2011 Şubat Anneleri

canım gözün aydınn,Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah,inan mutluluğunu buradan hissettim bende çok mutlu oldum,maşallah oğlumuzda boylu poslu pehlivan gibi maşallahhh yerimseniben

Kızlar günaydın bende şimdi hasteneden geliyorum fakat muayene olamadım,doktorun 40 hastası 3 doğumu varmış,hasta kabul edemiyorlardı,yarın sabah 8
'de kontrole gidicem inşallah..

dün biraz temizlik yaptım ev,merdivenler falan,fazlaca zorladım bedeni,ve çok kötü kalça sancısı çektim,özellikle sol tarafımda,öyle bir ağrıydıki sanki felç oldum yürüyemiyordum,yatağıma girdim sancılar içerisinde sağa sola dönemez oldum,tuvalete gidip gelene kadar duvarlardan destek aldım sakat gibiydim,çok kötü hissettim kendimi

birde şu sıralar idrara sık sık çıkasım geliyor karnımda bir baskı oluyor,tam idrarım bitti diyorum 5 dakika sonra yine geliyor,sürekli bir basınç var karnımda,idrarımı yaparken dolu olan mesanemin boşalırken ağrılı bir şekilde küçüldüğünü resmen hissediyorum sanırım soğuk aldım,benim gibi oldunuzmu hiç?

mapuci sen ne zaman doktora gidsip netleştireceksin cinsiyeti?

ah mavicim bende isteemzmiyim netleştirmeyi ama doktor full doluydu,benim memnun olmadığım doktor herzamanki gibi müsaitti,bende ona bir daha gitmemeye yemin ettim,o yüzden yarın erkenden diğer hanım olan doktora gidicem,8!de gel dediler

kızlar Forumda bir konu açılmış,bayada rağbet var,Kadınlar kan hücrelerini 3 yılda bir yeniliyormuş erkekler 4 yılda bir,buna göre doğacak bebeğin cinsiyetini hesaplıyorlar,bana yaptılar,çok ilginç bir yöntem,benim sonucum aynen şuan içinde bulunduğum durumla aynı çıktı,yani biraz karışık :)
isterseniz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar sizde bir deneyin bakalım doğruluk payı ne kadar? bakalım sizin bebeklerinizin cinsiyetleri doğru çıkacakmı,ama bebeğinizin cinsiyetini sakın söylemeyin,bırakın onlar hesaplasın,herkes bu yöntem doğru diyip duruyor
konu başlığı şu

cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)))

meraba mapuci ben daha yeni düzeldim valla 10 dk bi tuvalate gidiyodum hamileligimi ögrendigimden bu yana özellikle yemek yedikten sonra oluyodu artık dısarıya gezmeye cıkmaya korkyuodum

şimdi iyiyim bikaç gündür bebek yukarı cıktıkca düzelirmiş öyle diyolar

çok acıyormu gerçekten ve kaçıncı haftandaydın sen canım
yapılırken acımadı iğneyi çektikten sonra acıdı ya ben kimseyi korkutmak istemem aslında belki bu ağrılar bünyeden bünyeye değişiyo da olabilir bende hala ağrı var arkadaşın birisi de bende ağrı olmadı diye yazmış mesela sendede olmayacak belki...ben 19+4 deyim güzelim 15 ekime sağlık ocağından randevu verdiler o zamanda aşı yapılacakmış

Günaydın arkadaşlar.Bugün saat 18:00 de dr da randevum var umarım cinsiyetini gösterir.
canım hadi haberlerini bekliyoruz.benim içime kız doğuyor
Kızlarrr, siz bitki çayı içiyor musunuz? Hangi çayları içiyorsunuz? Hava soğumaya başladıkça benim canım sıcak bişiler çekmeye başladı Çay kahve de içmek istemiyorum.
ben ıhlamur içeceğim ama henüz hiç bitki çayı içmedim
şu gripten bir kurtulsam....ilaçda yok
öksürük balgam burun akıntısı çok kötüyüm
canım ya...bi geçmedi ayva yaprağı çekirdeği ve ıhlamur kaynat istersen

bende tutmuyor

bizde de ikimiz de 2011 de yenileneck gibi görünüyo
ben enson 2008 de yenilemişim
eşim de 2007 de
bebeğimiz erkek
tutmadı sanırım

mapuci tesadüf değilse avicennadamıydın :::)
burcu hanıma mı gidiyorsun

Buna Rus falı diyorlar canım bende denemiştim bana erkek çıkmıştı ama bebeğimiz Kız :)
Çin falı daha garanti.Bende çin falında kız çıkıyordu ve kızım olacak.

merhaba gyshnky

canım dünde şu kuaförü sormuştum sana batıkentte olan yerini tarif edersen çok sevinirim. Bir an çnce gitmem lazım artık saçlar papaz oldu

banada rus takvimi erkek dedi,çin takvimi kız!bu durumda bende rus takvimi tuttugamyoncuiremsu

İnşallah sonuçlar güseldir :) güsel güsel haberlerle gelirsiniz :) Gerçi 2li iyiyse 3lüye fazla takılmıyor doktorlar :)

Benim tuttu :) denemek isteyenler için: açıklamayı kopyaladım :)

dogum tarihinden itibaren hesaplıyorsun sen 80 lisin diyelim 83 86 89 öle eşinde 4 yılda bir yeniliyo 80 li diyelim 84 88 92 öle gidiyo hamile kaldıgında en son kim yenilediyse onun cinsiyeti oluyo aynı tarihler denk geliosa ayınıda hesaplayacaksın.......

Bu teste göre benim bebiş erkek göründü henüz cinsiyeti belli olmadığı için yorum yapamayacağım

kıyamammmmmmmm çok geçmiş olsun canımmmmmm
tetanoz acıtıyo biras, yakıyo sonrasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…