Kızlar günaydın bende şimdi hasteneden geliyorum fakat muayene olamadım,doktorun 40 hastası 3 doğumu varmış,hasta kabul edemiyorlardı,yarın sabah 8
'de kontrole gidicem inşallah..
dün biraz temizlik yaptım ev,merdivenler falan,fazlaca zorladım bedeni,ve çok kötü kalça sancısı çektim,özellikle sol tarafımda,öyle bir ağrıydıki sanki felç oldum yürüyemiyordum,yatağıma girdim sancılar içerisinde sağa sola dönemez oldum,tuvalete gidip gelene kadar duvarlardan destek aldım sakat gibiydim,çok kötü hissettim kendimi
birde şu sıralar idrara sık sık çıkasım geliyor karnımda bir baskı oluyor,tam idrarım bitti diyorum 5 dakika sonra yine geliyor,sürekli bir basınç var karnımda,idrarımı yaparken dolu olan mesanemin boşalırken ağrılı bir şekilde küçüldüğünü resmen hissediyorum sanırım soğuk aldım,benim gibi oldunuzmu hiç?
banada rus takvimi erkek dedi,çin takvimi kız!bu durumda bende rus takvimi tuttugamyoncuiremsu
adaçayı ve ahududu içilmemesi gerekli diye biliyorum..ahududu çayı doğuma 3 hafta kala tavsiye ediliyor....doğumu kolaylaştırsın diye..ama meyve çaylarını rahatlıkla içebiliriz..ben çilek, imon çayını tüketiyorum canım çay isteyince ve tabiki yeşil çay...
kızlar ayva yiyorum gribe iyi dediler.birde bebek gamzeli olurmuş
kızlar Forumda bir konu açılmış,bayada rağbet var,Kadınlar kan hücrelerini 3 yılda bir yeniliyormuş erkekler 4 yılda bir,buna göre doğacak bebeğin cinsiyetini hesaplıyorlar,bana yaptılar,çok ilginç bir yöntem,benim sonucum aynen şuan içinde bulunduğum durumla aynı çıktı,yani biraz karışık :)
isterseniz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar sizde bir deneyin bakalım doğruluk payı ne kadar? bakalım sizin bebeklerinizin cinsiyetleri doğru çıkacakmı,ama bebeğinizin cinsiyetini sakın söylemeyin,bırakın onlar hesaplasın,herkes bu yöntem doğru diyip duruyor
konu başlığı şu
cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)))
kızlar herkese merhaba,
saat 10da dr randevum vardı,ancak geldim eve,bayramdan önce bi radyoloğa gitmiştim kendi drumda sıra olmayınca oda bize kıza benzio demişti,bizde herkese kız dedik doğal olarak,pempe kıyafetler bile baktıkama iyiki almamışız çünküm ERKEKİM[/COLOR]olacakmış,ultrasonsda gördü
k bacakarasını gördük,çıkıntısınıda gördük,sanırsam artık kesin,aşk böcüküm yolda çok şükür
dr amcası baktı senin kuzucun önde gidio dedi,1 hafta önden gidio yavrucum,3test için kan verdim,hemogram ve şekerede bakacak toplam 50 tl ödedim
boyumuz 16 cm,ağırlığımız 235 gr
allah herkese nasip etsin ya nasıl mutluyum anlatamamgamyoncuiremsu
kızlar bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan ar mı aranızda?
Ayrıca yeşil çay zararlı değil.Aksine hazımsıklık çekildiğinde içilebilir.Fakat günde 2 fincandan fazla olmayacak.
