2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar, umarım herkesin bayramı keyifli güzel geçmiştir. bayram ziyaretleri, yolculuk derken epey yoruldum ben, sizde durumlar nasıl?

bebeğinin cinsiyetini öğrenenler varmış, maşallah bebişlere. aramıza yeni gelen arkadaşlar sizler de hoş geldiniz.

çok geçmiş olsun canım, mikrobik bir durum değildir inşallah. işyerinden izin alıp dinlenebilsen keşke.

merhaba canım, ben de 2. hamileliklerini yaşayanlar ne güzel erken erken hissediyor diye düşünüyordum. hemen gelsin şu 20. haftalar)
minik kızına başarılar diliyorum şimdiden, ne heyecanlıdır o şimdi.

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Umarım herkesin bayramı yi geçmiştir.
Ay sinir oldum. Okula gittim kimse gelmemiş. Girmemle çıkmam br oldu. Geri eve geldim.

selam canım, biz de okulda aramızda anlaştık kimse gitmedi bugün. keske arife gününden konuşsaydınız, yazık olmuş. neyse günün geri kalanında dinlenirsin hiç olmazsa.

Kızlar hangi doğum şeklini tercih edeceksiniz?

ben sezeryan ıstıyorum ınsallah hayırlısı tabıkı..fasulye bı buyusunde once:)

ben sezeryan düşünüyorum.normal doğuma cesaretim yok.ama nasıl anesteziyle yapıcağıma karar veremedim.sen ne düşünüyorsun..

doğuma dah çok var kızlaaar:bbo: düşündükçe bir korku alıyor beni de. bu arada eylül annelerinin çoğu doğum yapmış, kendi topiklerinde paylaşmışlar doğum hikayelerini. vakit buldukça okuyun, belki bir fikir olur.

çağlayancım çok geçmiş olsunn.
valla kızlar çok yazmışsınız işyerindeyim okuyamadım.biz iyiyiz maşallah.
ben normal istiyorum (şu anda tabi) epiduralle.ama benim iğne fobim varr mapcam bilmiyomm
fatmacım hadi bakalım hayırlısı olsun
okulları başlayan arkadaşlarımıza hayırlı yorucu olmayan bir yıl dilerimm.

geçmiş olsun çağlayan çok zor bişey dimi yaa acaba bebişin saçlarından dolayı olabilirmi diyicem ama o zaman sadece mide yanması oluyormuş galiba üşüttün canım sen dikkat et kendine bebişine sana bii tavsiye kızılcık tarhanası varya onun çorbasını iç bende senin gbii rahatsız oldugumda ondan içmiştimçok iyi gelmişti başkada bişey yiyememiştim zaten. bulabilirsen iç iiyi gelir umarım :sm_confused:

günaydın anneler geçmiş bayramınız mübarek olsun bende aranıza yeni katıldım şubat annesi olarak...

hoşgeldin smeyr seninde geçmiş bayramın mübarek olsun a.s

ben ne tercih edecegimi bilemiyorum henüzz daha dogerusu aklıma getirmiyorum hiç bi heyecan basıyo benii düşündükçee

ben doğum hıkayelerı okumayı sevmıyorum cunku herkesın farklı ve ınsan ıster ıstemez etkılenıyor ve sakın vıdeolarıda ızlemeyın:))

ilki sezeryan olduğu için yine sezeryan mecburen

merhaba canım, ben de 2. hamileliklerini yaşayanlar ne güzel erken erken hissediyor diye düşünüyordum. hemen gelsin şu 20. haftalar)
minik kızına başarılar diliyorum şimdiden, ne heyecanlıdır o şimdi.

kişiden kişiye değişiyormuş canım ya
belki ben kilolu olduğum için geç hissediyor olabilirim diye düşünüyordum ama dr a sorduğumda ilgisi yok bebeğin hareketleri çok yavaştır daha çok narin dedi:)
teşekkürler teyzesi hemde ne heyecanlı anlatamam zemuszemus

ben normal istiyorum (şu anda tabi) epiduralle.ama benim iğne fobim varr mapcam bilmiyomm
fatmacım hadi bakalım hayırlısı olsun
okulları başlayan arkadaşlarımıza hayırlı yorucu olmayan bir yıl dilerimm.

