2011 Şubat Anneleri

Çağlayancım ana sayfadaki listede cinsiyetler yazılmamış sanırım :) Araya bayram girdiğinden olabilir sanırım. Çağlayancım alttaki çizelgemi sen yapmıştın kendi zevkine göre ben de beğenmiştim. Pembe yani kızımız olacak Allah nasip ederse. Senin çizelge tuttu yani
Biz de isim düşünmeye başladık Çok zorlanıyoruzzz yaww:ecrin_bebek:

günaydın kızlar nasılsınız çağlayancım çok geçmiş olsunn diikkat et kendine

Günaydın canım çok saol nasılsın,bebişin nasıl :))

valla çağlayan ben solağım iş kalmasın diye sağ koluma yaptırcam haftaya gidicem bende.valla eşimin istediği de o zaten tam bi babacı olsunmuşşş

Bende solağım canım ama sola yaptırdım hiç aklıma gelmedi böyle olacağı ağrı yapmazsa sorun yokta inş.böyle devam eder hafif hafif sen ne zaman gidiyorsun aşı için

Mrb canım hoşgeldin,
Tatilinin güzel geçmesinide sevindim bizim yerimizide yüz bol bol havalar düzelse bende gireceğim denize ama bu gidişle zor galiba burada :))

Canım listeleri düzeltemiyorum maalesef edıt kısmı yok çünkü herhangi birşey yapamıyorum bu yüzden hepiniz yazıyorsunuz takip ediyorum ama edıt olmadığı için herhangi birşekilde oynamıyorum üzerinde
Kızıma bir arkadaş daha geldi demekki çok sevindim canım gözünaydın.

merhaba kızlar
hoşgeldin çağlayancım geçmiş olsun dün yoktun.yokluğun hemen belli oluyor.topikte bi seslik oluyor sen yokken.şükür iyileşmişsin.kendine ve kızçemize iyi bak.

ne güzel tatil yapıyorsun canım döndüğün zaman bence çok iyi gelecek bebeğine
iyi tatiller bizim yerimizede eğlenhihoyyyt

biz iyiyiz bebişimde çok şükür çok iyi dün görüş günümüzdü 7 ekimdede ayrıntttılı ultrasonumuz var inş

Selam kızlarr

nasılsınız agrınız szınız var mı ? Biz 5 ayımızı bitirdik çok şüküürr

geceleri zor uykuya dalsamda kızımın iyi oldugunu bilmek bana yetiyor

artık tekmede atıyor kızım oynak olcak bizim kız hiç durmuyor

Çok geçmiş olsun güzelim Çok merak ettik seni. İnşallah iyi gelir bu serumlarda, hemen toparlanır verirsin. bir daha da ihtiyacın olmaz. Sen işlere üzülme onlar olur yavaş yavaş :) Önemli olan sen ve kızçen :)

Çok geçmiş olsun Burcucum çok üstüste geldi sizin Erkek çocuğu çok afacan oluyo zaptetmek çok zor. sen üzme kendini, düşe kalka büyüyecekler işte :) Hem gözün gibi bakıyosun sen, hem de hamile hamile. eşin çok doğru demiş. bence kesin bir yardımcı lazım sana, en kısa zamanda ayarlayın mutlaka

slm kızlar ben hiç üşütmem derdim ama üşüttüm dün akşama kadar kusma ishal kayınnvalidem geldi baktı tüm ütülerimi yaptı gitti saolsun bugün iyiyim şükür toplantı vardı 2 saat sürdü oturmakta çok zorlandım şimdii evde yatıyorumm

çağlayancım ve sudenur geçmiş olsun sizede

Herkese Merhaba Kızlar dün kontroldeydim bizim haylaz yine keyif çatıyodu bacak bacak üzerine atmış bir türlü indirtemedi doktorum ..15 dakka uğraştı kız dedi tam o esnada bacağının birini yukarı kaldırdı bir çıkıntı var erkekte olabilir dedi .Abiside bu hem erkek hem kızmı diyince doktorum güldü töbe de dedi :)) 3 lü test için kan verdim ve doğum tarihimizde 14 şubat olarak kesinleşti ..

benimkide 19 la 34 şubat arası dedi

aşı olan arkadaşlar nasılsınız ağrınız varmı?benim sadece ilk gün kolumda bi ağırlık olmuş ağrı olmamıştı ertesi günde bişey kalmamıştı zaten.yrn da 2.yi olucam bakalım

çağlayan burdamısın canım çok geçmiş olsun.Uzmanlardamı yedin serumu? Benimde iki gündür kasılmalarım vardı buğdaydan hemen randevu alamdığım için ercan beyden aldım mecburen ama çok memnun kaldım az önce geldim bana bebişimin bir sürü fotosunu verdi ayak parmaklarını bile gösterdi.

