2011 Şubat Anneleri

Cnm dikkat et kendine. Bende de olmuştu dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi, ama bende ağrı yanma yoktu. Testler temiz çıktı Allaha şükür. İstersen içinin rahat etmesi açısından sen de yaptırabilirsin. Bol su iç dedi dr. :1hug:

banada rus takvimi erkek dedi,çin takvimi kız!bu durumda bende rus takvimi tuttugamyoncuiremsu

arkadaşlar çin takvimini hesap yaparken yumurtlama tarihine bakmak lazım.mesela benim sat 1 mayıs yumurtlama günüm 15 mayıs o yüzden 26 yaş mayısa bakıyorum ama diyelimki sat 25 nisan o zaman yumurtlama tarihi mayısa denk geliyo bu sefer yaş ve mayıs ayına bakmak lazım o zaman tam tutuyo benim çin takvimi de rus takvimi de kız diyodu

çağlayan rapor aldı heralde bugün nete hiç girmediğine göre işe gitmedi sanırım umarım daha iyidir şimdi

Cnm bildiğim kadarıyla gebelikte yeşil çay tehlikeli. İstersen dr a bir sor yine de

kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan ar mı aranızda?

Ayrıca yeşil çay zararlı değil.Aksine hazımsıklık çekildiğinde içilebilir.Fakat günde 2 fincandan fazla olmayacak.

offf ya offf okul başladı dertlerde başladı
sabah 10 dan akşam 5.30 a kadar toplantımı olur ya sanki ülkeyi kurtaracaklar ayaklarım şişti kasıklarım ağrıyor resmen ya

kızlar ayva yiyorum gribe iyi dediler.birde bebek gamzeli olurmuş

ya lütfen arkadaşlar yiyecek ismi yazmayalım ya kaç defa uyardık aylardır canım ayva istiyor küçük bir şehirdeyim nerden bulacağım şimdi ben ayvayı yaabilmiyorumkismile:2:

rus takvimi canım o dediğin.ama herkeste tutmuyormuş

gözün aydın canıma.s.

kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan ar mı aranızda?

Ayrıca yeşil çay zararlı değil.Aksine hazımsıklık çekildiğinde içilebilir.Fakat günde 2 fincandan fazla olmayacak.

dr um bana günde 2 bardak yeşil çay içebileceğimi söyledi...

Kızlarrr, siz bitki çayı içiyor musunuz? Hangi çayları içiyorsunuz? Hava soğumaya başladıkça benim canım sıcak bişiler çekmeye başladı Çay kahve de içmek istemiyorum.

selam canım, ben ıhlamur içiyorum. hatta bazen içine kabuk tarçın zencefil falan da koyuyorum değişik olsun diye. diğer bitki çaylarını içmeye cesaret edemedim. nolur nolmaz diye.

offf deme ya, korkuyordum zaten şimdi iyice arttı korkum.

demek herkeste farklı oluyor, inş. acısız atlatırız şu aşı olayını.
canım bana dr. 20 haftada yaptr demişti sen erkenden ilkini yaptırıp ikinciye geçmişsin. kaçıncı haftada yapıldı ilki?

maşallah oğluna canım, allah uzun ömürler versin.

kızlar biz bu gece tatile çıkıyoruz 12 gün yokuz hepinizi öpüyorum göbüşlerden

hadi bakalım iyi tatiller çiçekçim; bizim için de gez dinlen bolbol.

off fatmacım seni en iyi ben anlıyorum bugün, bize de bir seminer koydular eve 2 saat mesafede bir okula gidiyoruz bu hafta 9-3 arası. akşam trafiğne de denk gelince ancak eve gelebildim. daha 3 gün var nasıl geçecek bilmem. hepimize kolay gelsin canım.

yazık ya canın mı çekti, adresini yaz kargoyla göndereyim 1 kilo)
bak şaka değil gerçek söylüyorum, gönderebilirim.

offf ya aslında hamile öğretmenleri hamile kaldığından itibaren ücretli izne çıkaracaklar ne güzel olur :)

ya evet istedi ama belki ekimde falan burayada gelir çokkk sağol canımm zahmet etme göndermiş kadar olduna.s.:1hug:

ecem benim idrarımda yanma yada ağrı yok,dolu olan mesane boşalırken bir miktar ağrı oluyor,idrarımın bitmesiyle ağrıda gidiyor,bu her zaman olmuyor genelde idrarımı tutunca yada çok dolunca oluyor,acaba soğukmu aldım.zaten hassasım bünye olarak çabuk soğuk alıyorum.

Kızlar merhaba,a.s.

Acaba benim oğlumdan çok düşen bebek var mıdır bilmem, her dk yanındayım gözümün önünden ayırmıyorum yine düşüyor ya, hemde yanımda düşüyor gözümün önünde,

Bi düzgün yürümek yok zaten cnm benim her yere koşa koşa gidiyor sanki sürekli bi yerlere yetişmesi gerekiyor gibi, hiperaktiflik var mı bilmem, bide akıllı organize yapıyor ne yapıyorsa maşallahı var...

Sürekli kıpır kıpır koltuklara çıkıyor, tepelerde dolanıyor, ben indiriyorum o çıkıyor, fasulye kazanı gibi çocuk... fıkır fıkır...

