2011 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar.
Çağlayancım çokkkkk geçmiş olsun cnm.

Ben dün dr a gittim,bugün tekrar gideceğim.
İdrar ve kan tahlili yaptı demir oranının iyi ama istersen ilaç yazayım içmeye başla dedi.
Bir de ben çok sevdiğim halde balıktan tiksinir oldum bugüne değin sadece 2 kez yedim bu nedenle omega3 içerikli bir hap yazdı.
3 lü testten ziyade 4 lü test yaptırmamı sonucun yanılma payının çok az olduğunu söyledi.
Bugün ense kalınlığını ölçecek yarın üniversitede 4 lü test yaptıracağım.
Cinsiyeti halen belli değil bu arada

çağlayancım bende hissediyorum daha fazla böyle karnıma küçük küçük vuruyormuş gibi
ama karnıma dokununca nerede olduğunu hala anlamıyorum

günaydınn kızlarrrr ...
burcuu Allah sana kolaylık versim yardımcı al bence hem eşinde demiş en azından temizlikte yemekkte yardım etse yine azalır işlerin acaba bizim bebişler nasıl olacak

caglayann geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimö sabah işe gelirken aklıma gelmiştin inşallah bişeyi ypktur demiştim iyileşmişsin inşallah bi daha olmaz :CüvCüv:

çağlayancım bende hissediyorum daha fazla böyle karnıma küçük küçük vuruyormuş gibi

bende kımıldadıgını hissettigim zaman elimi karnıma koyuyorum hareket kesiiliyo hemen ben çok istediğim için bana inat yapıyo sanırımm

günaydın anneler

Günaydın canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır :))
Bebişin nasıl :))

Günaydın canım çok saol.Sonuçların güzel çıkmış canım,benim daha 2 hafta var kontrole dün dr.söyledim bakalım mı diye randevuyu bekliyelim dedi,sanırım benimkide 4'lü testi yapıcak 3'ü istememişti çünkü.
Senin bebişinde bana kızmış gibi geliyor benim bebişim gibi çok nazlı annesi senin bebişinde inş.gönlünden geçen olur canım.
Peki detaylı ultrasona ne zaman giriyorsun.

Elini karnına çok bastırmadan ellesen bölge bölge,ben ilk başlarda öyle anlıyordum,sonra baktım kendi ağırlığını hissetmeye başladım artık,bazende kanat çırparmış gibi birşeyler oluyor çok güzel bir duygu onu hissetmek

canım bende balık hiç yiyemediğim hamileliğimin başında sadece 1 kez yedim
doktoruma söyledim balık hapları oluyor onlardan alayım diye o kesinlikle onlar daha deneniyor içeriğinde civa var kullanma dedi
bana ton balığını ekmek arası yapıp yemeye çalış dedi ama sonuçta hamilelikte balıkların içinde yenmemesi gereken balık ton balığıymış birde konserve sonuçta çok faydası olamzki onun zaten onuda yiyemem biliyorum
televizyonda bende duydum omega 3 içeren haplar oluyormuş balık yenmdeiği zaman muhakkak bunlardan almak gerekiyormuş
normalde herkesin haftada 3 kez balık yenmesi gerekiyormuş yenmediği zaman da bu haplardan almak lazımmış bak ne güzel senin doktor vermiş neden bana vermediki madem varmış böyle bir hap
bir dahaki kontrolde soracağım bakalım ne diyecek

Günaydın canım saol inş. olmaz ama dr.ebesi bu seni 3 gün idare eder,1 ay daha çekeceksin bu aylarda dedi,gene kendini kötü hissedersen gel bakalım dedi.
Benim bebişimde babasına cevap veriyor bana çok nadir,o kadarda konuşuyorum onunla sohbet ediyorum babası onu akşamları bir seviyor öpüyor hemen ona kıpırdanma yapıyor,babasının kızı olacağı şimdiden belli :))

İlacın ismini hatırlamıyorum almadım henüz çünkü,devlet karşılamıyormuş,akşam bakar yazarım.Bu arada ablam her iki hamileliğindede epeyce kullanmış iki yeğenimde çok zeki :)))

Ay ne biçim alıntı yapmışım
Çağlayancım ne zaman giriliyor ayrıntılı ultrasona?

