merhaba arkadaşlar, okuldan geldim az önce. hem dinleniyorum hem de yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. kızlar ya hiç enerjim yok bu günlerde, hep halsiz yorgun hissediyorum. aslında vitamin de kullanıyorum (elevit). siz de durumlar nasıl? ne yapıcam ben böyle? ne yesem ne içsem de ayağa kaldırsın bilemedim ((((((((((((((((
merhaba canım, doktor çok ilgilenince insanın morali düzeliyor dimi? maşallah oğluna büyümüş annesi. umarım kan sonuçların da güzel gelir.
aramıza hoş geldin.
hamilelikte damarlar genişlediği ve daha çok kan pompalandığı için kanamalar olabilirmiş ama gene de ihmal etme, sor doktoruna. en doğrusunu o söyleyecektir canım. geçmiş olsun
bravo gözde, o enerjinin çeyreğini bana göndersene ) kolumu kıpırdatamıyorum bu aralar.
iyi yolculuklar, iyi tatiller canım.
canım sporu doktoruna danışmadan yapma, yüzme ve yürüyüşü tavsiye etmiş sanırım ama onlarda fazla risk yok zaten. yogayı tek başına yapmaya korkuyorum ben, ters bir hareket yaparsam diye.
bu arada istanbulda hamilelik kursu bulabilrisen paylaşalım canım, ben de çok istiyorum. araştırdım biraz özel kurslar var onlarda oldukça maliyetli. oraya para vereceğime bebeğime bişeyler alırım diyip vazgeçiyorum ben. belki makul birşeyler buluruz.
Biz de cumartesi dra gittik kızlar :)
çok şükür iyiyiz. Bu hafta doktorumuz çok ciddiydi, ölçtü biçti bir sürü şey hesapladı. kol ve bacaklarının tüm ayrıntılarını ölçtü resmen. Minik erkekimiz geliyormuş bizim deee :) artık alışverişe başlayabilirsiniz dedi dr amcası :) 160 gr olmuşuz :) 3lü teste gerek yok dedi, biz yaptırmayacakmıyız falan deyince, 4lü test daha önemli benim için o zaman 4lü test yaptıralım dedi. Kan verdik şimdi heyecanla sonucunu bekliyoruzzzzz...
Çağlanyancım bizi de erkek olarak ekler misin listeye? İsim düşünmeye başlamamız gerekiyor artıkın...
Herkesin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun :) İyi yarım haftalaaaaarrrrrBu hafta çabuk geçecek, geçen haftada böyle güzeldi, ahh her hafta böyle olsa keşke
merhaba canım, doktor çok ilgilenince insanın morali düzeliyor dimi? maşallah oğluna büyümüş annesi. umarım kan sonuçların da güzel gelir.
mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek
aramıza hoş geldin.
günaydın arkadaşlar bende çok fena grip oldum ve dün akşam ve bu sabah burnum kanadı çok korktum devam ederse doktora gidicem çarşamba günüde doktorumuza randevumuz var bebişimizin inşallah cinsiyeti öğrenicez ve 3 lü test yaptırıcaz bebişimi 1 ay sonra görüceğim için çok mutluyum onu çok özledim :)
hamilelikte damarlar genişlediği ve daha çok kan pompalandığı için kanamalar olabilirmiş ama gene de ihmal etme, sor doktoruna. en doğrusunu o söyleyecektir canım. geçmiş olsun
günaydın annecikler.
bu hafta sonu çok yoğun geçti cuma günü iftar cts sahura davetliydik pazar sabah burda arkadaşların bi köyüne gittik akşamı da başka arkadaşlara iftara yine hatta iftardan sonra saat 12 gibi geldik bi de üst komşuma kahveye çıktım.eşim diyo ben bile yoruldum sen nrden buluyon bu enerjiyi.:))
sizler napptınız yarın ben tekrar alanyaya gidiyorum ailem hala orda bayramı orda beraber geçirecez kısmetse.1 hafta yokum
bravo gözde, o enerjinin çeyreğini bana göndersene
iyi yolculuklar, iyi tatiller canım.
Bu arada aranızda spor yapan var mı? Hamilelik yogasını tavsiye ediyor bir sürü yer. Başlasammı diyorum ben. Bende hamilelik pilatesi DVD'si var, cumartesi akşam azcık onu yapmaya çalıştım. Önceden hiç zorlanmadığım ve daha zorlarını yaptığım hareketleri yapmak inanılmaz zorlaştı walla yaOğluşum izin vermiyo kendimi çok yormama
istanbulda var mıdır acaba doğum hazırlık kursu. Eşim çok yoğun çalışıyor ama fırsat bulabilse de beraber gitsek süper olurdu :) sen tek mi gideceksin canım ?
canım sporu doktoruna danışmadan yapma, yüzme ve yürüyüşü tavsiye etmiş sanırım ama onlarda fazla risk yok zaten. yogayı tek başına yapmaya korkuyorum ben, ters bir hareket yaparsam diye.
bu arada istanbulda hamilelik kursu bulabilrisen paylaşalım canım, ben de çok istiyorum. araştırdım biraz özel kurslar var onlarda oldukça maliyetli. oraya para vereceğime bebeğime bişeyler alırım diyip vazgeçiyorum ben. belki makul birşeyler buluruz.