlatırım canım.

canım 25. haftaya kadar kendiliğinden gidiyor ama amino sentez sıvısı için tıp fakültesi daha uygun dedi doktorum bayramdan sonra orda yapılacak allah izin verirse

zaten tek onun olduğunu duyunca randevu almadım.Bende gidicem Bursaya ama arefe akşamı o yüzden araştırma imkanım az olur.Senden alırım artık bilgileri.

hoşgeldin melocum,
geçen gün biraz kızıp gitmişsin sonradan okudum üzüldüm. neyse burdasın gene. bebiş nasıl? herşey yolunda mı?

canım 25. haftaya kadar kendiliğinden gidiyor ama amino sentez sıvısı için tıp fakültesi daha uygun dedi doktorum bayramdan sonra orda yapılacak allah izin verirse

canım zaten endişelisin, seni daha fazla üzmek istemem ama amniyosentez biraz riskli bir yöntem biliyosundur. tabiki bu durumda yapılmalı ama yaptırmadan önce gideceğin yeri iyice araştır hatta daha önce yaptıranlarla görüş. gecen yıl çok sevdiğim bir arkadaşım sivasta tıp fak. de yaptırmıştı ve doktor hatasından bebeğini kaybetti. hem de bebeğin sağlıklı olduğu anlaşıldı sonradan. etrafındaki tüm hastaneleri araştır en güvenilir yerde yaptır canım. dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…