2011 Şubat Anneleri

hoşbulduk gözdeaticim konya merkezdenim ama eşimin işi nedeniyle ilçesinde oturuyoruz ya sen neresindensin

ben aslında konyalı diilim ama bende eşimin işi nedeniyle konyadayım.merkezde oturuyoruz biz dr nereye gidiyosun

ben normal doğum istiyorum
hem de burda epidural falan yok
annelerimiz gibi yani
ama myom var bende
doktor sezaryan ol onu da alalım derse sezaryan olur
önceden sezaryan çok sıkıntılı noluyomuş ama şimdi memnun olan çok
hayırlısıyla gelsin yavrularımız

herkese selamlarr..1 haftadır giremedim hiç ama maşallah sohbetler baya bii ilerlemiş ne güzel :)
bayramlarınız nasıl geçti bilmiyorum ama benim çok yoğundu mutfaktan hiç çıkmadım desem yeridir.. ara ara kasılmalarım oluyor ama üstünde durmuyorum vurulduğum iğnelere güveniyorum sanırım..
bu arada çağlayan çok geçmiş olsun canım muhtemelen üşütmüşsündür şu sıralar havalar biraz serinledi sitres yapma kendine..
cinsiyetini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum.. bende haftaya 3 lü test için gidicem o zaman netleşir sanırım cinsiyeti en sonki duruma göre kız denmişti ama bakalım artık hayırlısı..
birde şöyle birşey öğrendim kızlar hemen sizlerle de paylaşmak isterim özellikle cinsiyeti görmek isteyipte göremeyenler için; doktorunuza gitmeden evvel çikolata yenecekmiş o zaman çocuk elleri kolları salıyomuş mutlu oluyomuş :) ilginç ama gerçek bilgi güvenli yerden arkadaşlar doktor tavsiyesi..
ben öyle yapacam haftaya inşallah..
Doğum konusunda kesinlikle sezeryan diyorum..zaten ilk çocuğum da öyleydi ama olmasaydı da isterdim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun diyorum..

geçmiş olsun canım bugün bende okuldan gelirken biraz hızlı yürüdüm sanırım birden başım döndü soğuk soğuk terledim hemen bi yere oturdum 5-10 dk sonra geçti.İnş bi daha olmaz.

kızlart selam...uzun zamandır giremedim nete sorun vardı...neler yapıyorsunuz....

bu arada kızım olucak 15 gün önce öğrendikkk...ismimiz de Zeynep Deniz

melocum valla bayram temizliği bayram gezmesi filan derken pek giremedim.
3lü testim temiz çıktı çok şükürrr.

selam kızlar...nasıl bebişler...giremedim bayadır...

dün akşam yemeğinden sonra aniden karnıma bir ağrı saplandı..adım atamaz hale geldim...sağ tarafımda yoğunlukta...gebelikten öncedende sağ tarafımda teşhisi konulamayan bi ağrı vardı..adet zamanlarımda tavan yapardı...çok korktum ama sanırım gaz ağrısı...bitki çayı süt ne varsa içtim ama hala aynıyım..pufffff

selam kızlar nasılsınız
okudugum kadarı ıle genel olarak ıyısınız mas:)
17 haftalık olan ve kasıgında acısı,agrısı olan var mı acaba ben gıbı?

Çok geçmiş olsun canım ya

selam kızlar nasılsınız
okudugum kadarı ıle genel olarak ıyısınız mas:)
17 haftalık olan ve kasıgında acısı,agrısı olan var mı acaba ben gıbı?

güzelim ben 19+3 hftalığım ama 17 haftalıkkende ondan öncesindede kasıklarımda ağrılar vardı ama çok şiddetli diil hafif hafif dr bunun norml olduğunu ve ağrı girdiğinde bol su içip yatmamı söylemişti

slm bizde düngeldik tatilden alanyadaydık deniz çok dalgalıydı ama girdim çıktım hergün hep yatmaktan tutulmuşum açıldım biraz bugünde 3 aydan beri ilk defa çamaşır attım makineye sonra benim oğluş çok nyorulduğunu belli edercesine pıt pıt yaptı karnımın solundan bende hemen dinlemeye geçtimmm

buarada ben görüyorum sitedekileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…