hoşbulduk gözdeaticim konya merkezdenim ama eşimin işi nedeniyle ilçesinde oturuyoruz ya sen neresindensin
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş gözünüz aydın olsun kızlar.
Bayramın 1.gününü hastanede geçirdim serum yedim acilde,mide bulantılarım ve kusmalarım bir türlü geçmedi.Bütün bayramı evde yatarak geçirdim.Dün biraz daha iyiydi ama şimdi gene başladı bulantılarım ve halsizliklerim ilk aylarda bu kadar çekmemiştim bu bulantı ve kusmalardan.(
geçmiş olsun canım bugün bende okuldan gelirken biraz hızlı yürüdüm sanırım birden başım döndü soğuk soğuk terledim hemen bi yere oturdum 5-10 dk sonra geçti.İnş bi daha olmaz.
onumuzdekııı haftaaaa gıdıcem 4 lu test ıcın :)) ozaman ogrenıcem ınsallah... :))) 15+ 2 deyim
melocum valla bayram temizliği bayram gezmesi filan derken pek giremedim.
3lü testim temiz çıktı çok şükürrr.
melocum valla bayram temizliği bayram gezmesi filan derken pek giremedim.
3lü testim temiz çıktı çok şükürrr.
ben aslında konyalı diilim ama bende eşimin işi nedeniyle konyadayım.merkezde oturuyoruz biz dr nereye gidiyosun
selam kızlar...nasıl bebişler...giremedim bayadır...
dün akşam yemeğinden sonra aniden karnıma bir ağrı saplandı..adım atamaz hale geldim...sağ tarafımda yoğunlukta...gebelikten öncedende sağ tarafımda teşhisi konulamayan bi ağrı vardı..adet zamanlarımda tavan yapardı...çok korktum ama sanırım gaz ağrısı...bitki çayı süt ne varsa içtim ama hala aynıyım..pufffff
Az önce gene istifra ettim ben ya bomboş mideyle hemde,sabah sadece süt içmiştim,dr.aradım ameliyattaymış asistan kız sadece serum verebiliriz yapacak başka birşey yok diyor,elim ayağım titriyor resmen,neden böyle oldum anlamıyorum tecrübeli hamişler normal mi bu ayda yaşadıklarım
canım yaaa ne oldu böyle sana ne güzel gidiyordu hamileliğin aslında üşüttün büyük bir ihtimalle bol bol dinlen çalışıyormusun aslında izin alıp evde dinlensen belki düzelirsin
herkese selam arkadaşlar
bugün bebeğimizin ismi geldi
etka olacak ismi inşallah
ben yiğit etka diyorum babamız henüz araştırmada
listeye eklerseni çoooooookkkkkkk sevinirim
çok heycanlıyımmm
herkese sağlıklı günler
canım etka ismini hiç duymamıştım anlamı ne çok değişik yiğiti bizde düşünüyoruz son aya kadar değişmezse
selam kızlar...nasıl bebişler...giremedim bayadır...
dün akşam yemeğinden sonra aniden karnıma bir ağrı saplandı..adım atamaz hale geldim...sağ tarafımda yoğunlukta...gebelikten öncedende sağ tarafımda teşhisi konulamayan bi ağrı vardı..adet zamanlarımda tavan yapardı...çok korktum ama sanırım gaz ağrısı...bitki çayı süt ne varsa içtim ama hala aynıyım..pufffff
sana da geçmiş olsun adet zamanına yakın vücut adet olacakmış gibi tepki verirmiş ağrılar felan olurmuş ondan kaynaklanabilirmi acaba
selam kızlar nasılsınız
okudugum kadarı ıle genel olarak ıyısınız mas:)
17 haftalık olan ve kasıgında acısı,agrısı olan var mı acaba ben gıbı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?