19-23 haftalar arasında diye biliyorum canım ben ,sen şimdi 4.lü test yaptırıcam diyince acaba ayrıntılıyada girecekmisin diye düşündüm,aramızda erken giren vardı diye hatırlıyorum çünkü.

Çağlayan gelmene çok sevindim, sen yokken forumda eksiklik oluyor. Geçmiş olsun canım.

Dün 3'lü testimizin sonucunu aldık, temiz çıktı çok şükür ama halen cinsiyet bilmiyoruz. Ultrasonda kordon bacak arasındaydı göremedik. Bir dahaki randevu 2 ekim saat 12. Şimdiden heyecanlıyım valla.

Bu sabahtan beri kuyuk sokumumumda bir ağrı var. Bacaklarıma da vuruyor. Normal olduğunu düşünüyorum. Çeken varmı?

Sürmeli nerelerde haberi olan varmı?

Bende erken biliyorum ama sabah uynadığımda sırtüstü yatıyorum ve hafif bir tümsek ve çok az bir ısı farkıyla miniğimin nerde olduğunu hissettiğimi düşünüyorum :))

Günaydın kızlar
çağlayancım çok geçmiş olsun. Dün gece bende şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Sabaha kadar devam etti. İlaç alamadım korkumdan. Sabahta zorla kustum belki rahatlarım diye. O kadar mide asidi vardıki boğazım hala ağrıyo. Sabah ilk işim doktoru aradım hangi ilacı alayım diye renni yada gaviscon şurup kullanabilirsin dedi Hamilelikte reflü artıyormuş. Benim ilk defa başıma geldi. Ama ben kabahatimi biliyorum. Birazcık cips kalmıştı ben de dayanamadım yedim akşam. Olanlar oldu tabi. Bana müstehaktır.

selam kızlar ö sonra ayrıntılı ya gricem daha fazla bekleyemedim bakalım kistler küçülmüş mü

Hoşbulduk canım canım çok saolopuyorumnanaktan
Gözünaydın test sonucunda güzel çıkmış,senin minişte çok nazlı çıktı tatlı birşeyler yeseydin keşke o zaman daha hareketli oluyorlarmış minişler,benimde 30 eylül randevum detaylı ultrasona gireceğiz inş.
Bende bazen o tümsekten anlıyorum karnımın bir yanı diğer yanına göre daha şiş oluyor çok güzel birşey dimi.Onu hissetmek orada :))

Günaydın canım saol sanada geçmiş olsun,benim dr.bana dün çoğu şeyi yasakladı yağlı yemek yok,çikolata yasak,ağır yiyecekler yasak ve rennie verdi banada günde 4 kere birer kaşık içeğim öğün aralarını fazlalaştırdır dedi birde 2 saat en fazla öğün arası olacakmış.

çok geçmiş olsun canımm.valla bizimkide öyle dün hele hiç kıpırdamadı akşam ne zaman eşimi gördüm bi başladı oturtmadı resmen ya kasılmalardan.bende diyorum eşime sus sesini çıkarma senin sesini duyunca şımardı :)

geçmiş olsun canımm bende de oluyo ara sıra rennia alıyorum dk.'sında kesiyo.iki tane aldım bende bi iş yerine bi eve.

Saol canım,desene bunlar şimdiden tam babacı olacaklar.Yandık biz şimdiden :)))

Ben aşı oldum ya sanki sol koluma balyoz gibi,gitgide ağırlaşıyor inş.daha kötü olmaz yoksa yanarım bugünde işlerim kalırsa :))

merhabalar herkese

uzun zamandır uzak kaldım.malum tatil.hala tatildeyim.şuan bodruma geçtik-

bol gıda temiz hava ve mis gibi deniz.çok iyi geldi.bebişimle bol bol yüzüyoruz.yürüyüş yapıyoruz.ama yavaş yavaş tatilin sonu geliyor..

geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.artık doktora dönüşte gideceğiz.şuan bir sıkıntımız yok çok şükür

valla çağlayan ben solağım iş kalmasın diye sağ koluma yaptırcam haftaya gidicem bende.valla eşimin istediği de o zaten tam bi babacı olsunmuşşş

Canım 3 lü testinizin temiz çıkmasına sevindim cnm. İnşallah hayırlısıyla cinsiyeti öğrenirsin cnm. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…