günaydın kızlar nasılsınız çağlayancım çok geçmiş olsunn diikkat et kendine
valla çağlayan ben solağım iş kalmasın diye sağ koluma yaptırcam haftaya gidicem bende.valla eşimin istediği de o zaten tam bi babacı olsunmuşşş
merhabalar herkese
uzun zamandır uzak kaldım.malum tatil.hala tatildeyim.şuan bodruma geçtik-
bol gıda temiz hava ve mis gibi deniz.çok iyi geldi.bebişimle bol bol yüzüyoruz.yürüyüş yapıyoruz.ama yavaş yavaş tatilin sonu geliyor..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.artık doktora dönüşte gideceğiz.şuan bir sıkıntımız yok çok şükür
Çağlayancım ana sayfadaki listede cinsiyetler yazılmamış sanırım :) Araya bayram girdiğinden olabilir sanırım. Çağlayancım alttaki çizelgemi sen yapmıştın kendi zevkine göre ben de beğenmiştim. Pembe yani kızımız olacak Allah nasip ederse. Senin çizelge tuttu yani
Biz de isim düşünmeye başladık Çok zorlanıyoruzzz yaww:ecrin_bebek:
merhaba kızlar
hoşgeldin çağlayancım geçmiş olsun dün yoktun.yokluğun hemen belli oluyor.topikte bi seslik oluyor sen yokken.şükür iyileşmişsin.kendine ve kızçemize iyi bak.
merhabalar herkese
bol gıda temiz hava ve mis gibi deniz.çok iyi geldi.bebişimle bol bol yüzüyoruz.yürüyüş yapıyoruz.ama yavaş yavaş tatilin sonu geliyor..
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.artık doktora dönüşte gideceğiz.şuan bir sıkıntımız yok çok şükür
Günaydın canım çok saol nasılsın,bebişin nasıl :))
Bende solağım canım ama sola yaptırdım hiç aklıma gelmedi böyle olacağı ağrı yapmazsa sorun yokta inş.böyle devam eder hafif hafif sen ne zaman gidiyorsun aşı için
Mrb canım hoşgeldin,
Tatilinin güzel geçmesinide sevindim bizim yerimizide yüz bol bol havalar düzelse bende gireceğim denize ama bu gidişle zor galiba burada :))
Canım listeleri düzeltemiyorum maalesef edıt kısmı yok çünkü herhangi birşey yapamıyorum bu yüzden hepiniz yazıyorsunuz takip ediyorum ama edıt olmadığı için herhangi birşekilde oynamıyorum üzerinde
Kızıma bir arkadaş daha geldi demekki çok sevindim canım gözünaydın.
Günaydın kızlar,2 gündür yoktum giremedim,pazartesi işe geldim yazmıştım zaten sonra eve gönderdiler işten,dünde çok fenaydım hastaneye gittim 2 tane serum yedim.3 gün bu seni idare eder dediler.Dr.bu aylarda bunların olması normal beslenmene çok dikkat et dedi,yorma kendini dedi.Bebişimde iyiymiş bu kusmaların ona bir zararı olmazmış,ay sonundaki randevuda tekrardan görüşücez,eğer toparlayamazsam serumlara devam edecekler.
Beni soran ve merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.a.s.İnş.Sizlerde iyisinizdir.Bugün 1.tetanoz aşısını olmaya gidiyorum.Kan ve idrar tahlilide yaptırıcam inş.kolum ağrımaz çünkü çok işim birikti bayram sonrasına
Çok geçmiş olsun BurcucumKızlar merhaba,a.s.
Acaba benim oğlumdan çok düşen bebek var mıdır bilmem, her dk yanındayım gözümün önünden ayırmıyorum yine düşüyor ya, hemde yanımda düşüyor gözümün önünde,
Bi düzgün yürümek yok zaten cnm benim her yere koşa koşa gidiyor sanki sürekli bi yerlere yetişmesi gerekiyor gibi, hiperaktiflik var mı bilmem, bide akıllı organize yapıyor ne yapıyorsa maşallahı var...
Sürekli kıpır kıpır koltuklara çıkıyor, tepelerde dolanıyor, ben indiriyorum o çıkıyor, fasulye kazanı gibi çocuk... fıkır fıkır...
Dişte çıkartıyor şu dönem, 2 azımız geldi, ben çok yoruluyorum tabi, uykusuzluğum had safhada, dolayısıyla başım ağırıyor, akşam 10-11 gibi yatar, gece 2-3 sefer kalkar, sabah 5:50de zımba gibi ayakta...
nerden buluyor bu çocuk bu enerjiyi ya...