Burcucum sanada çok çok kolay gelsin işin gerçekten zor afacan bir çocukla uğraşmak kendi arkadaşlarımdan biliyorum.Üstelik sen bide hamilesin bence yardım önerilerini geri çevirme.Herşeyi birden yapıcaz derken yıpranan biz oluyoruz.Bebeğinin cinsiyetini bende çok merak ediyorum.İnş şirin bir kızın olurda her iki sevgiyide tatmış olursun.:)

kaaan çok yakışıklı maşallaha.s.
benim oğluşumda öyle yakışıklı olacak:)))

Cnm teşk.ler, tabi annesi kokuları yeter bi kere :)))

Cnm geçmiş olsun, neden olmuş böyle acaba bişi söyledimi dr, bu arada ben seni merak ediyorum facedede resmin yok

Cnm erkek çocuklar nispeten daha hareketli oluyorar sanırım, şu an kağan bir koltuktan öbürüne geçiyor bi tanede top almış eline kendiyle beraber onuda geçiriyor, bende tepesinde nöbetteyim :)
Benim kağanda çok ağrım olyordu bide düşük tehdidim vardı, ama bunda çok daha dinamiğim bazen ben bile kendime şaşıyorum , çok şükür

İnş. güzel snuçlarla dönersin cnm

teşk.ler cnm kağanla bi yemek yapışımız var evlere şenlik :)) kağanı yemek yaparken anakucağına bağladım geçen kalkmış anakucağı ile yürüyordu ya şaka gibi :)) elini bağlasan kıçını sallıcak :))maş.

Cnm bende tiksiniyrum balıktan belki ton yiyebilirim ama onada zararlı demişya dr napsam...

Gözün aydın c nm

Geçmiş olsun cnm bende normaldede var reflü

selam kızlar ö sonra ayrıntılı ya gricem daha fazla bekleyemedim bakalım kistler küçülmüş mü
inş. güzel haberlerle dönersn cnm

tadnı çıkar süper

maş yazele

Ahh cnm sorma, yinede düşünce üzülüyorum, eşimde bşver sen düşe düşe büyüyecek diyor... ama yinede anne yüreği insanın canından can gidiyor...

geçmiş olsun cnm

:)))) yerim o abiyi, maş.

inş. cnm benim, benimde isteğim kız olsun :))) ya aslında benim korkum ne biliyormusun bak yazayım açık açık, şimdi ben zaten hamileyim ve kağana bakıyorum ev işi derken yoruluyorum,

Eşimde annem kağanı görmek istiyor onun isteğide olacak gelmesini istersen diyor, eğer eşimin annesi gelirde hiç iş yapmadan baş köşeye kurulursa bide herşeyin üstüne ona bakmam eklenecek, kalk şu işi yap diyemem ben insanlara kendisinin yapması lazım,benim annem önceki hamileliğim riskli diye geldi 4 ay baktı, benim yerimden kalkmamam gerekiyordu gerçekten hiç iş için kalkmadım, işte bunu söyleyemiyorum eşime, he bide gelip laf söylerse üstüne iyice can sıkıcı olur durum, hoş o ben gelirken getiririm beraber 2 gün takılırız sende bakarsın anlaşabilirseniz sana yardımcı olursa durur olmazsa benimle beraber geri döner dedi, bilmiyorum hala düşünüyorum, bugünde sordu cepten konuşurken düşünüyorum dedim...
Gerçi kaynanam 2 sefer aradı yaptıklarından çok pişman gibi bir hali var, gelebilirm istersen diye banada söyledi, bende Allah bana güç kuvvet versin bakarım teşekkürler dedim...

hımm ben yanlış okumuşum senin annen gelecek sandım canım bu durumda tabiki sen en doğrusunu bilirsin çünkü kimse kendi annesinin yerini tutmuyor.Ve aynı şeyi benim bi arkadaşım yaşadı sözde lohusayken bakmaya geldi ama baş köşede oturdu kaldı arkadaşım bide onunla uğraşmak zorunda kaldı.Kadın habire örgü örüyordu.Bi lohusa şerbeti dahi yapmadı yani kızcağıza öyle olacaksa tabi hiç olmasın.Gerçekten kendi annen olsa dersin ya anne şunu yap bunu yap ama buna denmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…