Kızlarrr, siz bitki çayı içiyor musunuz? Hangi çayları içiyorsunuz? Hava soğumaya başladıkça benim canım sıcak bişiler çekmeye başladıÇay kahve de içmek istemiyorum.
slm arkadaşlar bende yeni geldim sağlık ocağından aşı yapıldı ve kolum çok ağrıyo..ağrı devam ederse parol iç ve ağır bişey kaldırma artı kolonyalı pamukla pansuman yap dedi...halada ağrıyoooooo
merhaba güzel annişler.
ben perşembe günü 2.tetanos aşımı olucam.1.si hiç acımamıştı kolumda ağrımamıştı benim.ebe hemşire bgn kolunu fazla zorlama demişti.bakalım 2.de ne olacak.inş.ağrımaz kolum.
sudenurcum bu sitede park yataklar çok uygun fiyatlı.ve içinin yatağı ile uyku seti dahil olanlarda var.ben camino markayı tercih edicem set halinde olanını.eltim bu markayı kullanıyor memnun benimde hoşuma gitti.diğer markalara göre bu yatağın boyu biraz daha uzun
kızlar herkese merhaba,
saat 10da dr randevum vardı,ancak geldim eve,bayramdan önce bi radyoloğa gitmiştim kendi drumda sıra olmayınca oda bize kıza benzio demişti,bizde herkese kız dedik doğal olarak,pempe kıyafetler bile baktıkama iyiki almamışız çünküm ERKEKİM[/COLOR]olacakmış,ultrasonsda gördü
k bacakarasını gördük,çıkıntısınıda gördük,sanırsam artık kesin,aşk böcüküm yolda çok şükür
dr amcası baktı senin kuzucun önde gidio dedi,1 hafta önden gidio yavrucum,3test için kan verdim,hemogram ve şekerede bakacak toplam 50 tl ödedim
boyumuz 16 cm,ağırlığımız 235 gr
allah herkese nasip etsin ya nasıl mutluyum anlatamamgamyoncuiremsu
kızlar biz bu gece tatile çıkıyoruz 12 gün yokuz hepinizi öpüyorum göbüşlerden
offf ya offf okul başladı dertlerde başladı
sabah 10 dan akşam 5.30 a kadar toplantımı olur ya sanki ülkeyi kurtaracaklar ayaklarım şişti kasıklarım ağrıyor resmen ya
ya lütfen arkadaşlar yiyecek ismi yazmayalım ya kaç defa uyardık aylardır canım ayva istiyor küçük bir şehirdeyim nerden bulacağım şimdi ben ayvayı yaabilmiyorumkismile:2:
..
off fatmacım seni en iyi ben anlıyorum bugün, bize de bir seminer koydular eve 2 saat mesafede bir okula gidiyoruz bu hafta 9-3 arası. akşam trafiğne de denk gelince ancak eve gelebildim. daha 3 gün var nasıl geçecek bilmem. hepimize kolay gelsin canım.
yazık ya canın mı çekti, adresini yaz kargoyla göndereyim 1 kilo)
bak şaka değil gerçek söylüyorum, gönderebilirim.
Cnm dikkat et kendine. Bende de olmuştu dr idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi, ama bende ağrı yanma yoktu. Testler temiz çıktı Allaha şükür. İstersen içinin rahat etmesi açısından sen de yaptırabilirsin. Bol su iç dedi dr. :1hug:
Günaydın kızlar,2 gündür yoktum giremedim,pazartesi işe geldim yazmıştım zaten sonra eve gönderdiler işten,dünde çok fenaydım hastaneye gittim 2 tane serum yedim.3 gün bu seni idare eder dediler.Dr.bu aylarda bunların olması normal beslenmene çok dikkat et dedi,yorma kendini dedi.Bebişimde iyiymiş bu kusmaların ona bir zararı olmazmış,ay sonundaki randevuda tekrardan görüşücez,eğer toparlayamazsam serumlara devam edecekler.
