- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
gözünaydınj canım..4lü testi sonucu çıkmış kızlar :) Dra eşim ulaşabilmiş sonunda :) ben stres olmiim diye sölememiş bana :) Sonucumuz güzel çıkmışşş :) herşey yolunda aynen devam demiş kendileri :) çok şükürrrrrİçim rahatladı şimdi :) güsel güsel gelsin sizin de sonuçlarınız inşallah
ayrıntılı dediğiniz nedir? 4lü mü?
hmm ben tülin hanıma gidiorum konya hospitalde...sen hangisine gidiosun güzelim
slm bizde düngeldik tatilden alanyadaydık deniz çok dalgalıydı ama girdim çıktım hergün hep yatmaktan tutulmuşum açıldım biraz bugünde 3 aydan beri ilk defa çamaşır attım makineye sonra benim oğluş çok nyorulduğunu belli edercesine pıt pıt yaptı karnımın solundan bende hemen dinlemeye geçtimmm
buarada ben görüyorum sitedekileri
gözünaydınj canım..
hayır canım ultrasonda bebeğin organlarına bakılıyor ayrıntılı ultrasonda
haa bu arada kızlar ben yeni foto ekledim göbüşün
tskler canım :)
hmmm, bizim her seferinde inceliyor dr. geçen sefer; kol, bacak kemiklerini başını falan ölçtü bolbol. 18-24 te demiş burda detaylı için. 20. haftada gidince tekrar mı ölçecek acaba?
canım topikte çoğu arkadaşın doktoru istemedi
benimde dr yaptırma dedi 3 lü testi...ama ayrıntılı ultarasonu kesin yaptırın dedi...
bebeğin böbreklerine kalbine herşeyini inceliyorlar bakılması gerekiyormuş...
siz neresine gitmiştiniz biz konaklı mirador
benim ailemin orda evi var yazları orda kalıyolar alanyanın içinde kendi evimizde kaldık yani.
Merhaba kızlar,
Benim yardıma ihtiyacım var.. bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem. 20 haftalık oluyorum
Acıbadem Bakırköy de özlem pata ya gidicem ayrıntılı usg için. daha önce bu doktora giden var mı? Birde doktorun muayene ücreti dışında bir para ödememiz gerekiyormu ayrıntılıda??
herkese merhaba; iyi ve sağlıklı haftalar diliyorum herkese...buyrunnnnnnnnn
hasta anne adaylarımıza nazar değdi sanırım... acil şifalar diliyorum.. geçmiş olsun...
cinsiyetlerini öğrenenler olmuş gözünüz aydın.. darısı başımıza..
kızlar bende ayın 17 sinde 17. haftamı dolduruyorum.. doktorum 16. hafta ile 18.hafta arası görüşelim demişti.. en son 2li tes için gittiğimde yani 13. haftamda yani 1 ay önce.. bende 16-18 arası 17. haftamı doldurduğum gün gideyim dedim..
sanırım 3lü tarama yapacak ve kontrol yapacak.. detaylı bu haftada ( 17.hafta dolunca) oluyor mu?? 20 li haftalarda mı oluyor??
en son 20 ye kadar yapılması gerekirmiş
Canim benim arkadaşımın doktoruydu,memnundu diye hatırlıyorum.bende Kadikoy acibademe gidiyorum,bu cumartesi benimde ayrintili ultrasonum var.perinatolog yapacak.benim acıbadem sigortam var.sanirim bir miktar oduyoruz yine çünkü ikili test zamanı da birazcık odemistik.Senin detaylini ozlem hanım mi yapacak yoksa perinatolog mu?
detaylı ultrasonun mu en son 20.haftaya kadar yapılması lazım mış:1shok:
hımm ozaman ayın 17 sinde gittiğimde 17. haftamda olacağıma göre yapabilir yani doktorum.. inşallah yapar...
sağol canım ilgin için tşk ederim..a.s.
bende en son 17. haftamda gitmiştim doktora. 3 lü test yaptı. ayrıntılı için 20. haftayı beklemem gerektiğini söylemişti. şimdi 20 deyim. bu hafta gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?