meraba arkadaslar...
benım oglum dun ılk defa kıpırdadı.cok guzel bır duyguydu.tkr kıpırdasın dıye neler yaptım bı daha olmadı sımdı heyecanla tkr kımıldamasını beklıyorum:))))bu arada benım dr um.ıkılı taramam temız cıktı dıye 3lu taramayı yaptırtmadı acaba hata mı yaptım dıye dusunuyorum.sızce yaptırmalımıydım???
bugün dr gittim sabah bacakları kapalıydı çikolata yedim öğleyin açmış erkek dedi.prens geliyor.ama ne yazıkki grip için ilaç vermedi öksürük herşey var çok kötüyüm kızlar...
3 lüye gerek yok dedi ama ayrıntılı yaptır dedi
Selam kızlar
4lü testi sonucu çıkmış kızlar :) Dra eşim ulaşabilmiş sonunda :) ben stres olmiim diye sölememiş bana :) Sonucumuz güzel çıkmışşş :) herşey yolunda aynen devam demiş kendileri :) çok şükürrrrrİçim rahatladı şimdi :) güsel güsel gelsin sizin de sonuçlarınız inşallah
nasıl geçti 3 hafta :))) detaylıyı çok merak ediyorum...
kızlar birşey sorayım size,
sol tarafımda gögüs kafesimin altında bir baskı sancı hissediyorum. çoğunlukla akşam yemeklerden sonra oluyor. nefes almakta bile güçlük çekiyorum yarım saat falan sürüyor sonra kendiliğinden geçiyor. benzer şeyler yaşayan var mı? bebek mideme baskı yapıyor diye düşünüyorum ama daha 16+ lardayım erken gibi de geliyor. fikri olan ya da başına gelen var mı?
Sanırım Özlem hanım yapacak. benmde acıbadem sigortam var, ikilide 90 lira ödemştm. hastaneyi aradım ama 18.00 den sonra aradığım için indirimli fiyatı öğrenemedm. 600 küsür fiyat verdiler ayrıntılı için düşünebiliyor musn fisfisfis yarın sabahtan arayıp indirimli fiyatı öğrenicem bakalım.. hayırlısı..
sol tarafımda gögüs kafesimin altında bir baskı sancı hissediyorum. çoğunlukla akşam yemeklerden sonra oluyor. nefes almakta bile güçlük çekiyorum yarım saat falan sürüyor sonra kendiliğinden geçiyor. benzer şeyler yaşayan var mı? bebek mideme baskı yapıyor diye düşünüyorum ama daha 16+ lardayım erken gibi de geliyor. fikri olan ya da başına gelen var mı?
Canim senin sigortan hangi paket? Ben fetal biometri ve biofizik skorlama ve ikili test toplam 71 lira verdim.ayy 600 çokmuş.Acıbadem abartiyor fiyatları zaten.benim paketim 2A eko
selam şubat ayının güzel anneleri bayanssulusmile
bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
çok enteresan bir duygu
4-5 gündür anne olucağımın bilincine daha fazla vardım opuyorumnanaktan
selamlar herkese..
yarın aşı için sağlık ocağına gitcem. sanırım tetanoz aşısı..yaptıran var mı bu aşıyı..ya çok acıyo mu..nedense canımın yanacağını düşünüyorum..önümüzdeki 3 gün çok öenmli benim için iyi olmam lazım..aşı dan dolayı tedirginim beni rahatsız ederse diye..bilgisi olan varsa paylaişır mı..ona göre gitcem
Ama kızlar sımdı netten okudum ben 18-24 haftalar arası yapılması gerektıgını yazıyo..yaptıranlar varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?