Beni soran ve merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.a.s.İnş.Sizlerde iyisinizdir.Bugün 1.tetanoz aşısını olmaya gidiyorum.Kan ve idrar tahlilide yaptırıcam inş.kolum ağrımaz çünkü çok işim birikti bayram sonrasına
Kimsecikler yok bugün ben geldim nerdesiniz kızlar,özledim hepinizi :))
Aşı'ya gittim geldim,belki ağrı yapar o zaman buz koy koluna çok zorlama dedi hemşire,15.10'da tekrar çağırdı aşı için,Kan ve idrar testide verdim,saat 3 gibi çıkar gel bakalım sonuçlara dedi,3tüp kan verdim çok canım acıdı bu sefer,iki kolumda delik deşik oldu kaç gündür iğne yiye yiye :))
canım hoşgeldin valla merak ettim bende geçmiş olsun sende sonradan gösterdi hamilelik kendini senin minik prensesin ben buradayım diyor desene bende aşı için bugün gittim 24 ünde gel dedi o zmana gideceğim evet bana da dedi ağrı yaparsa buz uygula diye ama herkeste yapmıyormuş nadir olarak görülüyormuş ağrı bir gün sonrassında özellikle
kimseler yok valla işler yoğunlaştı anladığım kadarıyla öğretmenler okulda tabiki yaz gibi olmuyor
bizim işlerde yoğunlaştı ben birde doktoraya başvuruyorum onun kayıt işleri ile uğraşıyorum
zamanı çok ters oldu ama başladık bir kere gidebildiğim yere kadar gideceğim gidemediğimde bana eyvallah diyeceğim bir deneyeyeimde
Kızlar merhaba,a.s.
Acaba benim oğlumdan çok düşen bebek var mıdır bilmem, her dk yanındayım gözümün önünden ayırmıyorum yine düşüyor ya, hemde yanımda düşüyor gözümün önünde,
Bi düzgün yürümek yok zaten cnm benim her yere koşa koşa gidiyor sanki sürekli bi yerlere yetişmesi gerekiyor gibi, hiperaktiflik var mı bilmem, bide akıllı organize yapıyor ne yapıyorsa maşallahı var...
Sürekli kıpır kıpır koltuklara çıkıyor, tepelerde dolanıyor, ben indiriyorum o çıkıyor, fasulye kazanı gibi çocuk... fıkır fıkır...
Dişte çıkartıyor şu dönem, 2 azımız geldi, ben çok yoruluyorum tabi, uykusuzluğum had safhada, dolayısıyla başım ağırıyor, akşam 10-11 gibi yatar, gece 2-3 sefer kalkar, sabah 5:50de zımba gibi ayakta...
nerden buluyor bu çocuk bu enerjiyi ya...
Eşim durumu bildiğinden iş yerinden birinin çocuk bakan eşi varmış onun eşiyle görüşmüş, ne zaman istersen gelsin başlasın diyor, ama gelirse yarım gün gelecek, 4 saat bana yeter mi bilmem...
Yada annem gelsin diye ısrar ediyor sürekli, sen dinlen biraz çok yorgunsun hamile hamile bu kadar şeyin altından gecesi gündüzü nasıl kalkıyorsun düşüp kalıcaksın bi yerde diyor...
Düşünücem dedim, hayırlısı...
Daha kiloda alamadım , 76 ile başlamıştım 73-74 lere düştüm, 18. hafta bitti 75.5 kg ım, kusuyorum ve bazı yiyeceklerden aşırı tiksiniyorum... kağan bile kusma taklidi yapmaya başladı çk komik ya...
3lü testin sonucunu henüz almadım, beklemedeyim, cinsiyette kesinleşmedi, o da aklımda,
Başımda feci bir ağrı var bugün geriden başlıyor zonklayıp öne geliyor, kağan düşünce üzüldüm ağladım biraz ona bağlıyorum, bu dediğimi unutmayn kızlar, ANNELİK DEDİĞİN ŞEY ÖMÜR TÖRPÜSÜ AMA PAHA BİÇİLEMEZ...
Bu arada kağandan geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir,
Öpüyoruz sizi kağanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?