2011 Şubat Anneleri

günaydın anneler geçmiş bayramınız mübarek olsun bende aranıza yeni katıldım şubat annesi olarak...

caglayancım hıc canını sıkma benımde hala bulnatılarım devam edıyor sabah bende cıkarttım..ama ben yemek yıyebılıyorum ve mıde bulantım cok oluyo ama cok kusmuyorum oyuzden bıraz daha sanslıyım sanırım...ama lutfen sıkma canını...ınsallah gecer...benım en yakın arkadasımın da aynı sekıldeydı hamılelıgı ılk aylar cok kılo verdı hatta ama sonradan toparladı....a.s.

a.shoşbulduk arkadaşlar daha önceki konuları okudum çok sıcak bi ortam var burada

19+3 benim doktorun dediğine göre çok edepli bir bebişmiş:))) kendini göstermedi yaa bakalım 24 randevum var gösterecek mi minik kuşum

günaydın kızlar.geçmiş bayramınız mübarek olsun tekrar.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun çok.bayramda noldu nazarmı değdi herkese acaba.
ben iyiydim çok şükür.sadece biraz yogunluk oldu.birde cuma akşamı dayımın kına gecesi c.tesi akşamıda düğünü vardı.tabi biraz koşuşturma hazırlık derken yorgunluk oldu haliyle.ama dün dinlendim hep.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
cinsiyetini öğrenenler olmuş gözleri aydın.darısı benim başıma.bi dahaki gidişimde gösterir inş.bizim yaramaz.

merhaba gyshnky
canım sana batıkentteki kuaförü sormuştum sanırım okumadın mesajı. tam olarak yerini tarif edersen çok sevinirim.

cağlayancicek: sana nazar mı deydi çok geçmiş olsun çalışıyormusun yoksa raporlumusun
biraz dinlensen iyi olur belkide çok yoruluyorsun kendine dikkat et kızımıza iyi bakkkkkk

selam kızlarr hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..

hgerkes iyidir umarımm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…