Desene karşılaşmamak elde değil bu sefer peşpeşe gireceğiz içeriye :))
evet hem 2 haftada 1 kilo aldım bu sefer beni paylamaz herhalde:) ama gerçekten bu seferde soğuk davranırsa bana ne yapacağım bilmiyorum. :çok üzgünüm: off şu ercan bey de keşke erkek olmasaydı.Aslında sezeryan olcağımı bilsem direk ona giderdim hem ilgili hemde hastası az istediğin an al randevuyu bekleme filan yok.Ama normal doğumuda bi erkek doktorda yapamam ki.Aslında sorun doğumda değil.Yok açıldı açılmadımı baktır dur.
Neyse böylelikle seninlede tanışmış oluruz kırmızı karanfil takda gel:)
Selam guzel anneler. Dun Doktora haber geldi cok sukur butun test sonuclari iyi cikti. Bebegim ikili ve uclu testti saglikli sekilde atlatti. Darisi hepinizin basina. Bu arada cizelgede dogum tarihini 25 ocak olarak degistirebilirsin caglayancim.
Kizlar dun bebegim tekmelemeye basladi. Basta cok korktum birsey oluyor zannettim. Gobegimden tekmelerini gordum. Inanilmaz bisey. Icinizde benim gibi panik yapan oldumu arkadaslar?
Kimsecikler yok bugün ben geldim nerdesiniz kızlar,özledim hepinizi :))
Aşı'ya gittim geldim,belki ağrı yapar o zaman buz koy koluna çok zorlama dedi hemşire,15.10'da tekrar çağırdı aşı için,Kan ve idrar testide verdim,saat 3 gibi çıkar gel bakalım sonuçlara dedi,3tüp kan verdim çok canım acıdı bu sefer,iki kolumda delik deşik oldu kaç gündür iğne yiye yiye :))
Günaydın arkadaşlar.
Çağlayancım çokkkkk geçmiş olsun cnm.
Ben dün dr a gittim,bugün tekrar gideceğim.
İdrar ve kan tahlili yaptı demir oranının iyi ama istersen ilaç yazayım içmeye başla dedi.
Bir de ben çok sevdiğim halde balıktan tiksinir oldum bugüne değin sadece 2 kez yedim bu nedenle omega3 içerikli bir hap yazdı.
3 lü testten ziyade 4 lü test yaptırmamı sonucun yanılma payının çok az olduğunu söyledi.
Bugün ense kalınlığını ölçecek yarın üniversitede 4 lü test yaptıracağım.
Cinsiyeti halen belli değil bu arada
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.dine...
Selam guzel anneler. Dun Doktora haber geldi cok sukur butun test sonuclari iyi cikti. Bebegim ikili ve uclu testti saglikli sekilde atlatti. Darisi hepinizin basina. Bu arada cizelgede dogum tarihini 25 ocak olarak degistirebilirsin caglayancim.
Kizlar dun bebegim tekmelemeye basladi. Basta cok korktum birsey oluyor zannettim. Gobegimden tekmelerini gordum. Inanilmaz bisey. Icinizde benim gibi panik yapan oldumu arkadaslar?
Cinsiyeti belli oldumu ..yoksa benimki gibi saklanıyormu ?
erkekmiş benimki sende en kısa zamanda öğren inş
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıcakla kucağına almayı Nasip etsin ..İnşallah ama kontrolede daha 1 ay var :sinifsinif:
evet hem 2 haftada 1 kilo aldım bu sefer beni paylamaz herhalde:) ama gerçekten bu seferde soğuk davranırsa bana ne yapacağım bilmiyorum. :çok üzgünüm: off şu ercan bey de keşke erkek olmasaydı.Aslında sezeryan olcağımı bilsem direk ona giderdim hem ilgili hemde hastası az istediğin an al randevuyu bekleme filan yok.Ama normal doğumuda bi erkek doktorda yapamam ki.Aslında sorun doğumda değil.Yok açıldı açılmadımı baktır dur.
