Canim senin sigortan hangi paket? Ben fetal biometri ve biofizik skorlama ve ikili test toplam 71 lira verdim.ayy 600 çokmuş.Acıbadem abartiyor fiyatları zaten.benim paketim 2A eko
Ama kızlar sımdı netten okudum ben 18-24 haftalar arası yapılması gerektıgını yazıyo..yaptıranlar varmı aranızda
valla ben bitki çayı hiç içmiyorum çünkü bazı bitkiler erken doğuma veya düşüğe sebep olabiliyo mesela adaçayı östorojen salgılamamıza neden oluyo ve fazla östorojen düşüğe sebep oluyo.hatta ben adaçayı içerek yumurtamı çatlatmıştım.oyüzden araştırıp içmekte fayda var
Kızlarrr, siz bitki çayı içiyor musunuz? Hangi çayları içiyorsunuz? Hava soğumaya başladıkça benim canım sıcak bişiler çekmeye başladıÇay kahve de içmek istemiyorum.
Günaydın arkadaşlar.Bugün saat 18:00 de dr da randevum var umarım cinsiyetini gösterir.
Herkese Günaydın arkadaşlar...
Bugün benimde 17 hafta + 6 gün artık karnım baya baya belli açıkcası. Hele üzerimde giysi yokken çok net tabi. Bu arada benimde tam miniğin olduğu yerde sızı gibi bişeyler oluyor ama ona tam olarak acıma diyemeyiz. Herhalde bir şekilde hissediyorum ama çok net değil.
Biz hala cinsiyet öğrenemedik. Çünkü 3'lü taramanın ultrasonunda kordon tam önündeydi ve seçemedik. Bugünde 3'lü nün kan testi sonuçlarını almaya gideceğiz bakalım. İnşallah hayırlı haberle döneriz.
-Sürmeli nerelerdesin?
- Çağlayan nasıl oldun?
Ben normalde çokkkkkkkkk fazla bitki çayı tüketirdim ancak hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hiç içmedim.
Birçok bitki çayı yasak,kuşburnu veya limonlu çaylar günde 1 fincan serbest diye biliyorum cnm.
gunaydınnnn ne gusel cok heyecanlııı
4lü testi sonucu çıkmış kızlar :) Dra eşim ulaşabilmiş sonunda :) ben stres olmiim diye sölememiş bana :) Sonucumuz güzel çıkmışşş :) herşey yolunda aynen devam demiş kendileri :) çok şükürrrrrİçim rahatladı şimdi :) güsel güsel gelsin sizin de sonuçlarınız inşallah
Günaydın arkadaşlar.Bugün saat 18:00 de dr da randevum var umarım cinsiyetini gösterir.
şu gripten bir kurtulsam....ilaçda yok
öksürük balgam burun akıntısı çok kötüyüm
slm arkadaşlar bende yeni geldim sağlık ocağından aşı yapıldı ve kolum çok ağrıyo..ağrı devam ederse parol iç ve ağır bişey kaldırma artı kolonyalı pamukla pansuman yap dedi...halada ağrıyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?