Dişte çıkartıyor şu dönem, 2 azımız geldi, ben çok yoruluyorum tabi, uykusuzluğum had safhada, dolayısıyla başım ağırıyor, akşam 10-11 gibi yatar, gece 2-3 sefer kalkar, sabah 5:50de zımba gibi ayakta...
nerden buluyor bu çocuk bu enerjiyi ya...

Eşim durumu bildiğinden iş yerinden birinin çocuk bakan eşi varmış onun eşiyle görüşmüş, ne zaman istersen gelsin başlasın diyor, ama gelirse yarım gün gelecek, 4 saat bana yeter mi bilmem...
Yada annem gelsin diye ısrar ediyor sürekli, sen dinlen biraz çok yorgunsun hamile hamile bu kadar şeyin altından gecesi gündüzü nasıl kalkıyorsun düşüp kalıcaksın bi yerde diyor...
Düşünücem dedim, hayırlısı...

Daha kiloda alamadım , 76 ile başlamıştım 73-74 lere düştüm, 18. hafta bitti 75.5 kg ım, kusuyorum ve bazı yiyeceklerden aşırı tiksiniyorum... kağan bile kusma taklidi yapmaya başladı çk komik ya...

3lü testin sonucunu henüz almadım, beklemedeyim, cinsiyette kesinleşmedi, o da aklımda,

Başımda feci bir ağrı var bugün geriden başlıyor zonklayıp öne geliyor, kağan düşünce üzüldüm ağladım biraz ona bağlıyorum, bu dediğimi unutmayn kızlar, ANNELİK DEDİĞİN ŞEY ÖMÜR TÖRPÜSÜ AMA PAHA BİÇİLEMEZ...

Bu arada kağandan geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir,
Öpüyoruz sizi kağanla

ii geceler kızlar kimse yok mu? beni unuttunuz mu yoksamm??

Günaydın kızlar,2 gündür yoktum giremedim,pazartesi işe geldim yazmıştım zaten sonra eve gönderdiler işten,dünde çok fenaydım hastaneye gittim 2 tane serum yedim.3 gün bu seni idare eder dediler.Dr.bu aylarda bunların olması normal beslenmene çok dikkat et dedi,yorma kendini dedi.Bebişimde iyiymiş bu kusmaların ona bir zararı olmazmış,ay sonundaki randevuda tekrardan görüşücez,eğer toparlayamazsam serumlara devam edecekler.
Beni soran ve merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.a.s.İnş.Sizlerde iyisinizdir.Bugün 1.tetanoz aşısını olmaya gidiyorum.Kan ve idrar tahlilide yaptırıcam inş.kolum ağrımaz çünkü çok işim birikti bayram sonrasına

Kimsecikler yok bugün ben geldim nerdesiniz kızlar,özledim hepinizi :))

Aşı'ya gittim geldim,belki ağrı yapar o zaman buz koy koluna çok zorlama dedi hemşire,15.10'da tekrar çağırdı aşı için,Kan ve idrar testide verdim,saat 3 gibi çıkar gel bakalım sonuçlara dedi,3tüp kan verdim çok canım acıdı bu sefer,iki kolumda delik deşik oldu kaç gündür iğne yiye yiye :))

canım hoşgeldin valla merak ettim bende geçmiş olsun sende sonradan gösterdi hamilelik kendini senin minik prensesin ben buradayım diyor desene bende aşı için bugün gittim 24 ünde gel dedi o zmana gideceğim evet bana da dedi ağrı yaparsa buz uygula diye ama herkeste yapmıyormuş nadir olarak görülüyormuş ağrı bir gün sonrassında özellikle
kimseler yok valla işler yoğunlaştı anladığım kadarıyla öğretmenler okulda tabiki yaz gibi olmuyor
bizim işlerde yoğunlaştı ben birde doktoraya başvuruyorum onun kayıt işleri ile uğraşıyorum
zamanı çok ters oldu ama başladık bir kere gidebildiğim yere kadar gideceğim gidemediğimde bana eyvallah diyeceğim bir deneyeyeimde

Hoşbulduk canım,çok saol prensesim birazcık yaramazlık yaptı annesini hasta etti ama çok şükür iyiyim şimdi.Hemşirede öyle söyledi illa ağrı yapacak diye birşey yok dedi bazen yapabiliyor dedi.
Senin işinde bu aralar başından aşkın olacak desene allah yardımcın olsun canım,inş.kolaylıkla gelirsin herşeyin üstesinden,senin erkekin nasıl hissediyormusun artık benim kızım göbeğimin üstüne çıkıyor aşağıya iniyor,baya bir hareketlendik artık teyzesi :))

canım seni çok iyi anlıyorum benimde ablamın ikizleri var biri kız biri erkek erkek dur durak bilmiyor valla aynı senin anlatıığın gibi artık bütün hayatı onlar üstüne kurulu insan anne olunca çocuk belirli bir yaşa gelene kadar çoğu şeyden fedakarlık yapıyor sanırım
bence de seninde yanında sana yarımcı biri olsa o kadar yorulmazsın valla
ilk çocuğum olacak evde bir çocuk yok rahatsız eden yok hamileyim diye oturmaya bile gelmiyor tanıdıklar buna rağmen çok yoruluyorum sen iyi bile dayanıyorsun birde kusmalarında oluyormuş bakssana demekki insanın vücudu alışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…