Neyse böylelikle seninlede tanışmış oluruz kırmızı karanfil takda gel:)
mapuci gözünaydın kararsızlık ne zor:))))))))))))
benim oğluşum da çok hareket ediyo artık göbeğimin sağ tarafı bazen kocaman oluyo
kolbastı oynuyo gibi titretiyo heryeri
hemen eşimi çağırıyorum gel bak diye o gelince duruyo
yazık adam göremedi bi türlü:)))))))))))
Kızlar bugün 3lü test sonucumu aldım dr sonuçların çok güzel olduğunu söyledi içim çok rahatladı.İlk doz tetanoz aşımıda yaptırdım.Merak etmeyin burada yazılanlar kadar ağrımıyor.Ben korktum etkilendim ama çok ağrılı olmadı benimki....
yeniden geçmiş olsun canım
seni çok iyi anlıyorum geçen hafta aynı şeyleri çeken biri olarak
bende bugün sağlık ocağına gidip ilk doz aşımı yaptırdım aşırı ağrımadı burdan okuyup etkilenmişim demekki baya korktum ama giriş anında hafif yandı şimdi kolumun sadece iğne olan yeri hafif ağrıyor
18.10.2010 da yeniden çağırdı 2.dozu için
ilk gebeliğimde sağlık ocağına kayıt olmamıştım şimdi bunda iyikide olmuşum diyorum hemşirem cep telefonumdan aradı düşünsene aşınızın vakti geldi diye:)
özellikle teşekkür ettim kendisine
mısracım ben kan hapı kulandığım halde benim hala kansızlık sorunum var zaten oldum olası kansızım ben
cinsiyetini merak etme bence kızın olacak senin:)
bu arada bizimde çok hoşumuza gitmeye başladı mısra ismi
Burcucum hemen bir kadın al inan insan hiç yorulmuyor ben 2 haftada bir temizlikçi alıyorum o bile yetiyor.Bu sene okullar açıldıktan sonra haftada bir cuma günleri alacağım haftasonu rahatça oturacağım inşallah...
Gözün aydın mapuci kız çocukları çok tatlı oluyor anneye arkadaş ben kızımla şimdiden arkadaş gibiyim hoş bazen kavgalarımızda olmuyor değil :)
Gözün aydın canım a.s.
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.
Çağlayancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Mapuci hadi hayırlıs olsun
kızlarr doktorlarınıza sorunn 30. Ve 31. Haftalardan sonra erken doğum riski olanlar bebeğin ciğerlerini geliştirmek için iğne yapıyorlarmış anneye dozlar halinde.arkadaşım beni uyardı doktorunan sor dedi onun doktoru yapmamaış herşey normal diye son dk. Erken doğum olmuş küvezde kalmış.onun ablasının ikizleri varmış hamileyken iğne yapmışlar erken doğum olmuş olnunda ama küveze gerek kalmamışş.
ayy canım ya ne güzel görmüşsün bebişini maşallah bende inş.eylül sonunda görücem ayrıntılı olarak :))
Saol canım benim,Amin inş.bir daha yaşamam ve kimsede yaşamaz canım eve net bağlatamadığımız için haber veremedim sizlere ama zaten evdede sürekli uyuyordum eşim yaptı saolsun her işimi.
Saol canım,sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine,bizim bu aylarda fazla zorlamaya gelmiyor bünyelerimiz
Saol canım,evet uzmanlarda yedim serumu,bende randevu alamadım ama durumun aciliyetini belirttim asistana ve ordaki ebeye saolsunlar 5-10 dk sonra beni acile gönderdiler,3 saat hastanede kaldım sonrada buğday hanımla görüştüm.Acil birşey olursa hiç çekinme gel yeniden dedi.Eğer kabul etmeselerdi bende ercan bey'e gidecektim.
Peki ercan bey ne dedi kasılmaların için normalmiş mi,bize verdikleri broşürde buğday hnm.cebi var ya ordan ara randevu alamazsam yada asistanla görüş canım inan çok yardımcı oluyorlar.
Ben o minik bebişin yerim parmaklarını ufacık bir canlı var içimizde kıpır kıpır
Saol canım,face zaten zor giriyorum ben eşimde bende normalde kullanmıyoruz öyle anlaştık burdaki herkes var lütfen falan diye diye izin kopardım ama senin için resim eklerim ben face denk geldiğimiz bir an :))
Bu arada bakıcı işi varmış galiba kayınvalideni istemiyorsan bile bir yardımcı mutlaka al canım,şimdi iyi zamanlarındasın ağırlaştığın zman nasıl bakacaksın hem kağana hem kendine,en iyi kararı sen verirsin canım ama ilerisini düşünerek bence hareket et yoksa bu zamandan dahada çok yorulacaksın.
Saol canım,bende seni merak ediyordum,nasıl oldun ne yaptın diye,sende şimdi heyecan hat safhadadır,bende bir an öncegörmek istiyorum bebişimi ama daha çok zamanım var.
