2011 Şubat Anneleri

gözünaydınj canım..
ayrıntılı dediğiniz nedir? 4lü mü?

hayır canım ultrasonda bebeğin organlarına bakılıyor ayrıntılı ultrasonda

hmm ben tülin hanıma gidiorum konya hospitalde...sen hangisine gidiosun güzelim

ben selçuklu hastanesinde hikmet beye gidiyorum

herkes alanyadaymış bu bayram anlaşılan bende ordaydım yüzmek çok ii geldi valla

gözünaydınj canım..

hayır canım ultrasonda bebeğin organlarına bakılıyor ayrıntılı ultrasonda

tskler canım :)

hmmm, bizim her seferinde inceliyor dr. geçen sefer; kol, bacak kemiklerini başını falan ölçtü bolbol. 18-24 te demiş burda detaylı için. 20. haftada gidince tekrar mı ölçecek acaba?

canım topikte çoğu arkadaşın doktoru istemedi

benimde dr yaptırma dedi 3 lü testi...ama ayrıntılı ultarasonu kesin yaptırın dedi...
bebeğin böbreklerine kalbine herşeyini inceliyorlar bakılması gerekiyormuş...

hıım benım drum da oyle dedı.haftaya gıdıcem ayrıntılı ultrason ıcın gun alıcam ıste.benım dr um devlet hastanesınde dr luk yapıyo ben ozel muaynehanesıne gıdıyorum.hastaneye gel .anlasmalı bır yere gonderıcem senı dedı.sanırım gun verırler ordan ..bakalım hayırlısı.ınsallah herseylerı tertemız cıkar.en buyuk duamız onların saglıklı olması dımı kızlar.

Merhaba kızlar,
Benim yardıma ihtiyacım var.. bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem. 20 haftalık oluyorum
Acıbadem Bakırköy de özlem pata ya gidicem ayrıntılı usg için. daha önce bu doktora giden var mı? Birde doktorun muayene ücreti dışında bir para ödememiz gerekiyormu ayrıntılıda??

Canim benim arkadaşımın doktoruydu,memnundu diye hatırlıyorum.bende Kadikoy acibademe gidiyorum,bu cumartesi benimde ayrintili ultrasonum var.perinatolog yapacak.benim acıbadem sigortam var.sanirim bir miktar oduyoruz yine çünkü ikili test zamanı da birazcık odemistik.Senin detaylini ozlem hanım mi yapacak yoksa perinatolog mu?

Ben ayrıntılı ultrasonda ayrıca bir para vermedim sadece 3lü testte 20tl fazladan para aldılar.

çağlayan sanırım hastaneye geri gittin.Umarım iyisindir.Sabahtan beri yeniden mesaj yazmayınca merak ettim canım...

herkese merhaba; iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum herkese...buyrunnnnnnnnn

hasta anne adaylarımıza nazar değdi sanırım... acil şifalar diliyorum.. geçmiş olsun...

cinsiyetlerini öğrenenler olmuş gözünüz aydın.. darısı başımıza..

kızlar bende ayın 17 sinde 17. haftamı dolduruyorum.. doktorum 16. hafta ile 18.hafta arası görüşelim demişti.. en son 2li tes için gittiğimde yani 13. haftamda yani 1 ay önce.. bende 16-18 arası 17. haftamı doldurduğum gün gideyim dedim..

sanırım 3lü tarama yapacak ve kontrol yapacak.. detaylı bu haftada ( 17.hafta dolunca) oluyor mu?? 20 li haftalarda mı oluyor??

en son 20 ye kadar yapılması gerekirmiş

Sanırım Özlem hanım yapacak. benmde acıbadem sigortam var, ikilide 90 lira ödemştm. hastaneyi aradım ama 18.00 den sonra aradığım için indirimli fiyatı öğrenemedm. 600 küsür fiyat verdiler ayrıntılı için düşünebiliyor musn fisfisfis yarın sabahtan arayıp indirimli fiyatı öğrenicem bakalım.. hayırlısı..

bende en son 17. haftamda gitmiştim doktora. 3 lü test yaptı. ayrıntılı için 20. haftayı beklemem gerektiğini söylemişti. şimdi 20 deyim. bu hafta gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…