slm arkadaşlar bende yeni geldim sağlık ocağından aşı yapıldı ve kolum çok ağrıyo..ağrı devam ederse parol iç ve ağır bişey kaldırma artı kolonyalı pamukla pansuman yap dedi...halada ağrıyoooooo
slm arkadaşlar bende yeni geldim sağlık ocağından aşı yapıldı ve kolum çok ağrıyo..ağrı devam ederse parol iç ve ağır bişey kaldırma artı kolonyalı pamukla pansuman yap dedi...halada ağrıyoooooo
çikolata yemeyi unutma canım kapalıysa açıyor bacaklarını .öksürmekde işe yarıyor
şu gripten bir kurtulsam....ilaçda yok
öksürük balgam burun akıntısı çok kötüyüm
merhabalar
QUOTE=fufuka;15133240]selamlar herkese..
yarın aşı için sağlık ocağına gitcem. sanırım tetanoz aşısı..yaptıran var mı bu aşıyı..ya çok acıyo mu..nedense canımın yanacağını düşünüyorum..önümüzdeki 3 gün çok öenmli benim için iyi olmam lazım..aşı dan dolayı tedirginim beni rahatsız ederse diye..bilgisi olan varsa paylaişır mı..ona göre gitcem
Moonson tatanoz aşısının 5.ayda yapıldığını söylemişti sağlık ocağındaki hemşire.
ben 6 ay önce tetonoz aşısı olmuştum geçerlimiki kaç sne
diş etleride yara oldu bu gripten miki? kalsiyum eksikliğimi ne
çok acıyormu gerçekten ve kaçıncı haftandaydın sen canım
kızlar günaydınnn
valla ben bitki çayı hiç içmiyorum çünkü bazı bitkiler erken doğuma veya düşüğe sebep olabiliyo mesela adaçayı östorojen salgılamamıza neden oluyo ve fazla östorojen düşüğe sebep oluyo.hatta ben adaçayı içerek yumurtamı çatlatmıştım.oyüzden araştırıp içmekte fayda var
canım siteyi bende ilk defa duydum ama güvenilirdir heralde.çünkü adresi istanbul ve müşteri hizmetleri numarasıda var arayıp bi görüşmek gerek almadan önce.puan baby kuruluşuymuş.
ben cinsiyetini bi öğrensem ona göre bi renk alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?