2011 Şubat Anneleri

Desene karşılaşmamak elde değil bu sefer peşpeşe gireceğiz içeriye :))

evet hem 2 haftada 1 kilo aldım bu sefer beni paylamaz herhalde:) ama gerçekten bu seferde soğuk davranırsa bana ne yapacağım bilmiyorum. :çok üzgünüm: off şu ercan bey de keşke erkek olmasaydı.Aslında sezeryan olcağımı bilsem direk ona giderdim hem ilgili hemde hastası az istediğin an al randevuyu bekleme filan yok.Ama normal doğumuda bi erkek doktorda yapamam ki.Aslında sorun doğumda değil.Yok açıldı açılmadımı baktır dur.
Neyse böylelikle seninlede tanışmış oluruz kırmızı karanfil takda gel:)

Ben çıkıyorum kızlar gene midem başladı bulanmaya çabucak atlatırım inş.bu bulantılı dönemi.
hepinize iyi akşamlar,kendine ve bebişlerine iyi bakın opuyorumnanaktan

Bu sefer gidince sor dr.ben bu sefer sormayı düşünüyorum eğer sezeryan derse bende ercan'ı düşünüyorum.Ablamın tüm arkadaşları ercan beyde doğurdular maşallah hepside pek anlatıyor adamı birde buna gidince randevun var yarım saat ekstradan bekliyorsun hiç sevmiyorum böyle oluncada ama bakalım artık nasıl olacak.
Tamam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Selam guzel anneler. Dun Doktora haber geldi cok sukur butun test sonuclari iyi cikti. Bebegim ikili ve uclu testti saglikli sekilde atlatti. Darisi hepinizin basina. Bu arada cizelgede dogum tarihini 25 ocak olarak degistirebilirsin caglayancim.
Kizlar dun bebegim tekmelemeye basladi. Basta cok korktum birsey oluyor zannettim. Gobegimden tekmelerini gordum. Inanilmaz bisey. Icinizde benim gibi panik yapan oldumu arkadaslar?

Selam guzel anneler. Dun Doktora haber geldi cok sukur butun test sonuclari iyi cikti. Bebegim ikili ve uclu testti saglikli sekilde atlatti. Darisi hepinizin basina. Bu arada cizelgede dogum tarihini 25 ocak olarak degistirebilirsin caglayancim.
Kizlar dun bebegim tekmelemeye basladi. Basta cok korktum birsey oluyor zannettim. Gobegimden tekmelerini gordum. Inanilmaz bisey. Icinizde benim gibi panik yapan oldumu arkadaslar?

canım ne güzel ya dışardan görmüşsün ben henüz dışarıdan göremedim ama hissediyorum bazen naiden sert olunca oanikliyorum bende sonra onun varlığını hatırlayıp rahatlıyorum:)

mapuci gözünaydın kararsızlık ne zor:))))))))))))

benim oğluşum da çok hareket ediyo artık göbeğimin sağ tarafı bazen kocaman oluyo
kolbastı oynuyo gibi titretiyo heryeri
hemen eşimi çağırıyorum gel bak diye o gelince duruyo
yazık adam göremedi bi türlü:)))))))))))

Kızlar bugün 3lü test sonucumu aldım dr sonuçların çok güzel olduğunu söyledi içim çok rahatladı.İlk doz tetanoz aşımıda yaptırdım.Merak etmeyin burada yazılanlar kadar ağrımıyor.Ben korktum etkilendim ama çok ağrılı olmadı benimki....

yeniden geçmiş olsun canım
seni çok iyi anlıyorum geçen hafta aynı şeyleri çeken biri olarak
bende bugün sağlık ocağına gidip ilk doz aşımı yaptırdım aşırı ağrımadı burdan okuyup etkilenmişim demekki baya korktum ama giriş anında hafif yandı şimdi kolumun sadece iğne olan yeri hafif ağrıyor
18.10.2010 da yeniden çağırdı 2.dozu için
ilk gebeliğimde sağlık ocağına kayıt olmamıştım şimdi bunda iyikide olmuşum diyorum hemşirem cep telefonumdan aradı düşünsene aşınızın vakti geldi diye:)
özellikle teşekkür ettim kendisine

mısracım ben kan hapı kulandığım halde benim hala kansızlık sorunum var zaten oldum olası kansızım ben
cinsiyetini merak etme bence kızın olacak senin:)
bu arada bizimde çok hoşumuza gitmeye başladı mısra ismi

Burcucum hemen bir kadın al inan insan hiç yorulmuyor ben 2 haftada bir temizlikçi alıyorum o bile yetiyor.Bu sene okullar açıldıktan sonra haftada bir cuma günleri alacağım haftasonu rahatça oturacağım inşallah...