Eşim durumu bildiğinden iş yerinden birinin çocuk bakan eşi varmış onun eşiyle görüşmüş, ne zaman istersen gelsin başlasın diyor, ama gelirse yarım gün gelecek, 4 saat bana yeter mi bilmem...
Yada annem gelsin diye ısrar ediyor sürekli, sen dinlen biraz çok yorgunsun hamile hamile bu kadar şeyin altından gecesi gündüzü nasıl kalkıyorsun düşüp kalıcaksın bi yerde diyor...
Düşünücem dedim, hayırlısı...
Daha kiloda alamadım , 76 ile başlamıştım 73-74 lere düştüm, 18. hafta bitti 75.5 kg ım, kusuyorum ve bazı yiyeceklerden aşırı tiksiniyorum... kağan bile kusma taklidi yapmaya başladı çk komik ya...
3lü testin sonucunu henüz almadım, beklemedeyim, cinsiyette kesinleşmedi, o da aklımda,
Başımda feci bir ağrı var bugün geriden başlıyor zonklayıp öne geliyor, kağan düşünce üzüldüm ağladım biraz ona bağlıyorum, bu dediğimi unutmayn kızlar, ANNELİK DEDİĞİN ŞEY ÖMÜR TÖRPÜSÜ AMA PAHA BİÇİLEMEZ...
Bu arada kağandan geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir,
Öpüyoruz sizi kağanla
Herkese Merhaba Kızlar dün kontroldeydim bizim haylaz yine keyif çatıyodu bacak bacak üzerine atmış bir türlü indirtemedi doktorum ..15 dakka uğraştı kız dedi tam o esnada bacağının birini yukarı kaldırdı bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi .Abiside bu hem erkek hem kızmı diyince doktorum güldü töbe de dedi :)) 3 lü test için kan verdim ve doğum tarihimizde 14 şubat olarak kesinleşti ..
yanlış olmuş 24 şubat
kaaan çok yakışıklı maşallaha.s.
benim oğluşumda öyle yakışıklı olacak:)))
Günaydın kızlar,2 gündür yoktum giremedim,pazartesi işe geldim yazmıştım zaten sonra eve gönderdiler işten,dünde çok fenaydım hastaneye gittim 2 tane serum yedim.3 gün bu seni idare eder dediler.Dr.bu aylarda bunların olması normal beslenmene çok dikkat et dedi,yorma kendini dedi.Bebişimde iyiymiş bu kusmaların ona bir zararı olmazmış,ay sonundaki randevuda tekrardan görüşücez,eğer toparlayamazsam serumlara devam edecekler.
Beni soran ve merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.a.s.İnş.Sizlerde iyisinizdir.Bugün 1.tetanoz aşısını olmaya gidiyorum.Kan ve idrar tahlilide yaptırıcam inş.kolum ağrımaz çünkü çok işim birikti bayram sonrasına
canım seni çok iyi anlıyorum benimde ablamın ikizleri var biri kız biri erkek erkek dur durak bilmiyor valla aynı senin anlatıığın gibi artık bütün hayatı onlar üstüne kurulu insan anne olunca çocuk belirli bir yaşa gelene kadar çoğu şeyden fedakarlık yapıyor sanırım
bence de seninde yanında sana yarımcı biri olsa o kadar yorulmazsın valla
ilk çocuğum olacak evde bir çocuk yok rahatsız eden yok hamileyim diye oturmaya bile gelmiyor tanıdıklar buna rağmen çok yoruluyorum sen iyi bile dayanıyorsun birde kusmalarında oluyormuş bakssana demekki insanın vücudu alışıyor
Günaydın arkadaşlar.
Çağlayancım çokkkkk geçmiş olsun cnm.
Ben dün dr a gittim,bugün tekrar gideceğim.
İdrar ve kan tahlili yaptı demir oranının iyi ama istersen ilaç yazayım içmeye başla dedi.
Bir de ben çok sevdiğim halde balıktan tiksinir oldum bugüne değin sadece 2 kez yedim bu nedenle omega3 içerikli bir hap yazdı.
3 lü testten ziyade 4 lü test yaptırmamı sonucun yanılma payının çok az olduğunu söyledi.
Bugün ense kalınlığını ölçecek yarın üniversitede 4 lü test yaptıracağım.
