Kızlar hangi doğum şeklini tercih edeceksiniz?
Günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş gözünüz aydın olsun kızlar.
Bayramın 1.gününü hastanede geçirdim serum yedim acilde,mide bulantılarım ve kusmalarım bir türlü geçmedi.Bütün bayramı evde yatarak geçirdim.Dün biraz daha iyiydi ama şimdi gene başladı bulantılarım ve halsizliklerim ilk aylarda bu kadar çekmemiştim bu bulantı ve kusmalardan.(
Günaydın güzel annelerrr
Geçmiş bayramınız yeniden mübarek olsun
Biliyorsunuz annemler yanımdaydı foruma giremedim hiç çoluk çocuk curcuna sayılı gün geçti gitti
Sağlığım iyi şükür bugün 3lü testin sonucunu almaya gideceğim
Daha hiç kilo almadım hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim hala şikayetçide değilim yani:)
2.hamileliğim olmasına rağmen bebişi tam olarak hissedemiyorum anca ellerimi karnıma sıkıca bastırınca dr um normal 20.haftadan sonra net hissedersin dedi
Geçmişi okuyamadım 100 sayfadan fazla birikmiş umarım hepiniz ve bebişleriniz sağlıklıdır
öptümmmmopuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Umarım herkesin bayramı yi geçmiştir.
Ay sinir oldum. Okula gittim kimse gelmemiş. Girmemle çıkmam br oldu. Geri eve geldim.
ben sezeryan ıstıyorum ınsallah hayırlısı tabıkı..fasulye bı buyusunde once:)
ben sezeryan düşünüyorum.normal doğuma cesaretim yok.ama nasıl anesteziyle yapıcağıma karar veremedim.sen ne düşünüyorsun..
Az önce gene istifra ettim ben ya bomboş mideyle hemde,sabah sadece süt içmiştim,dr.aradım ameliyattaymış asistan kız sadece serum verebiliriz yapacak başka birşey yok diyor,elim ayağım titriyor resmen,neden böyle oldum anlamıyorum tecrübeli hamişler normal mi bu ayda yaşadıklarım
günaydın anneler geçmiş bayramınız mübarek olsun bende aranıza yeni katıldım şubat annesi olarak...
geçmiş olsun çağlayan çok zor bişey dimi yaa acaba bebişin saçlarından dolayı olabilirmi diyicem ama o zaman sadece mide yanması oluyormuş galiba üşüttün canım sen dikkat et kendine bebişine sana bii tavsiye kızılcık tarhanası varya onun çorbasını iç bende senin gbii rahatsız oldugumda ondan içmiştimçok iyi gelmişti başkada bişey yiyememiştim zaten. bulabilirsen iç iiyi gelir umarım :sm_confused:
hoşgeldin smeyr seninde geçmiş bayramın mübarek olsun a.s
ben ne tercih edecegimi bilemiyorum henüzz daha dogerusu aklıma getirmiyorum hiç bi heyecan basıyo benii düşündükçee
merhaba canım, ben de 2. hamileliklerini yaşayanlar ne güzel erken erken hissediyor diye düşünüyordum. hemen gelsin şu 20. haftalar)
minik kızına başarılar diliyorum şimdiden, ne heyecanlıdır o şimdi.
ben normal istiyorum (şu anda tabi) epiduralle.ama benim iğne fobim varr mapcam bilmiyomm
fatmacım hadi bakalım hayırlısı olsun
okulları başlayan arkadaşlarımıza hayırlı yorucu olmayan bir yıl dilerimm.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz nasılsınız bebişler nasıl
mrb arkadaşlar 2'li testim biraz riskli çıkmıştı gerçi dr iyi demişti ama 1:'250 ve altı risk grubuydu benimki 1:529 çıkmıştı 2hafta zahir oldu bana şimdi 4 lü testim çıktı çok şükr hepsi normal genede bu endişe hep olacak ama o nasıl olursa olsun benim kabulum o benim canımdan bi parça asla ve asla rabbimin ona verdiği ömrü alamam ama genede 4.5 ayı huzursuz geçirmekte zor bi nebze rahtaladım 20. hafta da ayrıntılıya giricem işallah herşey yolunda gider birde 17+6 günlük oldum ama hala hissetmedim bebişimi rahmim biraz arkadaymıs benim ondan mı acaba gerçi normal dedi dr ama nebiliyim işte öyle böyle derken geçiricez herhalde hamileliği
Canım geçmiş olsun havalar da serin dikkat et kendine çok geçmiş olsunGünaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun,geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize,cinsiyetini öğrenen arkadaşlar olmuş gözünüz aydın olsun kızlar.
Bayramın 1.gününü hastanede geçirdim serum yedim acilde,mide bulantılarım ve kusmalarım bir türlü geçmedi.Bütün bayramı evde yatarak geçirdim.Dün biraz daha iyiydi ama şimdi gene başladı bulantılarım ve halsizliklerim ilk aylarda bu kadar çekmemiştim bu bulantı ve kusmalardan.(
senin de geçmiş bayramın mübarek olsun gözün aydınHepinizin bayramını kutlarım,
Çok geçmiş olsun inş.
Biz de arefe günü doktora gittik Allah nasip ederse oğlumuz olacak :) opuyorumnanaktan
biz de gittik bugün ama 46 kişinin hepsi de okuldaydıMerhaba arkadaşlar. Nasılsınız. Umarım herkesin bayramı yi geçmiştir.
Ay sinir oldum. Okula gittim kimse gelmemiş. Girmemle çıkmam br oldu. Geri eve geldim.
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın bayram nasıl geçtiMrb arkadaşlar
Umarım herkes iyidir
senin de canımselam kızlarr hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun..
hgerkes iyidir umarımm kaydirigubbakcemile3
ben normal doğum istiyorum ama sağlıklı bir şekilde mümkün olacaksa,iri falan olunca olmuyormuşKızlar hangi doğum şeklini tercih edeceksiniz?
şekerim nerelerdesin yafffff..nasıl geçti bayram?çağlayancım çok geçmiş olsunn.
valla kızlar çok yazmışsınız işyerindeyim okuyamadım.biz iyiyiz maşallah.
ben normal istiyorum (şu anda tabi) epiduralle.ama benim iğne fobim varr mapcam bilmiyomm
fatmacım hadi bakalım hayırlısı olsun
okulları başlayan arkadaşlarımıza hayırlı yorucu olmayan bir yıl dilerimm.
mrb arkadaşlar 2'li testim biraz riskli çıkmıştı gerçi dr iyi demişti ama 1:'250 ve altı risk grubuydu benimki 1:529 çıkmıştı 2hafta zahir oldu bana şimdi 4 lü testim çıktı çok şükr hepsi normal genede bu endişe hep olacak ama o nasıl olursa olsun benim kabulum o benim canımdan bi parça asla ve asla rabbimin ona verdiği ömrü alamam ama genede 4.5 ayı huzursuz geçirmekte zor bi nebze rahtaladım 20. hafta da ayrıntılıya giricem işallah herşey yolunda gider birde 17+6 günlük oldum ama hala hissetmedim bebişimi rahmim biraz arkadaymıs benim ondan mı acaba gerçi normal dedi dr ama nebiliyim işte öyle böyle derken geçiricez herhalde hamileliği
konyada bu sene nüfus patlaması olacak sanırım smeyr hoş geldin neresindesin konyanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?