kızlar herkese merhaba,
saat 10da dr randevum vardı,ancak geldim eve,bayramdan önce bi radyoloğa gitmiştim kendi drumda sıra olmayınca oda bize kıza benzio demişti,bizde herkese kız dedik doğal olarak,pempe kıyafetler bile baktıkama iyiki almamışız çünküm ERKEKİM[/COLOR]olacakmış,ultrasonsda gördü
k bacakarasını gördük,çıkıntısınıda gördük,sanırsam artık kesin,aşk böcüküm yolda çok şükür
dr amcası baktı senin kuzucun önde gidio dedi,1 hafta önden gidio yavrucum,3test için kan verdim,hemogram ve şekerede bakacak toplam 50 tl ödedim
boyumuz 16 cm,ağırlığımız 235 gr
allah herkese nasip etsin ya nasıl mutluyum anlatamamgamyoncuiremsu
mapuci sen ne zaman doktora gidsip netleştireceksin cinsiyeti?
Kızlar günaydın bende şimdi hasteneden geliyorum fakat muayene olamadım,doktorun 40 hastası 3 doğumu varmış,hasta kabul edemiyorlardı,yarın sabah 8
'de kontrole gidicem inşallah..
dün biraz temizlik yaptım ev,merdivenler falan,fazlaca zorladım bedeni,ve çok kötü kalça sancısı çektim,özellikle sol tarafımda,öyle bir ağrıydıki sanki felç oldum yürüyemiyordum,yatağıma girdim sancılar içerisinde sağa sola dönemez oldum,tuvalete gidip gelene kadar duvarlardan destek aldım sakat gibiydim,çok kötü hissettim kendimi
birde şu sıralar idrara sık sık çıkasım geliyor karnımda bir baskı oluyor,tam idrarım bitti diyorum 5 dakika sonra yine geliyor,sürekli bir basınç var karnımda,idrarımı yaparken dolu olan mesanemin boşalırken ağrılı bir şekilde küçüldüğünü resmen hissediyorum sanırım soğuk aldım,benim gibi oldunuzmu hiç?
yapılırken acımadı iğneyi çektikten sonra acıdı ya ben kimseyi korkutmak istemem aslında belki bu ağrılar bünyeden bünyeye değişiyo da olabilir bende hala ağrı var arkadaşın birisi de bende ağrı olmadı diye yazmış mesela sendede olmayacak belki...ben 19+4 deyim güzelim 15 ekime sağlık ocağından randevu verdiler o zamanda aşı yapılacakmışçok acıyormu gerçekten ve kaçıncı haftandaydın sen canım
canım hadi haberlerini bekliyoruz.benim içime kız doğuyorGünaydın arkadaşlar.Bugün saat 18:00 de dr da randevum var umarım cinsiyetini gösterir.
ben ıhlamur içeceğim ama henüz hiç bitki çayı içmedimKızlarrr, siz bitki çayı içiyor musunuz? Hangi çayları içiyorsunuz? Hava soğumaya başladıkça benim canım sıcak bişiler çekmeye başladıÇay kahve de içmek istemiyorum.
canım ya...bi geçmedi ayva yaprağı çekirdeği ve ıhlamur kaynat istersenşu gripten bir kurtulsam....ilaçda yok
öksürük balgam burun akıntısı çok kötüyüm
kızlar Forumda bir konu açılmış,bayada rağbet var,Kadınlar kan hücrelerini 3 yılda bir yeniliyormuş erkekler 4 yılda bir,buna göre doğacak bebeğin cinsiyetini hesaplıyorlar,bana yaptılar,çok ilginç bir yöntem,benim sonucum aynen şuan içinde bulunduğum durumla aynı çıktı,yani biraz karışık :)
isterseniz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar sizde bir deneyin bakalım doğruluk payı ne kadar? bakalım sizin bebeklerinizin cinsiyetleri doğru çıkacakmı,ama bebeğinizin cinsiyetini sakın söylemeyin,bırakın onlar hesaplasın,herkes bu yöntem doğru diyip duruyor
konu başlığı şu
cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)))
Kızlar günaydın bende şimdi hasteneden geliyorum fakat muayene olamadım,doktorun 40 hastası 3 doğumu varmış,hasta kabul edemiyorlardı,yarın sabah 8
'de kontrole gidicem inşallah..
dün biraz temizlik yaptım ev,merdivenler falan,fazlaca zorladım bedeni,ve çok kötü kalça sancısı çektim,özellikle sol tarafımda,öyle bir ağrıydıki sanki felç oldum yürüyemiyordum,yatağıma girdim sancılar içerisinde sağa sola dönemez oldum,tuvalete gidip gelene kadar duvarlardan destek aldım sakat gibiydim,çok kötü hissettim kendimi
birde şu sıralar idrara sık sık çıkasım geliyor karnımda bir baskı oluyor,tam idrarım bitti diyorum 5 dakika sonra yine geliyor,sürekli bir basınç var karnımda,idrarımı yaparken dolu olan mesanemin boşalırken ağrılı bir şekilde küçüldüğünü resmen hissediyorum sanırım soğuk aldım,benim gibi oldunuzmu hiç?
kızlar Forumda bir konu açılmış,bayada rağbet var,Kadınlar kan hücrelerini 3 yılda bir yeniliyormuş erkekler 4 yılda bir,buna göre doğacak bebeğin cinsiyetini hesaplıyorlar,bana yaptılar,çok ilginç bir yöntem,benim sonucum aynen şuan içinde bulunduğum durumla aynı çıktı,yani biraz karışık :)
isterseniz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar sizde bir deneyin bakalım doğruluk payı ne kadar? bakalım sizin bebeklerinizin cinsiyetleri doğru çıkacakmı,ama bebeğinizin cinsiyetini sakın söylemeyin,bırakın onlar hesaplasın,herkes bu yöntem doğru diyip duruyor
konu başlığı şu
konu başlığı şu
Herkese Günaydın arkadaşlar...
Bugün benimde 17 hafta + 6 gün artık karnım baya baya belli açıkcası. Hele üzerimde giysi yokken çok net tabi. Bu arada benimde tam miniğin olduğu yerde sızı gibi bişeyler oluyor ama ona tam olarak acıma diyemeyiz. Herhalde bir şekilde hissediyorum ama çok net değil.
Biz hala cinsiyet öğrenemedik. Çünkü 3'lü taramanın ultrasonunda kordon tam önündeydi ve seçemedik. Bugünde 3'lü nün kan testi sonuçlarını almaya gideceğiz bakalım. İnşallah hayırlı haberle döneriz.
-Sürmeli nerelerdesin?
- Çağlayan nasıl oldun?
konu başlığı şu
konu başlığı şu
kızlar biz bu gece tatile çıkıyoruz 12 gün yokuz hepinizi öpüyorum göbüşlerden
slm arkadaşlar bende yeni geldim sağlık ocağından aşı yapıldı ve kolum çok ağrıyo..ağrı devam ederse parol iç ve ağır bişey kaldırma artı kolonyalı pamukla pansuman yap dedi...halada ağrıyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?