2011 Şubat Anneleri


Evt cnm, annemede gel demiyorum çünkü kadın zaten kaç ay düzenini bozdu yanıma geldi, eşime bana baktı, çok hakkı var eşiminde benimde üstümde, bir sefer anne şunu yap demedim herşeyimi yaptı, ama kızıyım işte, elimi sıcak sudan soğk suya sokturmadı, yeniden düzenini boz gel diyemem, babam var konusu komşusu düzeni akrabaları var, istesem gelmez mi, gelir yinede... ama kadınada yük olmayacağım artık, gerekirse paralı bayan tutarız napim
 
Kızlar kağan daha fazla durmuyor parmağımı çekiyr oyuncak oynayacakmışız :))) biz biraz legolarla oynayacağız görüşmek üzere hoşçakalına.s.
 
çağlayancım geçmiş olsun dikkat et kendine.ben bu cumartesi ayrıntılıya giriyorum çok heyecanlıyım.bende balık sevmeyen birisiyim doktora sorduğumda bana bir balık yağı hapı yazmıştı güvenli mi diye sorduğumda evet ama tabi doğal yollardan almak her zaman tercihimizdir demişti.ama ben yine de tam tatmin olmadım.o yüzden hala ilacı almadım ama uzman tv de başka doktorunda aynı ilaçtan bahsettiğini duydum.biraz daha araştırayım diyorum.
 
Bazı arkadaşlar tetanoz aşısı olmuşlar. Bana saglık ocagından arayacagız demişlerdi. Aramadılar. Yarın okul çıkışında bir ugrayayım bakalım....
 
biz iyiyiz bebişimde çok şükür çok iyi dün görüş günümüzdü 7 ekimdede ayrıntttılı ultrasonumuz var inş

ayy canım ya ne güzel görmüşsün bebişini maşallah bende inş.eylül sonunda görücem ayrıntılı olarak :))


Saol canım benim,Amin inş.bir daha yaşamam ve kimsede yaşamaz canım eve net bağlatamadığımız için haber veremedim sizlere ama zaten evdede sürekli uyuyordum eşim yaptı saolsun her işimi.


Saol canım,sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine,bizim bu aylarda fazla zorlamaya gelmiyor bünyelerimiz


Saol canım,evet uzmanlarda yedim serumu,bende randevu alamadım ama durumun aciliyetini belirttim asistana ve ordaki ebeye saolsunlar 5-10 dk sonra beni acile gönderdiler,3 saat hastanede kaldım sonrada buğday hanımla görüştüm.Acil birşey olursa hiç çekinme gel yeniden dedi.Eğer kabul etmeselerdi bende ercan bey'e gidecektim.
Peki ercan bey ne dedi kasılmaların için normalmiş mi,bize verdikleri broşürde buğday hnm.cebi var ya ordan ara randevu alamazsam yada asistanla görüş canım inan çok yardımcı oluyorlar.
Ben o minik bebişin yerim parmaklarını ufacık bir canlı var içimizde kıpır kıpır


Saol canım,face zaten zor giriyorum ben eşimde bende normalde kullanmıyoruz öyle anlaştık burdaki herkes var lütfen falan diye diye izin kopardım ama senin için resim eklerim ben face denk geldiğimiz bir an :))
Bu arada bakıcı işi varmış galiba kayınvalideni istemiyorsan bile bir yardımcı mutlaka al canım,şimdi iyi zamanlarındasın ağırlaştığın zman nasıl bakacaksın hem kağana hem kendine,en iyi kararı sen verirsin canım ama ilerisini düşünerek bence hareket et yoksa bu zamandan dahada çok yorulacaksın.


Saol canım,bende seni merak ediyordum,nasıl oldun ne yaptın diye,sende şimdi heyecan hat safhadadır,bende bir an öncegörmek istiyorum bebişimi ama daha çok zamanım var.
Balık sezonu'nu ben açtım çok şükür bu hafta eşim yaptırıp getirmişti.Balık yağını içmek yerine yemesini denesen aslında canım bebişimin sağlığı içinde gözünü kapa ye cokacimcoook
 
Çaglayancım sana bakmaya gelmiştim canım. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine.

Saol canım bugün çok daha iyiyim sizin böyle benim yanımda olduğunuzu gördükçe çabuk iyileşicem galiba opuyorumnanaktan

Banada ararız demişlerdi ama bayramdan sonra olmadı ilk hafta gel diyede söylemişti hemşire onun için bugun gittim aşıyı oldum kolumda hafif bir sertlik var sadece ama ağrım olmadı çok şükür inş.olmazda
 
Çabucak iyileş canım inşallah.