ben epidural sezeyan oldum çokta memnun kaldım iğneyi hissetmedim bile yine aynısını tercih edeceğim
okul için kızıma seviniyorumda ben çok isteksizim bu sene ayaklarım geri geri gidecek eminim

mrb kızlar ancak dağınıklık toplayabildim nefes nefese kaldım şimdiden bööleyse nolcak benim bu halim çağlayan geçmiş olsun canım yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
bende şimdilik normal doğum düşünenlerdenim ama bende epidural istiyorum tabi yapabilcekemiyim onu bilmiyorum

merhaba arkadaslar nasılsınız bebısler nasıl bencede en ıyısı normal dogum tabıkı doktorumuz ne derse o bızım ıcın ne hayırlıysa o olsun sag saglım bır sekılde zamanında yavrularımızı kucagımıza alalımda onemlı olan o bence

mrb arkadaşlar 2'li testim biraz riskli çıkmıştı gerçi dr iyi demişti ama 1:'250 ve altı risk grubuydu benimki 1:529 çıkmıştı 2hafta zahir oldu bana şimdi 4 lü testim çıktı çok şükr hepsi normal genede bu endişe hep olacak ama o nasıl olursa olsun benim kabulum o benim canımdan bi parça asla ve asla rabbimin ona verdiği ömrü alamam ama genede 4.5 ayı huzursuz geçirmekte zor bi nebze rahtaladım 20. hafta da ayrıntılıya giricem işallah herşey yolunda gider birde 17+6 günlük oldum ama hala hissetmedim bebişimi rahmim biraz arkadaymıs benim ondan mı acaba gerçi normal dedi dr ama nebiliyim işte öyle böyle derken geçiricez herhalde hamileliği

inş .kardeşim herşey allah ın izniyle yoluna girecek bende bende 18 haftada hissettim hareketleri yani on gün kadar önce hissedersin daha 20 haftadan sonra ben 3'lü test oldum ama sonucu öğrenmedim neredeyse bir ay olacak bilerek öğrenmedim aslında

konyada bu sene nüfus patlaması olacak sanırım smeyr hoş geldin neresindesin konyanın

Canım geçmiş olsun havalar da serin dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Hepinizin bayramını kutlarım,
Çok geçmiş olsun inş.
Biz de arefe günü doktora gittik Allah nasip ederse oğlumuz olacak
:) opuyorumnanaktan
senin de geçmiş bayramın mübarek olsun gözün aydın
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Umarım herkesin bayramı yi geçmiştir.

Ay sinir oldum. Okula gittim kimse gelmemiş. Girmemle çıkmam br oldu. Geri eve geldim.
biz de gittik bugün ama 46 kişinin hepsi de okuldaydı
Mrb arkadaşlar
Umarım herkes iyidir
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın bayram nasıl geçti
selam kızlarr hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..

hgerkes iyidir umarımm kaydirigubbakcemile3
senin de canım
ben normal doğum istiyorum ama sağlıklı bir şekilde mümkün olacaksa,iri falan olunca olmuyormuş
şekerim nerelerdesin yafffff..nasıl geçti bayram?

gözünaydın canım

Selam hanımlar... Geçmiş bayramınız mübarek olsun... Bayramda bol bol dinlendim... birazda minik prensesime alışverişe başladım... Baktım alınacakların hepsini 1-2 aya sığdırırsam maddi açıdan çok ağır gelecek o yüzden şimdiden ufak ufak alamaya başladık...
Bayram öncesinde bebek arabası ve ana kucağını almıştık eşimle.Bayramın 1. günü alışveriş merkezine gittik hazır cinsiyette belli olmuşken hemen 1-2 bişeyler aldım.
6 tane 0-3 ay yarım kollu çıt çıtlı body aldım. 1 tane 10'lu hastane çıkışı , 1 tane 5'li hastane çıkışı, 1 tanede fermuarlı battaniye aldım... hem battaniye olarak kullanılıyor hemde fermuarlanıp tulum oluyor.şapkası ve patikleri de var. 1 tane de pijama aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…