2011 Şubat Anneleri

çok acıyormu gerçekten ve kaçıncı haftandaydın sen canım

bende 19 +0 ım bugün 20, haftada tetanoz aşısı için benide çağırmıştı sağlık ocağındaki hemşire bende bu hafta içi bir gün gitmeyi düşünüyordum acaba gerçekten çokmu ağrılı oluyor ben duymamıştım böyle birşey normal aşı gibi değilmi yani....

bencede 600 lira fazla ayrıntılı 3 boyutlu renkli dopler için 75 lira istiyor benim gittiğim hastane ve doktorum randevuyu 18 ekime verdi oda 24. haftanın içine denk geliyor

bende bitki çayı içmiyorum internetten bende okumuştum zararlı olan bitki çayları olduğunu zararlı olmayanlarınında hamilelikte çok tüketilmemesi gerketiği yazıyordu.
bu zamana kadarda sıcak old. için hiç içme gereği duymadım ama bundan sonra sıcak bişeyler içmek isteyebilir canımız o zman ne içeceğiz bende bilmiyorum valla...[/QUOTE]

Moonson tatanoz aşısının 5.ayda yapıldığını söylemişti sağlık ocağındaki hemşire.

tetanoz aşısı 4. aydan itibaren yapılıyo diye biliyorum ben yani benimde kardeşim hemşire o ööle sööledi bana

ben 6 ay önce tetonoz aşısı olmuştum geçerlimiki kaç sne

canım bildiğim kadarıyla tetanoz aşısı 4 doz yapıldıktan 3 ay sonra ikinci doz yapılıyo diye biliyorum.ama sen yinede bi sor

diş etleride yara oldu bu gripten miki? kalsiyum eksikliğimi ne

canım sorma yaa bende de diş eti kanamları vardı hemde dilim değse bile kanıyodu.dr sööledim normal olduğunu sööledi hamilelik sürecinde bana calciday d3 diye bile ilaç versdi suya atılıyo 2 günde bir onu içmeye başladım ve şimdi hemen kesildi sende bi doktoruna danış bence

çok acıyormu gerçekten ve kaçıncı haftandaydın sen canım

yaa kızlar doğumu düşündükçe ben bu aşıdan hiç korkmuyorum :)))

kış geliyo artık sütlü sütlü sahlep içelim bence hem süt hemde zararsız

merhaba güzel annişler.
ben perşembe günü 2.tetanos aşımı olucam.1.si hiç acımamıştı kolumda ağrımamıştı benim.ebe hemşire bgn kolunu fazla zorlama demişti.bakalım 2.de ne olacak.inş.ağrımaz kolum.

sudenurcum bu sitede park yataklar çok uygun fiyatlı.ve içinin yatağı ile uyku seti dahil olanlarda var.ben camino markayı tercih edicem set halinde olanını.eltim bu markayı kullanıyor memnun benimde hoşuma gitti.diğer markalara göre bu yatağın boyu biraz daha uzun

adaçayı ve ahududu içilmemesi gerekli diye biliyorum..ahududu çayı doğuma 3 hafta kala tavsiye ediliyor....doğumu kolaylaştırsın diye..ama meyve çaylarını rahatlıkla içebiliriz..ben çilek, imon çayını tüketiyorum canım çay isteyince ve tabiki yeşil çay...

kızlar herkese merhaba,
saat 10da dr randevum vardı,ancak geldim eve,bayramdan önce bi radyoloğa gitmiştim kendi drumda sıra olmayınca oda bize kıza benzio demişti,bizde herkese kız dedik doğal olarak,pempe kıyafetler bile baktıkama iyiki almamışız çünküm ERKEKİM[/COLOR]olacakmış,ultrasonsda gördü
k bacakarasını gördük,çıkıntısınıda gördük,sanırsam artık kesin,aşk böcüküm yolda çok şükür

dr amcası baktı senin kuzucun önde gidio dedi,1 hafta önden gidio yavrucum,3test için kan verdim,hemogram ve şekerede bakacak toplam 50 tl ödedim
boyumuz 16 cm,ağırlığımız 235 gr
allah herkese nasip etsin ya nasıl mutluyum anlatamamgamyoncuiremsu

nhlhsn canım gözünaydın.hayırlısı olsun oğluşun.darısı bzim başımıza .bungidişimde inş.gösterir bizim bebiş.

ayyy beklemek çok zor ama gidipte görünce insan hiç beklememiş gibi oluo,inşallah öğrenirsin sende bugün,allah gönlüne göre versin herkesin

bugün gibi olmuş yazdığım kusura bakma .bugün değil 27 sinde bidahaki randevum yani daha çok var görüş gününe:))hayırlısı bakalım

herkese merhabaaa

arkadaşlar dün gece sanırım ensemden birşey ısırmış,minik bir ısısrık.şimdi ben kurmaya başladım ya sivrisinekse batı nil virüslüyse diyee..zaten aşırı evhamlı birisim şimdi de bunu taktım kafama

canım siteyi bende ilk defa duydum ama güvenilirdir heralde.çünkü adresi istanbul ve müşteri hizmetleri numarasıda var arayıp bi görüşmek gerek almadan önce.puan baby kuruluşuymuş.
ben cinsiyetini bi öğrensem ona göre bi renk alıcam

hayırlısıyla öğrenirsin inş sadece park yatak o fiyata yataksız ve uyku setsiz bu fiyat makul geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…