Balık sezonu'nu ben açtım çok şükür bu hafta eşim yaptırıp getirmişti.Balık yağını içmek yerine yemesini denesen aslında canım bebişimin sağlığı içinde gözünü kapa ye cokacimcoook
merhaba güzel şubat annişleri bugün dr. gittik 3 lü test sonucumuzu aldık allaha şükürler olsun temiz çıktı bu arada çağlayancım geçmiş olsun canım dikkat et kendine listeyede kızımı ekleyebilirmisin?
merhaba güzel şubat annişleri bugün dr. gittik 3 lü test sonucumuzu aldık allaha şükürler olsun temiz çıktı bu arada çağlayancım geçmiş olsun canım dikkat et kendine listeyede kızımı ekleyebilirmisin?
Günaydın kızlar,2 gündür yoktum giremedim,pazartesi işe geldim yazmıştım zaten sonra eve gönderdiler işten,dünde çok fenaydım hastaneye gittim 2 tane serum yedim.3 gün bu seni idare eder dediler.Dr.bu aylarda bunların olması normal beslenmene çok dikkat et dedi,yorma kendini dedi.Bebişimde iyiymiş bu kusmaların ona bir zararı olmazmış,ay sonundaki randevuda tekrardan görüşücez,eğer toparlayamazsam serumlara devam edecekler.
Beni soran ve merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.a.s.İnş.Sizlerde iyisinizdir.Bugün 1.tetanoz aşısını olmaya gidiyorum.Kan ve idrar tahlilide yaptırıcam inş.kolum ağrımaz çünkü çok işim birikti bayram sonrasına
Çağlayan gelmene çok sevindim, sen yokken forumda eksiklik oluyor. Geçmiş olsun canım.
Dün 3'lü testimizin sonucunu aldık, temiz çıktı çok şükür ama halen cinsiyet bilmiyoruz. Ultrasonda kordon bacak arasındaydı göremedik. Bir dahaki randevu 2 ekim saat 12. Şimdiden heyecanlıyım valla.
Bu sabahtan beri kuyuk sokumumumda bir ağrı var. Bacaklarıma da vuruyor. Normal olduğunu düşünüyorum. Çeken varmı?
Sürmeli nerelerde haberi olan varmı?
Bende erken biliyorum ama sabah uynadığımda sırtüstü yatıyorum ve hafif bir tümsek ve çok az bir ısı farkıyla miniğimin nerde olduğunu hissettiğimi düşünüyorum :))
Günaydın kızlar
çağlayancım çok geçmiş olsun. Dün gece bende şiddetli bir mide ağrısıyla uyandım. Sabaha kadar devam etti. İlaç alamadım korkumdan. Sabahta zorla kustum belki rahatlarım diye. O kadar mide asidi vardıki boğazım hala ağrıyo. Sabah ilk işim doktoru aradım hangi ilacı alayım diye renni yada gaviscon şurup kullanabilirsin dedi Hamilelikte reflü artıyormuş. Benim ilk defa başıma geldi. Ama ben kabahatimi biliyorum. Birazcık cips kalmıştı ben de dayanamadım yedim akşam. Olanlar oldu tabi. Bana müstehaktır.
slm kızlar ben hiç üşütmem derdim ama üşüttüm dün akşama kadar kusma ishal kayınnvalidem geldi baktı tüm ütülerimi yaptı gitti saolsun bugün iyiyim şükür toplantı vardı 2 saat sürdü oturmakta çok zorlandım şimdii evde yatıyorumm
çağlayancım ve sudenur geçmiş olsun sizede
Arkadaşlar Merhabalar,1 saat önce hastaneden geldim,3 lü test için kan verdim,ve idrar testi yapılacak enfeksiyon varmı yokmu diye,malum bu arada sürekli tuvalete çıkıyorum.bu arada cinsiyetimiz netleşti,KIZ:)))) bacak aralarını daha net gördük,daha önceden pipi diye gördüğümüz bizi yanıltan çıkıntı klitorismiş:))) şimdi herşey normale dönmüş,cidden şoför nebahatmış hak verdim doktora,gelişimimizde iyi 230 gr olmuş miniğim,gelirken dayanamadım bir tane penye yelek ile incili çorap aldım :) test sonuçlarını pzt alıcam benden şimdilik bu kadar.
Çağlayancım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Kızlar benim bebiş ERKEK miş bugün öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?