Bizim randevumuzda 27 eylülde. Bakalım neler yapıyor olacak bebişim :)

İnş.canım benimki 30 eylülde benden önce gireceksin bakalım,bebeğimi ben bu haftalar hep yukarda hissediyorum göbişimin üstünde sendede oluyormu,bazen aşağıya sola gidiyor bazende yukarda oluyor ama bu aralar yukarıyı mesken tuttu sanki :))
 
ercan bey büyük ihtimalle magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyordur dedi ve magnezyumu hergün al dedi.Ben arada içiyordum.Artarsa tekrar gel mutlaka dedi bu arada laf aramızda ercan beyin ultrasonu daha net görüntü veriyor aynı marka değilmi acaba? Ben ayrıntılı ultrason için 27 sine randevu aldım.Fiyatlarıda sordum.3 çeşit varmış.Biri 10 tl biri 20 tl biride 100 tl.Bu 100 tl olanda 4 boyutlu renkli görünüyormuş.Ama doktorunuz hengisini isterse ona göre yapıyoruz dedi.Bu arada ulrtason için en alt kattan ayrıca randevu alıyorsun.Sadece doktor randevusu alırsan yarına kalabiliyomuş ultrason incelemen haberin olsun
 

:)) Bak şimdi benide meraklandırdır aynıdır ya herkese farklı farklı vermezlerki, ben gününden önce gitmek istemiyorum 30 eylül'de gidiyim diyorum çağırdığı zaman ayrıca ayrıntılı için randevuyu telefonda veriyorlarmı yoksa gidipmi almak gerekiyor.Ve kayıt yaptırırken hangisine gireceğini seçiyormusun yoksa dr.mu seni yönlendiriyor oraya gidicence
 

benide 30 eylülde çağırmıştı ama benim o gün işim var pazartesi daha uygun bana bir iki günden bişey olmaz sanırsam.Eğer ulrtason cihazı aynıysa o zman ercan bey daha iyi foto çekti diyebilirim.Bebeişimin kız olduğunu ispatlayan bacakarası fotosu bile var yani:) Ultrason için telde veriyolarmı bilmiyorum ben gitmişken alayım dedim.doktordan 10 buçukta ultrasondada 11 buçukta aldım randevuyu.Sen tel et belkide öyle verirler.Randevu alırken tercih yapmıyosun onlar doktor ne yazarsa ona göre ultrason yapıyorlarmış.
 
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.

Çağlayancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
 

Oooo bu ercan bey süpermiş desene,benim en son verdiğinde hiç birşey anlaşılmıyor,eşim burası kafası burasıda bedeni diyor iki parça birşey diğerleri daha net'ti sanki.Bir kerede onumu denesem bende ne yapsam bilemedim bak şimdi :jeyyar:
Randevuyu aldım saat 10:30 buğday hm.11'de ayrıntılı için hadi bakalım 15 gün inş.çabucak geçerde görürüz bebişlerimizi.
 
Mapuci hadi hayırlıs olsun

kızlarr doktorlarınıza sorunn 30. Ve 31. Haftalardan sonra erken doğum riski olanlar bebeğin ciğerlerini geliştirmek için iğne yapıyorlarmış anneye dozlar halinde.arkadaşım beni uyardı doktorunan sor dedi onun doktoru yapmamaış herşey normal diye son dk. Erken doğum olmuş küvezde kalmış.onun ablasının ikizleri varmış hamileyken iğne yapmışlar erken doğum olmuş olnunda ama küveze gerek kalmamışş.
 

Saol canım.opuyorumnanaktan Kızmıydı erkek miydi diye diye kendini yemiştin canım,Ama birazda babanın etkisi fazlaydı galiba bu işte :))
Artık gözünaydın diyelim kızçemiz göstermiş kendini topikte kızçeler erkek bebişleri geçicek galiba bu gidişle bebişinde cicilerini iyi günlerde giyer inş.annesi.
 

Canım o zaten zamanla yükselecek ve doguma yaklaştıkça aşagıya inecek :)


Manikcim ben 4 boyutluya sadece 35 tl fark verdim.


Gözünaydın mapuci. :)
 

hastaneden aradılar benide buğday hanım 27sinde izne çıkıyormuş.Tarihlerim değişti benimde 30 unda 10:40 buğday hanım 11:30 ultrason arka arkayayız yani:)
 

gözünaydın canım hadi öğrenmişsin cinsiyetini:) insan cinsiyeti söylenince hemen alışverişe koşası geliyor değilmi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…