Gözün aydın mapuci kız çocukları çok tatlı oluyor anneye arkadaş ben kızımla şimdiden arkadaş gibiyim hoş bazen kavgalarımızda olmuyor değil :)

Gözün aydın canım a.s.

merhaba güzel şubat annişleri bugün dr. gittik 3 lü test sonucumuzu aldık allaha şükürler olsun temiz çıktı bu arada çağlayancım geçmiş olsun canım dikkat et kendine listeyede kızımı ekleyebilirmisin?

mapuci Gözünaydın KIzmı erkekmi? endişen son buldu o ikilemde kalmak gerçekten çok zor ..Kızçen hayırlı olsun cnm .Darısı benim Başıma :) bu arada yazdıklarını okurken tam benim başıma gelen doktor söylemlerini görmüş tek değilim demiştim şimdide aceba gerçekten benim bebişimdemi kız diyorum sağlıklı olsunlar önemli olan o benim Kızımda oğlumda var Allahım olmayanlara nasip etsin inş.

Cnm tam olarak demek istediğin dr un seni sezaryende çıplak görüp görmeyeceği ise görecek, sadece doktor değil seni maalesef hastabakıcısından tut hemşiresine kadar görecek, hatta doğuma hazırlayan anestezisyen dahil buna, sen erkekmiş kadınmış hiç kasma bu yüzden, arkadaşım normal doğum yaptı o açılmayada ebeler bakıyormuş, son an doğurtmak için dr geliyormuş, illaki bakacak yani , ki zaten o an ağrıdan kim görmüş kim görmemiş çok ta umursamıyosun... ben sabaha kadar doğum sancısı çekip serumlarla sancı sıklığı azaltılarak sezaryene alınmş biri olarak söylüyorum ki, o bir doktor, kadını erkeği aynı ve zaten çıplak insanı hergün gördükleri için çok ta önemsemiyolar bu durumu...
Ki sezaryende nrmal doğumda yapsan sürekli gelip bezinden kanamanı koontrol edecekler, kadın olmak pis iş...

Gözün aydın cnm

ha ha süper maş.

Gözün aydın cnm

Gözün aydın cnm, ama okuyunca çok güldüm ya :))

Cnm iğneye hasta değil erken doğum tehlikesine göre dr heyeti karar veriyor, benim erken doğum tehlikem olduğu halde yapmadılar, çok zorunlu kalmadıkça yapmıyorlar, 2 günde ciğer geliştiriyor, ama iğnenin etkisi nedir yarın öbür gün neler olabilir çok bilinmediğinden gebelikler doğal seyrinde takip ediliyor, bencede mantıklı olan bu zaten

Öyle cnm evet günden güne biraz daha ağırlasıyor gibiyim hissediyorum, hayırlısı

Gözünaydın Darısı tüm 3 test sonucu bekleyen Hamişlerimizin başına inşallah

hoş geldin canım, merak ettik seni. tekrar geçmiş olsun.

canım ben de aynı ağrıyı yaşıyorum, cuma dr.a sorup söylerim sana da. kuyruk sokumu ve sol bacağıma sürekli kramplar giriyor, bazen dayanılmaz oluyor.

öyle deme canım ya, kırk yılda bir olsun o kadar da kaçamak. arada yemek lazım canının çektiğini. çok geçmiş olsun

sana da geçmiş olsun canım,
şubat anneleri dökülüyor. hadi toparlanın bir an önce kızlar...

o kadar kızmıştık laubali dr. şöför nebahat dedi diye) hayırlı olsun kızın gözün aydın mapuci.

kızlar hayırlısı olsun, sonuçlarınız güzel çıkmış, darısı diğer bekleyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…