mapuçi umarım senin de kafanın karışıklığı gider
canım buldum ekledim... ilgin için teşekkür ederimm.. artık bende face' deyim :))
Slm kızlar .Memeleketteydim yazamadım.Çok kötü bir bayram geçirdim.Gittiğime gideceğime bin pişman oldum.Arefe gününü hastanede geçirdik.Birden titremeyle birlikte ateşim yükseldi.Hemen doktora gittik.Ben ağlaya ağlaya ilaç vericekler bebeğime bişey olursa diye çok kötüydüm anlatamam.Hemen bebeğe baktı doktor.Onda herşey normal.bebekle alakalı bişey yok dedi.2 kilo serum yedim.Bana 2 tane antibiyotik yaptılar.zararı yok dedi.Ama ben hala suçluluk duyuyorum.Çok korkuyorum bebeğime bişey olurmu diye.Üzerimden olayın şokunu hala atamadım.
kızlar ankara da olan var mı???
ayrıntılı nultrason için ankaraya gelmeyi düşünüyorum da
4d ultrasonu olan bi hastane önerebilecek var mı????
canım ben ankaradayım .ben ayın 18 de doktora gidecem burda sakaryada bir doktor var büyük ult.çekiyor bebişin her yerine bakıyor bizim aylık girdiğimiz ult.normal hareketlerini görüyorlarmış ama bu doktor beyin deki damarlara kadar bakıyor ben oğlumda gitmişdim şimdi cumartesi doktora gittiğimde doktor isteyecek.
senin dediğin gibi bir hastane yok özel doktor olsun devlet doktoru olsun herkesi oruya gönderiyorlar.ult.için
senin sormak istediğin birşey varsa ben cumartesi doktora soruyum istersen oranın telefonunu alıp sana da verebilirim
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş gözünüz aydın olsun kızlar.
Bayramın 1.gününü hastanede geçirdim serum yedim acilde,mide bulantılarım ve kusmalarım bir türlü geçmedi.Bütün bayramı evde yatarak geçirdim.Dün biraz daha iyiydi ama şimdi gene başladı bulantılarım ve halsizliklerim ilk aylarda bu kadar çekmemiştim bu bulantı ve kusmalardan.(
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş gözünüz aydın olsun kızlar.
Bayramın 1.gününü hastanede geçirdim serum yedim acilde,mide bulantılarım ve kusmalarım bir türlü geçmedi.Bütün bayramı evde yatarak geçirdim.Dün biraz daha iyiydi ama şimdi gene başladı bulantılarım ve halsizliklerim ilk aylarda bu kadar çekmemiştim bu bulantı ve kusmalardan.(
Hepinizin bayramını kutlarım,
Çok geçmiş olsun inş.
Biz de arefe günü doktora gittik Allah nasip ederse oğlumuz olacak :) opuyorumnanaktan
Az önce gene istifra ettim ben ya bomboş mideyle hemde,sabah sadece süt içmiştim,dr.aradım ameliyattaymış asistan kız sadece serum verebiliriz yapacak başka birşey yok diyor,elim ayağım titriyor resmen,neden böyle oldum anlamıyorum tecrübeli hamişler normal mi bu ayda yaşadıklarım
Nisandahazan saol canım,gözünaydın seninde
Hepinizin bayramını kutlarım,
Çok geçmiş olsun inş.
Biz de arefe günü doktora gittik Allah nasip ederse oğlumuz olacak :) opuyorumnanaktan
Günaydın güzel annelerrr
Geçmiş bayramınız yeniden mübarek olsun
Biliyorsunuz annemler yanımdaydı foruma giremedim hiç çoluk çocuk curcuna sayılı gün geçti gitti
Sağlığım iyi şükür bugün 3lü testin sonucunu almaya gideceğim
Daha hiç kilo almadım hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim hala şikayetçide değilim yani:)
2.hamileliğim olmasına rağmen bebişi tam olarak hissedemiyorum anca ellerimi karnıma sıkıca bastırınca dr um normal 20.haftadan sonra net hissedersin dedi
Geçmişi okuyamadım 100 sayfadan fazla birikmiş umarım hepiniz ve bebişleriniz sağlıklıdır
öptümmmmopuyorumnanaktan
Ne güzel Fatmacım. Ben 7. kiloyu da aldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?