- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
hala sitede olanların ismi görünmüyormu arkadaşlar ben hala göremiyorum kimseyi yoksa kimse yokmu????
slm bizde düngeldik tatilden alanyadaydık deniz çok dalgalıydı ama girdim çıktım hergün hep yatmaktan tutulmuşum açıldım biraz bugünde 3 aydan beri ilk defa çamaşır attım makineye sonra benim oğluş çok nyorulduğunu belli edercesine pıt pıt yaptı karnımın solundan bende hemen dinlemeye geçtimmm
buarada ben görüyorum sitedekileri
meraba arkadaslar...
benım oglum dun ılk defa kıpırdadı.cok guzel bır duyguydu.tkr kıpırdasın dıye neler yaptım bı daha olmadı sımdı heyecanla tkr kımıldamasını beklıyorum:))))bu arada benım dr um.ıkılı taramam temız cıktı dıye 3lu taramayı yaptırtmadı acaba hata mı yaptım dıye dusunuyorum.sızce yaptırmalımıydım???
meraba arkadaslar...
benım oglum dun ılk defa kıpırdadı.cok guzel bır duyguydu.tkr kıpırdasın dıye neler yaptım bı daha olmadı sımdı heyecanla tkr kımıldamasını beklıyorum:))))bu arada benım dr um.ıkılı taramam temız cıktı dıye 3lu taramayı yaptırtmadı acaba hata mı yaptım dıye dusunuyorum.sızce yaptırmalımıydım???
bugün dr gittim sabah bacakları kapalıydı çikolata yedim öğleyin açmış erkek dedi.prens geliyor.ama ne yazıkki grip için ilaç vermedi öksürük herşey var çok kötüyüm kızlar...
3 lüye gerek yok dedi ama ayrıntılı yaptır dedi
öksürünce uyanıyor hareket ediyor ultrasonda dr söyledi
güzelim ben 19+3 hftalığım ama 17 haftalıkkende ondan öncesindede kasıklarımda ağrılar vardı ama çok şiddetli diil hafif hafif dr bunun norml olduğunu ve ağrı girdiğinde bol su içip yatmamı söylemişti
meraba arkadaslar...
canım çok sevindim iyi olmana...sen yine de çok yorma kendini.
ben henüz hareket hissetmiyorum
4 lü diyecektim
meraba arkadaslar...
benimde 3lüyü yapmıyorum ayrıntılı yaparız dedi bende düşünceliyim yaptırsammı diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?