Cinsiyeti halen belli değil bu arada
günaydınn kızlarrrr ...
burcuu Allah sana kolaylık versim yardımcı al bence hem eşinde demiş en azından temizlikte yemekkte yardım etse yine azalır işlerin acaba bizim bebişler nasıl olacak
caglayann geçmiş olsun canım iyi olmana sevindimö sabah işe gelirken aklıma gelmiştin inşallah bişeyi ypktur demiştim iyileşmişsin inşallah bi daha olmaz :CüvCüv:
canım bende balık hiç yiyemediğim hamileliğimin başında sadece 1 kez yedim
doktoruma söyledim balık hapları oluyor onlardan alayım diye o kesinlikle onlar daha deneniyor içeriğinde civa var kullanma dedi
bana ton balığını ekmek arası yapıp yemeye çalış dedi ama sonuçta hamilelikte balıkların içinde yenmemesi gereken balık ton balığıymış birde konserve sonuçta çok faydası olamzki onun zaten onuda yiyemem biliyorum
televizyonda bende duydum omega 3 içeren haplar oluyormuş balık yenmdeiği zaman muhakkak bunlardan almak gerekiyormuş
normalde herkesin haftada 3 kez balık yenmesi gerekiyormuş yenmediği zaman da bu haplardan almak lazımmış bak ne güzel senin doktor vermiş neden bana vermediki madem varmış böyle bir hap
bir dahaki kontrolde soracağım bakalım ne diyecek
Çağlayan gelmene çok sevindim, sen yokken forumda eksiklik oluyor. Geçmiş olsun canım.
Dün 3'lü testimizin sonucunu aldık, temiz çıktı çok şükür ama halen cinsiyet bilmiyoruz. Ultrasonda kordon bacak arasındaydı göremedik. Bir dahaki randevu 2 ekim saat 12. Şimdiden heyecanlıyım valla.
Bu sabahtan beri kuyuk sokumumumda bir ağrı var. Bacaklarıma da vuruyor. Normal olduğunu düşünüyorum. Çeken varmı?
Sürmeli nerelerde haberi olan varmı?
Bende erken biliyorum ama sabah uynadığımda sırtüstü yatıyorum ve hafif bir tümsek ve çok az bir ısı farkıyla miniğimin nerde olduğunu hissettiğimi düşünüyorum :))
Günaydın kızlar
çağlayancım çok geçmiş olsun. Dün gece bende şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Sabaha kadar devam etti. İlaç alamadım korkumdan. Sabahta zorla kustum belki rahatlarım diye. O kadar mide asidi vardıki boğazım hala ağrıyo. Sabah ilk işim doktoru aradım hangi ilacı alayım diye renni yada gaviscon şurup kullanabilirsin dedi Hamilelikte reflü artıyormuş. Benim ilk defa başıma geldi. Ama ben kabahatimi biliyorum. Birazcık cips kalmıştı ben de dayanamadım yedim akşam. Olanlar oldu tabi. Bana müstehaktır.
inş. güzel haberlerle dönersn cnmselam kızlar ö sonra ayrıntılı ya gricem daha fazla bekleyemedim bakalım kistler küçülmüş mü
merhabalar herkese
Selam kızlarr
nasılsınız agrınız szınız var mı ? Biz 5 ayımızı bitirdik çok şüküürr
geceleri zor uykuya dalsamda kızımın iyi oldugunu bilmek bana yetiyor
artık tekmede atıyor kızım oynak olcak bizim kız hiç durmuyor
Çok geçmiş olsun Burcucumçok üstüste geldi sizin Erkek çocuğu çok afacan oluyo zaptetmek çok zor. sen üzme kendini, düşe kalka büyüyecekler işte :) Hem gözün gibi bakıyosun sen, hem de hamile hamile. eşin çok doğru demiş. bence kesin bir yardımcı lazım sana, en kısa zamanda ayarlayın mutlaka
slm kızlar ben hiç üşütmem derdim ama üşüttüm dün akşama kadar kusma ishal kayınnvalidem geldi baktı tüm ütülerimi yaptı gitti saolsun bugün iyiyim şükür toplantı vardı 2 saat sürdü oturmakta çok zorlandım şimdii evde yatıyorumm
çağlayancım ve sudenur geçmiş olsun sizede
Herkese Merhaba Kızlar dün kontroldeydim bizim haylaz yine keyif çatıyodu bacak bacak üzerine atmış bir türlü indirtemedi doktorum ..15 dakka uğraştı kız dedi tam o esnada bacağının birini yukarı kaldırdı bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi .Abiside bu hem erkek hem kızmı diyince doktorum güldü töbe de dedi :)) 3 lü test için kan verdim ve doğum tarihimizde 14 şubat olarak kesinleşti ..
Burcucum sanada çok çok kolay gelsin işin gerçekten zor afacan bir çocukla uğraşmak kendi arkadaşlarımdan biliyorum.Üstelik sen bide hamilesin bence yardım önerilerini geri çevirme.Herşeyi birden yapıcaz derken yıpranan biz oluyoruz.Bebeğinin cinsiyetini bende çok merak ediyorum.İnş şirin bir kızın olurda her iki sevgiyide tatmış olursun.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?