2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar, okuldan geldim az önce. hem dinleniyorum hem de yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. kızlar ya hiç enerjim yok bu günlerde, hep halsiz yorgun hissediyorum. aslında vitamin de kullanıyorum (elevit). siz de durumlar nasıl? ne yapıcam ben böyle? ne yesem ne içsem de ayağa kaldırsın bilemedim((((((((((((((((

merhaba canım, doktor çok ilgilenince insanın morali düzeliyor dimi? maşallah oğluna büyümüş annesi. umarım kan sonuçların da güzel gelir.

mrb şubat anneleri bende şubat annesi olcam allahın izniylen ve benimle aynı ayda aynı heycanı paylaşan arkadaşlarla sohbet etmek bu sürecte ilaç gibi gelicek

aramıza hoş geldin.

hamilelikte damarlar genişlediği ve daha çok kan pompalandığı için kanamalar olabilirmiş ama gene de ihmal etme, sor doktoruna. en doğrusunu o söyleyecektir canım. geçmiş olsun

bravo gözde, o enerjinin çeyreğini bana göndersene) kolumu kıpırdatamıyorum bu aralar.
iyi yolculuklar, iyi tatiller canım.

istanbulda var mıdır acaba doğum hazırlık kursu. Eşim çok yoğun çalışıyor ama fırsat bulabilse de beraber gitsek süper olurdu :) sen tek mi gideceksin canım ?

canım sporu doktoruna danışmadan yapma, yüzme ve yürüyüşü tavsiye etmiş sanırım ama onlarda fazla risk yok zaten. yogayı tek başına yapmaya korkuyorum ben, ters bir hareket yaparsam diye.
bu arada istanbulda hamilelik kursu bulabilrisen paylaşalım canım, ben de çok istiyorum. araştırdım biraz özel kurslar var onlarda oldukça maliyetli. oraya para vereceğime bebeğime bişeyler alırım diyip vazgeçiyorum ben. belki makul birşeyler buluruz.

arkadaşlar epilasyon konusunda ne yapıyorsunuz? aranızda hamilelikte sir ağda yaptırtan oldu mu? ben bugün kuaförümden randevu aldım akşam üstü gitmek istiyorum ama zararı olur mu bilemiyorum.

Çağlayancım konserve olduğu için ton balığınıda tavsiye etmiyor dr lar

Evet aynen, eğer tazesini bulursan yiyebilirsin ama konserve olanlarda yeme dedi.
Bir de şehir yakınlarda olan nehir, derede tutulan balıklardan yememek lazımmış.
Artık bulabilirsek balık yiycez bakalım... Daha sezon tam başlamadı ama, siz ne yemeyi düşünüyorsnuz?

arkadaşlar epilasyon konusunda ne yapıyorsunuz? aranızda hamilelikte sir ağda yaptırtan oldu mu? ben bugün kuaförümden randevu aldım akşam üstü gitmek istiyorum ama zararı olur mu bilemiyorum.

ben her ay yaptıryorum canım şuana kadar bişe olmadı

ben 3 gün önce yaptırdımm.koltuk altı ve bikini bölgesine yaptırdım.kuaförümün bir çok hamile müşterisi var son ayları olanlar özellikle rutin olarak gidiyorlar.bir sakıncası olduğunu düşünmedim 3 gün oldu bir durum yok.aslında benim göbeğimdede tüyler var onlardanda kurtulmak istiyorum ama oraya ne yapacağımı bilmiyorum.tatilede gidicem napsam bilemedim?

ben her ay yaptıryorum canım şuana kadar bişe olmadı

eskiden lazere gidiyordum. ama şimdi cesaret edemedim o yüzden ben de sir yaptırıyorum canım gayet memnunum. ilerleyen aylarda özellikle bikini bölgesine biz erişemeyiz zaten, güvenilir bir yer en garantisi :)

sağol canım; göbekte hamilelikle çoğalan kıllar hamilelikten sonra dökülüyormuş zaten. o yüzden boşuna dokunma onlara bence. eğer alırsan hep almak gerekebilir.

Güle güle kullan canım, pijama nerden baktın ,bende alıcamda:hulya:

herkese selamlar kızlar nerden başlıım anlatmaya bilmiyorum ctesi kontrolüm verdı ve bebeğin beyninde kitle görüldü doktor ayrıntılı usg ye yönlendirdi aynı şey ordada çıktı...... doktorum %90 25. haftaya kadar gidecek diyor kötü bişi yoksa ama ya varsaa ...... neyse kızlar bayramdan sonra tıp fakültesine amino sentez sıvısı için gidecez inşallah kalıcı birşeyi yoktur ne olur dua edin

geçmiş olsun esra
Allah şifa versin inşallahh

kızlar ben doktoru aradım elevit ishal yaptı dedim
o da bırak dedi içindeki bi maddeye karşı hassasiyetin vardır dedi
bırakıcam ama korkuyorum bebeğim beslenemezse diye
elevit kullanmayan var mı??????????

çok geçmiş olsun,umarım önemsiz bişeydir,dualarımız seninle...

saolun kızlar herşeyi haftasıyla uyumlu bi tek bu kist çok korkuttu bizi allah kimseye yaşatmasın

canım hiç üzülme benim bi arkadaşımında bebeğinde vardı ama doktoru belli bir aydan sonra kendiliğinden kaybolacağını söyledi ve öylede oldu hiç üzülme

ben hiç vitanim kullanmadım sadece kan hapı kullanıyorum

canım pasajın ismi neydi?çok mu oldum,:kedi: bende bugün çıkıcamda...

aşkolsun olurmu kartını aldım dur yazayım

tuna cd. bulvar pasajı içi no:3/4 zaten kapıda yazıyo hamile kıyafeti gecelikler falan diye.bi aşağıda var birde yukarıda ben yukarı çıkmıştım hiç aşağıya bakmadım.orda beğendim aldım

ben sağlık ocağına elevit yazıdrmaya gittim.ordan aynı işlevi gören başka bir vitamini ücretsiz verdiler.adı megadyn iki gün oldu kullanalı istersen başka vitamin dene sağlık ocağına git ordan verirler.ücretsiz

süpersin canım çok sağolkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…